Ne brini se,punit ćemo vas opet

Po čemu isto smeće? I zašto je ikako TC smeće?
Ovakav vokabular, rječnik i želje o drugim klubovima od čovjeka koji određuje cijene na TM-u. Mene stid.bavarian_bk je napisao/la: ↑22 jun 2023, 19:15Po čemu isto smeće? I zašto je ikako TC smeće?
Jer ih je preuzeo Husić? Ne razumijem taj animozitet prema tom čovjeku, ulaže lik novac, kamo puste sreće da Premijer liga ima još 2-3 Husića. Kad je klub iz Siminog Hana izveo u euro takmičenja, šta bi tek bilo da ima podršku Tuzle i Fukara da Slobodom![]()
E nasao se ti da napises ko je smece. Ti si neko ko nebi trebao uopste da komentarise drugog, tvoj karakter i obraz su ispod svih moralnih vertikala , tako da svoje misljenje zabi sebi u dupe
Meni je Husic ispocetka izgledao kao pravi biznismen,ozbiljna ljudina.
Nemoj pricat gluposti. I tvoj klub je Boga molio da ga Azmir uzme prije koju godinu
Nije dozvoljeno da ima dva kluba,kao sto nije dozvoljeno da vara drzavu za porez. Nece on dugo to je sigurno,sprema mu se zestoka kazna za prevare. On je takodje i u savezu mislim i da to nije dozvoljeno.amypitar je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:46Meni je Husic ispocetka izgledao kao pravi biznismen,ozbiljna ljudina.
Posle poce lupetati o milionima stadionima.Pa preuze TC potkradanje drzave,prava varalica.
Sad nesto Gradini sponzor, kao nema nista sa TC ,preuzima Slobodu.
Opasan lik prava varalica i ublehas.
Vise me cudi da jedan klub kao Sloboda dozvoli da jedan ovakav tip bude blizu kluba.
Ali eto sad ima 2 igracke,pa cemo vidjeti nasta ce to izaci.
Sta ce biti, nista sve po starom. Sin mu je kod nas i on je preuzeo ulogu sportskog direktora, generalno pita se za sve.
Sarajevo Boga molilo da Husic dodje haha ja vece gluposti nisam cuo,pa nismo mi kao vi.
Ako ti to kazes onda je istina.
Ja mislio on za Zelju navijamosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:52Sarajevo Boga molilo da Husic dodje haha ja vece gluposti nisam cuo,pa nismo mi kao vi.
Gdje pise da nije dozvoljeno ? Ima neki clan ili zakon. On zvanicno ne obavlja nikakvu funkciju u TC, ostalo n cu komentarisati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:50Nije dozvoljeno da ima dva kluba,kao sto nije dozvoljeno da vara drzavu za porez. Nece on dugo to je sigurno,sprema mu se zestoka kazna za prevare. On je takodje i u savezu mislim i da to nije dozvoljeno.amypitar je napisao/la: ↑22 jun 2023, 20:46Meni je Husic ispocetka izgledao kao pravi biznismen,ozbiljna ljudina.
Posle poce lupetati o milionima stadionima.Pa preuze TC potkradanje drzave,prava varalica.
Sad nesto Gradini sponzor, kao nema nista sa TC ,preuzima Slobodu.
Opasan lik prava varalica i ublehas.
Vise me cudi da jedan klub kao Sloboda dozvoli da jedan ovakav tip bude blizu kluba.
Ali eto sad ima 2 igracke,pa cemo vidjeti nasta ce to izaci.
42 godine bez ligaške pobjede na Koševu, nema šta opasan ste rival
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot] i 27 gostiju.