Tako da nema razloga za brigu, uvijek je veći pritisak na onim koji imaju prednost, nego na onim koji ganjaju zaostatak, Željo samo treba igrati i pobijeđivati, a Borac će kiksati kad-tad

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Možda si gledao današnju tekmu Borca protiv Drine, moje mišljenje je da današnjom igrom kući sigurno neće dobiti ni Čelika koji igra odlično na strani kao i Sarajeva osim ako im sudije ne sviraju neke penale ili slobodne udarce kao danas...Neprilagodjen je napisao/la:da...ali problem je sto trebaju kiksati tri puta!
pod uslovom da zeljo pobjedi sve.
Pa sto je nama onda pjevasDejan, BL je napisao/la:Znate onu pjesmu - Svet je lep kada sanjamo, kada sanjamo.
Buddy je napisao/la:Pa sto je nama onda pjevasDejan, BL je napisao/la:Znate onu pjesmu - Svet je lep kada sanjamo, kada sanjamo.??
Paša moj onda il pjevaj il sanjajDejan, BL je napisao/la:Znate onu pjesmu - Svet je lep kada sanjamo, kada sanjamo.
Opusti se, sto si tako negativanlech je napisao/la:PA SAD PRICAJTE KAKO JE BOD DOBAR, ODLICAN.. JESTE KARINE MOJE ODLICAN. **** ZVIJEZDU NE MOZEMO DOBITI U GOSTIMA, I NADAMO SE TITULI. KUCI IONAKO LED PROBIJAMO PENALIMA, I TAKO JE BILO PROSLU SEZONU.. 100 PENALA. LAZAR MRTVA KLOCINA IGRA U NAPADU, A 100 KILA IMA DEBELJKO. LOPTU NE ZNA PRIMITI.. ODBIJA SE OD NJEGA KO DJAVO OD KRSTA. NE ZNAM KOJI GA **** VISE GURA KADA GA NI KAZAHSTANCI NECE KUPITI.. NIKAKVE KORISTI OD NJEGA. NO, IPAK JE TO SUPERSTAR FROM CUKARICKI.. DA, DA CUKARICKI.. CAK SU OSVOJILI BOD OVE SEZONE.
MOLITE BOGA DA NAS ONAJ GLAVATI PLATINI SUSPENDIRA KAKO NE BI BRUKALI PRETKE U EUROPI JER CE NAM NALETITI GORI HAPOEL.
Pa eto i da budete sampioni vi ste tolko pametni da ce te same sebe iz europe istjeratinasborik je napisao/la:Otoplilo u BL, stiže crveno-plavo proljeće, sad je već +7![]()
Vidim ima vas još maštate o tome da nas stignete, sada je priča da nas Velež dobija, vi pobjedjujete sledeće dve kuci. Tako je ste pričali da nakon 16, kola razlika se smanjuje na -2, a sada već imate 7 bodova zaostatka. Ali ima i realnih koji su svjesni da vam je titula sve dalje... Pa niko ne garantuje ni da će te vi obe sledeće utakmice dobiti kući! Borac puno bolje igra u gostima, što je i pokazao, uz to je i kvalitetnija ekipa sa boljim pojedincima, što vam je neutralno rekao i navijač Zvijezde, i to će biti nadam se dovoljno da se sačuva ova prednost.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, b00t, Ferroviere1987, Grbavica786, Laudrup, Lewy21, Napaceni87, NazorUso, Orvel, sassari, Shategabri, TefalTava, Tihi i 134 gosta.