Kakav bi to tandem na sredini terena bio...
Danilovic kao zadnji vezni i Dalara kao okomita desetka

Kakav bi to tandem na sredini terena bio...
Neke plaho strategije i planskog rada ne može biti u igračkom kadru sa Mirzom na klupi. Međutim, finansijski smo toliko moćni i takve igrače možemo dovoditi da ne možemo dovesti sebe u situaciju da ne izborimo Europu npr.JimmyPage je napisao/la: ↑22 jun 2023, 16:52Ja bih se složio sa ovim, Sarajevo pokazuje finansijsku dominaciju i moć ali iskreno ne vidim neku strategiju i planski rad u svemu tome.Mokes je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:52Ma kakva crna mašinerija, neplanski se apsolutno dovode igrači, pretrpavaju se određene pozicije, a na drugima deficit. Višak stranaca gdje uvijek neko mora izvisiti. Manjak U21 kvalitetnih igrača. Bukvalno se ponavlja sezona 15/16, samo što se dovode i jača imena.killafrommanilla je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:41Ako dodje Penaranda, ja tek onda stvarno ne razumijem Mirvica. Dovesti ovakvog igraca, napraviti ovakav roster i ne dovesti trenera makar ranga Jakirovica, je iskreno nevjerovatno. Masineriju bi dobar trener ovdje napravio, samo ako HZ uspiju u namjerama i otjeraju Mirzu
Nadam se da se neće desiti neki kolaps i da svi griješimo
Ma sta ce ti trener,kad ove tri zvijeri krenu na zadnju liniju, ovo mogu i ja sa klupe voditiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2023, 17:10Neke plaho strategije i planskog rada ne može biti u igračkom kadru sa Mirzom na klupi. Međutim, finansijski smo toliko moćni i takve igrače možemo dovoditi da ne možemo dovesti sebe u situaciju da ne izborimo Europu npr.JimmyPage je napisao/la: ↑22 jun 2023, 16:52Ja bih se složio sa ovim, Sarajevo pokazuje finansijsku dominaciju i moć ali iskreno ne vidim neku strategiju i planski rad u svemu tome.Mokes je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:52
Ma kakva crna mašinerija, neplanski se apsolutno dovode igrači, pretrpavaju se određene pozicije, a na drugima deficit. Višak stranaca gdje uvijek neko mora izvisiti. Manjak U21 kvalitetnih igrača. Bukvalno se ponavlja sezona 15/16, samo što se dovode i jača imena.
Nadam se da se neće desiti neki kolaps i da svi griješimo
Prošlu polusezonu smo i slabiju ekipu od ove imali, pa smo opet rezultatski veoma dobro prolazili, iako znamo koliko taktički loše potkovan trener nas vodi. Sad je dobio bar za 15% kvalitetniju ekipu, i vjerujem da ćemo imati dobre rezultate u našoj ligi. Svakako da se nadam da ćemo već na polusezoni sve snage usmjeriti na dovođenje barem duplo boljeg trenera.
Doveli dva beka,stopera,def veznog,sta je tu neplanski? 5 stranaca u ekipi na tei fronta igras,mozes ih rotirat. Treba forumske strucnjake slusati i sa mladim Mulalicem na beku izgurat na 3 fronta.Mokes je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:52Ma kakva crna mašinerija, neplanski se apsolutno dovode igrači, pretrpavaju se određene pozicije, a na drugima deficit. Višak stranaca gdje uvijek neko mora izvisiti. Manjak U21 kvalitetnih igrača. Bukvalno se ponavlja sezona 15/16, samo što se dovode i jača imena.killafrommanilla je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:41Ako dodje Penaranda, ja tek onda stvarno ne razumijem Mirvica. Dovesti ovakvog igraca, napraviti ovakav roster i ne dovesti trenera makar ranga Jakirovica, je iskreno nevjerovatno. Masineriju bi dobar trener ovdje napravio, samo ako HZ uspiju u namjerama i otjeraju Mirzu
Nemojte svega vam domanicije i slicno,bice sutra ja prico o dominaciji i ostali,kad cujem tu rijec muka mi bude. Zrinjski je glavni favorit,Borac je tu negdje sa njima. Imaju 20 igraca na terenu sa Vicom u spicu,sad barem imaju i neki kvalitet. Ovdje su kone i neki vasi govorili da Mirvic nema za kifle,kao i milion nekih dezinformacija koje iznose. Prednost ovoga svega je sto se ogromne pare mogu uzet na nasim igracima. Renan je mlad,Parenda ovaj ako se pokaze isto je u najboljim godinama,Viveros,Mulalic,Gulas itd to mi se najvise svidja.Cernica22 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 17:07Ma Sarajevo ce od ove godine zapoceti dominaciju koja ce trajati narednih nekoliko godina sigurno. Ljudi su doveli u ovu ligu jednog Vrancica, koji u kakvoj god da je formi je brutalno ime bio i kad je u HNL dosao, samim tim sutra ce opet lakse privuci nekog igraca slicnog imena i kvaliteta nego bilo ko drugi. Povezuju se s ovim iz Venecuele, kazu gotova stvar, pa ovaj s ovakvom karijerom igrackom i ligama u kojima je igrao s jednom nogom je u stanju da prepisa sve ijednu ekipu u nasem prvenstvu samo ako ritam uhvati. Imaju ljudi pare, ozbiljnog investirora. Nije prirodno da Mirza ostane trener ovakvoj ekipi, tako da se nece on jos dugo ovdje zadrzati. Meni ovo vise djeluje kao inat Mirvica protiv Hordi, sto im je jedini minus u ovom projektu koji prave od kluba. Ljudi prodaju igrace za fine pare , placaju ugovore, kupuju igrace, bukvalno dizu ligu na veci nivo svojim nacinom rada. Ko god kaze da nije tako to je cista zavist. Borac ce ispuhati, ne moze nista na silu, a zrinja koji takodjer radi dobar posao nije ni blizu ovog nivoa organizacije kluba, a ni u finansijskom smislu ne mogu parirati Mirvicu.
Ma drug ovo za dominaciju je neko moje misljenje koje mi je najizglednije, ne moze sa ovakvim ulaganjima i poslovanjem rezultat izostati, a to se samo kod vas radi na ovom nivou. Kazem ti opet Borac ne moze na silu do vjecnosti ovako, zrinjski srecom po nas nema investitora kao sto vi imate pa mislim da kad se stvari posloze i kad vas prodju one Dudiceve sihiremosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 17:39Nemojte svega vam domanicije i slicno,bice sutra ja prico o dominaciji i ostali,kad cujem tu rijec muka mi bude. Zrinjski je glavni favorit,Borac je tu negdje sa njima. Imaju 20 igraca na terenu sa Vicom u spicu,sad barem imaju i neki kvalitet. Ovdje su kone i neki vasi govorili da Mirvic nema za kifle,kao i milion nekih dezinformacija koje iznose. Prednost ovoga svega je sto se ogromne pare mogu uzet na nasim igracima. Renan je mlad,Parenda ovaj ako se pokaze isto je u najboljim godinama,Viveros,Mulalic,Gulas itd to mi se najvise svidja.Cernica22 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 17:07Ma Sarajevo ce od ove godine zapoceti dominaciju koja ce trajati narednih nekoliko godina sigurno. Ljudi su doveli u ovu ligu jednog Vrancica, koji u kakvoj god da je formi je brutalno ime bio i kad je u HNL dosao, samim tim sutra ce opet lakse privuci nekog igraca slicnog imena i kvaliteta nego bilo ko drugi. Povezuju se s ovim iz Venecuele, kazu gotova stvar, pa ovaj s ovakvom karijerom igrackom i ligama u kojima je igrao s jednom nogom je u stanju da prepisa sve ijednu ekipu u nasem prvenstvu samo ako ritam uhvati. Imaju ljudi pare, ozbiljnog investirora. Nije prirodno da Mirza ostane trener ovakvoj ekipi, tako da se nece on jos dugo ovdje zadrzati. Meni ovo vise djeluje kao inat Mirvica protiv Hordi, sto im je jedini minus u ovom projektu koji prave od kluba. Ljudi prodaju igrace za fine pare , placaju ugovore, kupuju igrace, bukvalno dizu ligu na veci nivo svojim nacinom rada. Ko god kaze da nije tako to je cista zavist. Borac ce ispuhati, ne moze nista na silu, a zrinja koji takodjer radi dobar posao nije ni blizu ovog nivoa organizacije kluba, a ni u finansijskom smislu ne mogu parirati Mirvicu.
Pa forumski strucnjaci su svrsavali na Duduka,cim se poceo povezivat sa nama ja sam rekao da je to promasaj totalni. Vasi su me pljuvali kad sam govorio da je nikakav u svakom pogledu,mislili ljubomoran,medjutim i dan danas se moje misljenje nije promijenilo. Za Mirvica su me ubjedjivali da kod vas ima takvih par milionera,da cekaju samo pravi trenutak da uloze,kada sam pitao zasto se ne dovode neki malo bolji igraci,tada ste tragali za stoperom.Cernica22 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 17:52Ma drug ovo za dominaciju je neko moje misljenje koje mi je najizglednije, ne moze sa ovakvim ulaganjima i poslovanjem rezultat izostati, a to se samo kod vas radi na ovom nivou. Kazem ti opet Borac ne moze na silu do vjecnosti ovako, zrinjski srecom po nas nema investitora kao sto vi imate pa mislim da kad se stvari posloze i kad vas prodju one Dudiceve sihiremosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 17:39Nemojte svega vam domanicije i slicno,bice sutra ja prico o dominaciji i ostali,kad cujem tu rijec muka mi bude. Zrinjski je glavni favorit,Borac je tu negdje sa njima. Imaju 20 igraca na terenu sa Vicom u spicu,sad barem imaju i neki kvalitet. Ovdje su kone i neki vasi govorili da Mirvic nema za kifle,kao i milion nekih dezinformacija koje iznose. Prednost ovoga svega je sto se ogromne pare mogu uzet na nasim igracima. Renan je mlad,Parenda ovaj ako se pokaze isto je u najboljim godinama,Viveros,Mulalic,Gulas itd to mi se najvise svidja.Cernica22 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 17:07Ma Sarajevo ce od ove godine zapoceti dominaciju koja ce trajati narednih nekoliko godina sigurno. Ljudi su doveli u ovu ligu jednog Vrancica, koji u kakvoj god da je formi je brutalno ime bio i kad je u HNL dosao, samim tim sutra ce opet lakse privuci nekog igraca slicnog imena i kvaliteta nego bilo ko drugi. Povezuju se s ovim iz Venecuele, kazu gotova stvar, pa ovaj s ovakvom karijerom igrackom i ligama u kojima je igrao s jednom nogom je u stanju da prepisa sve ijednu ekipu u nasem prvenstvu samo ako ritam uhvati. Imaju ljudi pare, ozbiljnog investirora. Nije prirodno da Mirza ostane trener ovakvoj ekipi, tako da se nece on jos dugo ovdje zadrzati. Meni ovo vise djeluje kao inat Mirvica protiv Hordi, sto im je jedini minus u ovom projektu koji prave od kluba. Ljudi prodaju igrace za fine pare , placaju ugovore, kupuju igrace, bukvalno dizu ligu na veci nivo svojim nacinom rada. Ko god kaze da nije tako to je cista zavist. Borac ce ispuhati, ne moze nista na silu, a zrinja koji takodjer radi dobar posao nije ni blizu ovog nivoa organizacije kluba, a ni u finansijskom smislu ne mogu parirati Mirvicu.da cete vi ozbiljan primat u ligi preuzeti.
Jel neko napisao da Zrinjski nije favorit? Zrinjski je uhvatio ritam kao i Sarajevo prije par sezona i prvi su favorit.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑22 jun 2023, 17:55Svi u transfer roku kazu ds ce se pojacat, bit bolji.
Počne sezona, Zrinjski brzo ide na plus 6-7 i onda zaćute svi.
Kpliko je trajao taj ritam sarajeva a kolilo ovaj traje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 18:02Jel neko napisao da Zrinjski nije favorit? Zrinjski je uhvatio ritam kao i Sarajevo prije par sezona i prvi su favorit.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑22 jun 2023, 17:55Svi u transfer roku kazu ds ce se pojacat, bit bolji.
Koji kvalitet? Ninkovic i Vojnovic nisu produzili ugovore, a nije dovedeno ni jedno top pojacanje. Mozda nesto i bude, ali po ovom trenutno Zrinjski, pa Sarajevo, pa Borac.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 17:39Nemojte svega vam domanicije i slicno,bice sutra ja prico o dominaciji i ostali,kad cujem tu rijec muka mi bude. Zrinjski je glavni favorit,Borac je tu negdje sa njima. Imaju 20 igraca na terenu sa Vicom u spicu,sad barem imaju i neki kvalitet. Ovdje su kone i neki vasi govorili da Mirvic nema za kifle,kao i milion nekih dezinformacija koje iznose. Prednost ovoga svega je sto se ogromne pare mogu uzet na nasim igracima. Renan je mlad,Parenda ovaj ako se pokaze isto je u najboljim godinama,Viveros,Mulalic,Gulas itd to mi se najvise svidja.Cernica22 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 17:07Ma Sarajevo ce od ove godine zapoceti dominaciju koja ce trajati narednih nekoliko godina sigurno. Ljudi su doveli u ovu ligu jednog Vrancica, koji u kakvoj god da je formi je brutalno ime bio i kad je u HNL dosao, samim tim sutra ce opet lakse privuci nekog igraca slicnog imena i kvaliteta nego bilo ko drugi. Povezuju se s ovim iz Venecuele, kazu gotova stvar, pa ovaj s ovakvom karijerom igrackom i ligama u kojima je igrao s jednom nogom je u stanju da prepisa sve ijednu ekipu u nasem prvenstvu samo ako ritam uhvati. Imaju ljudi pare, ozbiljnog investirora. Nije prirodno da Mirza ostane trener ovakvoj ekipi, tako da se nece on jos dugo ovdje zadrzati. Meni ovo vise djeluje kao inat Mirvica protiv Hordi, sto im je jedini minus u ovom projektu koji prave od kluba. Ljudi prodaju igrace za fine pare , placaju ugovore, kupuju igrace, bukvalno dizu ligu na veci nivo svojim nacinom rada. Ko god kaze da nije tako to je cista zavist. Borac ce ispuhati, ne moze nista na silu, a zrinja koji takodjer radi dobar posao nije ni blizu ovog nivoa organizacije kluba, a ni u finansijskom smislu ne mogu parirati Mirvicu.
Tri titule za 5 godina.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑22 jun 2023, 18:05Kpliko je trajao taj ritam sarajeva a kolilo ovaj traje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 18:02Jel neko napisao da Zrinjski nije favorit? Zrinjski je uhvatio ritam kao i Sarajevo prije par sezona i prvi su favorit.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑22 jun 2023, 17:55Svi u transfer roku kazu ds ce se pojacat, bit bolji.
Iskreno volio bi da uzme Sarajevo za promjenu, ds se bilda koeficijent.
Teško.
Samo nek puste da se igra i da uzivamo. Nadam se da ce biti vise dobroh tekmi,muka mi je od sudjenja i 5 minuta efektivne igre,ofsajda,penala,kartona. Doveli ste Hrelju i ovog stranca jednog. Ninkovic jedino sto ce se osjetiti.Suvorov je napisao/la: ↑22 jun 2023, 18:07Koji kvalitet? Ninkovic i Vojnovic nisu produzili ugovore, a nije dovedeno ni jedno top pojacanje. Mozda nesto i bude, ali po ovom trenutno Zrinjski, pa Sarajevo, pa Borac.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 17:39Nemojte svega vam domanicije i slicno,bice sutra ja prico o dominaciji i ostali,kad cujem tu rijec muka mi bude. Zrinjski je glavni favorit,Borac je tu negdje sa njima. Imaju 20 igraca na terenu sa Vicom u spicu,sad barem imaju i neki kvalitet. Ovdje su kone i neki vasi govorili da Mirvic nema za kifle,kao i milion nekih dezinformacija koje iznose. Prednost ovoga svega je sto se ogromne pare mogu uzet na nasim igracima. Renan je mlad,Parenda ovaj ako se pokaze isto je u najboljim godinama,Viveros,Mulalic,Gulas itd to mi se najvise svidja.Cernica22 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 17:07Ma Sarajevo ce od ove godine zapoceti dominaciju koja ce trajati narednih nekoliko godina sigurno. Ljudi su doveli u ovu ligu jednog Vrancica, koji u kakvoj god da je formi je brutalno ime bio i kad je u HNL dosao, samim tim sutra ce opet lakse privuci nekog igraca slicnog imena i kvaliteta nego bilo ko drugi. Povezuju se s ovim iz Venecuele, kazu gotova stvar, pa ovaj s ovakvom karijerom igrackom i ligama u kojima je igrao s jednom nogom je u stanju da prepisa sve ijednu ekipu u nasem prvenstvu samo ako ritam uhvati. Imaju ljudi pare, ozbiljnog investirora. Nije prirodno da Mirza ostane trener ovakvoj ekipi, tako da se nece on jos dugo ovdje zadrzati. Meni ovo vise djeluje kao inat Mirvica protiv Hordi, sto im je jedini minus u ovom projektu koji prave od kluba. Ljudi prodaju igrace za fine pare , placaju ugovore, kupuju igrace, bukvalno dizu ligu na veci nivo svojim nacinom rada. Ko god kaze da nije tako to je cista zavist. Borac ce ispuhati, ne moze nista na silu, a zrinja koji takodjer radi dobar posao nije ni blizu ovog nivoa organizacije kluba, a ni u finansijskom smislu ne mogu parirati Mirvicu.
Odavno nije bio slabiji Borac u ovo doba godine, mozda mi se cini, ali tako je trenutno.
3 u 5.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 18:11Tri titule za 5 godina.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑22 jun 2023, 18:05Kpliko je trajao taj ritam sarajeva a kolilo ovaj traje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 18:02
Jel neko napisao da Zrinjski nije favorit? Zrinjski je uhvatio ritam kao i Sarajevo prije par sezona i prvi su favorit.
Iskreno volio bi da uzme Sarajevo za promjenu, ds se bilda koeficijent.
Teško.