FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

alan ford 26
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la alan ford 26 » 05 mar 2011, 16:42

Upravo tako, ne znamo kakva je tekma bila, evidentno da se ovo moglo dobiti, steta, al nema veze idemo dalje.
Samo da je doc na 2 boda razlike u naredna 2-3 kola.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 05 mar 2011, 16:43

Mogli smo dobit ali sam rekao prije tekme da bi bio zadovoljan bodom.Eh sad s Lazarom uvjek isto napadac je treba davat golove i kad izgubi loptu ici po nu a ne stucne namjestat.Treba nam brzi i dosta spretniji igrac od Lazara a on moze komotno stopera igrat jer je tkve grade.Imamo jos dosta utakmica sada idu dvije kod kuce koje bi trebali bez problema dobiti onda gostovanje kod leotara koje bi trebalo biti nasa preketnica i po meni tada vec realni prilazak borcu na 4 ili manje bodova zaostatka.Imamo fin raspored do kraja sezone Borac dolazi nama i Sarajevu tu treba ocekivati njihova 2 kiksa i ljudi tek je pocetak polusezone imamo jos 13 kola u kojim mi mozemo pobjediti a Borac kiksat i obrnuto.

VOLIM TE ŽELJO
svoj ti pos'o !

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 05 mar 2011, 16:47

ionako je nebitno sve vise, idu sankcije, pa cemo dobiti nekog dobrog napadaca iz vrbanjuse ili vratnika umjesto lazara...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 05 mar 2011, 16:49

Grbavica moj zivot je napisao/la:Mogli smo dobit ali sam rekao prije tekme da bi bio zadovoljan bodom.Eh sad s Lazarom uvjek isto napadac je treba davat golove i kad izgubi loptu ici po nu a ne stucne namjestat.Treba nam brzi i dosta spretniji igrac od Lazara a on moze komotno stopera igrat jer je tkve grade.Imamo jos dosta utakmica sada idu dvije kod kuce koje bi trebali bez problema dobiti onda gostovanje kod leotara koje bi trebalo biti nasa preketnica i po meni tada vec realni prilazak borcu na 4 ili manje bodova zaostatka.Imamo fin raspored do kraja sezone Borac dolazi nama i Sarajevu tu treba ocekivati njihova 2 kiksa i ljudi tek je pocetak polusezone imamo jos 13 kola u kojim mi mozemo pobjediti a Borac kiksat i obrnuto.

VOLIM TE ŽELJO

sarajevo ide borcu ;)
Por que ? Por que somos los mejores...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 05 mar 2011, 16:50

make je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Mogli smo dobit ali sam rekao prije tekme da bi bio zadovoljan bodom.Eh sad s Lazarom uvjek isto napadac je treba davat golove i kad izgubi loptu ici po nu a ne stucne namjestat.Treba nam brzi i dosta spretniji igrac od Lazara a on moze komotno stopera igrat jer je tkve grade.Imamo jos dosta utakmica sada idu dvije kod kuce koje bi trebali bez problema dobiti onda gostovanje kod leotara koje bi trebalo biti nasa preketnica i po meni tada vec realni prilazak borcu na 4 ili manje bodova zaostatka.Imamo fin raspored do kraja sezone Borac dolazi nama i Sarajevu tu treba ocekivati njihova 2 kiksa i ljudi tek je pocetak polusezone imamo jos 13 kola u kojim mi mozemo pobjediti a Borac kiksat i obrnuto.

VOLIM TE ŽELJO

sarajevo ide borcu ;)
Ma vidim i ja malo sam se zajebo :D
svoj ti pos'o !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 mar 2011, 16:57

Gledajuci istoriju utakmica sa Zvijezdom,bod nije los...gledajuci trenutno stanje,nisam zadovoljan...ne znam...trebala je pobjeda...ipak,trebaju nam dvije pobjede u sljedece dvije utakmice,to bi bilo 10 bodova iz 4 tekme,pa eto,ne bi bilo ni lose tako...o igri i taktici necu reci nista,jer nisam gledao tekmu...neefikasni smo u gostima i tako titulu ne mozemo dobiti...raduje cvrsta igra u odbrani...moramo dobijati u gostima,ako hocemo da napadnemo borac...odmakli su nam 7 bodova,nije nedostizno,ali borac za sada dobija bodove,morace se dobro okliznuti a mi moramo biti savrseni...veoma tezak zadatak...bar da probamo u sljedece dvije tekme pobjeci sarajevu i sirokom malo vise ,pa da budemo mirni bar za drugo mjesto...prvo mjesto je moguce jos uvijek ,gledao sam borca i nisam impresioniran njihovom igrom,ali oni ipak dobijaju...moramo i mi isto tako
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 05 mar 2011, 17:08

koje dvije ekipe dolaze na grbavicu u slijedeca dva kola?

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 05 mar 2011, 17:08

Travnik i Sloboda.

apach
Kontakt:

Post Postao/la apach » 05 mar 2011, 17:11

Jamak mašio zicer...Zeba mu dao loptu i on sa 6 metara doda golmanu zvijezde,nevjerovatno je da se ono moze promasiti..U drugom poluvremenu je Lazar šutao sa nekih 5 metara glavom ali golman je izvukao ispod prečke...Zeba odigrao lose ,Lazar nije nesto pokazao,dobivao je svaki 4 duel. Ubjedljivo najbolji igrač Želje danas je bio Radovanović,čovjek je probio bok 10-ak puta,a stizao je sve i u odbrani, oba crvena su zaslužena po meni,
Tosunovic dobio crveni jer je udario laktom Vasilića , a Jamak dobio žuti za povlačenje s leđa
Željo je ovo morao dobiti..bili su dosta bolji u toku čitavog meča od domaćina,ali eto sta je tu je

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 05 mar 2011, 17:11

Da mi je neko ponudio 10 bodova iz prve 4 utakmice, odmah bi potpisao...ali valja prvo pobjediti Travnik i Slobodu.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 mar 2011, 17:12

Evo sad sam dosao kuci sa utakmice.Rezultat sve govori,jako losa utakmica.Niti jedna ekipa po prikazanom na terenu nije zasluzila da postigne gol.Za 90 min Zeljo stvorio dvije dobre prilike,jednu u sudijskom vremenu prvog poluvremena kada mislim da je Jamak bio u pitanju ne daje gol sa 7-8 metra.To je bila najveca prilika na utakmici,mrtva sansa.U drugom poluvremenu Lazar sutira glavom pod precku sa 11-12 metara, no golman vadi.I to je bilo sve.Imo je Zeljo jos mozda 1-2 poluprike ali to je bilo daleko od toga da se postigne gol.Zeljo igrao 20-ak min sa igracem vise i zato vrijeme nije nista uradio.Gledajuci Borcevu utakmicu na TV-u proslo kolo i sada vas u Gradaccu mogu reci da je Borac u ovom trenutku ipak kvalitetnija ekipa.Amar je postavio takvu taktiku da je isao ovdje samo da ne izgubi.To se najbolje vidjelo kada je Zeljo imao igraca vise i nije stvorio neki ozbiljniji pritisak.Iako je teren bio ociscen i nije bilo uopste snijega,bio je tezak i nije se moglo igrati od noge do noge.Mislim da je danas u Gradaccu odlucen novi prvak ne samo po rezultatu nego i po igri mislim da Zeljo sa ovakvom igrom u gostima tesko moze da odbrani titulu.Najbolji u Zelji Beslija i Savic.
P.S.Drugi zuti koji je dobio Jamak je bio opravdan.Nas kapiten Hamzic vuce loptu negdje na centru,a onda ga Jamak cupa,vuce za dres i sprecava kontru Zvijezde.Cist zuti.
PUNO SRECE I POZZ IZ GRADACCA.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 mar 2011, 17:14

Gledam tabelu nakon nepunog kola, uđimo sa pretpostavkom da će sutra Zrinjski dobiti Čelika kući i imat će isto bodova kao Velež, što Veleža stavlja na 14. poziciju i s obzirom da Drina sljedeću utakmicu igra kući koju će vjerovatno dobiti, Velež ipak nema pravo na kiks protiv Borca, kad je se Borac okliznuo kod Leotara i ispustio prednost, tako će biti i protiv Veleža, uostalom znamo da je na klupi Veleža "naš" čovjek 8-)

Tako da nema razloga za brigu, uvijek je veći pritisak na onim koji imaju prednost, nego na onim koji ganjaju zaostatak, Željo samo treba igrati i pobijeđivati, a Borac će kiksati kad-tad :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 05 mar 2011, 17:19

da...ali problem je sto trebaju kiksati tri puta!

pod uslovom da zeljo pobjedi sve.

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 05 mar 2011, 17:20

Ja sam zadovoljan.Nakon pobjede Borca u Sirokom sanse za titulu su nam se drasticno smanjile.Ruku na srce Borac ima i za nijansu kvalitetniji tim sto pokazuju rezultati u gostima.Mi nemamo gol igraca+fule Zebe za pobjedu i sad Jamaka tesko je sta ocekivati.Ali treba igrati cekati kikseve Borca koji ce sigurno doci.
AMAR OSIM!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 mar 2011, 17:22

Neprilagodjen je napisao/la:da...ali problem je sto trebaju kiksati tri puta!

pod uslovom da zeljo pobjedi sve.
Možda si gledao današnju tekmu Borca protiv Drine, moje mišljenje je da današnjom igrom kući sigurno neće dobiti ni Čelika koji igra odlično na strani kao i Sarajeva osim ako im sudije ne sviraju neke penale ili slobodne udarce kao danas...

Ja lično sam i dalje optimističan i dok postoji nada ja je ne gubim :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 mar 2011, 17:23

vec u narednom kolu Velez ce pobjediti Borac jer mora ako zeli opstanak,Zeljo ce pobjediti Travnik i razlika ce biti 4 boda...plus sto Borac ima puno tezi raspored,a ne igraju nista posebno...dobro je sto Jamak nece igrati narednu utakmicu ,neka priliku dobije Stancenski..koji je sigurno jedan od najboljih igraca lige..taman ce imati priliku da se naredne dvije utakmice malo uigra i udje u formu..titula jeste daleko,ali ne i nedostizna,jer ponavljam imamo puno bolji raspored od Borca!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 mar 2011, 17:23

ma kiksaće borac, al' šta onda kad mi ne pobjeđujemo tekme koje se mogu pobijediti?

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 05 mar 2011, 17:24

Ja sam prezadovoljan ovim bodom sad smo na - 7 Borcu,a s obzirom da slijedece kolo Borac ide zahuktalom Velezu smatram da ce ta razlika biti odmah -4, i pored toga Borac nam dolazi i uvjeren sam da ce i oni jos negdje kiksati i da ce se ova razlika istopiti jer ubjedljivo imamo najpovoljniji raspored tako da titula i ove godine dolazi u Dolinu ćupova.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 05 mar 2011, 17:29

Znate onu pjesmu - Svet je lep kada sanjamo, kada sanjamo.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 05 mar 2011, 17:32

Dejan, BL je napisao/la:Znate onu pjesmu - Svet je lep kada sanjamo, kada sanjamo.
Pa sto je nama onda pjevas :D ??

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []