RSD Velež - Igrački kadar i transferi

SejoSexon
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la SejoSexon » 24 jun 2023, 15:11

Objavljuju se i u skandinaviji donedavno si za svakog covjeka mogao znati koliko zaradi

salmy

Post Postao/la salmy » 24 jun 2023, 15:43

Espiritosanto je napisao/la:
24 jun 2023, 12:51
salmy je napisao/la:
24 jun 2023, 12:35
Direktorcic je napisao/la:
23 jun 2023, 22:51
Pa dobro ispade sad da cemo do vjecnosti rezat plate i plate buducih igraca izjednacavat sa tim koliko je imao Lija, Ovcina peti deseti. Kako klub bude napredovao, zaradjivao na razne nacine tako ce se i dovodit igraci koji ce biti skuplji. Pa ako Bogda insalah (kako bi me sad Hurda pohvalio :urnebes: ) trenutna najveca plata u klubu ce za psr godina biti najmanja. A na kraju krajeva, kako ce Lija znat kolika je plata Musi :opaopa:
Plate su u poslovnom svijetu kategorisane kao poslovna tajna i niko nikome ne zna koliko je dobio za mjesec dana. Samo kod nas u BiH se mahala i priča " jel ovaj dobio 5 hiljada ili je dobio 8 hiljada". Šta koga briga koliko ko ima...odradi ti što najbolje možeš i kraj...ja bih Haskicu i Hrkaću dao po 15000 a vi ostali borite se od 5000 pa više, ali to se ne treba objaviti da svi znaju...Primitivizam na svim poljima, pa i u fudbalu...
Pa u svijetu fudbala za svakog igrača kad potpiše se objavi i kolika mu je plata.I kad idu pregovori objave vodećih svjetskih novinara su koliko on traži koliko klub nudi.Plate u fudbalu nigdje u svijetu nisu tajna.Zna se koliko svaki igrač zarađuje i u Realu,Cityu Interu...
Pa junače, kakve bolan objave plata u BiH kad je prosjecna plata radnika 900 KM i gdje je prosječna vrijednost igrača od 3-5 hiljada KM, sa platama igrača velikih evropskih klubova...Kakva su naša primanja, to je u najmanju ruku smiješno u odnosu na ostale lige...Na našim stadionima npr. dođe u prosjeku 5000 gledalaca po utakmici koji kupe kartu od 10 KM, a tamo je normalno da dođe min. 20000 ljudi i kupi kartu u iznosu od 100-200 KM i sve ti kaže matematika, a da ne govorimo o marketingu koji je jod nas misaona imenica...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 24 jun 2023, 15:49

Meni je draze sto ne znam koliko je Mucaj imao,jer bi otisao kupit sebi kopacke i javio bi se Feji da probam i ja malo :urnebes:

Nismo mi ta nacija i taj nivo da bi to znali i prema tome se nosili onako kako trebamo. Lajali bi na sva zvona kad neki igrac ne bi opravdao svoju platu. I ovako smo nervozni postali zadnju godinu dana,ulazi se u tudze dzepove,sta je ko platio,jel platio kadra kartu za crvenu noc, jel fedja imao para pa je trebao doci i tako. Preslo bi to u dobru bolest jedne nacije

djemba
Kontakt:

Post Postao/la djemba » 24 jun 2023, 16:21

Ponedeljak ✍️, a do tad 🍿🍿🍿🍿.

Idemo ludo idemo jako 💪
Mostar u srcu, Velež do groba!

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 24 jun 2023, 16:56

Alagic rece za sportske da nije razgovarao sa Radovcem oko povratka. Spominju se nesto Tatar i Fanimo, da cekamo povratne informacije u drugom dijelu priprema mada mi to nije najjasnije. Spominje isto neke posudbe moguce.
19V22

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 24 jun 2023, 17:01

Cernica22 je napisao/la:
24 jun 2023, 16:56
Alagic rece za sportske da nije razgovarao sa Radovcem oko povratka. Spominju se nesto Tatar i Fanimo, da cekamo povratne informacije u drugom dijelu priprema mada mi to nije najjasnije. Spominje isto neke posudbe moguce.
A to ti je ona prica cekaju dok im ne izleti nesto vani ako ne izleti eto ih u velez a kao alternativu da tatari i fanimo nedocu dovest ce vjerovatno gruzica na posudbu i jos jednom momka iz hajduka ja msm

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 24 jun 2023, 17:02

Suljić, Ramić, Tatar, Fanimo... fino zvuče ta imena koja se vrte oko Veleža.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 24 jun 2023, 19:07

Kaže Suljić piše mi dosta raje zbog Instagrama, govori trenutno je pod ugovorom ali kaže nikad ne zna se šta može biti do kraja prelaznog roka.
Čuje se sa dosta naših momaka,svi govore da je klub super ,sve samo najbolje i ako bi se morao vraćati u BiH pored Sarajeva samo Velež.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Deco
Kontakt:

Post Postao/la Deco » 24 jun 2023, 19:56

Koju sljedecu poziciju pokrivamo, ja kontam da bi trebao jos jedan u sredinu. S ovim sto trenutno imamo Prses, Hasanovic, Vukcevic, Sikalo, Halilovic, hajmo reci tu i Vehabovica i Andjusica, ne bi mogli parirati ovim ekipama iz gornjeg dijela, jos ako se desi i ozljeda neka, nastat ce supljina.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 24 jun 2023, 20:51

Deco je napisao/la:
24 jun 2023, 19:56
Koju sljedecu poziciju pokrivamo, ja kontam da bi trebao jos jedan u sredinu. S ovim sto trenutno imamo Prses, Hasanovic, Vukcevic, Sikalo, Halilovic, hajmo reci tu i Vehabovica i Andjusica, ne bi mogli parirati ovim ekipama iz gornjeg dijela, jos ako se desi i ozljeda neka, nastat ce supljina.
Sve zavisi šta je Feja naumio igrati. Mislim da se ovo forsiranje Anđušića na krilu nije pokazalo kao dobar izbor, on treba da bude klasični ofanzivni vezni iza napadača.
Ako bi igrao sa tri u vezi znači naprijed imaš Nemanju, zamjena mu je Edo. Nazad dva igrača jedan kreativac drugi destruktivac. Od prvih imaš Hasanovića, može se možda i Šikalo tretirati tako. Od kreativac imaš Halilovića, Vukčevića i Pršeša... po meni sasvim dovoljno.

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 24 jun 2023, 21:39

Kakvo gulaš prvenstvo igra,prije da ce ga sarajevo ostavit pod svaku cijenu u rosteru nego nama poslat

JuzniBosanac
Kontakt:

Post Postao/la JuzniBosanac » 24 jun 2023, 21:49

24 jun 2023, 21:39
Kakvo gulaš prvenstvo igra,prije da ce ga sarajevo ostavit pod svaku cijenu u rosteru nego nama poslat
Pa neki sam dan ja pisao o tome.Gulas OSTAJE u Sarajevu zato su sa Musom raskinuli ugovor.
Sto se tice Muse,on uopste ne trazi"ogromnu sumu",ali eto....

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 24 jun 2023, 21:50

JuzniBosanac je napisao/la:
24 jun 2023, 21:49
Pa neki sam dan ja pisao o tome.Gulas OSTAJE u Sarajevu zato su sa Musom raskinuli ugovor.
Hvala na informaciji :urnebes: :urnebes:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 jun 2023, 22:14

Napisao sam da je on veliki potencijal,radilicaa i da bi vam bio veliko pojacanje. Nasi ga kritikovali pa sam i tad govorio da mu samo treba vise prilike i prilagodbe,nije mi se ovdje dalo sa nekima da polemisem kao da cemo ga uvaliti,da ce se napraviti igrac za nas. On je formiran igrac i otice poslije ovog prvenstva za dobre pare jer ga prati dosta skauta.

JuzniBosanac
Kontakt:

Post Postao/la JuzniBosanac » 24 jun 2023, 22:34

OnlyLeft22 je napisao/la:
24 jun 2023, 21:50
Poklopac..... nista cudno za doticnog i "najpametnijeg"...

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 24 jun 2023, 22:36

mosarajvosa83 je napisao/la:
24 jun 2023, 22:14
Napisao sam da je on veliki potencijal,radilicaa i da bi vam bio veliko pojacanje. Nasi ga kritikovali pa sam i tad govorio da mu samo treba vise prilike i prilagodbe,nije mi se ovdje dalo sa nekima da polemisem kao da cemo ga uvaliti,da ce se napraviti igrac za nas. On je formiran igrac i otice poslije ovog prvenstva za dobre pare jer ga prati dosta skauta.
Ma sta cete uvalit druze, igra zivotom gulas. Mislim ja bij volio da dodje kod nas, ono tu nemam respekta prema drugim ako cemo biti bolji. Ali ruku na srce, pogrijesili bi jer i vama treba.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 24 jun 2023, 22:41

24 jun 2023, 22:34

On ne traži ogromnu sumu :D
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 24 jun 2023, 22:49

djemba je napisao/la:
24 jun 2023, 16:21
Ponedeljak ✍️, a do tad 🍿🍿🍿🍿.

Idemo ludo idemo jako 💪
:thumbup:
:bih:
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 24 jun 2023, 22:56

mosarajvosa83 je napisao/la:
24 jun 2023, 22:14
Po meni je već sada bolji igrač od Kyremeha,ali eto vidjeti ćemo šta će biti do kraja prelaznog roka.
Definitivno ova odluka saveza je poremetila dogovor između naša dva kluba o Gulasviliju i Mulaliću.
U jednom trenutku je Mulalić bio jako blizu da dobije slobodne papire i došao bi kod nas sad šta će se dalje događati vidjeti ćemo.U svakom slučaju mi je drago da su i klubovi počeli saradnju.Odnosi između klubova su uvijek bili korektni ali neke specijalne saradnje nije bilo.Da su se posudbe ostvarile i mi i vi bi bili na dobitku, možda se ipak nešto i završi na kraju vidjeti ćemo.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 24 jun 2023, 23:03

24 jun 2023, 22:41
24 jun 2023, 22:34

On ne traži ogromnu sumu :D
JB je bošnjačka varijanta Stefanela
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.