Nema ništa od dolaska još jednog stopera. Od početka se ganjao samo jedan stoper. Ofanzivni vezni bi bio bombona, a za golmana ovisi hoćemo li gurati U21 preko Enedina. Ako nećemo, bolje ne dovoditi golmana.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:33Uz Penarandu i Viverosa, nama opet fale barem 3 pojacanja.
Bilo to smjesno ili ne.
Prvo je golmanska pozicija. Ako Delac nece doci onda zaganjati nekog drugog.
Stoperska pozicija takodje uz Soldu jos jedan novi stoper jer ovi trenutni su losi.
Pozicija ofanzivnog veznog. Ako Dal ide nesmijemo ostati samo na Avramu, jer se uvijek nakon 3,4 utakmice povrijedi.
Defanzivni vezni. Trenutno tu imamo samo Baltu, ali ni on mi nije za euro utakmice bas nesto. Prespor je za taj nivo.
Pohvale sto smo doveli nove bekove uz koje bi trebali izgledati u odbrani dosta ozbiljnije. Da nas neprobija po strani svaki levat koji se protiv nas pretvori u Neymara i Mbappea.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Imas Zeljkovica i Baltu i Alisaha.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:33Uz Penarandu i Viverosa, nama opet fale barem 3 pojacanja.
Bilo to smjesno ili ne.
Prvo je golmanska pozicija. Ako Delac nece doci onda zaganjati nekog drugog.
Stoperska pozicija takodje uz Soldu jos jedan novi stoper jer ovi trenutni su losi.
Pozicija ofanzivnog veznog. Ako Dal ide nesmijemo ostati samo na Avramu, jer se uvijek nakon 3,4 utakmice povrijedi.
Defanzivni vezni. Trenutno tu imamo samo Baltu, ali ni on mi nije za euro utakmice bas nesto. Prespor je za taj nivo.
Pohvale sto smo doveli nove bekove uz koje bi trebali izgledati u odbrani dosta ozbiljnije. Da nas neprobija po strani svaki levat koji se protiv nas pretvori u Neymara i Mbappea.
jel viveros sletio
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Off topic
Evo izbaci mi clanak iz komsiluka, Zvezda i Partizan mijenjaju travnate podloge za ove najmodernije hibridne kao kod nas.
Zvezda zadnji put mijenjala teren prije 5 godina, Partizan prije 9 godina.
Zvezda pocela odmah u junu, ocekuje se da sve bude gotovo do 10. jula (35-40 dana)
Partizan poceo 15. juna ocekuje se da bude gotovo krajem jula (40-45 dana)
Radi kompanija koja je izmedju ostalog radila terene Realu, Parizu, teren na kojem se igralo finale svjetskog prvenstva u Kataru i jos nekim ekipama iz Engleske, Francuske, Turske...
Nisam nigdje nasao koliko je cijena
Po svemu sudeci, mi cemo vrlo vjerovatno morati opet mijenjati teren kroz koju sezonu
90!
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JavierBosnia
- Kontakt:
Za 10ku Avram i Mustafic, alternativno Guliashvili i Ziljkic
Stoperi Besim, Soldo, Martinovic, Anicic, Zeljkovic, Celik, Trako
Musa kao stranac pored domaceg U21 igraca je ludilo. Mislim da nakon promjene ovog pravila nema sanse da ostane
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Iako se činilo da je sve završeno i da će sada već bivši golman Horsensa na pripreme sa klubom sa Koševa, do toga još nije došlo.
Razlog za to su kako saznajemo, određena razmimoilaženja oko ugovora, koja nisu finansijske prirode
Postoji mogućnost da se u narednim danima neke stvari koriguju, te da dođe do dogovora dvije strane, za šta postoji obostrana želja.
Razlog za to su kako saznajemo, određena razmimoilaženja oko ugovora, koja nisu finansijske prirode
Postoji mogućnost da se u narednim danima neke stvari koriguju, te da dođe do dogovora dvije strane, za šta postoji obostrana želja.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Mislim da Ilija nije s ekipom i da se na njeg ne racuna,Musa isto. Takvu ja imam info ne znam da li je tačna.JavierBosnia je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:46Za 10ku Avram i Mustafic, alternativno Guliashvili i Ziljkic
Stoperi Besim, Soldo, Martinovic, Anicic, Zeljkovic, Celik, Trako
Musa kao stranac pored domaceg U21 igraca je ludilo. Mislim da nakon promjene ovog pravila nema sanse da ostane
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 22 jun 2023, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neki od komentara za Penarandu. Uzmite u obzir da je ovaj momak bio jedan od najvećih talenata tamo u historiji i da ga recimo samo na instagramu prati 320K ljudi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Strah me pomisliti da ovaj tim dobije adekvatnog trenera. Samo zamislite ovaj tim sa trenerom kvaliteta Karoglana, Jakirovića.. Pa eto i Rendulić nije kvaliteta navedenih, ali vjerujem da se ne bi u Europi protiv puno boljih protivnika obrukali.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pah smundjali se dok je igrao u Srbiji, ima djecu sa njom, samo je fazon jel' ozenjen sa njom, ako jeste on bez prob moze dobiti ako vec i nema srbijanske papire.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
100% istina
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Al' najjaci su ovi njihovi sto pisu za Viverosa i Penarandu, kao igrat ce konferencijsku ligu sa Sarajevom. Oni ako dodju odigrat ce 2-3 utakmice kvalifikacija za konferencijsku ligu
Doduse sto neko rece nema nikakvih slika sa vjencanja pa sad ne znam, al da je sa njom jeste sigurno djecu imaju pa eto 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, AuroraBorealis, Beli98, EastMadness, Evander, fks74, HZbec, macahz, MokraKifla, NazorUso, ristagrad, Riziko, SamoDaKazeem, samoFKS, TETRAPAK, Velaxsa i 177 gostiju.