FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj će nas više koštati nego što će nam pomoći, očito je disciplina njegov problem.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jedva čekam da vidim kad ga na zimu budemo morali nabiti nogom i raskinuti ugovor. Ubio se za ovu ekipu s ovakvim mahalskim mentalitetom.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ne znam ko moze mahalati u ovoj ekipi, nigdje mahalca s glave. Sto jedva ne cekas da zabije 20 golova? I dalje pesimizam. Da smo Messija doveli isto bi rekli.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:27Jedva čekam da vidim kad ga na zimu budemo morali nabiti nogom i raskinuti ugovor. Ubio se za ovu ekipu s ovakvim mahalskim mentalitetom.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma bolje da nam je Rustemović pojačanje.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:29Ne znam ko moze mahalati u ovoj ekipi, nigdje mahalca s glave. Sto jedva ne cekas da zabije 20 golova? I dalje pesimizam. Da smo Messija doveli isto bi rekli.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:27Jedva čekam da vidim kad ga na zimu budemo morali nabiti nogom i raskinuti ugovor. Ubio se za ovu ekipu s ovakvim mahalskim mentalitetom.
EDIT klasično ono da u januaru citira sam sebe i kaže “jesam vam rekao”.
Kyeremeh može preko žene papire izganjati pod uslovom da su u braku 3 godine čini mi se. Kćerka im ima 4 godine, a ni jedno ni drugo nemaju slika sa vjenčanja tako da

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- f0rest1946
- Kontakt:
Vala i GalileoGalileo upao u depresiju samo crnina hahaha
Nekad je bio bas optimistican na ovom forumu
Nekad je bio bas optimistican na ovom forumu

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Forum bi najsretniji bio kad bi mogli svi svrshavati za 2-3 mjeseca jer Penaranda nije opravdao epitet pojačanja.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A kod nas ti je vazda tako...
Dzaba,pitarluk vlada li vlada...Ako dovedes neke igrace,prosjecne kvalitete,udri po klubu...
Kad se samo sjetim pisanja za Baltu, od prezimena,pa do toga da je Poljska uvela nacionalni praznik danom posudbe doticnog u Fk Sarajevo.
Covjek pocne dovoditi igrace za koje se godinama ovdje pisalo da smo taj segment,juznoafrikance,afrikance, promasili, opet sve isto...
Rizik je, Boga mi ko da oni daju pare, flop, prevara,pranje para,ubleha...
Opet, sjetim se Renana, kad neko napisa, da covjek ne bi pogodio more sa broda...
Ali sta ces,zato smo valjda jedinstveni, raritetni...
@Ado-hz,brate prati sad letove iz Portugala i javljaj
Dzaba,pitarluk vlada li vlada...Ako dovedes neke igrace,prosjecne kvalitete,udri po klubu...
Kad se samo sjetim pisanja za Baltu, od prezimena,pa do toga da je Poljska uvela nacionalni praznik danom posudbe doticnog u Fk Sarajevo.
Covjek pocne dovoditi igrace za koje se godinama ovdje pisalo da smo taj segment,juznoafrikance,afrikance, promasili, opet sve isto...
Rizik je, Boga mi ko da oni daju pare, flop, prevara,pranje para,ubleha...
Opet, sjetim se Renana, kad neko napisa, da covjek ne bi pogodio more sa broda...
Ali sta ces,zato smo valjda jedinstveni, raritetni...
@Ado-hz,brate prati sad letove iz Portugala i javljaj

- f0rest1946
- Kontakt:
Real i Barca pogrijese za 2,3 igraca u jednom prijelaznom roku ali mi ne smijemo pogrijesiti mora biti savrseno i zabijati po 30 golova 

Ma ko moze garantovati za juznoamerikance? Pa niko propadne ih 99 opali 1, kad u kuci ss svi bave loptanjem
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
S njima je uvijek ogroman rizik. Može biti flop samo takav a može donijeti 15+ g/a u sezoni.
Sada griješiš sa ovim komentarom, svi bi bili sretni da on bude pun pogodak ali malo razmisli i reci zašto takav igrač dolazi u našu ligu. Imao si takvih igrača u ligi pa nisu ništa uradili. Moje mišljenje je da će prije biti promašaj, nadam se da griješim.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:46Forum bi najsretniji bio kad bi mogli svi svrshavati za 2-3 mjeseca jer Penaranda nije opravdao epitet pojačanja.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prvak države 2 godine zaredom, a ove godine osvajač duple krune dovede igrača sa prosječnim CVom i ne igranja 2 godine, i ljudi mu požele dobrodošlicu i vjeruju da će biti pojačanje( čitaj Kožulj ).
Mi najvjerovatnije dovodimo momka koji je prije nekoliko godina plaćen 11 miliona eura, igrao u La Ligi, segundi. A naši navijači to nazivaju (ne)ozbiljnim potezom, a usput bi “prsli” od sreće da se isti ne pokaže kao pojačanje.
Imati dileme, pa i sumnjati u to da će biti pojačanje je opravdano, ali da neko unaprijed pokušava dokazati da neće biti pojačanje je bezveze. Dati momku podršku i prostora dovoljno, a na njemu je da opravda očekivanja. Ne morate za sve srati.
Mi najvjerovatnije dovodimo momka koji je prije nekoliko godina plaćen 11 miliona eura, igrao u La Ligi, segundi. A naši navijači to nazivaju (ne)ozbiljnim potezom, a usput bi “prsli” od sreće da se isti ne pokaže kao pojačanje.
Imati dileme, pa i sumnjati u to da će biti pojačanje je opravdano, ali da neko unaprijed pokušava dokazati da neće biti pojačanje je bezveze. Dati momku podršku i prostora dovoljno, a na njemu je da opravda očekivanja. Ne morate za sve srati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Nek jos Kyeremehu srede papire i top

Paklen tim
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- skullcrusher
- Kontakt:
Ma raja ove sto pljujemo dobri ispadnu tako da ocrnite ga maksimalno hahaha
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Treba, trebaskullcrusher je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:55Ma raja ove sto pljujemo dobri ispadnu tako da ocrnite ga maksimalno hahaha
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nisam vidio slike sa vjenčanja ni na njegovom ni na ženinom profilu tako da

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Pa ako ne bude mogao meda protiv ekipa Igmana, Goska, Zvijezde, Posusja nek okaci kopacke o klin, a motivacije ocito da ima, cim je odbio "navodno" MLS da bi igrao u Evropi, pa njemu je 26 godina, pa vasoj prici covjek bi rekao da ima 35 godina.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Nekad pogodis,nekad bude flop iz vise razloga. Nema tima na svijetu da ne fula sa pojacanjima,faktora da bude flop je milion.
Trenutno korisnika/ca: ledesma, mosarajvosa83, Paromlinac i 56 gostiju.