baci nas u trans nekom pjesmom majstooreNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:22To za godine namjerno pišem jer vas trolam.7Aprildomemoj1 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:17Lik je podvojena ličnost. Zaboravi šta je slago prije 2 dana. Ne zna ni sam kolko je bio odsutan. Jednom napise par godina, drugi put napise 10 godina, pa onda 19 godina. Juče simpatise Slobodu, danas Čelik. Poziva Miću da povede inicijativu, onda proziva sve redom. Lik nije dobar u glavi nikako. Do podne mrzi sam sebe a od podne čitav svijet.
Ti si kompetentan samo da šutiš.
Magarac koji 20god šuti.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- Beduin
- Kontakt:
Mozda si trolo njih, ne mene jer me i kita bolila za tvojim upisima i dupeuvlacenju.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:14Trolo sam vas na temi 15 dana.
Nikad vas volio nisam, kad bi se mogli sjetit ja sam vas pivom polio više puta, one najblize na tribini kad je Ćiro bio.
Ko da vas voli kad ste ljudi bez karaktera, trolam vas a ne kontate.
Ja nesto napisao, kaze neko, izbaci ga, ja lafo ok, kad pisu i na temi, i zamisli u privatne poruke mi pisu nemoj ići ostani.
Ko ne vjeruje mogu objaviti da vidite ko me u pp molio da ostanem.![]()
Sad priznaj da si isp'o glup ko kiturina. Kazes ne valjaju Tuzlaci, a vecina ti govorila da ostanes na temi jer pises normalno i ne vrijedjas. Jos na kraju te provalise i Tuzlaci i Zenicani. Sad te Dambo usi poklopi i nazad za Sockovac.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Tuzlak ima prodju samo kod bauštelaca, slaba vam voda takvo i pivo, pan, laško, heineken, sarajevsko pijemo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:22Mi se toliko borimo da oni u Gracanici imaju pivo, a oni samo tako prosipaju.
E kurku ce dobit vise. Sad mogu pit preminger, tuzlaka vise nema
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
- 7Aprildomemoj1
- Kontakt:
Još jedna laž psihičkog bolesnika. Do prije 18 mjeseci si bio odsutan. Ćiru si mogo gledat preko youtubeNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:14Trolo sam vas na temi 15 dana.
Nikad vas volio nisam, kad bi se mogli sjetit ja sam vas pivom polio više puta, one najblize na tribini kad je Ćiro bio.
Ja nesto napisao, kaze neko, izbaci ga, ja lafo ok, kad pisu i na temi, i zamisli u privatne poruke mi pisu nemoj ići ostani.

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze
Nije on Tonči HuljićPashoni je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:24baci nas u trans nekom pjesmom majstooreNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:22To za godine namjerno pišem jer vas trolam.7Aprildomemoj1 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:17
Lik je podvojena ličnost. Zaboravi šta je slago prije 2 dana. Ne zna ni sam kolko je bio odsutan. Jednom napise par godina, drugi put napise 10 godina, pa onda 19 godina. Juče simpatise Slobodu, danas Čelik. Poziva Miću da povede inicijativu, onda proziva sve redom. Lik nije dobar u glavi nikako. Do podne mrzi sam sebe a od podne čitav svijet.
Magarac koji 20god šuti.

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Pjesme naveče, nabacite koju temu pa oko 01 ide vcrs pjesma.Pashoni je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:24baci nas u trans nekom pjesmom majstooreNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:22To za godine namjerno pišem jer vas trolam.7Aprildomemoj1 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:17
Lik je podvojena ličnost. Zaboravi šta je slago prije 2 dana. Ne zna ni sam kolko je bio odsutan. Jednom napise par godina, drugi put napise 10 godina, pa onda 19 godina. Juče simpatise Slobodu, danas Čelik. Poziva Miću da povede inicijativu, onda proziva sve redom. Lik nije dobar u glavi nikako. Do podne mrzi sam sebe a od podne čitav svijet.
Magarac koji 20god šuti.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
Ima li neko da povede inicijativu, Mićo ili neko?
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Glupane glupi trolam vas stalno, čitav život živim u gračanici.7Aprildomemoj1 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:26Još jedna laž psihičkog bolesnika. Do prije 18 mjeseci si bio odsutan. Ćiru si mogo gledat preko youtubeNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:14Trolo sam vas na temi 15 dana.
![]()
![]()
O tebi ne znam ništa a i zaboli me mudo za tebe, a ti svaku moju riječ pamtiš.
Zahvali mi probudio sam te, 20god si ušima pričao, al pošto si glup šuti još 20.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
U strogom centru GračaniceNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:31Glupane glupi trolam vas stalno, čitav život živim u gračanici.7Aprildomemoj1 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:26Još jedna laž psihičkog bolesnika. Do prije 18 mjeseci si bio odsutan. Ćiru si mogo gledat preko youtubeNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:14
Trolo sam vas na temi 15 dana.
![]()
![]()
Zahvali mi probudio sam te, 20god si ušima pričao, al pošto si glup šuti još 20.

- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Jel se trudiš bit glup, treniraš za to, ili si prirodan talenat.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
Kako mozes poredit Toncija i ovakvog maestra

moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Pokušavam da budem glup kao ti, al ne ide, takav se rađa samo jednomNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:33Jel se trudiš bit glup, treniraš za to, ili si prirodan talenat.
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Nikad ne dijelim ljude po tome, al kad neki već seru i glupiraju se.Convicts je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:33U strogom centru GračaniceNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:31Glupane glupi trolam vas stalno, čitav život živim u gračanici.7Aprildomemoj1 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:26
Još jedna laž psihičkog bolesnika. Do prije 18 mjeseci si bio odsutan. Ćiru si mogo gledat preko youtube![]()
![]()
Zahvali mi probudio sam te, 20god si ušima pričao, al pošto si glup šuti još 20.![]()
Onda i ja ponosno ističem da sam u strogom centru.
Ako već po tome se klasifikujemo, mada je glupo to.
Stanovnik Pariza, rođeni Parižanin dođe u Sarajevo parkira se na mjesto za invalide, seljak je za mene odmah.
Džaba mu Pariz.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
Ovo je fenomen

dobro si reko u prethodnom postu ovo se samo jednom rađa

moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Opet si ispao glup a htio si me zeznut kao.Convicts je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:34Pokušavam da budem glup kao ti, al ne ide, takav se rađa samo jednomNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:33Jel se trudiš bit glup, treniraš za to, ili si prirodan talenat.
Ipak si talenat.
Joge poćerajjjjj.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
-
- Kontakt:
Dobar je @bratstvo, samo mu opet neko pokupio terapiju ispred nosa
Volim tebe, više od sebe
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Kako ti ono kažeš za Azmira, daleko mu lijepa kuća od moje.antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:39Dobar je @bratstvo, samo mu opet neko pokupio terapiju ispred nosa

🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
-
- Kontakt:
Malo si se brate moj zajebo, nije ovo Tuzlaka, pa da ga za Jogeta ****.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:38Opet si ispao glup a htio si me zeznut kao.Convicts je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:34Pokušavam da budem glup kao ti, al ne ide, takav se rađa samo jednomNKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑25 jun 2023, 16:33
Jel se trudiš bit glup, treniraš za to, ili si prirodan talenat.
Ipak si talenat.
Joge poćerajjjjj.
Njega mozes za cimburijadu.
Moras malo pratit **** ga ja, nemoj nas brukat
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.