FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
hahahah smejem se a place mi se... majke vam koji ste vi razred, ovih par momaka ovdje??? I ja sam jos veca budala sto odgovaram na ove sentimentalne likoveIstinasamo123 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:10Nikad losija liga i nikad jaci tim Sarajeva od 2015 i ono preposuje zasluge zaliznom komanu...
I pored svega kad popusimo i sljedece godine titulu ovi kenozoici ce se sami povuci, a ovi ostali sto brane zalizanog ce mu tada prvi kebavati majku dokazano u vise navrata sa vise trenera.
Nikad jaci tim, mirvah ubleho, bla bla.. lik 2 godine u klubu tek.. IZVADIO NAS IZ MRTVIH NEZAHVALNICI JEDNI
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- ExchangeOffice
Znas li mozda koji brojevi su izvuceni na lotu 30.6.2023 godine?soe je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:07Da, plasirao bi se svaki trener u Evropu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:52stvarno nekad smijesni ispadate.. sta bolan mijenjati, tim igra.. Sad treba neko novi doci, da ga 20 ljudi mrko gleda u svlacionici. Kako ne mozete da svarite neke stvari. Dobro kaze Babayaro, vise doticne mrzite nego sto klub volite. Nek bude Chatgtp trener ako treba i ako je ovako stanje. Nakon 3-4 kola patnje, neka se covjek razrijesi duznosti.
Ja sam napisao,pitao i opet cu, da je bilo ko drugi dosao da li bi sigurni bili da cemo izvuci evropu nakon -8 na polusezoni?.
Jel mislite da bi nesto bolju igru imali nego jucer sa nekim drugim trenerom.
Ja sam prvi lajao i kritikovao, kad to fkt nije valjalo.. Kao na proslogodisjim pripremnim, gdje nismo pasa sastavili. I tako smo djelovali sve do Veleza u Kaknju..
budite sretni pitari, horde, ko god da ste.. klub ide nekim novim putem, vi ako ste navikli na neki sunday league.. Imate brate hrid, bistrik, pofalicki, unis, igman, butmir... sve ljepota, ljudi s posla dodju da igraju.. bas fino vidjeti
Pruzite podrsku ili nemojte nista
Da, igrali bi i bolje.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
i umjesto sto spominjete neke oralne akcije i usluge direktoru i divite mu se vjerujem da nema potrebe, dovoljno je da dodjemo na stadion.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Ovi koji govore da Mirza nema zasluge su isti oni koji su govorili da sa Mirzom ne samo da nećemo zaći u Europu, nego da nam slijedi borba za opstanak.
Na kraju Mirza kolo prije kraja izbori Europu, počeli pucati čirevi na forumu.
Još jednom dokazana teza da više mrze Mirzu nego što vole klub. Koji god trener da je izborio Europu umjesto Mirze u nebesa bi se dizao.
Na kraju Mirza kolo prije kraja izbori Europu, počeli pucati čirevi na forumu.

Još jednom dokazana teza da više mrze Mirzu nego što vole klub. Koji god trener da je izborio Europu umjesto Mirze u nebesa bi se dizao.
-
- Kontakt:
Kao dezurni na forumu ne moras svima odgovarati.. A koji si razred stvarno ne znam sa obzirom koliko vremena cumuras i pratis ko sta pise mogu predpostaviti razinu tvog besposlicarstva.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:13hahahah smejem se a place mi se... majke vam koji ste vi razred, ovih par momaka ovdje??? I ja sam jos veca budala sto odgovaram na ove sentimentalne likoveIstinasamo123 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:10Nikad losija liga i nikad jaci tim Sarajeva od 2015 i ono preposuje zasluge zaliznom komanu...
I pored svega kad popusimo i sljedece godine titulu ovi kenozoici ce se sami povuci, a ovi ostali sto brane zalizanog ce mu tada prvi kebavati majku dokazano u vise navrata sa vise trenera.
Nikad jaci tim, mirvah ubleho, bla bla.. lik 2 godine u klubu tek.. IZVADIO NAS IZ MRTVIH NEZAHVALNICI JEDNI
Dvije godine u klubu i dva plasmana katastrofalna.
Koliko mu treba dati vremena da budemo Dinamo?
Ili bar da smanjimo ocekivanja da nam zrinski ne pobjegne opet 15_20 bodova
Ili jos vise da budemo ispred mrtvog zelje...
I hajd nemoj mi vise odgovarati nastavi smrditi gdje si navikao po cjele dane izadji iz kuce uhljupe prosetaj malo...
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 27 jun 2023, 15:29, ukupno mijenjano 2 puta.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Neki dusmani kluba ovakve izjave davali nisuKenozoik87 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:25Ovi koji govore da Mirza nema zasluge su isti oni koji su govorili da sa Mirzom ne samo da nećemo zaći u Europu, nego da nam slijedi borba za opstanak.
Na kraju Mirza kolo prije kraja izbori Europu, počeli pucati čirevi na forumu.![]()

Otišao je u Evropu zato što su konkurenti baš loši, pa pogledaj koliko su bodova osvojili.Druga stvar igrački kadar je kvalitetan pa se dosta napravilo na individualni kvalitet a igre neke nije bilo.Kenozoik87 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:25Ovi koji govore da Mirza nema zasluge su isti oni koji su govorili da sa Mirzom ne samo da nećemo zaći u Europu, nego da nam slijedi borba za opstanak.
Na kraju Mirza kolo prije kraja izbori Europu, počeli pucati čirevi na forumu.![]()
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Istinasamo123 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:27Kao dezurni na forumu ne moras svima odgovarati.. A koji si razred stvarno ne znam sa obzirom koliko vremena cumuras i pratis ko sta pise mogu predpostaviti razinu tvog besposlicarstva.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:13hahahah smejem se a place mi se... majke vam koji ste vi razred, ovih par momaka ovdje??? I ja sam jos veca budala sto odgovaram na ove sentimentalne likoveIstinasamo123 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:10Nikad losija liga i nikad jaci tim Sarajeva od 2015 i ono preposuje zasluge zaliznom komanu...
Ili bar da smanjimo ocekivanja da nam zribjski ne pobjegne opet 15_20 bodova
Ili os vise da budemo ispred mrtvog zelje...
I hajd nemoj mi vise odgovarati nastavi smrditi gdje si navikao po cjele dane izadji iz kuce uhljupe prosetaj malo...
u slobodno vrijeme gasim ove koji su nezadovoljni hronicno svim... jednostavno uzivam

procitam argumente za i protiv i dozivim flashback kad sam se nalazio sa drugovim, pa se raspravljali kao djeca.. Eh to je slicno, mrtvi zeljo ispred nas zavrsio. A to sto trofeja nemaju 10 godina je ok. pa onda te neke 2 godine spominjes kao da su 20.
Pa direktorica kaze mozemo a ne hocemo biti DInamo pa se i za to drzite..
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Provjereno i šta mu je napravljeno, nije neki ovisan, uzme 5-6 dimova i ostavi...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:05ja ne vidim predmet koji se naziva nargila, ohani dlakavi jazavcedlakavijazavac je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:45Pa dobro je krenuo Penaranda, Swiss borovnica da pročepi..
![]()
-
- Kontakt:
Hajd sto druge lazes al sto sebe lazes...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:36Istinasamo123 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:27Kao dezurni na forumu ne moras svima odgovarati.. A koji si razred stvarno ne znam sa obzirom koliko vremena cumuras i pratis ko sta pise mogu predpostaviti razinu tvog besposlicarstva.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:13
hahahah smejem se a place mi se... majke vam koji ste vi razred, ovih par momaka ovdje??? I ja sam jos veca budala sto odgovaram na ove sentimentalne likove
u slobodno vrijeme gasim ove koji su nezadovoljni hronicno svim... jednostavno uzivama jbg, ne lomim kicmu. Imam vremena i pored posla da ovako po cijele dane piskaram.. Sve za nasu ljubav najvecu!
procitam argumente za i protiv i dozivim flashback kad sam se nalazio sa drugovim, pa se raspravljali kao djeca.. Eh to je slicno, mrtvi zeljo ispred nas zavrsio. A to sto trofeja nemaju 10 godina je ok. pa onda te neke 2 godine spominjes kao da su 20.
To ti i jeste tvoj vrhunac ljubavi prema klubu... Piskaranje.
Nego od vas botova sa foruma ko planira ici na sljedece daleko gostovanje u evropi? A da vi tako ne iskazujete ljubav...
Papir sve trpi...
- napoleon72
- Kontakt:
Ma nema se sta polemisat ba, pa nismo budale jbt. Strucni stab cine:
Mirza - ima osvojen kup sa Olimpikom i drugo mjesto sa Sarajevom, al takodje i izgubljenu Evropu sa Sarajevom u odlicnoj situaciji godinu prije, poklonjen opstanak sa jakom ekipom Tuzle itd.
Repuh - kao trener ima 4 utakmice sa Sarajevom (pobjeda, remi dva poraza) i cirkus u Jedinstvu (1.3 poena po mecu u prosjeku)
Obuca - kao trener ima 4 utakmice sa Sarajevom, dvije pobjede i dva poraza
Kobac - otjeran gdje god je dosao, sto li?
Sta oni mogu pokazat jednom Vrancicu ili Penarandi? Ljudi imaju vise fudbalskog znanja od njih samo zato sto su trcali na terenu dok Guardiola, Murinjo, Wenger i slicni svojim igracima daju instrukcije. Ako neko misli da je ovaj strucni stab dorastao za FKS, svaka mu cast.
Na atmosferu se moze zavrsit sezona, al ne mozes na atmosferu gurat od priprema i napravit stabilnu ekipu. Di Matteo je na atmosferu uzeo Ligu prvaka usred Minhena i FA kup, pa naredne sezone kar.ina, danas nikog i ne trenira. Dosao umjesto njega omrazeni Benitez pa covjek uspostavio igru a ne atmosferu i uzeo trofej. Poslije dosao Murinjo i znanjem uzeo jos trofeja. Atmosfera ce se syebat kad tad, al taktika i sistem nece. U najjacem Chelseaju ikad Bridge nije pricao s kapitenom jer mu je ovaj zenu kalemio, al su osvajali sve redom. Koja ba atmosfera?
Mirza - ima osvojen kup sa Olimpikom i drugo mjesto sa Sarajevom, al takodje i izgubljenu Evropu sa Sarajevom u odlicnoj situaciji godinu prije, poklonjen opstanak sa jakom ekipom Tuzle itd.
Repuh - kao trener ima 4 utakmice sa Sarajevom (pobjeda, remi dva poraza) i cirkus u Jedinstvu (1.3 poena po mecu u prosjeku)
Obuca - kao trener ima 4 utakmice sa Sarajevom, dvije pobjede i dva poraza
Kobac - otjeran gdje god je dosao, sto li?
Sta oni mogu pokazat jednom Vrancicu ili Penarandi? Ljudi imaju vise fudbalskog znanja od njih samo zato sto su trcali na terenu dok Guardiola, Murinjo, Wenger i slicni svojim igracima daju instrukcije. Ako neko misli da je ovaj strucni stab dorastao za FKS, svaka mu cast.
Na atmosferu se moze zavrsit sezona, al ne mozes na atmosferu gurat od priprema i napravit stabilnu ekipu. Di Matteo je na atmosferu uzeo Ligu prvaka usred Minhena i FA kup, pa naredne sezone kar.ina, danas nikog i ne trenira. Dosao umjesto njega omrazeni Benitez pa covjek uspostavio igru a ne atmosferu i uzeo trofej. Poslije dosao Murinjo i znanjem uzeo jos trofeja. Atmosfera ce se syebat kad tad, al taktika i sistem nece. U najjacem Chelseaju ikad Bridge nije pricao s kapitenom jer mu je ovaj zenu kalemio, al su osvajali sve redom. Koja ba atmosfera?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Jagomireedlakavijazavac je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:40Provjereno i šta mu je napravljeno, nije neki ovisan, uzme 5-6 dimova i ostavi...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:05ja ne vidim predmet koji se naziva nargila, ohani dlakavi jazavcedlakavijazavac je napisao/la: ↑27 jun 2023, 14:45Pa dobro je krenuo Penaranda, Swiss borovnica da pročepi..
![]()

Ma nek se i drogira, ako ce igrat kako se pricalo prije par godina, ja cu mu na adresu pjeske donosit ako treba
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- feniksptica
- Kontakt:
Ko da frajko rodom u Južne Amerike uzimat robu od tebe iz Bosne. De ba
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Samo da uletim i pozdravim sve forumaše i navijače našeg Sarajeva, ne planiram nešto puno pisati jer nemam insajderske informacije

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Istinasamo123 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:41Hajd sto druge lazes al sto sebe lazes...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:36Istinasamo123 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 15:27
Kao dezurni na forumu ne moras svima odgovarati.. A koji si razred stvarno ne znam sa obzirom koliko vremena cumuras i pratis ko sta pise mogu predpostaviti razinu tvog besposlicarstva.
u slobodno vrijeme gasim ove koji su nezadovoljni hronicno svim... jednostavno uzivama jbg, ne lomim kicmu. Imam vremena i pored posla da ovako po cijele dane piskaram.. Sve za nasu ljubav najvecu!
To ti i jeste tvoj vrhunac ljubavi prema klubu... Piskaranje.
Nego od vas botova sa foruma ko planira ici na sljedece daleko gostovanje u evropi? A da vi tako ne iskazujete ljubav...
Papir sve trpi...
sirenje negative se ne pokazuje ljubav makar globus prepjesacio citav. Pogotovo ne bojkotovanjem kluba na ovaj nacin.
Kad ima ljubavi, i lose stvari se sakriju pod tepih.. ljubav je slijepa, ljubav nema ponosa, ljubav je iskrena emocija.
da su se tjerali kantardzici, sabrine, edisi i ostali na ovaj nacin, ja bih rekao to smo uvijek radili hajmo ponovo. Medjutim nismo, tako da...

- 1 9 4 6 -
Ako će plesati po terenu ja ću mu šišu plaćati
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Bordo10, brojjedan, feniksptica, galia95, JuricaSpindl, Kaunas, keli, kulinban1189, MaroonBjelave, Napapijri, nedimmmm1337, Pena, Pitar6785, Posejdon, ronaldo99, SamoDaKazeem, sekac, strahmeipomisliti, supervizor, tenpenny, VolimBiH96, zagorski, ŠTA_JE i 199 gostiju.