Pijun za pranje para među tim klubovima.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:09Polemisemo o igracu koji je igrao za Watford, Granadu i Malagu.
Ako ima motivaciju i zaobidju ga povrede ima da sa njim oborimo izlazni transfer rekord.
No isto tako moze biti flop, ali ko neriskira i neprofitira.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Andy Bara agent mislim u njegovoj je agenciji, Aylah sta cekasnokee je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:16Jedno je sigurno to je da s ovim Penandom si u riziku, moze biti top a i flop.
Kako bi volio vidjeti ovog, Dinamo ga otpisao.
https://www.transfermarkt.com/marko-tol ... ler/349264
Kad vec imamo para Mirva na tebi je![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ako je španac vjerovatno propada transfer s obzirom na broj stranaca, stvarno ne vidim gdje bi ga mogli uguratinofearhz je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:09Ja sam prvi najavio Penerandu poslije prozivke doduse rekao sam da su bili na prozivci jer eto da vam zamutim misli. Takodjer sam rekao i da su radovi krenuli na butmiru i nakon 2 dana je objavljeno da ce Vlada KS finansirat to. Evo da vam kazem da je na meti jedna bomba(spanac) 60% da ce doc ali lik je atomska

-
- Kontakt:
Hebo majku lad kazu flop za nekog ko je igro za ovakve klubove,pa onda za Vrancica ima CV bolji nego cijela liga zajedno,pa u te klubove se ne dolazi na lijepe oci,sto preko nasih ne peru pare pa da odu u Spaniju,Englesku? Moze biti flop,al ako mu se bude igralo dalje od njega nema. Moja zelja i najvece pojacanje je Kevin.
Mi riskiramo godinama a nikako da profitiramo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:11To je toElCartel11 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:09Polemisemo o igracu koji je igrao za Watford, Granadu i Malagu.
Ako ima motivaciju i zaobidju ga povrede ima da sa njim oborimo izlazni transfer rekord.
No isto tako moze biti flop, ali ko neriskira i neprofitira.![]()
Dovestio ovog lika je neozbiljno.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
A furate za ovog Penarandu 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- napoleon72
- Kontakt:
Ovog sam na FMu dovodio, babaroga. Jos sad po novom je domaci igrac.nokee je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:16Jedno je sigurno to je da s ovim Penandom si u riziku, moze biti top a i flop.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Sva priča na forumu krila, napadači i 10.
Mislim da je nama najveći problem uigrati u 3 tekme zadnju liniju, počevši od golmana, bekova,stopera i zadnjeg veznog.
Preko centra i nemamo problema. ABd i prođemo Torpedo i uklopiomo i uigramo odbranu i protiv Aktobea će biti dobro.
Mislim da je nama najveći problem uigrati u 3 tekme zadnju liniju, počevši od golmana, bekova,stopera i zadnjeg veznog.
Preko centra i nemamo problema. ABd i prođemo Torpedo i uklopiomo i uigramo odbranu i protiv Aktobea će biti dobro.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
https://www.transfermarkt.com/james-rod ... eler/88103nofearhz je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:09Ja sam prvi najavio Penerandu poslije prozivke doduse rekao sam da su bili na prozivci jer eto da vam zamutim misli. Takodjer sam rekao i da su radovi krenuli na butmiru i nakon 2 dana je objavljeno da ce Vlada KS finansirat to. Evo da vam kazem da je na meti jedna bomba(spanac) 60% da ce doc ali lik je atomska

https://www.transfermarkt.com/isco/profil/spieler/85288
- f0rest1946
- Kontakt:
Kovacevic u Rakowu
Stvarno više nzm šta da kažem o svim ovim imenima
-
- Kontakt:
Bolje Zeljkovica ili ostale kloceve iz nase lige. Koliki smo talenti pokazuju uspjesi nasih timova,igraca,repke. Ovdje su se prizivali Dzafici i slicne ublehe,vazda prije mozes dobrog afrikanca,latinoamerikanca naci koji je duplo bolji,ako imas barem malo dobar skautingBabayaro je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:29Mi riskiramo godinama a nikako da profitiramo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:11To je toElCartel11 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:09Polemisemo o igracu koji je igrao za Watford, Granadu i Malagu.
No isto tako moze biti flop, ali ko neriskira i neprofitira.![]()
Dovestio ovog lika je neozbiljno.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nije mala stvar kad prekookeanski mediji ovoliko pišu o klubu. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Francis,Renan,Ziljkic,Viveros,Pena,Musa,Ikic, Gulasvili.
Napad
Napad
Znaci stranci :
Oliveira
Kyeremeh
Penaranda
Viveros
Gulisa na posudbu i to je to. Nek se jedan rotira
Musa jos nista nije potpisao?
Oliveira
Kyeremeh
Penaranda
Viveros
Gulisa na posudbu i to je to. Nek se jedan rotira
Musa jos nista nije potpisao?
Perverzija od igrača!nokee je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:16Jedno je sigurno to je da s ovim Penandom si u riziku, moze biti top a i flop.
Sa njim ne bi bilo greške.
The saddest thing in life is wasted talent.
Hahaha jbg, da nije Mirvica qrac bi pisali, covjeku je haman bazen svega preko bareHordasOdMalena je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:13Nije mala stvar kad prekookeanski mediji ovoliko pišu o klubu.![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, benko21, ErosViverosViv, James1987, keli, OzmoodPinglewood, Posejdon, RajvoSA03, sarajevo19461987, Seipronto, stokastoka23, Venom i 133 gosta.