Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Sanchez_8
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Sanchez_8 » 04 mar 2011, 23:51

volimliverpool je napisao/la:
Sanchez_8 je napisao/la:
volimliverpool je napisao/la:
A da brate.Lahko je to reći,ali hajdi ti stvarno ostavi zlo kojem se 8 godina poklanjaš :x .To je isto kad bi ja djedu rek'o ostavi cigaru...Ma ako ovaj vikend ne budem ništa dobio,nema onda smisla više davati pare.U džepu sam 3.decembra tačno se sjećam imao 780KM,a sada imam 230KM :evil: .Šta reći starim kada upita gdje su ti tolike pare?Puno izlazio,svaku noć... :twisted:
Pa tebra radis li ti igdje nije valjda da se oslanjas samo na kladaru ?!Brate odigras kad ima kakvih parova da ti se svidjaju 4-5 parova bacis dvije - tri marke i ako dobijes dobro je , a ako ne bar si ubio vece ja sam bar u tom fazonu . :)
Jao pitanja. :lol:
Nisam još ni srednju završio,a nisam ni napunio 19 godina.Četvrta gimnazije. :twisted:
Šteta što me ne plaćaju,jelde? :mrgreen:

Pa buraz sta ja znam ja sam sa 19 uveliko radio a zavrsio sam cetverogodisnju srednju skolu ;)

Hagi
Kontakt:

Post Postao/la Hagi » 04 mar 2011, 23:56

MinistaR je napisao/la:Hajmo analize za sutra (subota). Meni je cilj osvajati male dobitke, pomalo punim budžet na premier računu. Večeras sam dobio dobre pare, ali sada samo trebam pametno investirati.
I ja planiram da svaki dan dobijem po 4-5 KM ( ako je to mali dobitak o kojem govoris ).

Sutra ću vjerovatno igrati na Celtic ( 1,15 ), Sturm ( 1,25 ), Porto ( 1,20 ), Gaziantep ( 1,70 ) na 3 KM.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 mar 2011, 23:59

Osijek - Istra 1961

Istra je neplanirano u prvom proljetnom kolu na svom stadionu izgubila od utopljenika Dragovoljca i time zakomplicirala svoju situaciju u borbi za ostanak. Osijek je tradicionalno prava domaćinska ekipa i rijetko tko pobjeđuje u Gradskom vrtu, ove sezone to je uspjelo tek vodećem Dinamu. S druge strane, Istra teško dolazi do bodova u gostima. U ovoj sezoni osvojili su samo pet bodova na strani u devet odigranih utakmica, a od njih po tom pitanju jedino je lošiji Zadar. Osijek je u zimskom prijelaznom roku doveo bivšeg igrača Ljubojevića koji je već u pripremnim utakmicama dokazao da će biti pojačanje. Uz razigrane Barišića i Jugovića te mladog Špehara željnog dokazivanja mogao bi ovo biti jedan zanimljiv napad u ovoj polusezoni. Pred svojim navijačima Osječani će tražiti pobjedu i sva tri boda. Trener gostiju Vulić pokušat će zatvoriti utakmicu i čuvati bod, a prilike vrebati preko Roce i Šehića (povratak nakon odrađenih kartona) iz kontranapada.

Prognoza 1

Zadar - Hajduk

ako su i Zadrani i Hajdukovci drugi dio sezone otvorili sa nepopularnih 0:0, u ovoj utakmici trebalo bi biti drugačije. Zadrani su u Vinkovcima izvukli bod iako su dobar dio utakmice igrali sa desetoricom jer je Surać dobio dva žuta pa neće konkurirati za dalmatinski derbi. To je za Zadar uspjeh jer ionako većinu svojih bodova osvajaju na Stanovima. Ove sezone kod kuće samo jedan poraz i čak šest pobjeda u devet odigranih utakmica i na osnovu toga imaju zalihu od pet bodova prednosti od zone ispadanja. To je još uvijek daleko pa će Zadrani i u ovom susretu tražiti pozitivan rezultat. Hajduk je već u prvom proljetnom kolu napravio kiks odigravši na Poljudu samo 0:0 protiv Intera, čime je razlika do vodećeg Dinama narasla na sada već velikih sedam bodova. Zbog toga više ne mogu kalkulirati, u svakoj sljedećoj moraju na pobjedu uključujući i Zadar pa čak i Maksimir za dva tjedna. Gledajući kroz povijest HNL-a, Hajduk je uglavnom dobro prolazio u Zadru, domaćin ima samo jednu pobjedu protiv Splićana, no bodovi su jednako potrebni i jednima i drugima i baš je sve moguće ako utakmica bude otvorena i napadačka sa obje strane.

Prognoza : oba daju gol

Šibenik - Lokomotiva

Sudar dviju ekipa iz donjeg dijela prvenstvene tablice mogao bi biti vrlo čvrst i bez puno pogodaka. Razlog tome svakako je taj što se radi o ugroženim ekipama koje su u borbi za ostanak. Šibenik je trenutno u oni ispadanja sa 19 osvojenih bodova, dok Lokosi imaju samo tri više i prvi su iznad te zone. Zbog toga bi gosti sigurno bili zadovoljniji eventualnom podjelom bodova jer bodovi između direktnih suparnika na kraju mugu značiti i dvostruko. Šibenik ide po pobjedu, to je sigurno, ali svakako neće srljati samo u napad i to od prve minute jer bi im se to moglo obiti od glavu. Pomalo nevjerovatno zvuči podatak da su se ove dvije momčadi u Prvoj HNL sastale tri puta do sada, a još se uvijek čeka na prvi pogodak, tj. sve su tri utakmice završile identično 0:0. To je također jedan od razloga koji ide u prilog ovoj okladi. I Šibeniku i Lokomotivi jedini je cilj ove sezone izboriti ostanak u najvišem razredu, a za nešto više trebat će čekati sljedeću sezonu. Klub s Kajzerice nešto je bliži tom cilju, osim tri boda više na kontu klub je stabilniji, a igrači zadovoljniji. Uz to, imaju i nekoliko igrača iz Dinama do kraja polusezone.

Prognoza : manje od 2,5 golova
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 05 mar 2011, 00:00

nick je napisao/la:
nick je napisao/la:jeli se ono Durant povrijedio neku noc? mislim da je izvrno zglob ako jest mozda bi trebalo probat westbruka
imali iko da potvrdi,da ne googlam
Neće igrati sigurno večeras. P.S. Neće qurac, evo ga ko zapeta puška :lol: :lol:
Westbrook ako večeras ne prebaci over, neće ga nikad prebacit.
Zadnja izmjena: neko_iz_mase, dana/u 05 mar 2011, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

hare_king
Kontakt:

Post Postao/la hare_king » 05 mar 2011, 00:02

Howard -25
Rose -25
Igouadala 15+
Pierce 19+
Ellis -25

ovo sma odigrao za vcrs, valjda ce proci sutra za razrade :D

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 05 mar 2011, 00:05

West Ham - Stoke (16:00h)
Tip: under 2,5 goals @ 1,73

West Ham je davljenik, nemaju što izgubiti i napast će od prve minute, iskreno, tečaj na njih nije uopće loš, ali ako je u čemu Stoke dobar, to je u čuvanju svoje, a i protivničke mreže. U zadnjih 6 u gostima su postigli čak 1 gol, i sve utakmice ostavili ispod 2,5 gola.

Fulham - Blackburn (16:00h)
Tip: over 2,5 goals @ 2,12

Od posljednjih 10 gostujućih Blackburna samo u jednom susretu nije bilo više od 2,5 gola i to kod Chelsea jer je Blackburn igrao bunker cijeli susret, ali kad god se otvori, to završi s puno golova na obje strane, posebno u njihovoj mreži, a protiv Fulhama će se sigurno otvoriti i probati nadigravati. Prosjek golova na zadnjih 10 gostovanja Blackburna je 4,5!

*****************************************************************************************************************************************

NK OSIJEK-ISTRA 1961 PULA, subota 15:00
11. Osijek 5-8-6 20:20, doma 3-5-1 11:9
15. Istra 5-3-11 14:28, gost 1-2-6 7:20

Osječani su bili više nego sretni Lokomotivinim lijenim pristupom i spremno su prihvatili igru na 0:0 i vrijedan bod na gostovanju. Osječke pobjede se mogu nabrojati na prste jedne ruke, slaba su i mlada momčad koja će se u ovom dijelu sezone pouzdati u Gorana Ljubojevića i stvoriti novi slavni napadački tandem s Dinom Špeharom. Neće uspjeti, ostatak momčadi je preslab da bi ih gurao u šanse. Istra je čudna momčad. Imali su seriju od četiri pobjede, uključujući i onu nad Hajdukom, a usput su i izbacili Hajduk iz kupa. I onda na otvaranju novog stadiona izgube od fenjeraša. Ovdje će zaigrati puno bolje, a možda čak i preuzmu terensku inicijativu. Istra u Osijeku sigurno neće izgubiti s hendikepom, a s obzirom da se radi od dvije nepredvidljive momčadi, to je i jedina prognoza koju sam spreman dati.

NK ZADAR-HAJDUK SPLIT, subota 17:00
10. Zadar 7-3-9 23:24, doma 6-2-1 13:6
2. Hajduk 12-5-2 39:15, gost 4-3-2 15:9

Opet ću ponoviti što sam već rekao, Zadar uvijek igra dobro u proljetnom dijelu sezone. Tko god se kladi na HNL, trebao bi zaboraviti formulu "Dinamo i Hajduk su uvijek ziceri", jer nisu. Hajduk u gostima ima samo 4-3-2, a to je statistika iz perioda kad su igrali Ibričić i Andrić i kad je trener bio Poklepović. S odlaskom glavnih igrača, Hajduk jednostavno nema igru za gostovanja. Ne vidim kako bi se s postojećim kadrom mogli nametnuti u gostima. Dugim loptama na Vukušića? To nije nametanje nego igra bez igre. Što god tko rekao, ja ću igrati na Zadar jer mislim da treba igrati protiv Hajduka u baš svakom kolu, sve dok kladionice ne shvate da su oslabljeni odlaskom dvojice kapetana. Koeficijent na Zadar je oko 5.00, što je potpuno nerealno. Bit će još nevolja u Splitu i prosvjeda navijača, a Hajduk će se dignuti tek kad se smanji bodovna prednost koju imaju nad trećeplasiranim (10 bodova). Zadar je deseti na tablici, to im je najbolji rezultat u zadnje vrijeme. A tek sad dolazi njihov period, proljeće. Ako ne bude trgovine bodovima, a nekako mislim da je neće biti, Zadar pobjeđuje.

NK ŠIBENIK-LOKOMOTIVA ZAGREB, subota 17:00
14. Šibenik 6-4-9 17:27, doma 2-4-3 12:12
13, Lokomotiva 4-7-8 22:26, gost 2-1-6 7:18

Prošla su vremena kad je Šubićevac bio vrući domaćinski teren, Šibenik je sad predzadnja najlošija domaća momčad, gori je samo Dragovoljac, koji nema pobjedu. Zanimljivo je da su sve tri međusobne utakmice ovih momčadi završile 0:0, mogla bi i ova. Ako ne bez golova, onda neriješeno. Ovo nikako nije zicer na Šibenik, nekako bolje igraju na gostovanjima već duže vrijeme. Ne znam, Lokosi su najnepredvidljivija momčad u ligi, možda je jedina preporuka koju mogu dati 1x. Ne treba zaboraviti činjenicu da je Lokomotiva Dinamo B i da ima igrače koji će prije ili kasnije nositi igru Dinama. Znači, imaju individualnu kvalitetu, koja u nekim utakmicama dođe do izražaja, u nekima ne, a imaju i kvalitetnog trenera. I još jedna stvar - momčad su bez pobjedničkog mentaliteta jer su juniori. Šibenik je slabiji, ali ima Alispahića i zna igrati na rezultat. Neriješeno?
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 mar 2011, 00:10

Petak je,a broj stranica leti ko da je subota :D mogu zamislit kakva ce sutra biti situacija :lol:

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 05 mar 2011, 00:26

harry_90 je napisao/la:Petak je,a broj stranica leti ko da je subota :D mogu zamislit kakva ce sutra biti situacija :lol:
Sve je to krivo ovo online kladjenje , broj odigranih tiketa po osobi se drasticno povecao :D

hare_king
Kontakt:

Post Postao/la hare_king » 05 mar 2011, 00:27

Sve je to krivo ovo online kladjenje , broj odigranih tiketa po osobi se drasticno povecao :D[/quote]

Depozit nam dushu uze :D

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 05 mar 2011, 00:32

Sta mislite za Arsenal - Sunderland

Arsenalu treba vise nego ikad, al' u utorak igraju LP s Barcom i brane 2-1 iz Londona....Dok Sunderland gubi u zadnje vrijeme, al' i tim losim rezultatima mora doc' kraj....I Arsenal igra bez kapiteba Fabregasa, Persiea i Walcotta....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 05 mar 2011, 00:34

dva su u igri ali evo jos jedan za veceras, idemo agresivno :lol:

NY Yankees - Boston - 1 1.80
Anaheim - Dallas - z1 1.85
Calgary - Columbus - z1 1.85
New york - Cleveland (217,5) - z1 1.85
Atalanta - Oklahoma (3,5) - h1 1.85

malo veca uplata :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 mar 2011, 00:38

Interista je napisao/la:dortmund-koln 1 1,45 :D
almere-zwolle 2 1,4 :D
hertha-frankfurt 1 1,35 :D
setkic-ouahabi 1 1,25 :D
rosenborg-sarpsborg 2 1,4 :D
anderlecht-genk (a.h) 1 1,35 :D (obracunava se kvota 1)
kvota:6,47 uplata:5km dobitak:32,35 ali zbog anderlechta 23,96 nije puno ali dovoljno za sutra....

P.S hvala monologu na nekim parovima ;)
Dobro je pa me nisi posluš'o za Anderlecht i Dortmund. Inače, moram priznati da sam se u Remi-ju syeb'o kad sam se kladio i nisam htio ispravljati. Odigr'o Dortmund čistog keca i ostavim to, al' Anderlecht mi je poj'o sve što sam im'o. Jbg, biće sutra bolje. Imam još ovaj NBA tiket u igri, al' s obzirom na to kol'ko sam umoran, čisto sumnjam da ću dočekati i početat tih tekmi. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 05 mar 2011, 00:49

ljudi, jel neko reg. na ovom willliamsu ???

ja se reg. tek kad su otvorili stranicu, i večeras uđem kad u kretanjima na računu stoji ovo :
slika

a ja nit' sam šta uplaćivao, niti dizao :roll:
jel još kome ovako ??
FORZA MARŠAL !!!

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 05 mar 2011, 00:52

hodža je napisao/la:ljudi, jel neko reg. na ovom willliamsu ???

ja se reg. tek kad su otvorili stranicu, i večeras uđem kad u kretanjima na računu stoji ovo :
slika

a ja nit' sam šta uplaćivao, niti dizao :roll:
jel još kome ovako ??
I kod mene je isto tako.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 mar 2011, 00:56

šta ovo i Wiliams uveo ,kako ide ovo ,jel isto ko i u premieru ili :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 05 mar 2011, 00:57

legenda reala je napisao/la:šta ovo i Wiliams uveo ,kako ide ovo ,jel isto ko i u premieru ili :?:
ma nisu još počeli...tako da ne znam još ništa...ali odeš na w.w.i.n.ba i reg.se...pa kad počne ubaciš koji fening..biće i lajv klađenje..
FORZA MARŠAL !!!

hare_king
Kontakt:

Post Postao/la hare_king » 05 mar 2011, 00:58

Westbrook 23+
Atlanta kp 1
Phoenix kp2
New York (+11,5) 1
Boston (+9,5) 1

evo zadnji voz fatam dok josh radi depozit, za vcrs 5 NBA listica, trebao bi me bar jedan obradovat :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 mar 2011, 00:59

harry_90 je napisao/la:
All Boys - San Lorenzo 2 X/2 za veceras da isprobam..
HT 0:0 FT 0:2 (90 minut se igra) 5.40 :D

Da sam imao depozit u premier klubu,odigrao bi je ..

Prelazi danas : 3/3

Ja sam odigrao i Lavala X/X al nisam ovdje pisao ...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 05 mar 2011, 01:17

slika
slika

Za sada tjedan iz snova... Jos da je ovaj Munchen dobio gdje bi kraj bio...
Imam 3 nocna listica... Jedan je i onaj po meni najbolji:
Houston(AHL)
Janković
New York
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 mar 2011, 01:17

hodža je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:šta ovo i Wiliams uveo ,kako ide ovo ,jel isto ko i u premieru ili :?:
ma nisu još počeli...tako da ne znam još ništa...ali odeš na w.w.i.n.ba i reg.se...pa kad počne ubaciš koji fening..biće i lajv klađenje..

ja sam se evo registrovo ,ja ću se raspitati sutra u Wiliamsu ,a i ti pa nam javi jesi čuo ,a kad bi tebalo početi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.