Drug prvo kontinuitet, titula. Normalna očekivanja i laganica. Svako danas fudbal igra
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Jbt šta smo dočekali da igrači odbijaju jače klubove koji će igrat LP da dođu kod nas radi boljih uslova i bolje plate
Viveros mačko dobrodošao

Viveros mačko dobrodošao

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Evo šta je napisao Adalberto:
Muy feliz por esta oportunidad en un gran club, con un proyecto ambicioso en Europa.
Gracias al @fk_sarajevo, a su Presidente @ismir_mirvic y a la directora @ayla_alimanovic alimanovic por la confianza, y a todo mi equipo de trabajo y amigos que hicieron esto posible @goprosport.agency @ncapuozzo @tatan.jl @agudelocamilo
Prevod:
Veoma sam srećan zbog ove prilike u velikom klubu, sa ambicioznim projektom u Evropi.
Hvala @fk_sarajevo, njegovom predsjedniku @ismir_mirvic i direktorici @ayla_alimanovic alimanovic na ukazanom povjerenju, te svom radnom timu i prijateljima koji su ovo omogucili @goprosport.agency @ncapuozzo @tatan.jl @agudelocamilo
Muy feliz por esta oportunidad en un gran club, con un proyecto ambicioso en Europa.
Gracias al @fk_sarajevo, a su Presidente @ismir_mirvic y a la directora @ayla_alimanovic alimanovic por la confianza, y a todo mi equipo de trabajo y amigos que hicieron esto posible @goprosport.agency @ncapuozzo @tatan.jl @agudelocamilo
Prevod:
Veoma sam srećan zbog ove prilike u velikom klubu, sa ambicioznim projektom u Evropi.
Hvala @fk_sarajevo, njegovom predsjedniku @ismir_mirvic i direktorici @ayla_alimanovic alimanovic na ukazanom povjerenju, te svom radnom timu i prijateljima koji su ovo omogucili @goprosport.agency @ncapuozzo @tatan.jl @agudelocamilo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Grehota i sramota je ne podržati ovakva ulaganja i van Sarajeva.
🇵🇸
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pretpostavljam Žalgiris, Ludogorets, Bate, Slovan. Taj rang neki.bordobijelisampion je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:49PS: Baš me zanima koji klubovi koji igraju LP su Kevina htjeliOvaj podkast je bas interesantan, ali malo fula ovaj auto-translation.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ne znam za Vas ali ja bi sada dao Penarandu i Viverosa za Dubackica i Rustema, pravi igrači željni dokazivanja, Rustem gdje je sve jarane igrao kakav Penaranda kakav Watford i Granada 

Pa zato i kažem, period od 3 godine je jako dug. Osvoji dva puta ligu, jednom kup i bar jedom grupa CL i to je po meni uspjeh ogroman. Ako za nas kao klub to nisu normalna očekivanja, pogotovo na ova ulaganja, ona nas yebi i ugasi.
Dobro vece momci kako cemo sta cemo?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pljuno sam ja bio pa ste mi se smijali 

Neke od ekipa u UCL ove godine:
Häcken (SWE), The New Saints (WAL), Ballkani (KOS), Shamrock Rovers (IRL), Žalgiris Vilnius (LTU), Struga (MKD), KÍ Klaksvík (FRO), Ferencváros (HUN), Olimpija Ljubljana (SVN), Valmiera (LVA), HJK Helsinki (FIN), Larne (NIR), Lincoln Red Imps (GIB), Raków Czestochowa (POL), Flora Tallinn (EST), Swift Hesper (LUX), Farul Constanța (ROU), Sheriff Tiraspol (MDA), Hamrun Spartans (MLT), Urartu (ARM), Zrinjski (BIH), Partizani (ALB), Dinamo Tbilisi (GEO)
Prenapuhana novinarska glupost. Ali svaka čast na poslu Mirviću i upravi. Ovo je nešto o čemu smo sanjali da se dešava prije u nazad 10 godina...
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Neko je negdje pisao da je Sheriff imao interese, oni su igrali LP.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Prozovi ih nickom, Mortem ih šalje 10 dana na godišnji sa foruma
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Lud ovaj lik skroz,dobio 150 komentara za 5 minuta i zabranio komentarisanje,smara ga valjda

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bosnas_, Sazg i 42 gosta.