Ovako ste za Renana pisali,Baltu,Francisa itd itd dok ste Duduka zivotom branili,velicali Dzafica,Tomasevica i slicne ublehe.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:27Jedva čekam da vidim kad ga na zimu budemo morali nabiti nogom i raskinuti ugovor. Ubio se za ovu ekipu s ovakvim mahalskim mentalitetom.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve ok, slazem se uglavnom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:54Prvak države 2 godine zaredom, a ove godine osvajač duple krune dovede igrača sa prosječnim CVom i ne igranja 2 godine, i ljudi mu požele dobrodošlicu i vjeruju da će biti pojačanje( čitaj Kožulj ).
Mi najvjerovatnije dovodimo momka koji je prije nekoliko godina plaćen 11 miliona eura, igrao u La Ligi, segundi. A naši navijači to nazivaju (ne)ozbiljnim potezom, a usput bi “prsli” od sreće da se isti ne pokaže kao pojačanje.
Imati dileme, pa i sumnjati u to da će biti pojačanje je opravdano, ali da neko unaprijed pokušava dokazati da neće biti pojačanje je bezveze. Dati momku podršku i prostora dovoljno, a na njemu je da opravda očekivanja. Ne morate za sve srati.
Meni je malo problematicno sto si ogranicen na 3 strana igraca a dovodis lijevo krilo, desno krilo strance gdje realno ne gori. Sta sa Ziljkicem, gdje je 10tka? Znas, malo se dovodi sta ti naleti a ne sta ti treba, to je moj dojam. Evo ovaj Marko Tolic je bolji za dovesti i potrebniji od obojice zajedno (Viveros i pena) da mu das platu koliko bi ovoj dvojici zajedno ako treba i ako moze naravno. To bi imalo smisla i pozicija i nije stranac. Pitanje jeate svakako jel izvodivo. Bojim se da cemo mi opet nagurati igraca bez nekog balansa u ekipi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
O tome se može raspravljati i otprilike dijelim mišljenje, npr 4 desna krila imašnokee je napisao/la: ↑21 jun 2023, 21:06Sve ok, slazem se uglavnom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:54Prvak države 2 godine zaredom, a ove godine osvajač duple krune dovede igrača sa prosječnim CVom i ne igranja 2 godine, i ljudi mu požele dobrodošlicu i vjeruju da će biti pojačanje( čitaj Kožulj ).
Mi najvjerovatnije dovodimo momka koji je prije nekoliko godina plaćen 11 miliona eura, igrao u La Ligi, segundi. A naši navijači to nazivaju (ne)ozbiljnim potezom, a usput bi “prsli” od sreće da se isti ne pokaže kao pojačanje.
Imati dileme, pa i sumnjati u to da će biti pojačanje je opravdano, ali da neko unaprijed pokušava dokazati da neće biti pojačanje je bezveze. Dati momku podršku i prostora dovoljno, a na njemu je da opravda očekivanja. Ne morate za sve srati.
Meni je malo problematicno sto si ogranicen na 3 strana igraca a dovodis lijevo krilo, desno krilo strance gdje realno ne gori. Sta sa Ziljkicem, gdje je 10tka? Znas, malo se dovodi sta ti naleti a ne sta ti treba, to je moj dojam. Evo ovaj Marko Tolic je bolji za dovesti i potrebniji od obojice zajedno (Viveros i pena) da mu das platu koliko bi ovoj dvojici zajedno ako treba i ako moze naravno. To bi imalo smisla i pozicija i nije stranac. Pitanje jeate svakako jel izvodivo. Bojim se da cemo mi opet nagurati igraca bez nekog balansa u ekipi.

Jedan će eto na posudbu, a opet imaš 3, ne kontam.
Što se tiče plata, ne moramo štediti i vjerujem ako izleti prilika za odličnu desetku da nećemo štediti. Evo npr ovaj Tolić je vrh, ako bi se mogao dovesti bilo bi ekstra. Balansa nećemo imati. Previše smo krila natrpali u odnosu na vezu. Imaš u veznom redu Vrančića, Mustafića, Baltu i Zeljkovića, a pri tome Baltu i Mustafića smatram za igrače koji mogu poslužiti tek u nekim manjim utakmicama.
Čak više razumijem dolazak Penarande jer je Ziljka jedino pravo lijevo krilo i trebao nam je lijevak krilo, ali Kevin mi nije jasan. Ne radi kvaliteta koje vjerujem da ima, nego preveliki broj igrača na toj poziciji. Ovo sam i neki dan pisao, pa me neki napadoše jer misle da Kevina prozivam.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dalkan u drustvu Stefana Bulica
koji ce mu qrac taj mentol, posebmo sad kad mu je prelomni momenat u karijeri. Ocito mahalski mentalitet ne moze iz njega...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Tacno, ali ljudi u svijetu ne dovode svjesno igraca cija karijera je godinama u strmoglavom padu, koji je nedisciplinovan i neprofesionalan, koji se u toku jedne sezone povrijedi minimalno 3 puta i cija motivacija je dosta upitna. Ipak su visestruko vece sanse da ce se nase "pojacanje" ispostaviti kao flop.
Mene samo zanima kako se zakljucili da je neprofesionalac i da je nedisciplinovan haahhahaha 

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 21 jun 2023, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pored ovakvih navijača dušmani nam i ne trebaju 

-
- Kontakt:
Za sumnju mozda ima 5% prostora na razne okolnosti nefudbalske, igrac je klasa i na neki nacin dokazan. Ali ko zeli da sumnja sumnjat ce makar doveli i Erlinga. Tako da ne vrijedi ovima sto kazes sto bi likovali da lik promasi sansu a ne da nesto ne pokaze u 2 utakmice.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:54Prvak države 2 godine zaredom, a ove godine osvajač duple krune dovede igrača sa prosječnim CVom i ne igranja 2 godine, i ljudi mu požele dobrodošlicu i vjeruju da će biti pojačanje( čitaj Kožulj ).
Yebo majku kakvi ovdje depresivni likovi pisu, samo cista negativa, pojedini nickovi ne bi nista pozitivno vidjeli da ne znam koga potpisemo. Dodje frajer s predobrom karijerom, ono se zaliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:54Prvak države 2 godine zaredom, a ove godine osvajač duple krune dovede igrača sa prosječnim CVom i ne igranja 2 godine, i ljudi mu požele dobrodošlicu i vjeruju da će biti pojačanje( čitaj Kožulj ).

Pojedincima bi bilo sevap qurvu platit ili nesto ne bi li se malo oraspolozili...
Poslije 85/86 najjaci tim u historiji Sarajeva definitivno, ako ovaj dodje
E jos ne mogu da se nacudim, cuj ne valja pojacanje, jos ne mogu da se nacudim. Ima klip na youtubeu vrti frajer nacha i varanea ko da su zvonic i halilovic, i dodje brat i kaze da je ublehas. I nismo za boljeg od gavrica i bagarica 

-
- Kontakt:
Kakvi idioti, ništa drugo nego idioti, to je nevjerovatno...a postoji druga opcija, da su pojedini ovdje pod našim nickom sa nekim zadacima i unisenjem nemira, sumnje, raskola itd. Trevžće opcije nema stvarno
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pravo jak tim, nema šta.
Samo još neka desetka sa balkana, i to je to. Mulalića gurati ko U21, kad njega iz igre izvedemo, ubaciš npr Nurkovića ili Buljubašića. Žrijeb nije ni najbolje prošao, ali ni najgore. Izbjegli smo u prvom pretkolu Bjeloruse što je najbitnije, a u drugom pretkolu smo izbjegli Rumune protiv kojih bi imali minimalne šanse. Aktobe je ekipa s kojom se sigurno možemo nadigravati, i uz malo sreće i znanja igrača( ne smijemo se pouzdati u “stručni” štab ) može se glat do trećeg pretkola dogurati

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Stvarno je bespotrebno sada raspravljati oko toga pogotovo sto jos nije sigurno da li dolazi ili ne. Jedino je teren relevantan i ako momak dodje sudit cemo mu po igrama.
S druge strane, ako Mirvic ima finansijsku moc da dovodi ove strance, da ih masno placa, da je na riziku s njima hoce li biti promasaji ili pun pogodak i da jos priusti taj komoditet da mu jedan ili dva stranca svake sedmice sjede na tribinama, onda bujrum ja se ne bunim, ako on to moze sve iznijeti ko sam ja da osudjujem
100 puta mi je draze da dovodi ovakve egzoticne igrace nego polovnjake iz komsiluka
S druge strane, ako Mirvic ima finansijsku moc da dovodi ove strance, da ih masno placa, da je na riziku s njima hoce li biti promasaji ili pun pogodak i da jos priusti taj komoditet da mu jedan ili dva stranca svake sedmice sjede na tribinama, onda bujrum ja se ne bunim, ako on to moze sve iznijeti ko sam ja da osudjujem

100 puta mi je draze da dovodi ovakve egzoticne igrace nego polovnjake iz komsiluka
90!
-
- Kontakt:
Sa 18 godina Varanea i Real uništio

Gledaj ti dodira, pasova, driblinga...
Zamisli još da nam je neki kvalitetan trener na klupi, aj mamaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2023, 22:22Pravo jak tim, nema šta.
Samo još neka desetka sa balkana, i to je to. Mulalića gurati ko U21, kad njega iz igre izvedemo, ubaciš npr Nurkovića ili Buljubašića. Žrijeb nije ni najbolje prošao, ali ni najgore. Izbjegli smo u prvom pretkolu Bjeloruse što je najbitnije, a u drugom pretkolu smo izbjegli Rumune protiv kojih bi imali minimalne šanse. Aktobe je ekipa s kojom se sigurno možemo nadigravati, i uz malo sreće i znanja igrača( ne smijemo se pouzdati u “stručni” štab ) može se glat do trećeg pretkola dogurati![]()

Ali se onda vratiš u realnost

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ovaj tolic je brutalan igrac. Nesto ovog tipa bi nam bilo top za desetku, e ne znam samo je li nam malo van dometa
- ElCartel11
- Kontakt:
Nego koliko sam skontao i Viveros i Penaranda su po vokaciji 9ke. Uz vec Renana i Hamzu yebes City kakva konkurencija je kod nas za 9ku
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dajem Dala i viverosa za Tolica
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, BungaBum, Gomis99, InatSilniBosanski, Morpheus, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, PapakIzSa, Sanchez87hz, ThrillerHz, zagorski i 89 gostiju.