Pa ne bi se mogo rijesit nikad ovih lešinara i uhljeba, zato i jest bolje sto smo ispali...Sjenjak1919 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:05Najbolja stvar sto nam se desila je ispadanje haman.
Hajmo Crveni jako ko nikad do sad!![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Zato i kazem brate. Idemo laganofukara87 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:09Pa ne bi se mogo rijesit nikad ovih lešinara i uhljeba, zato i jest bolje sto smo ispali...Sjenjak1919 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:05Najbolja stvar sto nam se desila je ispadanje haman.
Hajmo Crveni jako ko nikad do sad!![]()

SLOBODA ILI NIŠTA
-
- Kontakt:
Šta mislite, ko bi bio idealan da dođe na klupu? Po meni, idealno rješenje bi bio Toni Karačić. Čovjek koji je dugi niz godina bio u našoj U19 reprezentaciji, radio je odličan posao u Širokom Brijegu i ostavio Posušje u Premijer ligi bez zvučnih imena. Ono što je po meni jako bitno jeste da se ne libi ići u niži rang, što je pokazao kada je preuzeo Zvijezdu 09 i doveo je do Premijer lige BiH. Nedavno je izjavio da bi volio doći u Slobodu jednog dana.
Ne vjerujem da je pristao na sve ovo a da nema koliko - toliko sigurnu normalnu skupstinu.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑24 jun 2023, 18:11Sve se bojim da će im cilj biti sabotiranje Azmira, ali valjda griješim...Madal je napisao/la: ↑24 jun 2023, 17:23Nadam se da nikog iz proslog saziva nece uvrstiti.
Cilj skupstine je da ne dozvoli privatizovanje kluba i jednoumlje. Dakle svrha skupstine i skupstinara je to. A prosli saziv je to nenamjerno dozvolio ovim grobarima. Ovo je luda sreca da smo uspjeli uzeti klub iz ralja onih grobara. Nadam se da ce oprezniji i u ovom polju strucniji ljudi napuniti skupstinu. Ne smijemo puniti skupstinu samo stazom na tribini.
A sitnim i krupnim interesdzijama poruka od danas je care moj, kakvi vi!
Skupstina ga treba provjeravati i cijediti, to im i jeste posao.
Ali ajmo realno, njemu se trazili finansijski izvjestaji kad nas je uveo u PL

Senada nisu peglali.
Ovima dali da privatizuju klub.
Kakvi su to kriteriji?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Za trenera će doći neko tipa Ćire,jako ime da privuče medijemontolivo18 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 21:24Šta mislite, ko bi bio idealan da dođe na klupu? Po meni, idealno rješenje bi bio Toni Karačić. Čovjek koji je dugi niz godina bio u našoj U19 reprezentaciji, radio je odličan posao u Širokom Brijegu i ostavio Posušje u Premijer ligi bez zvučnih imena. Ono što je po meni jako bitno jeste da se ne libi ići u niži rang, što je pokazao kada je preuzeo Zvijezdu 09 i doveo je do Premijer lige BiH. Nedavno je izjavio da bi volio doći u Slobodu jednog dana.
i publiku i da slobodu vrati u domove Tuzlaka...Samo jako ime neće dozvolitii šeme protiv nas...
Barbarić je ubjedljivo najbolje rješenje za klupu, slobodan je posle odlaska iz Širokog, odličan trener, moderan, voli mlade igrače, odlično vodio U-19 reprezentaciju, ako želimo nekoga ko će izgraditi ekipu za premijer ligu, on je taj.
Ma kakva zvucna imena, dovesti nekog naseg trenera jeftinijeg, a ne bacati pare. Pobjedi prvih 5 utakmica i eto ti 6tu pun Tusanj. Ko je navikao da ide na utakmice ici ce ko i onomad kad je fucko bio podpredsjednik kluba i kad je smajl karic bio trener, i mahom igraci almis kasumovic, mrkva, hari, serif hasic itd… i brojem cca 30 ljudi na tribinama.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Nece se Azmir kockati doci ce dobar trener sigurno.
-
- Kontakt:
Ne znam da li će se Azmir voditi time da opet dovede neko zvučno ime, ono što mene ne bi začudilo ni sekunde da na klupu dođe Starčević ili Nalić.Edin1982 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 21:34Za trenera će doći neko tipa Ćire,jako ime da privuče medijemontolivo18 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 21:24Šta mislite, ko bi bio idealan da dođe na klupu? Po meni, idealno rješenje bi bio Toni Karačić. Čovjek koji je dugi niz godina bio u našoj U19 reprezentaciji, radio je odličan posao u Širokom Brijegu i ostavio Posušje u Premijer ligi bez zvučnih imena. Ono što je po meni jako bitno jeste da se ne libi ići u niži rang, što je pokazao kada je preuzeo Zvijezdu 09 i doveo je do Premijer lige BiH. Nedavno je izjavio da bi volio doći u Slobodu jednog dana.
i publiku i da slobodu vrati u domove Tuzlaka...Samo jako ime neće dozvolitii šeme protiv nas...
Kakav Mehidic bolan. Kaze nema sanse da dodje kod vas.montolivo18 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 17:01Ma najmanje se za to brinem. Ordagić je dao riječ, Mehidić se vraća, Šećerović isto, i svi znaju da tu Azmir neće stati. Imamo i dosta ovih mladih igrača. Dakić visoki štoper, Pekarić je, kako ja znam, igrao i beka i krilo, i Kovačević napadač koji je ove sezone zabio dosta golova.simonknows je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:54A ko će ti igrat? Nije valjda Meša opet kopačke našao...
-
- Kontakt:
Uh bas steta, nasikiro sam se ev pred spavanje.Hazre je napisao/la: ↑24 jun 2023, 21:59Kakav Mehidic bolan. Kaze nema sanse da dodje kod vas.montolivo18 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 17:01Ma najmanje se za to brinem. Ordagić je dao riječ, Mehidić se vraća, Šećerović isto, i svi znaju da tu Azmir neće stati. Imamo i dosta ovih mladih igrača. Dakić visoki štoper, Pekarić je, kako ja znam, igrao i beka i krilo, i Kovačević napadač koji je ove sezone zabio dosta golova.simonknows je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:54
A ko će ti igrat? Nije valjda Meša opet kopačke našao...
Odron od igraca.
Da se mene pita, pokusao bih dovesti Almira Bekica, mislim da je raskinuo sa Zrinjskim
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
@Target @Aerials uklonite gracanicu s nase teme!
-
- Kontakt:
Ne uklanjaj ga, ovo je garant neko iz naše mahale, nećemo protiv svojih

kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075
075
-
- Kontakt:
Sad svi svrshavaju od muke, voljeli bi da smo se ugasili, necete taj film gledati!
Ja pacijenata sunce ti ****...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
- Kontakt:
Ko ovom majmunu kavez prodrma. 

Ovaj fakat nije normalan, kaze sarkasticno sam prizivao Azmira
Što se tice trenera slazem se sa pojedincima da nema potrebe da se baca u trošak dovođenjem nekih zvučnijih imena poput Barbareza ili Meše, skockati finu ekipu i po mom mišljenju najbolja opcija bi bio Toni Karačić pustit čovjeka da radi i bez problema bi mogli napraviti dobre rezultate, ovim nekim pokušajima “hajcanjem” raje sa Barbarezom ili nekome sličnom njemu po meni je nepotrebno bacanje para bolje preusmjeri taj novac u vracanje dugova ili što je prijeko potrebno u rekonstrukciju OP, napravi dobru i zdravu pricu u klubu i oko kluba, poboljsaj marketinški rad uz to napravi dobre rezultate i eto ti raje na stadion i podrška u svim segmentima.
Baš me nešto zanima koga ce postaviti i na ulogu sportskog direktora( moja neka opcija bi bio Admir Smajic ).
Što se tice pojačanja ima definitvno zanimljivih igrača za probrati:
Što se tice iz ove prethodne ekipe pokušao bih sačuvati Saida koji bi sigurno bez problema pristao uz njega i Vranjesa
Uz njih dvojicu sacuvao bih Bukvica,Osmankovica (ako bi ikako moguce bilo) Osmica,Haruna,Kapetanovica ili Civica i pored njih dovesti malog Kovcica, Devedzica i Alica. Citao sam danas da mali Mesic ode u Igman ima momak dobrog potencijala šteta ako ode.
Neke od igraca za koje mislim da bi nam dobrodosli
Ajdin Mujagic(Zvijezda Gradacac)
Dino Kalesic(Zvijezda Gradacac)
Armin Spahic(Gradina)
Nikola Dujakovic(Krupa)
Adnan Hrelja(GOSK)
Islam Foric(Radnicki)
Edis Husovic(Radnicki)
Da Silva(Rudar Prijedor)
Nadam se da se Ordaga pridruzuje uskoro

Što se tice trenera slazem se sa pojedincima da nema potrebe da se baca u trošak dovođenjem nekih zvučnijih imena poput Barbareza ili Meše, skockati finu ekipu i po mom mišljenju najbolja opcija bi bio Toni Karačić pustit čovjeka da radi i bez problema bi mogli napraviti dobre rezultate, ovim nekim pokušajima “hajcanjem” raje sa Barbarezom ili nekome sličnom njemu po meni je nepotrebno bacanje para bolje preusmjeri taj novac u vracanje dugova ili što je prijeko potrebno u rekonstrukciju OP, napravi dobru i zdravu pricu u klubu i oko kluba, poboljsaj marketinški rad uz to napravi dobre rezultate i eto ti raje na stadion i podrška u svim segmentima.
Baš me nešto zanima koga ce postaviti i na ulogu sportskog direktora( moja neka opcija bi bio Admir Smajic ).
Što se tice iz ove prethodne ekipe pokušao bih sačuvati Saida koji bi sigurno bez problema pristao uz njega i Vranjesa
Uz njih dvojicu sacuvao bih Bukvica,Osmankovica (ako bi ikako moguce bilo) Osmica,Haruna,Kapetanovica ili Civica i pored njih dovesti malog Kovcica, Devedzica i Alica. Citao sam danas da mali Mesic ode u Igman ima momak dobrog potencijala šteta ako ode.
Armin Spahic(Gradina)
Nikola Dujakovic(Krupa)
Adnan Hrelja(GOSK)
Islam Foric(Radnicki)
Edis Husovic(Radnicki)
Da Silva(Rudar Prijedor)
Nadam se da se Ordaga pridruzuje uskoro

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da Silva i Amoah dobri igraci - Rudar PrijedorPashoni je napisao/la: ↑24 jun 2023, 22:56Ovaj fakat nije normalan, kaze sarkasticno sam prizivao Azmira![]()
![]()
![]()
Armin Spahic(Gradina)
Nikola Dujakovic(Krupa)
Adnan Hrelja(GOSK)
Islam Foric(Radnicki)
Edis Husovic(Radnicki)
Da Silva(Rudar Prijedor)
Nadam se da se Ordaga pridruzuje uskoro![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.