Nek objavi frajer da prekucamo 70k
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da hoce ovaj Pena bar na story podjelit, vidjeli bi vi kako followeri dolaze
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
.miguelramos je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:00Samo ne znam kako će sa Penom komunicirati na terenu i na treninzima, ne zna na engleskom "dobar dan" reći
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 28 jun 2023, 06:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ko ono napisa da je fotografija s aerodroma photoshop i to loš...hm hm hm
A sad četvrtak aBd na tebe je redNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2023, 20:43Ne dolaze ti ovi igraci svaki dan pa da onako u jednu objavu preko qurca samo napisu ko da je Palic potpisao.Ovakvi igraci ti i sluze za jak marketing i da se procuje malo dalje za klub kao i da dobijemo na popularnosti i medijskom znacaju ne ovdje vec u regionu i sire
Jedan zvanicno sutra,drugi u cetvrtak
Citiraj me![]()

Jos Cimi,Dumic i Delac i da zaokruzimo ovaj solidan prelazni rok 

Sa ovom ekipom će bolji posao napraviti Varešanović nego neki školovani trener, budi siguran u to. Isto što bi Barbarez napravio sa repkom.miguelramos je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:17Nevjerovatno zvuci da ce ovakvu ekipu voditi zalizani klosar sa svojim "strucnim stabom"
"Fina gradska raja"
Daj Mirva jarane uozbilji se molim te, daj normalnog, skolovanog trenera, ne mora Jakirevic biti, al zar nismo zasluzili da imamo nekog ko ima iole neki renome
- napoleon72
- Kontakt:
Vala bas. Ionako smo u problemu sa u21. Gurat Sahinovica a dovest kakvog jeftinog iskusnijeg ex yu golmana kao alternativu i vozdra.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo je na nivou izjave da će Yuki Tsunoda bolje voziti RedBull bolid nego Verstappen ili Hamiltonfks74 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:51Sa ovom ekipom će bolji posao napraviti Varešanović nego neki školovani trener, budi siguran u to. Isto što bi Barbarez napravio sa repkom.miguelramos je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:17Nevjerovatno zvuci da ce ovakvu ekipu voditi zalizani klosar sa svojim "strucnim stabom"
"Fina gradska raja"
Daj Mirva jarane uozbilji se molim te, daj normalnog, skolovanog trenera, ne mora Jakirevic biti, al zar nismo zasluzili da imamo nekog ko ima iole neki renome

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ExchangeOffice
Pa eto, dudic je bio primjer da ti ovo sto si ti napisao ne pije vode... Sto se tice nase ligeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:55Ovo je na nivou izjave da će Yuki Tsunoda bolje voziti RedBull bolid nego Verstappen ili Hamiltonfks74 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:51Sa ovom ekipom će bolji posao napraviti Varešanović nego neki školovani trener, budi siguran u to. Isto što bi Barbarez napravio sa repkom.miguelramos je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:17Nevjerovatno zvuci da ce ovakvu ekipu voditi zalizani klosar sa svojim "strucnim stabom"
"Fina gradska raja"
Daj Mirva jarane uozbilji se molim te, daj normalnog, skolovanog trenera, ne mora Jakirevic biti, al zar nismo zasluzili da imamo nekog ko ima iole neki renome![]()
Pa imali smo skolovane Dudice, Vasoske, Sablice pa ga ispusimo postenski.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nedim I Mirza su u odlicnim odnosima , i zato se nasi igraci salju u Velez.
Ocito da Velez nije bas finansijski jak ove godine, pa ih guramo igracki.
Bolje Velez nego cigani za Evropu.
Ocito da Velez nije bas finansijski jak ove godine, pa ih guramo igracki.
Bolje Velez nego cigani za Evropu.

- napoleon72
- Kontakt:
Niko od nabrojanih nije dobio ovakvu bombu od ekipe. Jedino se po Dudicu postenski moze hraknut jer je on sam sebi dovodio igrace i obrukao se. Nas Vasa Ladacki.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dudić se svjetski prosuo, Vasoski srednja žalost.
Nad Sablićem je urađena ogromna nepravda i strašno mi je žao što nije ostao duže. Čovjek iz tunela pratio kako mu Kobiljar, Palić, Bagarić i ostale krampa trče po terenu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sir Bobby Robsonu bio prevodilac u Portu i Sportingu a pomocnik u Barceloni
You are someone else I am still right here
Zadnja izmjena: Hamagara, dana/u 27 jun 2023, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Viveros potvrdio da dolazi u Sarajevo: "Imao sam ponude od timova iz Lige prvaka, ali..."
"Sve je spremno, ubrzo idem u svoj novi klub. Bilo je nešto dužih pregovora oko ugovora, ali sve je na kraju dogovoreno", jasan je bio Viveros.
Osim toga otkrio je sjajni fudbaler i da je imao veliki broj ponuda, ali da je jedna stvar prevagnula i odlučila da potpiše za FK Sarajevo.
"Imao sam mnogo ponuda. Veliki broj timova me kontaktirao iz Kolumbije, također sam imao ponude od klubova koji igraju Ligu prvaka. Jedino se nisu slagali "brojevi", rekao je Viveros.
Iz njegove ponude se može jasno shvatiti da mu je FK Sarajevo ponudilo najbolji ugovor i da je upravo zbog toga odlučio da dođe u Bosnu i Hercegovinu.
Svima je jasno da uprava FK Sarajevo radi jako dobar posao kada je riječ o dovođenju pojačanja, a ostaje da vidimo kako će sve to izgledati na terenu.
"Sve je spremno, ubrzo idem u svoj novi klub. Bilo je nešto dužih pregovora oko ugovora, ali sve je na kraju dogovoreno", jasan je bio Viveros.
Osim toga otkrio je sjajni fudbaler i da je imao veliki broj ponuda, ali da je jedna stvar prevagnula i odlučila da potpiše za FK Sarajevo.
"Imao sam mnogo ponuda. Veliki broj timova me kontaktirao iz Kolumbije, također sam imao ponude od klubova koji igraju Ligu prvaka. Jedino se nisu slagali "brojevi", rekao je Viveros.
Iz njegove ponude se može jasno shvatiti da mu je FK Sarajevo ponudilo najbolji ugovor i da je upravo zbog toga odlučio da dođe u Bosnu i Hercegovinu.
Svima je jasno da uprava FK Sarajevo radi jako dobar posao kada je riječ o dovođenju pojačanja, a ostaje da vidimo kako će sve to izgledati na terenu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani
Bez imalo skromnosti najavljujem titulu ove godine

Bez imalo skromnosti najavljujem titulu ove godine

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.