FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 218

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 jun 2023, 00:03

Kad cujem da ce se unistiti kvalitet ovim pravilom za strance,najezim se. Toliki nam je kvalitet,toliko imamo talenata da nas dere Luxemburg,da se nikad nigdje nismo plasirali. Uvest pravilo da nam mora 11 stranaca biti u pocetnom sastavu,jedino tad nesto mozemo napraviti. Nacija koja nije u nicemu dobra osim u pljuvanju,omalovazavanju i lopovluku. Strucnjaci ovdje prizivali Hadzibegica,lik veze sa zivotom nema kao sto sam i tada govorio,kao i Duduka. Okrenut se modernim trenerima iz HR i kadru,rijesiti se zalizanih ubleha,svakog sa bh pasosem sto se tice trenera u omladinskom pogonu,Obuca,Repuha i slicnih ubleha. Sad ce Faruk da pokaze ljubav,da se ponudi da svojim znanjem unaprijedi sportski segment svom voljenom klubu.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 21 jun 2023, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 21 jun 2023, 00:07

Joj koliko su Hadžibegić i Varešanović slični. Obojica došli nakon ranijeg mandata u klub/reprezentaciju, velika većina navijača bila nezadovoljna njihovim izborom, imaju katastrofalnu igru s obzirom na igrače koje posjeduju, svi su krivi osim njih, navijači skandiraju da odu ali oni ni ne pomišljaju na to. :D
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jun 2023, 00:07

BordoBBoja je napisao/la:
21 jun 2023, 00:00
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
20 jun 2023, 23:58
Veceras kao da sam gledao FK Sarajevo. Da nikad vise ne izgledamo ovako. Amin
Zar su dzabe bile karte?
Dobra dobra.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 21 jun 2023, 00:15

ajdohordas je napisao/la:
20 jun 2023, 23:52
mma_hz je napisao/la:
20 jun 2023, 23:34
**** vas Faruk ba ne pisite mi ovdje o tome.
Normalno da će se pisati jer je ker koji šuti na sudijske lakrdije u korist uništitelja fudbala u drzavi.
Treba se pisati, na svakoj temi, forumu, grupi, stranici, profilu itd,
jer su naši balijanderi u savezu najgora vrsta ljudi na svijetu.

I ova je dobra, svi su na kraju picke i svi sute Vici osim Asmira Begovica.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 jun 2023, 00:23

f0rest1946 je napisao/la:
21 jun 2023, 00:15
mma_hz je napisao/la:
Normalno da će se pisati jer je ker koji šuti na sudijske lakrdije u korist uništitelja fudbala u drzavi.

Cuti i ona ljiga Dzemidzic na sve lakrdije,veliki Pitar iskenjam mu se u usta. Bio u klubu,lafo veliki Pitar i gleda da nas sakate,ponistavaju cisti gol,u BL je ono genocid nad ovom igrom bio,samo cute mesari,piljari,automehanicari iz saveza,boli ih k,legne plata,to sto komplet takmicenje nije regularno koga boli neka stvar. Imal gdje Colpe ugostitelja sjetim mu se familije.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 21 jun 2023, 00:24

f0rest1946 je napisao/la:
21 jun 2023, 00:15
mma_hz je napisao/la:

Haha, pa Savez svojevremeno nije Džekinom starom smio pisnuti, a da njemu nešto kažu. Čovjek hladno šetao terenom tokom naših treninga, Papetu očitavao bukvice, nosio akreditacije Saveza, vozao se sa ženom u autobusima sa igračima.....Džeko je znao familiju i one ublehe poput Eldina Adilovica dovediti u trening centar da igraju karte do neka doba. Radio ono što recimo Modric u Hrvatskoj ne bi nikad ni pomislio da uradi. Koliko god glupo zvučalo, mnogo toga ce u i oko reprezentacije biti lakše kad se on oprosti.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 jun 2023, 00:34

Imal dje Sisoja,od kad je u savezu nesto ne laje ker kao prije. Nekad je znao za nista hajke da dize.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 21 jun 2023, 01:03

Nažalost, bojim se da nam nikada neće biti bolje, a zašto, zato što mi kao narod nismo složni, očiti primjer podjela naših navijača. Nekako uvijek pokušavam da budem pozitivan i da racionalno kažem bilo što, te zaista se trudim da nikog ne vrijeđam. Ovim putem želim da se izvinim ako sam nekoga uvrijedio, a najviše sam diskusija imao sa nazorušo, eventualno bordobboja, te se njima posebno izvinjavam. To što nemamo isto mišljenje ne daje mi za pravo da bilo što loše mislim i govorim o njima, jer oni su braća po bordo boji samo različitih shvatana i mišljenja. Ljudi dragi, imamo mi mnogo većih problema od naših prepucavanja, Mirzi, Ajli, bojkota itd, a to su rušitelji Bosne, rušitelji reprezentacije, rušitelji BiH lige i BiH fudbala, rušitelji našeg Sarajeva, kako grada tako i kluba. Hvala Mirviću što nije odustao od ulaganja u naš klub i ako bi svako normalan pobjegao iz ove lakrdije, gdje je prevara i lični interes na svakom čošku. Kako Mirvić nije odustao od ulaganja, ja sam uvjeren da će pošteno rezultati suditi trenutno rukovodećim u klubu. Mi trebamo da se bavimo podrškom i navijanjem, a pustimo struci koju Mirvić dovodi da rade svoj posao, jer sa zadnjim pojačanjima u tom segmentu, kao i eksternim analitičarima koje plaća to izgleda kao jedna svijetla tačka, a koja bi mogla rezultirati da se mi kao nezavisni klub u dogledno vrijeme izvučemo iz ove kaljuže i budemo pravi ambasadori u EUROPI naše drage, jedine i nezavisne Bosne i Hercegovine i to je jedini put da se udari šamar rušiteljima svega.

Sorry za malo duži post, ali ova lakrdija od danas i noćas me vratila na fabričke postavke.

Lijep pozdrav i laku noć :bih:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 jun 2023, 01:09

Amcho1 je napisao/la:
21 jun 2023, 01:03
Nažalost, bojim se da nam nikada neće biti bolje, a zašto, zato što mi kao narod nismo složni, očiti primjer podjela naših navijača. Nekako uvijek pokušavam da budem pozitivan i da racionalno kažem bilo što, te zaista se trudim da nikog ne vrijeđam. Ovim putem želim da se izvinim ako sam nekoga uvrijedio, a najviše sam diskusija imao sa nazorušo, eventualno bordobboja, te se njima posebno izvinjavam. To što nemamo isto mišljenje ne daje mi za pravo da bilo što loše mislim i govorim o njima, jer oni su braća po bordo boji samo različitih shvatana i mišljenja. Ljudi dragi, imamo mi mnogo većih problema od naših prepucavanja, Mirzi, Ajli, bojkota itd, a to su rušitelji Bosne, rušitelji reprezentacije, rušitelji BiH lige i BiH fudbala, rušitelji našeg Sarajeva, kako grada tako i kluba. Hvala Mirviću što nije odustao od ulaganja u naš klub i ako bi svako normalan pobjegao iz ove lakrdije, gdje je prevara i lični interes na svakom čošku. Kako Mirvić nije odustao od ulaganja, ja sam uvjeren da će pošteno rezultati suditi trenutno rukovodećim u klubu. Mi trebamo da se bavimo podrškom i navijanjem, a pustimo struci koju Mirvić dovodi da rade svoj posao, jer sa zadnjim pojačanjima u tom segmentu, kao i eksternim analitičarima koje plaća to izgleda kao jedna svijetla tačka, a koja bi mogla rezultirati da se mi kao nezavisni klub u dogledno vrijeme izvučemo iz ove kaljuže i budemo pravi ambasadori u EUROPI naše drage, jedine i nezavisne Bosne i Hercegovine i to je jedini put da se udari šamar rušiteljima svega.

Sorry za malo duži post, ali ova lakrdija od danas i noćas me vratila na fabričke postavke.

Lijep pozdrav i laku noć :bih:
Ma ja sam odustao,od kad pratim nas klub uvijek sam protestvovao,bojkotovao to nam je valjda sudjeno.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 jun 2023, 05:14

Pjanic Dzeko moraju povuc rucnu sto tice reprezentacije..Trebaju tu bit kao C varijanta, da savjetuju mlade da budu nesto sto je Ahmet trebao da bude u doba Fedje kod nas..

Da udju po 15-20 min kad imamo ovakvu utakmicu ko danas.. i to je to. Al priblem je ako ne igraju jer tamo gdje zaradjuju milione imaju u klauzuli ako ne ugraju u A repci odma par milioncica plata manja..

Oni nemaju vise taj kvalitet da mogu vuc citavu ekipu.. zamisli imas igrace koji imaju oko 500 utakmica u najboljim 5 liga svijeta i puca neki debil i konje penal i to defanzivac koji najduzu loptu koju doda je 3 -4 metra

Ovo ako bude tacno da je vico ukino pravilo o u21 i da nema limita na strance to je teska karastrofa..

Mi svi koji volimo BOSNU I HERCEGOVINU moramo ustat i reci ne. Ne na nacin SDA i tipova ko bakir softic sebija fadil zahiragic (nadimak mu vepar) i take prosti tutke

Vec ono BOSANSKI, vidimo sta radite nismo slijepi pustili smo da sami vidite da idete u propast e sad ako zelite da savana u privaliju idemo i mi i drzava MI TO NECEMO DAT DA STE VI RUSIJA i ANERIKA ZAJEDNO

BREZOBRAZLUK MORA STAT IL GA SILOM ZAUSTAVIT

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 jun 2023, 06:05

Danas u 9h opet one regijske grupe?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 21 jun 2023, 07:08

slika

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 21 jun 2023, 07:22

Ne znam za vas , ali donosenjem novih pravila za igrace sa ex yu prostora, iz ovog ugla nismo se bas nesto pojacali. Sad kad se otvorila ta mogucnost, ganjao si domace igrace i plus platio obestecenje. Nismo Bog zna kako se pojacali.

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 21 jun 2023, 07:56

Evo nas ko srbi, "neko ce da na rusi" "ruse nas" "hoce da nas uniste" "gotovi smo" "izdsjnik" itd...

Cinjenica je, da nikakva odluka ne dolazi samo sa jedne strane. Konkretno u savezu sjede i "bosnjaci" pa kako to svaka odluka moze proci kad je "srbima" i ",hrvatima" u iteresu, a kad je to interes "bosnjka" prica ide "e pa ne moze jer trebaju ruke ovih dusmana sti nam razaraju drzavu" :lol:

Pogani smo, kad ti alija proda drzavu i dozvoli to sto se desavalo, a narod je sutio... Alija heroj, alija ovo alija ono, Nece ti biti bolje, kakav narod takva i vlast...

Kad prvi covjek drzave proda istu, pa kako mozes ocekivsti da pijuni nece to isto raditi...

Tako i oko sarajeva, hajri zinula guzica, ego se digao, mirva po uhu opalio i sad on okrece raju protiv kluba... To je zalosno..

Nista mi bolje nismo zasluzili kad nas 30 godina od rata na istu fintu saltaju
Zadnja izmjena: ExchangeOffice, dana/u 21 jun 2023, 08:39, ukupno mijenjano 1 put.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 jun 2023, 08:19

Nista nasi nisu bolji ni od srba ni od hrvata. Ovi mrze drzavu otvoreno, nasi se kriju i kradu iza patriotizma. Liga je bila odron i neregularna i u doba Begica i u doba Dominkovica. Nekad krao Zeljo, Osim stimao kako je htio, pucale korner zastavice... Danas to radi Borac. Reprezentacija bila jaka i bili smo na korak od plasmana na velika takmicenja i 2003. i 2005. sa Dominkovicem, i 2011. i 2016. pod Begicem, kao i sad sa Vicom, barazi preko lige nacija itd. Reprezentaciju i prije vodili fosili i ublehe, jedino sto je Pape imao nenadyebivu generaciju igraca. A i on se izblamirao porazom od Kipra u Zenici. Curan naslijedio top generaciju, opet nismo otisli nikud. Ako je prije bilo bolje i ako su nasi posteni, gdje su nestale pare od Brazila? Sta se ulozilo u BH fudbal? Miske kojeg svi prozivaju je doveo jedinih par igraca koji valjaju u ovu reprezentaciju.

Cinjenica je da smo kao narod pogani na sve tri strane, svi kradu, niko ne voli drzavu, samo se prosjecni navijac nervira oko svega. Ja ne vidim nikakav ni napredak ni nazadak u odnosu na reprezentaciju iz 2003. koja je igrala s Danskom za EURO 2004. Od tad je proslo 20 godina, mi smo na istoj tacki. Brazil je bio izuzetak a ne pravilo, a i tu su nas doobro vile pronosale, Gekas promasio prazan gol na Karaisakiju. Da su Grci dobili tu utakmicu isli bi na Mundijal kao prvi u grupi a mi bismo vjerovatno ispali u barazu. Sve isto godinama.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 21 jun 2023, 08:19

ElCartel11 je napisao/la:
21 jun 2023, 06:05
Trener Vojvodine nas spominje :D

slika

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 21 jun 2023, 08:20

Pitar6785 je napisao/la:
21 jun 2023, 05:14
Pjanic Dzeko moraju povuc rucnu sto tice reprezentacije..Trebaju tu bit kao C varijanta, da savjetuju mlade da budu nesto sto je Ahmet trebao da bude u doba Fedje kod nas..

Da udju po 15-20 min kad imamo ovakvu utakmicu ko danas.. i to je to. Al priblem je ako ne igraju jer tamo gdje zaradjuju milione imaju u klauzuli ako ne ugraju u A repci odma par milioncica plata manja..

Oni nemaju vise taj kvalitet da mogu vuc citavu ekipu.. zamisli imas igrace koji imaju oko 500 utakmica u najboljim 5 liga svijeta i puca neki debil i konje penal i to defanzivac koji najduzu loptu koju doda je 3 -4 metra

Ovo ako bude tacno da je vico ukino pravilo o u21 i da nema limita na strance to je teska karastrofa..

Mi svi koji volimo BOSNU I HERCEGOVINU moramo ustat i reci ne. Ne na nacin SDA i tipova ko bakir softic sebija fadil zahiragic (nadimak mu vepar) i take prosti tutke

Vec ono BOSANSKI, vidimo sta radite nismo slijepi pustili smo da sami vidite da idete u propast e sad ako zelite da savana u privaliju idemo i mi i drzava MI TO NECEMO DAT DA STE VI RUSIJA i ANERIKA ZAJEDNO

BREZOBRAZLUK MORA STAT IL GA SILOM ZAUSTAVIT

Previse smo se kao narod uspavali, nista nam nije sveto. Ako ima kakav online bojkot ili akcija, skupili bi se, ovako tesko, a svi to koriste i od toga profitiraju, nazalost.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 21 jun 2023, 08:23

Ovaj kaze gotovo sve između klubova. Uskoro dolazi u Sarajevo.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 21 jun 2023, 08:28

Lucas je napisao/la:
21 jun 2023, 08:19
ElCartel11 je napisao/la:
21 jun 2023, 06:05
Trener Vojvodine nas spominje :D

slika
Daj nam Vojvodinu da sve puca

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jun 2023, 08:57

Koliko je dobro sto vise nisu stranci iz bivse juge toliko je loše po nas sto su smanjili s 5 na 3. Mi sad imamo
Guly, Renan, Musa, Francis a pregovara se s još 2 inostrana igraca, tako da ova odluka nama najmanje odgovara u odnosu na borac i zrinjski.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hajdeee, mire971, misstianopenaldo, Napapijri, PAPE3, pierce, Proximic, riki46 i 66 gostiju.