RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
https://www.transfermarkt.com/tyrone-co ... ler/370793 Jos nema klub lego bi nam ko kec na 10
-
- Kontakt:
Mucaj je dijete Zelje, mislim da bi im to bio odlican potez ako zele da ih Stupcanica isprebija na GrbaviciCernica22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:26Alen Dejanovic to Fk Zeljeznicar, here we go @only @mostarskisinDirektorcic je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:20Reko sam mu da spava u ovim cipelama, izgleda da mu je neko iz Zelje uzeo one stare, vidis da nikog ne potpisujuCernica22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:56
Dodji iduci petak u Republiku Cernicu na dzumu ( i Alagica u novim cipelama povedi) pa cemo izgonjat tu pohvalu insalah(kod nas je Hurda redovan), a valjda direktor usput i neko pojacanje zavrsi, taman mu je usput i Adema Buca nek se uslika s novim igracem poslije dzume
![]()
.
![]()
Jos da hoce Mucaja s njim u paketu vratit, sad je godinu iskusniji igrac, kakav bi to ciganluk bio![]()

-
- Kontakt:
Ali kako mi je drago ovo procitati za ovog Musica i slicne informacije. Mislim da je u pitanju porodica porijeklom odavde,ali gore zive,nisam siguran. Kaze ima ponuda, ali bi volio u Velezu gradit karijeru. Pa odma bi ga ja potpisao, bez probe.Evo do tebe je, kad imas volju,htijenje,kad ZELIS, s malo znanja u nogama mozes ostvsriti to sto si zacrtao. Nadam se da ce mu se pruziti ta prilika. Te njemacke skole fudbala su opasne,znaju im djeca lopte igrati generalno
Bilo je tu još sličnih igrača sa potencijalom po mom mišljenju, recimo Kvakić i Dżanković.. samo se nema strpljenja.Direktorcic je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:35Ali kako mi je drago ovo procitati za ovog Musica i slicne informacije. Mislim da je u pitanju porodica porijeklom odavde,ali gore zive,nisam siguran. Kaze ima ponuda, ali bi volio u Velezu gradit karijeru. Pa odma bi ga ja potpisao, bez probe.Evo do tebe je, kad imas volju,htijenje,kad ZELIS, s malo znanja u nogama mozes ostvsriti to sto si zacrtao. Nadam se da ce mu se pruziti ta prilika. Te njemacke skole fudbala su opasne,znaju im djeca lopte igrati generalno
-
- Kontakt:
Mogo bi ovaj uz haskica izrazst u vrhunskog spica sjecam se utakmica u gabeli haskic primi loptu na pola terena ogradi se sijami stoji sa strane gleda haskic mu se dera da prodje on ne konta, haske ima ovu ligu u malol prstu mogao bi pravo pomoci ovom momku ako ostane u velezuJimmyPage je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:42Bilo je tu još sličnih igrača sa potencijalom po mom mišljenju, recimo Kvakić i Dżanković.. samo se nema strpljenja.Direktorcic je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:35Ali kako mi je drago ovo procitati za ovog Musica i slicne informacije. Mislim da je u pitanju porodica porijeklom odavde,ali gore zive,nisam siguran. Kaze ima ponuda, ali bi volio u Velezu gradit karijeru. Pa odma bi ga ja potpisao, bez probe.Evo do tebe je, kad imas volju,htijenje,kad ZELIS, s malo znanja u nogama mozes ostvsriti to sto si zacrtao. Nadam se da ce mu se pruziti ta prilika. Te njemacke skole fudbala su opasne,znaju im djeca lopte igrati generalno
Kvakic definitivno najvece razocarenje, njega smo prizivali na pdfu nesto slicno kao i Mahmica donedavno pa nista ne pokaza momak. S Mahmicem je vec drugacija situacija, ima strasnu sezonu iza sebe. Sto se tice ovog Musica, vise imam osjecaj da je stari to izgonjao da mali proba ovdje, ali puna podrska momku svakako ako se pokaze u najboljem svjetlu.JimmyPage je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:42Bilo je tu još sličnih igrača sa potencijalom po mom mišljenju, recimo Kvakić i Dżanković.. samo se nema strpljenja.Direktorcic je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:35Ali kako mi je drago ovo procitati za ovog Musica i slicne informacije. Mislim da je u pitanju porodica porijeklom odavde,ali gore zive,nisam siguran. Kaze ima ponuda, ali bi volio u Velezu gradit karijeru. Pa odma bi ga ja potpisao, bez probe.Evo do tebe je, kad imas volju,htijenje,kad ZELIS, s malo znanja u nogama mozes ostvsriti to sto si zacrtao. Nadam se da ce mu se pruziti ta prilika. Te njemacke skole fudbala su opasne,znaju im djeca lopte igrati generalno
19V22
Btw
Kvakic je bio veliki potencijal. Da je ostao drugu polusezonu vjerujem da bi bio strašan. Ali eto, nekad bilo. Za Dzankovica ne znam, stalno u krug driblao. Onaj promašaj pod bb
Onaj Barou
Kvakic je bio veliki potencijal. Da je ostao drugu polusezonu vjerujem da bi bio strašan. Ali eto, nekad bilo. Za Dzankovica ne znam, stalno u krug driblao. Onaj promašaj pod bb

Onaj Barou

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Berin Catic i ulazak s klupe protiv Sarajeva gdje ga nakon minut mrtvi Dupovac preleti ko brzi voz 

OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:13Hadzic Plicanic
Wallace Kadric Mucaj Lea'i
Cukovic Domic Hrkac Karamarko
Hadzikic
![]()

19V22
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 00:14Berin Catic i ulazak s klupe protiv Sarajeva gdje ga nakon minut mrtvi Dupovac preleti ko brzi voz![]()

Ili veliko pojačanje Anis Ramcilovic

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ovo sam napravio sastav sa novim igračima. Jedino Hrkac i HadzikicCernica22 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 00:22OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:13Hadzic Plicanic
Hadzikic
![]()
![]()
![]()
![]()

Sve ostalo promašaji
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ma znam nego me podsjeti na euforiju, neko rece poslije da ce Mucaj kod nas eksplodiratiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 00:27Ovo sam napravio sastav sa novim igračima. Jedino Hrkac i HadzikicCernica22 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 00:22OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 21:13Hadzic Plicanic
Hadzikic
![]()
![]()
![]()
![]()
i donekle Domic
Sve ostalo promašaji

Ja sam ga poslije Posusja u kupu i one asistencije za 2-0 vec ispred Andjusica vidio

19V22
-
- Kontakt:
Vedo ima 20 godina, igra 5-6 njemacku ligu i zadnji su na tabeli. A pazi sad ovo, pozicija spic, 24 odigrane utakmice i samo 2 gola. Ja bih radije da vidim nekog iz naseg OP, sigurno nije nimalo bolji od njih, nego da guramo nekoga sa strane.Direktorcic je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:35Ali kako mi je drago ovo procitati za ovog Musica i slicne informacije. Mislim da je u pitanju porodica porijeklom odavde,ali gore zive,nisam siguran. Kaze ima ponuda, ali bi volio u Velezu gradit karijeru. Pa odma bi ga ja potpisao, bez probe.Evo do tebe je, kad imas volju,htijenje,kad ZELIS, s malo znanja u nogama mozes ostvsriti to sto si zacrtao. Nadam se da ce mu se pruziti ta prilika. Te njemacke skole fudbala su opasne,znaju im djeca lopte igrati generalno
MostarskiSin je napisao/la: ↑24 jun 2023, 01:07Vedo ima 20 godina, igra 5-6 njemacku ligu i zadnji su na tabeli. A pazi sad ovo, pozicija spic, 24 odigrane utakmice i samo 2 gola. Ja bih radije da vidim nekog iz naseg OP, sigurno nije nimalo bolji od njih, nego da guramo nekoga sa strane.Direktorcic je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:35Ali kako mi je drago ovo procitati za ovog Musica i slicne informacije. Mislim da je u pitanju porodica porijeklom odavde,ali gore zive,nisam siguran. Kaze ima ponuda, ali bi volio u Velezu gradit karijeru. Pa odma bi ga ja potpisao, bez probe.Evo do tebe je, kad imas volju,htijenje,kad ZELIS, s malo znanja u nogama mozes ostvsriti to sto si zacrtao. Nadam se da ce mu se pruziti ta prilika. Te njemacke skole fudbala su opasne,znaju im djeca lopte igrati generalno
auuA pazi sad ovo, pozicija spic, 24 odigrane utakmice i samo 2 gola.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ne bih se složio s tobom, dečku je tek 20 godina. Da je briljirao nije ali premalo vremena je bio tu. Evo igrači iz premijer lige pa im treba polusezona ili sezona da se adaptiraju na ekipu. Vidio se fudbalski odgoj i moderan pristup igri, po meni promašaj čist što su ga pustili al eto ne znam pozadinu priče možda je i on htjeo ići.Cernica22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:46Kvakic definitivno najvece razocarenje, njega smo prizivali na pdfu nesto slicno kao i Mahmica donedavno pa nista ne pokaza momak. S Mahmicem je vec drugacija situacija, ima strasnu sezonu iza sebe. Sto se tice ovog Musica, vise imam osjecaj da je stari to izgonjao da mali proba ovdje, ali puna podrska momku svakako ako se pokaze u najboljem svjetlu.JimmyPage je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:42Bilo je tu još sličnih igrača sa potencijalom po mom mišljenju, recimo Kvakić i Dżanković.. samo se nema strpljenja.Direktorcic je napisao/la: ↑23 jun 2023, 23:35Ali kako mi je drago ovo procitati za ovog Musica i slicne informacije. Mislim da je u pitanju porodica porijeklom odavde,ali gore zive,nisam siguran. Kaze ima ponuda, ali bi volio u Velezu gradit karijeru. Pa odma bi ga ja potpisao, bez probe.Evo do tebe je, kad imas volju,htijenje,kad ZELIS, s malo znanja u nogama mozes ostvsriti to sto si zacrtao. Nadam se da ce mu se pruziti ta prilika. Te njemacke skole fudbala su opasne,znaju im djeca lopte igrati generalno
Daj koji vam je K?Dijete došlo na probu ,i ako potpiše neka ga ,mlad je.Nema se šta drugo sra.t već po dijetetu od 19 godina.Akonbude koristan ostat će,ako ne ode odakle je došao.Pojedinci samo traže razloge da bez veze seru .
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
+1
+ Bezveze se sere o Plicanicu.
Momak nije zasluzio takav tretman.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Plate su u poslovnom svijetu kategorisane kao poslovna tajna i niko nikome ne zna koliko je dobio za mjesec dana. Samo kod nas u BiH se mahala i priča " jel ovaj dobio 5 hiljada ili je dobio 8 hiljada". Šta koga briga koliko ko ima...odradi ti što najbolje možeš i kraj...ja bih Haskicu i Hrkaću dao po 15000 a vi ostali borite se od 5000 pa više, ali to se ne treba objaviti da svi znaju...Primitivizam na svim poljima, pa i u fudbalu...Direktorcic je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:51Pa dobro ispade sad da cemo do vjecnosti rezat plate i plate buducih igraca izjednacavat sa tim koliko je imao Lija, Ovcina peti deseti. Kako klub bude napredovao, zaradjivao na razne nacine tako ce se i dovodit igraci koji ce biti skuplji. Pa ako Bogda insalah (kako bi me sad Hurda pohvalio) trenutna najveca plata u klubu ce za psr godina biti najmanja. A na kraju krajeva, kako ce Lija znat kolika je plata Musi
![]()
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Pa u svijetu fudbala za svakog igrača kad potpiše se objavi i kolika mu je plata.I kad idu pregovori objave vodećih svjetskih novinara su koliko on traži koliko klub nudi.Plate u fudbalu nigdje u svijetu nisu tajna.Zna se koliko svaki igrač zarađuje i u Realu,Cityu Interu...salmy je napisao/la: ↑24 jun 2023, 12:35Plate su u poslovnom svijetu kategorisane kao poslovna tajna i niko nikome ne zna koliko je dobio za mjesec dana. Samo kod nas u BiH se mahala i priča " jel ovaj dobio 5 hiljada ili je dobio 8 hiljada". Šta koga briga koliko ko ima...odradi ti što najbolje možeš i kraj...ja bih Haskicu i Hrkaću dao po 15000 a vi ostali borite se od 5000 pa više, ali to se ne treba objaviti da svi znaju...Primitivizam na svim poljima, pa i u fudbalu...Direktorcic je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:51Pa dobro ispade sad da cemo do vjecnosti rezat plate i plate buducih igraca izjednacavat sa tim koliko je imao Lija, Ovcina peti deseti. Kako klub bude napredovao, zaradjivao na razne nacine tako ce se i dovodit igraci koji ce biti skuplji. Pa ako Bogda insalah (kako bi me sad Hurda pohvalio) trenutna najveca plata u klubu ce za psr godina biti najmanja. A na kraju krajeva, kako ce Lija znat kolika je plata Musi
![]()
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
To se objavljuje kako bi ovi arapi,city,psg i dlicni skrenuli paznju na sebe.Espiritosanto je napisao/la: ↑24 jun 2023, 12:51Pa u svijetu fudbala za svakog igrača kad potpiše se objavi i kolika mu je plata.I kad idu pregovori objave vodećih svjetskih novinara su koliko on traži koliko klub nudi.Plate u fudbalu nigdje u svijetu nisu tajna.Zna se koliko svaki igrač zarađuje i u Realu,Cityu Interu...salmy je napisao/la: ↑24 jun 2023, 12:35Plate su u poslovnom svijetu kategorisane kao poslovna tajna i niko nikome ne zna koliko je dobio za mjesec dana. Samo kod nas u BiH se mahala i priča " jel ovaj dobio 5 hiljada ili je dobio 8 hiljada". Šta koga briga koliko ko ima...odradi ti što najbolje možeš i kraj...ja bih Haskicu i Hrkaću dao po 15000 a vi ostali borite se od 5000 pa više, ali to se ne treba objaviti da svi znaju...Primitivizam na svim poljima, pa i u fudbalu...Direktorcic je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:51Pa dobro ispade sad da cemo do vjecnosti rezat plate i plate buducih igraca izjednacavat sa tim koliko je imao Lija, Ovcina peti deseti. Kako klub bude napredovao, zaradjivao na razne nacine tako ce se i dovodit igraci koji ce biti skuplji. Pa ako Bogda insalah (kako bi me sad Hurda pohvalio) trenutna najveca plata u klubu ce za psr godina biti najmanja. A na kraju krajeva, kako ce Lija znat kolika je plata Musi
![]()
Zamisli da mi objavimo kako ce Muminovic za ovu sezonu zaradit 40 hiljada maraka i to se pise po portalima. Meni bi neprijatno bilo na njegovom mjestu. Da dovedemo neku zvijezdu pa pljunemo to u javnost, to je druga stvar. Pusti sad Messija, Benzemu, u oklopnim vozilima na trening dolaze