FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kao sto sam rekao,Viveros je najace pojacanje,igrac na kojem ce se bez problema uzeti cifra. Mlad,zeljan dokazivanja,sam je takodje potvrdio da su ga timovi koji igraju LP trazili, al eto uletio hrasnicki influenser
Jel moguce da smo i ovo dočekaliMortemHz je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:08Viveros potvrdio da dolazi u Sarajevo: "Imao sam ponude od timova iz Lige prvaka, ali..."
"Sve je spremno, ubrzo idem u svoj novi klub. Bilo je nešto dužih pregovora oko ugovora, ali sve je na kraju dogovoreno", jasan je bio Viveros.
Osim toga otkrio je sjajni fudbaler i da je imao veliki broj ponuda, ali da je jedna stvar prevagnula i odlučila da potpiše za FK Sarajevo.
"Imao sam mnogo ponuda. Veliki broj timova me kontaktirao iz Kolumbije, također sam imao ponude od klubova koji igraju Ligu prvaka. Jedino se nisu slagali "brojevi", rekao je Viveros.
Iz njegove ponude se može jasno shvatiti da mu je FK Sarajevo ponudilo najbolji ugovor i da je upravo zbog toga odlučio da dođe u Bosnu i Hercegovinu.
Svima je jasno da uprava FK Sarajevo radi jako dobar posao kada je riječ o dovođenju pojačanja, a ostaje da vidimo kako će sve to izgledati na terenu.

Mirviću dragi, šta radiš.... Hoćeš da memli strana grada izvrši harakiri kolektivno na onom bulevaru novom
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Ide li gdje Dalara ili ipak ostaje u prvih 11?
Trebamo ostati na zemlji sto se tice ovih pojacanja, tek trebaju dokazati "klasu" na terenu, mi koga god kritikujemo ispadne dobar, koga god hvalimo ispadne taraba.
aBd napasti titulu, i Ici utakmicu po utakmicu, u Evropi sto dalje to bolje, osvojiti ligu i onda iduce godine grupe ganjati
Trebamo ostati na zemlji sto se tice ovih pojacanja, tek trebaju dokazati "klasu" na terenu, mi koga god kritikujemo ispadne dobar, koga god hvalimo ispadne taraba.
aBd napasti titulu, i Ici utakmicu po utakmicu, u Evropi sto dalje to bolje, osvojiti ligu i onda iduce godine grupe ganjati
Inače se može formula porediti sa fudbalom. Onaj ko zna šta znače odnosi između trenera i igrača zna i o čemu pričam. Džaba tebi škola i taktika ako te igrači ne vole.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:55Ovo je na nivou izjave da će Yuki Tsunoda bolje voziti RedBull bolid nego Verstappen ili Hamiltonfks74 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:51Sa ovom ekipom će bolji posao napraviti Varešanović nego neki školovani trener, budi siguran u to. Isto što bi Barbarez napravio sa repkom.miguelramos je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:17Nevjerovatno zvuci da ce ovakvu ekipu voditi zalizani klosar sa svojim "strucnim stabom"
"Fina gradska raja"
Daj Mirva jarane uozbilji se molim te, daj normalnog, skolovanog trenera, ne mora Jakirevic biti, al zar nismo zasluzili da imamo nekog ko ima iole neki renome![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nikako euforija. Ići od utakmice do utakmice, pa ćemo vidjeti. Ovo je stvarno obećavajuće, ali ne trebamo sami sebi pritisak stvarati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
0:13 u Gruziji.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:18Nikako euforija. Ići od utakmice do utakmice, pa ćemo vidjeti. Ovo je stvarno obećavajuće, ali ne trebamo sami sebi pritisak stvarati.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za Viverosa sam siguran nekako da ce preorati teren, na Peni je da pokusa vratiti karijeru na pravi put.
Samo me brine kako ce to nas mag sve uklopiti?
Ziljkic Vs Pena
Viveros vs Kyeremeh (Ikic)
Pozitivno je da i Viveros i Pena mogu igrati vise pozicija u napadu..
Uglavnom..
Vracaj Baljka izgidosmo..

Ziljkic Vs Pena
Uglavnom..
- f0rest1946
- Kontakt:
64.6K na instagramu
Jos da se Ismir i Horde dogovore pa da na stadionu bude po 15 svaku utakmicu
Jos da se Ismir i Horde dogovore pa da na stadionu bude po 15 svaku utakmicu

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Još dogovor Mirvića i hordi i ima da gori protiv Torpeda

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Polako yebem mu. Što trčite pred rudu? Bit će vremena da slavimo koliko hoćemo ako se titula osvoji.
f0rest1946 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:2164.6K na instagramu
Jos da se Ismir i Horde dogovore pa da na stadionu bude po 15 svaku utakmicu![]()
Hajde momci, dajte se dogovorite.
Pa nismo se kamenjem gadjali, dajte da isoristimo ovaj momenat i da se poseremo i po dušmanima, i Vici i ostalim ustasko-četničkim podanicima.....
Čemu vakat, tome vrijeme .
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mec po mec, bez euforije. Treba se dokazati a ne igraju imena..
I trebamo da uzivamo i da ne mislimo kako se drugi osjecaju. Jel pjene ili ne, nevazno. Kompleksaski. Suti i radi, samo dajes materijala da te sutra neko mezi i ismijava. Rad red disciplina kao u prvoj pripremnoj.
I trebamo da uzivamo i da ne mislimo kako se drugi osjecaju. Jel pjene ili ne, nevazno. Kompleksaski. Suti i radi, samo dajes materijala da te sutra neko mezi i ismijava. Rad red disciplina kao u prvoj pripremnoj.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Znači već smo osvojili titulu joj pitarluk je najluđi 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
64.7f0rest1946 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:2164.6K na instagramu
Jos da se Ismir i Horde dogovore pa da na stadionu bude po 15 svaku utakmicu![]()

Još izgleda ne koristi instagram pa nas nije ni objavio. Zamislite tek da nas je označio..
Mirviću dogovaraj povratak HZ kako znaš i umiješ.

-
- Kontakt:
Jednostavno to rijesis,Viceros je kvalitetniji duplo od Ikica i Keymeriyaha,Francisa sa klupe il nekad od prve i to je to. Ikiceva je jedina prednost sto nije stranac,obojica su bolji od njega.nokee je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:21Za Viverosa sam siguran nekako da ce preorati teren, na Peni je da pokusa vratiti karijeru na pravi put.
Ziljkic Vs Pena
Uglavnom..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I kad nam dva rezultata poremete snove i svijet kroz roza cale, postanom autodestruktivni divlji drvlje i kamenje raspad haha. Ali bit ce to dobro, valjda smo nesto naucili…
- 1 9 4 6 -
- skullcrusher
- Kontakt:
Dogovor se mora postici neko mora popustiti. Ne znam kako al moramo se ujediniti jer apsolutno nista dobro se nece izvuci TRENUTNO iz bojkota jer ovaj ova dva smrada ajlu i mirzu otjerati nece. Po meni to je jedna od vaznijih stvari da se rijesi
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...