Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Potencijalni selektori
Problem je u tome sto kad su izabrali Hadzibegica onda su govorili kako nam je potreban domaci trener, koji poznaje nas mentalitet, i koji se moze da nosi sa pritiskom. Pa kako sada onda skroz suprotno pricaju? Sta je to toliko drugacije sad naspram pola godine unazad. Pojma oni nemaju sta zele.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 23 jun 2023, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
A da nije taj stranac možda doskorašnji trener Olimpije? Samo razmišljam naglas.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Čekaj malo, da li je sada Mladen Krstajić stranac ili nije, po novim pravilima NS-a hahahahaha?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Portugal uglavnom ima strucnjake to stoji, mozda i najbolje trenere mladje kategorije
Viljas-Boas
Leonardo Jardim
Vitor Pereira
Paulo Souza
Nuno Espirito Santo
Zezualdo Fereira
Evo par portugalaca
Viljas-Boas
Leonardo Jardim
Vitor Pereira
Paulo Souza
Nuno Espirito Santo
Zezualdo Fereira
Evo par portugalaca
Petkovic je zaradjivao ono sto mu mi nudimo puta 50x dok je trener Svicarske bio. Mi para nemamo za Petkovica a sve i da imamo nema on nista snama.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:16Petkovic bi bio odlican izbor, ali sumnjam da hoce opet reprezentaciju da vodi. On je napustio Svicarsku nakon sto je ostvario historijski plasman u 1/4 finale EP, malo falilo u polufinale da ode, i zasitio se valjda svega toga i otisao u BordeauxHansestadt je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:11Meni je najbolje rijesenje Vladimir Petkovic cak bih rekao i prije Bilica. Vodio je velike klubove ranga u kojim nasi reprezentativci nastupaju uz to ima veliko iskustvo sa reprezentacijom. Naravno rodom iz BiH je dodatno plus.
Nestor Jevtic je stranac, Englez je. Guraj te ga

Guardiola. Iz provjerenih izvora 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Takozvani El Maestro. Znam ga vrlo dobro. Nema vece budale od njegaAmarinho je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:41Petkovic je zaradjivao ono sto mu mi nudimo puta 50x dok je trener Svicarske bio. Mi para nemamo za Petkovica a sve i da imamo nema on nista snama.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:16Petkovic bi bio odlican izbor, ali sumnjam da hoce opet reprezentaciju da vodi. On je napustio Svicarsku nakon sto je ostvario historijski plasman u 1/4 finale EP, malo falilo u polufinale da ode, i zasitio se valjda svega toga i otisao u BordeauxHansestadt je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:11Meni je najbolje rijesenje Vladimir Petkovic cak bih rekao i prije Bilica. Vodio je velike klubove ranga u kojim nasi reprezentativci nastupaju uz to ima veliko iskustvo sa reprezentacijom. Naravno rodom iz BiH je dodatno plus.
Nestor Jevtic je stranac, Englez je. Guraj te ga![]()

U Amar Osim je stranac (Radio u Japanu)
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Jel ga fakat znas?Hazre je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:45Takozvani El Maestro. Znam ga vrlo dobro. Nema vece budale od njegaAmarinho je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:41Petkovic je zaradjivao ono sto mu mi nudimo puta 50x dok je trener Svicarske bio. Mi para nemamo za Petkovica a sve i da imamo nema on nista snama.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:16
Petkovic bi bio odlican izbor, ali sumnjam da hoce opet reprezentaciju da vodi. On je napustio Svicarsku nakon sto je ostvario historijski plasman u 1/4 finale EP, malo falilo u polufinale da ode, i zasitio se valjda svega toga i otisao u Bordeaux
Nestor Jevtic je stranac, Englez je. Guraj te ga![]()
![]()
![]()

Ne znam ga ja ali znam da je lud. A bas takav ludjak treba nama, mrzim kad vidim ove nase strucnjake sa rukama u dzepu. Jos od Cire nama fali trener koji ce sa strane unijet emocije, vatru neku, neko ludilo...
Maestro to svakako radi.
Novi selektor BiH mogao bi postati Slaven Bilić, saznaje S p ort 1. Iz FSBiH su, kako saznajemo, već otvorili pregovore s Bilićem, a uskoro bi trebao biti održan sastanak s njim u Splitu.
Idealno bi ovo bilo.
Idealno bi ovo bilo.
-
- Kontakt:
Ovo ti znaci. Mozete doci u Split da popricamo iako sam vam vec rekao da imam druge prioritete.
Da nije Jorge Jesus, dobio je otkaz prije 10ak dana u Fenerbahce-u
A ako je Spanac, onda prva asocijacija Riera iz Olimpije (neko je vec napisao)
Mada ova imena djeluju predobro da bi bilo istinito, ali eto... vidjecemo

Mora bit neko sto se sjeca Josip Broza, dakle na kraju ce bit Vincent del Bosque.
Jbt zar je ziv
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Javio se Rukfas. Ko li njemu sastavlja ove pismene zadace?Sada, kada je i zvanicno da u buducnosti necu vise sjediti na klupi reprezentacije BiH, zelim se zahvaliti svima, a posebno N/FSBiH, na ukazanom povjerenju.
Zao mi je sto nismo uspjeli napraviti dobar rezultat, koji bi nam otvorio vrata Eura, ali uprkos losem otvaranju kvalifikacija, sanse definitivno postoje.
Zahvaljujem se i strucnom stabu, svim clanovima staffa, svim uposlenicima saveza, koji su mi sve vrijeme bili na raspolaganju, a posebno igracima, s kojim sam za kratko vrijeme stvorio izuzetno profesionalan, a istovremeno i porodican odnos.
Odmah po zavrsetku utakmice sam pred svim novinarima i javnoscu, preuzeo odgovornost za poraz i nikada nisam ni pomislio okriviti igrace, kako su pojedini mediji prenijeli. Definitivno su neke od mojih izjava izvucene iz konteksta, pa zelim i ovom prilikom pojasniti da su igraci, koji su igrali za BiH u ovom momentu, najbolje sto mi imamo.
Novi selektor ce naslijediti jedan homogen i poslozen tim, sa nekoliko novih imena, te mu zelim srecu u nastavku kvalifikacija i u barazu, koji nas ocekuje.
Kada sam donosio odluku o tome da li cu prihvatiti posao selektora, vodio sam se iskljucivo srcem, a tako sam i radio. Iskljucivo srcem i zbog ljubavi prema svojoj domovini.
Zbog ljubavi prema BiH dogovorili smo i sporazumni raskid saradnje, te je BiH dobila jos jednog vatrenog navijaca.
Jos jednom, na kraju, zahvaljujem se na svakom vidu podrske, za vrijeme mog mandata, a nasljedniku zelim da MOJU BiH odvede na jos jedno veliko takmicenje, jer ovi momci i nasi navijaci to itekako zasluzuju!
1921
-
- Kontakt:
Kako nepoznati izvor saznaje, Xabi Alonso ce u narednim danima biti predstavljen kao selektor reprezentacije BiH.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:02Kako nepoznati izvor saznaje, Xabi Alonso ce u narednim danima biti predstavljen kao selektor reprezentacije BiH.

Taman mi Xabi pade na pamet19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:02Kako nepoznati izvor saznaje, Xabi Alonso ce u narednim danima biti predstavljen kao selektor reprezentacije BiH.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Raul Gonzalez
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 7 gostiju.