FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prednost Delaca je sto je bio tu i fakticki nema adaptacije, sto voli klub i sto je imao nas pasos, ali daleko od toga da se ne moze dovesti golman njegovih kvaliteta, pogotovo sad hrv srb moze,ta mu prednost pada u vodu..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Suki46 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 10:39Može i Goran Karačić , bilo ko sa Balkana iole ko ima kvalitet.Sa Delačom smo se jedino povezivali do sada , pa shodno tome se i pričalo kao jedinoj golmanskoj opciji do sada.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2023, 10:26Ispade ako Delač ne dođe da ćemo se ugasiti. Ko da je jedini golman koji ima kvaliteta yebo te.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- napoleon72
- Kontakt:
Ovo nam je unistilo mnogo dobrih igraca. Ovi juniori su sa Hasancicem igrali vrlo modernu 433 formaciju. Mislim da se i prije furala ta formacija. Onda u prvu postavu prebacis Mustafica, Tarika Ramica, pa i Salcina, i guras ih na zadnjeg veznog (Salcina na beka). A momci svi redom centralni vezni. Ista sudbina ceka i Nurkovica i Buljubasica, nikad nece pruzit svoj potencijal ovdje jer se zavaljuju na pozicije koje nikad nisu igrali. Zadnji i centralni vezni nisu iste pozicije, ni blizu. Zamisli da je Lampard igrao na mjestu Makelelea ili Obi Mikela, ili da si gurnuo Modrica da s Casemirom drzi zadnju liniju. Totalna debilana.tabba77 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 09:50Meni je muka kad u formaciji 4-2-3-1 vidim ovu prednju četvorku, svi stoje paralelno, krila se kriju uz liniju, napadač i desetka jedan do drugog, niko ne prilazi i niko se ne otkriva, nema nikakvih kretnji. Ybt kad se sjetim one Atalante, ljudi kretnjama na terenu pravili show, nismo znali gdje je koji igrač. Moguće da je i do toga što mi stvarno nikad nismo mogli napraviti dobrog krilnog igrača, koji ima sve predispozicije za tu poziciju. Većinom su pravolinijski igrači, sa poprilično nepreciznim šutem a pored toga i spori. U juniorima npr imaš dobrog i brzog krilnog igrača, dođe u prvi tim odmah ga guraju na beka, jer eto brz je pa može pokriti u odbrani dosta toga a on šupalj ko sir. Dosta talenata i mi uništimo pristupom i izmišljanjem pozicija.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 jun 2023, 09:37Radi ovih izmjena pravila moguce je vidis i da Saha ostane jedinica.
Ne znam sto kazete da je sredina samo Balta-Vrancic, pa moraju i krila i bekovi vise igrati, nadam se da necemo gledati onaj isti horor do ulaska u seriju pozitivnih rezultata. Mucno, turobno isto repka neku noc. Identicno, onako kako je Dzeko opisao u studiju poslije tekme. Tako da se nadam kompaktnijoj igri, sinhronizovanoj igri vise igraca u gradnji napada. Ali posto nam je trener ko jeste daj Boze..
Uvijek sam govorio, sistem nam je najbitniji, od U17 pa do prvog tima, formacija mora da bude ista da bi svaki talenat na svojoj poziciji, prilikom ulaska u prvi tim imao već uhodan sistem i lakše bi se prilagodio. Ako je kvalitet, pokazat će to.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čudo do sad nije na ssba iskočilo, “saznajemo”:” Matej Delač neće pojačati FK Sarajevo” 

Ne sviđa se ni meni Panaranda toliko... promijenio je 100 klubova, haman svake polusezone drugi. Nekad važio za velikog talenta, očigledno povrede i glava nisu ok, čim je ovoliko grohnuo
Viveros je trenutno puno bolji igrač, s većim ambicijama, željom, glađu, te sam siguran da bi nam puno više pomogao.
Viveros je trenutno puno bolji igrač, s većim ambicijama, željom, glađu, te sam siguran da bi nam puno više pomogao.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ko da si Avrama stavio

Dosta vise ovakvih igraca, dajte ove sto igraju 2-3 sezone po 30-40 tekmi. Ovaj ce vise biti po kafanama nego na terenu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Viveros je klasa za njega u ovom momentu. Puno ozbiljnija glava.bodi123 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 11:43Ne sviđa se ni meni Panaranda toliko... promijenio je 100 klubova, haman svake polusezone drugi. Nekad važio za velikog talenta, očigledno povrede i glava nisu ok, čim je ovoliko grohnuo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ovaj Viveros ce da jede malu djecu u ovoj ligi aBd. To po meni znaci da treba otici jedno od desnih krila. Ili da Ikic/Kyeremeh predju kao rezerva lijevo za Ziljkica.
Penaranda je rizik koji nam ne treba, zbog plate, povreda, nacina zivota i kljucne stvari da NE TREBAMO gomilati igrace na pozicijama gdje ih svakako imamo dovoljno. Bolje je da rijesimo Vrancica i Baltu. Takodjer dovesti uz njih prednjeg veznog. U veznu liniju promovisati akademca kao rezervu!
Golman treba biti Sahinovic, sve ostalo je suludo.
Penaranda je rizik koji nam ne treba, zbog plate, povreda, nacina zivota i kljucne stvari da NE TREBAMO gomilati igrace na pozicijama gdje ih svakako imamo dovoljno. Bolje je da rijesimo Vrancica i Baltu. Takodjer dovesti uz njih prednjeg veznog. U veznu liniju promovisati akademca kao rezervu!
Golman treba biti Sahinovic, sve ostalo je suludo.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 22 jun 2023, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- Burberry46
- Kontakt:
Ma ja ne vidim logiku vise dovodjenja ikoga, osim Kevina koji ce da dodje i eventualno zamjena za nekog ko ce otici sto je u ovom slucaju pozicija 10-ka a i to da naravno bude “domaci” igrac
Zadnja izmjena: Chony533, dana/u 22 jun 2023, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Po meni ok i realno da Šahinović bude 1.
Rijesavaš problem U21 malo ga istrpiti podrske mu dati i bit ce to ok.
Rijesavaš problem U21 malo ga istrpiti podrske mu dati i bit ce to ok.
-
- Kontakt:
Zeljkovic nije stoper,covjek je najbolji na poziciji veznog.FCUM je napisao/la: ↑22 jun 2023, 08:46bas tako. Mustafic je najkorisniji na poziciji desetke,Zeljkovic kao stoper . Balta i Vrancic ne mogu sami citavu sezonu odigrati .pitartz je napisao/la: ↑22 jun 2023, 08:37Nego, šta vi mislite o našem veznom redu?
Tu su trenutno Zeljković, Mustafić i par juniora, mada Mustafić se bolje snalazi na poziciji desetke. Pa čak i Vrančić i Balta da ostanu, tanki smo skroz, a niko ne spominje nikakva nova imena na ovim pozicijama.
Izgleda da je Mirvić bukvalno shvatio svi u napad jedan je Hase![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Polako. Sačekaj par sati pa će napisati da je Zeljković najbolji na veznom.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 11:58Zeljkovic nije stoper,covjek je najbolji na poziciji veznog.FCUM je napisao/la: ↑22 jun 2023, 08:46bas tako. Mustafic je najkorisniji na poziciji desetke,Zeljkovic kao stoper . Balta i Vrancic ne mogu sami citavu sezonu odigrati .pitartz je napisao/la: ↑22 jun 2023, 08:37Nego, šta vi mislite o našem veznom redu?
Tu su trenutno Zeljković, Mustafić i par juniora, mada Mustafić se bolje snalazi na poziciji desetke. Pa čak i Vrančić i Balta da ostanu, tanki smo skroz, a niko ne spominje nikakva nova imena na ovim pozicijama.
Izgleda da je Mirvić bukvalno shvatio svi u napad jedan je Hase![]()
Meni stvarno nisu jasni neki navijaci ,kada pocnu hvaliti neke igrace tipa jesce ovaj malu djecu,pa ovaj ce pojesti cijeli tim,ljudi nisu vanzemaljci ako dolaze u nasu ligu njihova forma je u padu,dok ih ne vidis na terenu i u par utakmica mozes procijeniti valja li ili ne. 

-
- Kontakt:
Svi ce lafo dati podrsku a ovdje ce mu yebati od-do prvu utakmicu gdje nas kiksom bude kostao bodova.To je jasno.
Jedini razlog sto bi mu dao podrsku je da ne strahujemo vise oko u21
Sahinovic
Beganovic-Serbecic-Soldo-Durakovic
Balta(Zeljkovic)-Vrancic
Viveros-Penaranda-Ziljkic
Renan
Udri
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma tom terenu ne može ništa pomoći nažalost, sve i kad se to završi morat ćeš ga održavati svaki par mjeseci i plaćati nenormalne cifre. Svi znaju da je užasno urađeno i niko ništa ne radi po tom pitanju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imate li ikakvih informacija u vezi gruzijca i mulalića, idu li kod nas na posudbu?
Trenutno korisnika/ca: adoado, boki86, EastMadness, Google [Bot], HordasDolacMalta, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mosarajvosa83, Muki53, nedimmmm1337, ovisnik, Pitar6785, Posejdon, relativizam, SamoDaKazeem, sekac, Sinfoc1986, svabonja, Tarapi, VensanKasel i 164 gosta.