Prozivke za Azmira, Slobodu, Tušanj i Tuzlu uopšteno.
Fora simpatizer Slobode al se nije mogao suzdržat.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Prozivke za Azmira, Slobodu, Tušanj i Tuzlu uopšteno.
Ma haman mu neko od Tuzlaka zenu pelcovo, a nije joj platio, pa sad mu zivac proradio
Ovaj Da Silva lud igrac pravo ne znas vise ni koju poziciju igra, sad je u vezi da pokrene napad ili da razbije nekog, pa je malo na krilu da obrne nekog igraca ili je u napadu da zabije gol sezone makazicama
Pogledao sam par isjecaka djeluje veoma dobro u napadu i taj gol makazicama, a ne znam da li si upratio i Amoaha, isto dobar igrac, brz, dobra tehnika.Pashoni je napisao/la: ↑24 jun 2023, 23:06Ovaj Da Silva lud igrac pravo ne znas vise ni koju poziciju igra, sad je u vezi da pokrene napad ili da razbije nekog, pa je malo na krilu da obrne nekog igraca ili je u napadu da zabije gol sezone makazicama
Iz Rudara Sekulić golman i Mikić krilo su isto solidni.LaBombonera88 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 22:59Da Silva i Amoah dobri igraci - Rudar PrijedorPashoni je napisao/la: ↑24 jun 2023, 22:56Ovaj fakat nije normalan, kaze sarkasticno sam prizivao Azmira![]()
![]()
![]()
Što se tice trenera slazem se sa pojedincima da nema potrebe da se baca u trošak dovođenjem nekih zvučnijih imena poput Barbareza ili Meše, skockati finu ekipu i po mom mišljenju najbolja opcija bi bio Toni Karačić pustit čovjeka da radi i bez problema bi mogli napraviti dobre rezultate, ovim nekim pokušajima “hajcanjem” raje sa Barbarezom ili nekome sličnom njemu po meni je nepotrebno bacanje para bolje preusmjeri taj novac u vracanje dugova ili što je prijeko potrebno u rekonstrukciju OP, napravi dobru i zdravu pricu u klubu i oko kluba, poboljsaj marketinški rad uz to napravi dobre rezultate i eto ti raje na stadion i podrška u svim segmentima.
Baš me nešto zanima koga ce postaviti i na ulogu sportskog direktora( moja neka opcija bi bio Admir Smajic ).
Što se tice pojačanja ima definitvno zanimljivih igrača za probrati:
Što se tice iz ove prethodne ekipe pokušao bih sačuvati Saida koji bi sigurno bez problema pristao uz njega i Vranjesa
Uz njih dvojicu sacuvao bih Bukvica,Osmankovica (ako bi ikako moguce bilo) Osmica,Haruna,Kapetanovica ili Civica i pored njih dovesti malog Kovcica, Devedzica i Alica. Citao sam danas da mali Mesic ode u Igman ima momak dobrog potencijala šteta ako ode.
Neke od igraca za koje mislim da bi nam dobrodosli
Ajdin Mujagic(Zvijezda Gradacac)
Dino Kalesic(Zvijezda Gradacac)
Armin Spahic(Gradina)
Nikola Dujakovic(Krupa)
Adnan Hrelja(GOSK)
Islam Foric(Radnicki)
Edis Husovic(Radnicki)
Da Silva(Rudar Prijedor)
Nadam se da se Ordaga pridruzuje uskoro![]()
![]()
Babuka ove polovnjake neće gledati uopste , samo zvučna provjerena imena dolaze u obzir. Kup je nas 100%.Pashoni je napisao/la: ↑24 jun 2023, 22:56Ovaj fakat nije normalan, kaze sarkasticno sam prizivao Azmira![]()
![]()
![]()
Što se tice trenera slazem se sa pojedincima da nema potrebe da se baca u trošak dovođenjem nekih zvučnijih imena poput Barbareza ili Meše, skockati finu ekipu i po mom mišljenju najbolja opcija bi bio Toni Karačić pustit čovjeka da radi i bez problema bi mogli napraviti dobre rezultate, ovim nekim pokušajima “hajcanjem” raje sa Barbarezom ili nekome sličnom njemu po meni je nepotrebno bacanje para bolje preusmjeri taj novac u vracanje dugova ili što je prijeko potrebno u rekonstrukciju OP, napravi dobru i zdravu pricu u klubu i oko kluba, poboljsaj marketinški rad uz to napravi dobre rezultate i eto ti raje na stadion i podrška u svim segmentima.
Baš me nešto zanima koga ce postaviti i na ulogu sportskog direktora( moja neka opcija bi bio Admir Smajic ).
Što se tice iz ove prethodne ekipe pokušao bih sačuvati Saida koji bi sigurno bez problema pristao uz njega i Vranjesa
Uz njih dvojicu sacuvao bih Bukvica,Osmankovica (ako bi ikako moguce bilo) Osmica,Haruna,Kapetanovica ili Civica i pored njih dovesti malog Kovcica, Devedzica i Alica. Citao sam danas da mali Mesic ode u Igman ima momak dobrog potencijala šteta ako ode.
Armin Spahic(Gradina)
Nikola Dujakovic(Krupa)
Adnan Hrelja(GOSK)
Islam Foric(Radnicki)
Edis Husovic(Radnicki)
Da Silva(Rudar Prijedor)
Hvalilo ga je par igraca, mada nisam ga ja nešto lično upratio nadam se da cemo sto prije poceti sklapat ekipu, ako je dobar sigurno ce ga neko dodatno upratiti.LaBombonera88 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 23:11Pogledao sam par isjecaka djeluje veoma dobro u napadu i taj gol makazicama, a ne znam da li si upratio i Amoaha, isto dobar igrac, brz, dobra tehnika.
Silva je sad igrač za PL i u svakoj ekipi bi imao itekako prostora.Hitman22 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 23:29Babuka ove polovnjake neće gledati uopste , samo zvučna provjerena imena dolaze u obzir. Kup je nas 100%.Pashoni je napisao/la: ↑24 jun 2023, 22:56Ovaj fakat nije normalan, kaze sarkasticno sam prizivao Azmira![]()
![]()
![]()
Armin Spahic(Gradina)
Nikola Dujakovic(Krupa)
Adnan Hrelja(GOSK)
Islam Foric(Radnicki)
Edis Husovic(Radnicki)
Da Silva(Rudar Prijedor)
Jel mislis na onog iz Zvijezde?montolivo18 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 23:28Iz Rudara Sekulić golman i Mikić krilo su isto solidni.LaBombonera88 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 22:59Da Silva i Amoah dobri igraci - Rudar PrijedorPashoni je napisao/la: ↑24 jun 2023, 22:56Ovaj fakat nije normalan, kaze sarkasticno sam prizivao Azmira![]()
![]()
![]()
Armin Spahic(Gradina)
Nikola Dujakovic(Krupa)
Adnan Hrelja(GOSK)
Islam Foric(Radnicki)
Edis Husovic(Radnicki)
Da Silva(Rudar Prijedor)
![]()
![]()
Evo jedan od njegovih golova.Pashoni je napisao/la: ↑24 jun 2023, 23:30Hvalilo ga je par igraca, mada nisam ga ja nešto lično upratio nadam se da cemo sto prije poceti sklapat ekipu, ako je dobar sigurno ce ga neko dodatno upratiti.LaBombonera88 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 23:11Pogledao sam par isjecaka djeluje veoma dobro u napadu i taj gol makazicama, a ne znam da li si upratio i Amoaha, isto dobar igrac, brz, dobra tehnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.