FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hoće li biti šta od onoga da će izbaciti Bjeloruse iz svih UEFA takmičenja ili će im dozvoliti ovako da igraju po Izraelu, Turskoj i sl. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Ne postoji. Imao si Bosnjake 8 godina na celu saveza, pa? Ni infrastrukture, ni regularnog prvenstva, jedno veliko reprezentativno takmicenje na koje smo zalutali. Zeljo krao vise nego Borac sad. Jos tad njima niko nije mogao pera odbit, danas barem imas Zrinjski koji se tuce kroz ovaj kriminal i pokazuje da ti ne moze niko nista ako si dovoljno kvalitetan.hibrid je napisao/la: ↑21 jun 2023, 09:44Nadam se da ce se neko udostojiti iz kluba da posalje neku zalbu ili sta slicno, ali poznavajuci nas i nase zalbe za nesto, tesko. Ovo se ne moze i ne smije desavati u ovom vremenskom periodu. Da je bar odluka donesena da pravilo vazi za onu tamo sezonu pa hajde i nekako, ali u pola priprema za ovu sezonu donijeti ovo pravilo je malo reci smijesno i kriminalno. Pa sta bi bilo da smo do prije 2 dana zavrsili ovu dvojicu, trojicu. Bili bi na 6-7 stranaca, a samo ih 3 smijes imati. Dao dobre ugovore, dao dobre plate, dogovorio da ce bar njih 4 ako ne i 5 biti u prvih 11 u 80% utakmica i onda ti dodje Vico i kaze da samo 3 mozes imati i onda se ****, placaj ogromne pare da ti neko sjedi na tribinam. Da li postoji bar jedan Bosnjak u svijetu fudbala sa mudima koji zeli dobro svojoj drzavi i klubovima iz njegove drzave, pa majku mu je*em od toliko nas, bar jedan da digne glas i pokrene nesto za ovog smrada Vicu i njegov kriminal koji i slijep covjek vidi.
Ako su vec htjeli da nas zajebu, mogli su to i dosta, dosta mekse i bezbolnije uraditi. Smanji na 3 stranca u prvih 11 koji mogu biti u igri, ali ostavi da ih mozes imati 5. Pa nek ova dvojica sjede na klupi. Ali ne de ti nama da 3 stranca imas u zapisniku. Iduce godine ce staviti da mozes imati samo jednog stranca kako je krenulo. FUJ FUJ FUJ
Nasi su gori od Srba, jer se kriju iza nekog patriotizma a kradu i vise nego ovi. Za Vicinog mandata smo mi dobili gratis jednu titulu (Bog zna sta bi bilo da se nastavilo prvenstvo), bez borbe su nam "prepustili" kup u sezoni 20/21, napravili su terene. Nas jesu zavalili s travnjakom, al druge nisu, prvi put u historiji mozes otic na Tusanj u martu i igrat fudbal. Iz ovog pravila o strancima.opet mi mozemo najvise profitirat jer imamo pare, nista nas ne sprecava da napunimo ekipu raznim Jankovicima, Cuzeima, Seveljima i da promijenimo politiku. Em mozes zaradit na njima em mozes indirektno podic kvalitet akademije jer ce, lupam, nas Irfan Ramic vidjet da je njegov vrsnjak koji je rodjen 300 km dalje za njega Camoranesi i morat ce se malo vise fajtat ako hoce mjesto u ekipi.
Tito te yebo mi u zivotu uboli s dva stranca van exyu i sad kukamo kao da smo titule i titule osvojili na ledjima tih stranaca. Osim Renana i Fanima, ko se to jos ikad izdvajao u toj mjeri? Adukor slican kao Stanojevic, Musu iz ekipe izbacio junior, Kyeremeh et u pet deka sa Ikicem, Cezara i Emersona ne vrijedi ni spominjat, Rashida takodje, Guliashvili slicno kao Kyeremeh, Liivak ubleha...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Samo izbjeći ciganiju iz Rumunije ostalo bi bilo ok
Samo sad zaganjati Alena Halilovica taman na desetku a domaci igrac 

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
-
- Kontakt:
Naravno da moze, al mi smo sad krenuli u igru s inostranstranim pojačanjima, pregovara se dogovara i onda neko promjeni pravila u pola prelaznog roka. Nije to baš tako lahko sad cemo ove prekriziti a idemo traziti Jankovice, Čužea i slicne. Hocu da kazem da smo mi imali jedan novi put s inostranim igracima al evo brzo su nas sasjekli. Kazem moze se ukonponovati i s 3 stranca al u ovom momentu su nas dobro poremetili ovim pravilom.napoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:02Ne postoji. Imao si Bosnjake 8 godina na celu saveza, pa? Ni infrastrukture, ni regularnog prvenstva, jedno veliko reprezentativno takmicenje na koje smo zalutali. Zeljo krao vise nego Borac sad. Jos tad njima niko nije mogao pera odbit, danas barem imas Zrinjski koji se tuce kroz ovaj kriminal i pokazuje da ti ne moze niko nista ako si dovoljno kvalitetan.hibrid je napisao/la: ↑21 jun 2023, 09:44Nadam se da ce se neko udostojiti iz kluba da posalje neku zalbu ili sta slicno, ali poznavajuci nas i nase zalbe za nesto, tesko. Ovo se ne moze i ne smije desavati u ovom vremenskom periodu. Da je bar odluka donesena da pravilo vazi za onu tamo sezonu pa hajde i nekako, ali u pola priprema za ovu sezonu donijeti ovo pravilo je malo reci smijesno i kriminalno. Pa sta bi bilo da smo do prije 2 dana zavrsili ovu dvojicu, trojicu. Bili bi na 6-7 stranaca, a samo ih 3 smijes imati. Dao dobre ugovore, dao dobre plate, dogovorio da ce bar njih 4 ako ne i 5 biti u prvih 11 u 80% utakmica i onda ti dodje Vico i kaze da samo 3 mozes imati i onda se ****, placaj ogromne pare da ti neko sjedi na tribinam. Da li postoji bar jedan Bosnjak u svijetu fudbala sa mudima koji zeli dobro svojoj drzavi i klubovima iz njegove drzave, pa majku mu je*em od toliko nas, bar jedan da digne glas i pokrene nesto za ovog smrada Vicu i njegov kriminal koji i slijep covjek vidi.
Ako su vec htjeli da nas zajebu, mogli su to i dosta, dosta mekse i bezbolnije uraditi. Smanji na 3 stranca u prvih 11 koji mogu biti u igri, ali ostavi da ih mozes imati 5. Pa nek ova dvojica sjede na klupi. Ali ne de ti nama da 3 stranca imas u zapisniku. Iduce godine ce staviti da mozes imati samo jednog stranca kako je krenulo. FUJ FUJ FUJ
Nasi su gori od Srba, jer se kriju iza nekog patriotizma a kradu i vise nego ovi. Za Vicinog mandata smo mi dobili gratis jednu titulu (Bog zna sta bi bilo da se nastavilo prvenstvo), bez borbe su nam "prepustili" kup u sezoni 20/21, napravili su terene. Nas jesu zavalili s travnjakom, al druge nisu, prvi put u historiji mozes otic na Tusanj u martu i igrat fudbal. Iz ovog pravila o strancima.opet mi mozemo najvise profitirat jer imamo pare, nista nas ne sprecava da napunimo ekipu raznim Jankovicima, Cuzeima, Seveljima i da promijenimo politiku. Em mozes zaradit na njima em mozes indirektno podic kvalitet akademije jer ce, lupam, nas Irfan Ramic vidjet da je njegov vrsnjak koji je rodjen 300 km dalje za njega Camoranesi i morat ce se malo vise fajtat ako hoce mjesto u ekipi.
Tito te yebo mi u zivotu uboli s dva stranca van exyu i sad kukamo kao da smo titule i titule osvojili na ledjima tih stranaca. Osim Renana i Fanima, ko se to jos ikad izdvajao u toj mjeri? Adukor slican kao Stanojevic, Musu iz ekipe izbacio junior, Kyeremeh et u pet deka sa Ikicem, Cezara i Emersona ne vrijedi ni spominjat, Rashida takodje, Guliashvili slicno kao Kyeremeh, Liivak ubleha...
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Kakvu igru ba?? Kao, dogovorili Viverosa i pokazali neki interes za Jradija (citaj - Aylah ga zapratila)??? Ne bi covjek rekao da smo ih 10 doveli.bordobijeli je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:11Naravno da moze, al mi smo sad krenuli u igru s inostranstranim pojačanjima, pregovara se dogovara i onda neko promjeni pravila u pola prelaznog roka. Nije to baš tako lahko sad cemo ove prekriziti a idemo traziti Jankovice, Čužea i slicne. Hocu da kazem da smo mi imali jedan novi put s inostranim igracima al evo brzo su nas sasjekli. Kazem moze se ukonponovati i s 3 stranca al u ovom momentu su nas dobro poremetili ovim pravilom.napoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:02Ne postoji. Imao si Bosnjake 8 godina na celu saveza, pa? Ni infrastrukture, ni regularnog prvenstva, jedno veliko reprezentativno takmicenje na koje smo zalutali. Zeljo krao vise nego Borac sad. Jos tad njima niko nije mogao pera odbit, danas barem imas Zrinjski koji se tuce kroz ovaj kriminal i pokazuje da ti ne moze niko nista ako si dovoljno kvalitetan.hibrid je napisao/la: ↑21 jun 2023, 09:44Nadam se da ce se neko udostojiti iz kluba da posalje neku zalbu ili sta slicno, ali poznavajuci nas i nase zalbe za nesto, tesko. Ovo se ne moze i ne smije desavati u ovom vremenskom periodu. Da je bar odluka donesena da pravilo vazi za onu tamo sezonu pa hajde i nekako, ali u pola priprema za ovu sezonu donijeti ovo pravilo je malo reci smijesno i kriminalno. Pa sta bi bilo da smo do prije 2 dana zavrsili ovu dvojicu, trojicu. Bili bi na 6-7 stranaca, a samo ih 3 smijes imati. Dao dobre ugovore, dao dobre plate, dogovorio da ce bar njih 4 ako ne i 5 biti u prvih 11 u 80% utakmica i onda ti dodje Vico i kaze da samo 3 mozes imati i onda se ****, placaj ogromne pare da ti neko sjedi na tribinam. Da li postoji bar jedan Bosnjak u svijetu fudbala sa mudima koji zeli dobro svojoj drzavi i klubovima iz njegove drzave, pa majku mu je*em od toliko nas, bar jedan da digne glas i pokrene nesto za ovog smrada Vicu i njegov kriminal koji i slijep covjek vidi.
Jbt danima se pise kako se salje Guliashvili na posudbu, da Soldi treba probat papire zavrsit, da je Ilija top igrac al za klupe, da Avrama ne vrijedi cekat jer je stranac, da je Musu svakako trebalo otjerat a ostavit Mulalica... Sad odjednom kuknjava neka, a dobio si priliku da zadrzis i Ikica i Iliju i Avrama i Soldu bez papira. Sta da ovo pravilo nije doneseno? Dovedes Viverosa, stranci bi bili Renan, Ikic, Soldo, Ilija, Francis, Viveros, Avramovski, Guliashvili, Musa. Devet komada. Ko ti garantuje da bi se rijesio Ikica, Ilije i Avrama? Drzi ih u rosteru a nemas koristi od njih, 5 stranaca u zapisnik, 4 na tribine.
Ponavljam, sa koliko stranaca van exyu smo uboli u historiji ovog kluba, a s koliko exyu stranaca?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ima i to smisla, ali nikad vala nismo bili ni u nekoj mogucnosti niti su nam ti top juznoamerikanci dolazili. Ja se ne sjecam dvojice da valjaju. Ali, evo krenuli smo nesto raditi i ono tup, nece moci...napoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:20Kakvu igru ba?? Kao, dogovorili Viverosa i pokazali neki interes za Jradija (citaj - Aylah ga zapratila)??? Ne bi covjek rekao da smo ih 10 doveli.bordobijeli je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:11Naravno da moze, al mi smo sad krenuli u igru s inostranstranim pojačanjima, pregovara se dogovara i onda neko promjeni pravila u pola prelaznog roka. Nije to baš tako lahko sad cemo ove prekriziti a idemo traziti Jankovice, Čužea i slicne. Hocu da kazem da smo mi imali jedan novi put s inostranim igracima al evo brzo su nas sasjekli. Kazem moze se ukonponovati i s 3 stranca al u ovom momentu su nas dobro poremetili ovim pravilom.napoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:02
Ne postoji. Imao si Bosnjake 8 godina na celu saveza, pa? Ni infrastrukture, ni regularnog prvenstva, jedno veliko reprezentativno takmicenje na koje smo zalutali. Zeljo krao vise nego Borac sad. Jos tad njima niko nije mogao pera odbit, danas barem imas Zrinjski koji se tuce kroz ovaj kriminal i pokazuje da ti ne moze niko nista ako si dovoljno kvalitetan.
Jbt danima se pise kako se salje Guliashvili na posudbu, da Soldi treba probat papire zavrsit, da je Ilija top igrac al za klupe, da Avrama ne vrijedi cekat jer je stranac, da je Musu svakako trebalo otjerat a ostavit Mulalica... Sad odjednom kuknjava neka, a dobio si priliku da zadrzis i Ikica i Iliju i Avrama i Soldu bez papira. Sta da ovo pravilo nije doneseno? Dovedes Viverosa, stranci bi bili Renan, Ikic, Soldo, Ilija, Francis, Viveros, Avramovski, Guliashvili, Musa. Devet komada. Ko ti garantuje da bi se rijesio Ikica, Ilije i Avrama? Drzi ih u rosteru a nemas koristi od njih, 5 stranaca u zapisnik, 4 na tribine.
Ponavljam, sa koliko stranaca van exyu smo uboli u historiji ovog kluba, a s koliko exyu stranaca?
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Pa nismo do sad mi imali previse ino stranaca u glavom je to bilo jedan ili dvojica sad smo se okrenuli tom trzištu kad ono zabrana. Nas je ovo poremetilo al hajd izgurat cemo nekako.napoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:20Kakvu igru ba?? Kao, dogovorili Viverosa i pokazali neki interes za Jradija (citaj - Aylah ga zapratila)??? Ne bi covjek rekao da smo ih 10 doveli.bordobijeli je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:11Naravno da moze, al mi smo sad krenuli u igru s inostranstranim pojačanjima, pregovara se dogovara i onda neko promjeni pravila u pola prelaznog roka. Nije to baš tako lahko sad cemo ove prekriziti a idemo traziti Jankovice, Čužea i slicne. Hocu da kazem da smo mi imali jedan novi put s inostranim igracima al evo brzo su nas sasjekli. Kazem moze se ukonponovati i s 3 stranca al u ovom momentu su nas dobro poremetili ovim pravilom.napoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:02
Ne postoji. Imao si Bosnjake 8 godina na celu saveza, pa? Ni infrastrukture, ni regularnog prvenstva, jedno veliko reprezentativno takmicenje na koje smo zalutali. Zeljo krao vise nego Borac sad. Jos tad njima niko nije mogao pera odbit, danas barem imas Zrinjski koji se tuce kroz ovaj kriminal i pokazuje da ti ne moze niko nista ako si dovoljno kvalitetan.
- feniksptica
- Kontakt:
Njihovi mediji kažu da Viverosa od nas dijeli samo dogovor oko plate, da je sve sa ova dva njegova kluba već završeno.
- belosevic23
- Kontakt:
daj Kevina nek popucaju čirevi. Da stavi Jakovljevića na leđa i dadne hat trick
piše da 23. idemo u sloveniju, znači trebala bi se znati neka pojačanja do polaska...
piše da 23. idemo u sloveniju, znači trebala bi se znati neka pojačanja do polaska...
- napoleon72
- Kontakt:
"Okrenuli se trzistu" = doveli dva igraca iz Juzne Amerike. Fakticki imas fore za tri takva, tako da nisi puno u minusu. Evo pojavila se mogucnost da Francisu zavrsimo srpske papire, cime ti on postaje domaci igrac. Prije 5 dana je mogao imat bilo koji pasos osim naseg i isti ti qrac. I da dovedes i Viverosa i Jradija, sredis papire Francisu, ostaju ti "visak" Guliashvili i Musa. I da Gulisa ne ode na posudbu, nek se rotiraju po tribinama, ako je moglo do sad fercerat moze i sad. A rezerva Jradiju yebeni Avramovski, domaci igrac. Rezerva domacem Soldi je domaci Ilija. Dogodine dovedes nekog tipa Milicevica, on ti domaci, domaci Soldo mu zamjena.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
U koliko je danas izvlačenje,jel u 15:00?
-
- Kontakt:
Dobro jutro mladićuAmcho1 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:03Nažalost, bojim se da nam nikada neće biti bolje, a zašto, zato što mi kao narod nismo složni, očiti primjer podjela naših navijača. Nekako uvijek pokušavam da budem pozitivan i da racionalno kažem bilo što, te zaista se trudim da nikog ne vrijeđam. Ovim putem želim da se izvinim ako sam nekoga uvrijedio, a najviše sam diskusija imao sa nazorušo, eventualno bordobboja, te se njima posebno izvinjavam. To što nemamo isto mišljenje ne daje mi za pravo da bilo što loše mislim i govorim o njima, jer oni su braća po bordo boji samo različitih shvatana i mišljenja. Ljudi dragi, imamo mi mnogo većih problema od naših prepucavanja, Mirzi, Ajli, bojkota itd, a to su rušitelji Bosne, rušitelji reprezentacije, rušitelji BiH lige i BiH fudbala, rušitelji našeg Sarajeva, kako grada tako i kluba. Hvala Mirviću što nije odustao od ulaganja u naš klub i ako bi svako normalan pobjegao iz ove lakrdije, gdje je prevara i lični interes na svakom čošku. Kako Mirvić nije odustao od ulaganja, ja sam uvjeren da će pošteno rezultati suditi trenutno rukovodećim u klubu. Mi trebamo da se bavimo podrškom i navijanjem, a pustimo struci koju Mirvić dovodi da rade svoj posao, jer sa zadnjim pojačanjima u tom segmentu, kao i eksternim analitičarima koje plaća to izgleda kao jedna svijetla tačka, a koja bi mogla rezultirati da se mi kao nezavisni klub u dogledno vrijeme izvučemo iz ove kaljuže i budemo pravi ambasadori u EUROPI naše drage, jedine i nezavisne Bosne i Hercegovine i to je jedini put da se udari šamar rušiteljima svega.
Q
Sorry za malo duži post, ali ova lakrdija od danas i noćas me vratila na fabričke postavke.
Lijep pozdrav i laku noć![]()

Sve ti to lijepo , uredno , školski i vidno obrazovano napisa. Izvinjenje je na mjestu,tako treba

Jedino ti zamjeram pesimizam, mislim da nema potrebe za tolikim pesimizmom ni po pitanju države, a još manje FKS
Ima stvari na koje mi možemo ili možemo malo uticati i svi pomalo i eto hajra za sve. Kad je u pitanju država treba se obrazovati, treba pomagati komšije i

Po pitanju FKS takodje no sikiriki. Nekako iz životnog iskustva mi se čini da gosp.Mirvic ima na umu trčati maraton, a ne sprint. Ja to vidim kao neki mali film. Pojavio se domaći poslovni čovjek da pomogne posrnuloj firmi.
Ušao u nepoznat biznis i desi mu se jedan pad (Bodul,Bagaric...), a potom i drugi pad (Hadzic i poluigraci ) i iz trećeg pokušaja uspije ostvariti onaj minimum sto najavi i sam Dudic. Uz velike napore i mnogo ulozenih para ostvari zacrtani minimum. Sad je biznismen shvatio sta i kako treba i kako do uspjeha. Ne sikiracija se ja, prilagoditi će se gosp. Mirvic i ovim novim odlukama F/NS. Ne treba mu zamjerati komunikaciju sa ljudima koji se nama ne svidjaju (Vico &comp ), on to zna iz biznisa. Pustimo ga da radi, a mi pomozimo koliko možemo. MJENJAT će on sa radnike i dovoditi bolje,ako ne ispunjavaju njegove zahtjeve i planove. Po meni Ismir se opredjelio za maraton. LP

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sto u prevodu znaci sigurno dobijamo 8 ili 9.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Vrijednosti ekipa i broj stranaca:
5.73m€(1)
5.59m€(16)/4.53m€(9)
15.36m€(11)
8.25m€(12)
4.48m€(4)
Torpedo i Petrocub najpozeljniji(iako nama ne leze Moldavci

Izbjeci Sepsi po svaku cijenu
Aktobe 50-50
I ovaj Ararat bili bi mi blagi favoriti
Sanse da ovo prodje odlicno su 40%,a poznavajuci nas da su sanse 95% opet bi lose proslo

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dave, Gomis99, NeSamSafetee i 63 gosta.