FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kazu nije poslozio ni Olimpic a sa njima izasao u evropu i imao zanimljive okrsaje. Drugo je sto je uzet na zub. Nema ovdje puno prastanja. Mirza je napravio rezultat i to se jos postuje. Cim krenu kola nizbrdo ne sumnjam da ce pilot biti katapultiran.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Sa ovim trenerom i hordama i ovom ekipom bi se prosetali ligom
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- BordoBBoja
- Kontakt:
Poslozio je tuzla city koji je imao vrhunski tim, pa su jedva u ligi ostaliLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:52Kazu nije poslozio ni Olimpic a sa njima izasao u evropu i imao zanimljive okrsaje. Drugo je sto je uzet na zub. Nema ovdje puno prastanja. Mirza je napravio rezultat i to se jos postuje. Cim krenu kola nizbrdo ne sumnjam da ce pilot biti katapultiran.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ne spočitavam, kažem za ubuduće. Rekao sam isto tako da je ok prva, da je ok druga sezona, da nije ok treća da bude kao prva ili druga.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jun 2023, 09:55dvije sezone treba prosjecnom igracu da se prilagodi i pokaze najbolje a ne citav klub ustrojiti, a na dobrom je putu. U BiH si, nemoj zaboraviti gdje i sta zivimo.Shategabri je napisao/la: ↑26 jun 2023, 09:46Dvije su sezone iza njega je li tako?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jun 2023, 09:40
i mi ne prastamo, ko prijeki sud. Koliko je vremenski covjek u klubu i sta mislis da se moglo postici za to vrijeme?
Borit cemo se mi za mnogo vise aBd.
Ok, prva preuzeo haos, ništa. No titula, no Evropa.
Druga, no titula, Evropa, KL. Ok i to.
Jest uloženo, al eto, nekakav se rezultat ostvario u prilično turbulentnoj sezoni.
Ako se ove uz ova pojačanja nećemo boriti za titulu, koja je onda svrha?
Dovodiš sve ove igrače da bi zaostajao 30 bodova za šampionom?
Evo ja se nadam da neće biti tako, ako bude, trebam gledati dugoročno?
Ko da gradimo šampionski Fergusonov United, a ne ekipu konkurentnu za titulu u jednoj od najslabijih liga u Evropi![]()
Jeste slaba liga, i ulaganjem u kadar ti je zagarantovan uspjeh. Mada, ni to ne mora znaciti da ako ulozis instant ti se mora vracati.. e pa ne mora, a ja se samo nadam da nas nece nase ludilo povesti, pogotovo uzimajuci sve u obzir, jer kad su velika ocekivanja veliko je i razocarenje. Moramo to znati amortizovati, jer kad tad ce se vratiti i doci ce rezultati.
Do nas je.
Ekvivalent ulaganja u Man city i engleske smo mi trenutno u BiH, ako mogu reci. Pa nisu ni kod njih odmah ruze procvale.
evo ovaj boldiran dio. Iznad si se slozio da je tek drugu sezonu u klubu, a zatim postavljas pitanje koje spocitava ulaganja pa mozda ih i malo ismijava. O tome govorim, strpite se malo
Moraš imati neki napredak. Bar recimo kup da osvojiš i budeš u borbi za titulu. Ako osvojiš, odlično, ako ne, nisi bio slijepi putnik u toj borbi, naredne sezone ćeš napasti još jače.
Jasno da treba vremena za rezultat i da treba godina da nešto napraviš, a da to realno srušiš u momentu, što smo mi već prošli.
Koševo Zapad
Čajnoslu još
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- napoleon72
- Kontakt:
Da je tako ne bi City placao Guardiolu 20 miliona godisnje nego bi im neko s tribina vodio ekipu. I Husic je u Tuzlu pumpao lovu godinama, pa jedva ostajao u ligi sa Mirzom, Baljicem, Bosnjakovicem, Starcevicem... tek kad je Husref dosao uspjeli su izborit evropu. A strasne igrace su dovodili.Konzerva je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:51sa ovakvim igracima ne treba, i meni Mrvic da dovede ovakve igrace i ja bi se prosetao ligom.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Postavljao je MaroonBjelave nešto u fazonu da se sindikat oglasio kako je to diskriminatorno prema ostalim pa bi sud mogao poništiti tu odluku ali neće njih niko tužiti plus se to dugo čeka..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Cinjenica je da Pendarada nije puno igrao u zadnje vrijeme, ali sa ovakvim igracem vrijedi pokusati, pa nikad se ne zna, samo da nije neka velika plata. Mozes jako puno dobiti, a ne toliko mnogo izgubiti jer si pokriven igracima na toj poziciji, a nije da nismo do sada bacali novac na kojekakve polovnjake iz susjednih zemalja. Dobar potez po meni, nadam se da ce proigrati i da cemo zaraditi na njemu. 

Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa da, zamisli 5 + ovi iz ex yu što su domaći. Ne moraju svi stranci biti dobri ali idemo u tom pravcu. Lako je zamijeniti igrača, bitno je da li ti imaš prostor da to uradiš a to je poprilično nemoguće sa ovim pravilom. Ovako te uslovno rečeno tjeraju da dovodiš igrače iz bivše države. Možemo mi dovesti nekog jakog Slovenca ili Hrvata i to je super ali što me uslovljavaš na samo 3 stranca yebem te u tu glavu poremećenu.mma_hz je napisao/la: ↑26 jun 2023, 08:40Vidis da bi ovaj Mirvic doveo 5 ovih kvalitetnih stranaca koji kostaju a ne polovnjake iz Srbije i Hrvatske.O hebem li ti Vico sve i posebno Milana Tegeltiju.
Jedan jak garo na stoperu,jedan na zadnjem veznom i 3 gore cigre ovò ostalo svakako sta skupis skupis.
- Shategabri
- Kontakt:
Tačno, Dudić je bio teški promašaj.Antikloc je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:19Nemoj zaboraviti da smo izgubili pola sezone ako ne i sezonu,izborom Dudica i davanja njemu otvorenih ruku u izboru igraca. Skoro niko od njegovih igraca nije ostao. Tek smo za vrijeme zimske pauze napravili restart i to je razlog zaostatka od 30 bodova. Pri tome kad smo zimus doveli igrace,imali smo problem neuigranosti. Recimo neuigrani prva protiv zrinjskog,gdje su nas uzeli s lakocom i druga poslije sa zrinjskim,gdje smo ih mi dosta lako uzeli. Isto tako i prva protiv Veleza koju smo nesretno izgubili ali po igri i nismo zasluzili vise od boda i druga,gdje smo ih pomeli kao usput.Shategabri je napisao/la: ↑26 jun 2023, 09:46Dvije su sezone iza njega je li tako?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jun 2023, 09:40
i mi ne prastamo, ko prijeki sud. Koliko je vremenski covjek u klubu i sta mislis da se moglo postici za to vrijeme?
Borit cemo se mi za mnogo vise aBd.
Jest uloženo, al eto, nekakav se rezultat ostvario u prilično turbulentnoj sezoni.
Ko da gradimo šampionski Fergusonov United, a ne ekipu konkurentnu za titulu u jednoj od najslabijih liga u Evropi![]()
Ta neuigranost mi i sad izgleda kao najveci problem,dolaze pojacanja ali kasno. Pripreme su uveliko u toku a pojacanja nisu jos ni u Sarajevu. Sve izgleda da cemo potpuno nespremni i neuigrani izaci na Torpedo. Do utakmice je jos 15-16 dana samo !! A u Evropi nema popravnog i druge utakmice poslije dva mjeseca,kad se uigras.
Ovaj Penaranda je tip igraca kakve smo prije uglavnom dovodili,sa dna i nijedan se nije pokazao. Doduse nekog nizeg nivoa ali kad neko ima golubove u glavi,da je Messi ne valja. No,vjerujem da mu nisu dane velike pare i dug ugovor,pa neka momak pokaze moze li i hoce li. Izgubiti ne mozemo puno a dobiti se moze.
U odnosu na njega, kakav god da je, Mirza ispade Guardiola.
Jel bio cilj Evropa nakon skoro propale sezone - jeste.
Jel ga ostvario - jeste.
I tu je trebala stati priča sa Mirzom. Moje mišljenje, a dabogda ja pogriješio.
Ma dobro, ne može se očekivati da bilo ko uigra tek tako 10 novih igrača.
Ja vjerujem da ni sad to neće od početka biti glatko, opet si doveo puno igrača, nemaju baš puno vremena da se uigraju do prve utakmice.
Dakle tu se slažemo.
A da nema te golubove u glavi, ne bi mi nikad njega ni vidjeli

Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi smo sretni radi toga što je jedno takvo ime došlo u Sarajevo i generalno u bosanski fudbal ali je i sasvim legitimno/opravdano spomenuti potencijalni rizik.ajdohordas je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:51Yebo majku al ste vi teški i pesimistični, samo ne znam zbog čega? Samo se neki rizik ovdje spominje. Ako bude dobar, igrat će. Ako ne bude dobar, neće biti u rosteru kao što u početku ni Renan ni Kyeremeh nisu bili, i tačka. I ne znam šta je nejasno...
Vi ga svakako ne plaćate pare ne idu iz vašeg džepa a Mirvića boli qrac, za njega je ovo sića sve... Čovjek Delaču dao 15k eura mjesečno plus bonuse..
"rizik" glavna riječ na forumu vezana za Adalberta, pišete u fazonu kao da će nam oduzimati bodove ako on bude loš. Iskulirajte malo, šta vam je... čitajte uz kafu šta drugi pišu o nama![]()
Čovjek je stalno povrijeđen i nije odigrao puno utakmica u svojoj karijeri, to je sasvim ok da se napiše jer je istina. Ne treba lagati sam sebe i biti dio jednoumlja. Bolje je da ti ne lijepim komentare osoba koje ga prate kroz karijeru, ljute se svi jer je ovo najveći potencijal u historiji Venecuele a njemu su bile bitne druge stvari u životu. Ovo je posljednja prava šansa da se dokaže svima da može i da pokaže da nije slučajno bio na radaru Real M. tada. Znači da nije slučajno igrao onako dobro u Španiji u globalu. Naša liga nije toliko zahtjevna i ovakva zvijer to definitivno može, sve je sad do njega.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nisam ga pratio u tuzli, iskreno. Ni meni nije rjesenje ali je uspio u onom, sto mozda ni Kodro ne bi uspio da smo ga doveli, jer sam siguran da bi kod nas spala ocekivanja i rekli bi, nek promovise igrace nema od sezone nista. Ovako Mirza pa pritisak samim tim. Odolio je tome i nevoljno govorim, nek nastavi dalje kampanju.BordoBBoja je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:59Poslozio je tuzla city koji je imao vrhunski tim, pa su jedva u ligi ostaliLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:52Kazu nije poslozio ni Olimpic a sa njima izasao u evropu i imao zanimljive okrsaje. Drugo je sto je uzet na zub. Nema ovdje puno prastanja. Mirza je napravio rezultat i to se jos postuje. Cim krenu kola nizbrdo ne sumnjam da ce pilot biti katapultiran.
Sto je neko spomenuo, nije Mirvic bezveze pojacao strucni stab. Uvijek neko ima uletiti kao prelazno rjesenje.
Za ubuduce, naravno da nije uspjeh biti 3-4. Radi evrope i lakseg puta u kvalif. moramo jurisati na sampiona. Mi smo sampioni rusenja i tjeranja. Moramo nekad, i kad nam nije pravo, pregristi jezik i sacekati.Shategabri je napisao/la: ↑26 jun 2023, 11:05Pa ne spočitavam, kažem za ubuduće. Rekao sam isto tako da je ok prva, da je ok druga sezona, da nije ok treća da bude kao prva ili druga.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jun 2023, 09:55dvije sezone treba prosjecnom igracu da se prilagodi i pokaze najbolje a ne citav klub ustrojiti, a na dobrom je putu. U BiH si, nemoj zaboraviti gdje i sta zivimo.Shategabri je napisao/la: ↑26 jun 2023, 09:46Dvije su sezone iza njega je li tako?
Jeste slaba liga, i ulaganjem u kadar ti je zagarantovan uspjeh. Mada, ni to ne mora znaciti da ako ulozis instant ti se mora vracati.. e pa ne mora, a ja se samo nadam da nas nece nase ludilo povesti, pogotovo uzimajuci sve u obzir, jer kad su velika ocekivanja veliko je i razocarenje. Moramo to znati amortizovati, jer kad tad ce se vratiti i doci ce rezultati.
Do nas je.
Ekvivalent ulaganja u Man city i engleske smo mi trenutno u BiH, ako mogu reci. Pa nisu ni kod njih odmah ruze procvale.
evo ovaj boldiran dio. Iznad si se slozio da je tek drugu sezonu u klubu, a zatim postavljas pitanje koje spocitava ulaganja pa mozda ih i malo ismijava. O tome govorim, strpite se malo
Moraš imati neki napredak. Bar recimo kup da osvojiš i budeš u borbi za titulu. Ako osvojiš, odlično, ako ne, nisi bio slijepi putnik u toj borbi, naredne sezone ćeš napasti još jače.
Jasno da treba vremena za rezultat i da treba godina da nešto napraviš, a da to realno srušiš u momentu, što smo mi već prošli.
Nadam se da je vise vrijeme da krenemo sigurnim korakom dalje. Bez nazad dva. I smjena Mirze u ovom momentu bi vise stetila nego koristila ekipi. Svakako nam je izuzetno tesko doci do grupe ove godine tako da nek se koprca

- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Ma ok sve ja razumijem, samo kažem, puno se potencira ta riječ "rizik". Nama njegova godisnja plata ne znači ništa, odnosno Ismiru...ako se čovjek ne snađe nije kraj svijeta idemo dalje, vrijedilo je pokušati, ako se snađe još bolje i za njega i za nas... Svakako ima dovoljan broj kvalitetnih igrača na svakoj poziciji da se sve može izrotirat i ukombinovat.MortemHz je napisao/la: ↑26 jun 2023, 11:21Svi smo sretni radi toga što je jedno takvo ime došlo u Sarajevo i generalno u bosanski fudbal ali je i sasvim legitimno/opravdano spomenuti potencijalni rizik.ajdohordas je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:51Yebo majku al ste vi teški i pesimistični, samo ne znam zbog čega? Samo se neki rizik ovdje spominje. Ako bude dobar, igrat će. Ako ne bude dobar, neće biti u rosteru kao što u početku ni Renan ni Kyeremeh nisu bili, i tačka. I ne znam šta je nejasno...
Vi ga svakako ne plaćate pare ne idu iz vašeg džepa a Mirvića boli qrac, za njega je ovo sića sve... Čovjek Delaču dao 15k eura mjesečno plus bonuse..
"rizik" glavna riječ na forumu vezana za Adalberta, pišete u fazonu kao da će nam oduzimati bodove ako on bude loš. Iskulirajte malo, šta vam je... čitajte uz kafu šta drugi pišu o nama![]()
Čovjek je stalno povrijeđen i nije odigrao puno utakmica u svojoj karijeri, to je sasvim ok da se napiše jer je istina. Ne treba lagati sam sebe i biti dio jednoumlja. Bolje je da ti ne lijepim komentare osoba koje ga prate kroz karijeru, ljute se svi jer je ovo najveći potencijal u historiji Venecuele a njemu su bile bitne druge stvari u životu. Ovo je posljednja prava šansa da se dokaže svima da može i da pokaže da nije slučajno bio na radaru Real M. tada. Znači da nije slučajno igrao onako dobro u Španiji u globalu. Naša liga nije toliko zahtjevna i ovakva zvijer to definitivno može, sve je sad do njega.
A u plusu smo već sad a da čovjek nije minute odigrao, zbog marketinga i ostalih stvari... Nije mala stvar dovesti ovakvo ime u ligu. Zato kažem, manite se straha i pesimizma, uživajte čitajući šta drugi pišu o nama i kako se izjedaju ..

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to je ok, ja sam sinoć napisao da jeste rizik ali da smo dobro popunjeni na svim pozicijama tako da ne bi puno osjetili ako nešto krene po zlu.ajdohordas je napisao/la: ↑26 jun 2023, 11:34Ma ok sve ja razumijem, samo kažem, puno se potencira ta riječ "rizik". Nama njegova godisnja plata ne znači ništa, odnosno Ismiru...ako se čovjek ne snađe nije kraj svijeta idemo dalje, vrijedilo je pokušati, ako se snađe još bolje i za njega i za nas... Svakako ima dovoljan broj kvalitetnih igrača na svakoj poziciji da se sve može izrotirat i ukombinovat.MortemHz je napisao/la: ↑26 jun 2023, 11:21Svi smo sretni radi toga što je jedno takvo ime došlo u Sarajevo i generalno u bosanski fudbal ali je i sasvim legitimno/opravdano spomenuti potencijalni rizik.ajdohordas je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:51Yebo majku al ste vi teški i pesimistični, samo ne znam zbog čega? Samo se neki rizik ovdje spominje. Ako bude dobar, igrat će. Ako ne bude dobar, neće biti u rosteru kao što u početku ni Renan ni Kyeremeh nisu bili, i tačka. I ne znam šta je nejasno...
A u plusu smo već sad a da čovjek nije minute odigrao, zbog marketinga i ostalih stvari... Nije mala stvar dovesti ovakvo ime u ligu. Zato kažem, manite se straha i pesimizma, uživajte čitajući šta drugi pišu o nama i kako se izjedaju ..![]()
- Shategabri
- Kontakt:
@Lobudaraczapamcenje, u ovom momentu da, ako ga se htjelo smjenjivati, trebalo je po završetku sezone.
Koševo Zapad
Petrolul je proslu pripremnu protiv Shkendije prenosio na youtube-u. Valjda ce i danas
Sarajevu trebaju horde
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google [Bot], Hamagara, hazarder, ledesma, N3R3D, napoleon72, SineTalexy i 83 gosta.