Potencijalni selektori
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Potencijalni selektori
Pa Husrefu je bolje u Igmanu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Zamislite facu Tahirovića kad mu je Rukvaš rekao da mora platiti slatku a zamislite mu tek facu kad bi mu Husref yebavao i oca i majku na treningu i utakmicama 

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Samo mladi trener koji je znanje stekao na zapadu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Hamula bi vjerovatno napustio reprezentacijuEspiritosanto je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:15Zamislite facu Tahirovića kad mu je Rukvaš rekao da mora platiti slatku a zamislite mu tek facu kad bi mu Husref yebavao i oca i majku na treningu i utakmicama![]()

Neovisno o ovome sada, Hus je ljudina, to kao Željovac podcrtavam 

I found freedom. Losing all hope was freedom.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Bilic bi mozda dao veliki popust da preuzme Bosnu iz 2014. sa vecinom igraca u svom prajmu....za ovu Bosnu, sa Dzekom u 37oj godini i rekreativcem pjanicem, se niko ne otima. ...stoga bi najbolje bio da nas uzme neki ambiciozan mladi trener koji mora biti radoholik.... e sad, ne znam ko bi to mogao biti...
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 23 jun 2023, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Feđa Dudić aKa Ferguson
Nema pomoćnika ali će mu savez naći.
Nema pomoćnika ali će mu savez naći.
Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 23 jun 2023, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Bilić je bio bacanje prašine u oči, kao što je bio Vaha. Petev s početka nije imao rezultate, nije dobio otkaz, ali ga je dobio kada je postavio dobre temelje i počeo praviti rezultate. Dok je ovakvog Saveza, mi samo srećom možemo nešto napraviti.
-
- Kontakt:
Tomislav Ivkovic
Vico da je pametan uzeo bi Barbareza, tim potezom bi kupio naivne navijače koji godinama zovu Barbu da bude selektor.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- numanumaye22
- Kontakt:
Al najjace sirotinja se ponadala Bilicu hahahhahaa oplako sam majke mi mile
-
- Kontakt:
I kao takav je veći autoritet od Spaček selektoraBrazzzoo123 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:00Barbarez bi mogao samo ovo sad raditi sto radi Misimovic, jer nema dana kao trener, mislim da ni Fifu na PS4 ne igra.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sirotinja?numanumaye22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:48Al najjace sirotinja se ponadala Bilicu hahahhahaa oplako sam majke mi mile
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pričaš sa peračem guzova iz Njemačke jbg.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:06Sirotinja?numanumaye22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:48Al najjace sirotinja se ponadala Bilicu hahahhahaa oplako sam majke mi mile
-
- Kontakt:
Cak im nije trebalo ni u Split da dolaze.Hansestadt je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:49Ovo ti znaci. Mozete doci u Split da popricamo iako sam vam vec rekao da imam druge prioritete.
Lik koji se javno hvali da radi praznike da bi preživio.CAGarfia je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:07Pričaš sa peračem guzova iz Njemačke jbg.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:06Sirotinja?numanumaye22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:48Al najjace sirotinja se ponadala Bilicu hahahhahaa oplako sam majke mi mile

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], kakarut, Zglavkar i 30 gostiju.