FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 mar 2011, 17:14

Gledam tabelu nakon nepunog kola, uđimo sa pretpostavkom da će sutra Zrinjski dobiti Čelika kući i imat će isto bodova kao Velež, što Veleža stavlja na 14. poziciju i s obzirom da Drina sljedeću utakmicu igra kući koju će vjerovatno dobiti, Velež ipak nema pravo na kiks protiv Borca, kad je se Borac okliznuo kod Leotara i ispustio prednost, tako će biti i protiv Veleža, uostalom znamo da je na klupi Veleža "naš" čovjek 8-)

Tako da nema razloga za brigu, uvijek je veći pritisak na onim koji imaju prednost, nego na onim koji ganjaju zaostatak, Željo samo treba igrati i pobijeđivati, a Borac će kiksati kad-tad :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 05 mar 2011, 17:19

da...ali problem je sto trebaju kiksati tri puta!

pod uslovom da zeljo pobjedi sve.

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 05 mar 2011, 17:20

Ja sam zadovoljan.Nakon pobjede Borca u Sirokom sanse za titulu su nam se drasticno smanjile.Ruku na srce Borac ima i za nijansu kvalitetniji tim sto pokazuju rezultati u gostima.Mi nemamo gol igraca+fule Zebe za pobjedu i sad Jamaka tesko je sta ocekivati.Ali treba igrati cekati kikseve Borca koji ce sigurno doci.
AMAR OSIM!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 mar 2011, 17:22

Neprilagodjen je napisao/la:da...ali problem je sto trebaju kiksati tri puta!

pod uslovom da zeljo pobjedi sve.
Možda si gledao današnju tekmu Borca protiv Drine, moje mišljenje je da današnjom igrom kući sigurno neće dobiti ni Čelika koji igra odlično na strani kao i Sarajeva osim ako im sudije ne sviraju neke penale ili slobodne udarce kao danas...

Ja lično sam i dalje optimističan i dok postoji nada ja je ne gubim :D
Ž '21!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 mar 2011, 17:23

vec u narednom kolu Velez ce pobjediti Borac jer mora ako zeli opstanak,Zeljo ce pobjediti Travnik i razlika ce biti 4 boda...plus sto Borac ima puno tezi raspored,a ne igraju nista posebno...dobro je sto Jamak nece igrati narednu utakmicu ,neka priliku dobije Stancenski..koji je sigurno jedan od najboljih igraca lige..taman ce imati priliku da se naredne dvije utakmice malo uigra i udje u formu..titula jeste daleko,ali ne i nedostizna,jer ponavljam imamo puno bolji raspored od Borca!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 mar 2011, 17:23

ma kiksaće borac, al' šta onda kad mi ne pobjeđujemo tekme koje se mogu pobijediti?

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 05 mar 2011, 17:24

Ja sam prezadovoljan ovim bodom sad smo na - 7 Borcu,a s obzirom da slijedece kolo Borac ide zahuktalom Velezu smatram da ce ta razlika biti odmah -4, i pored toga Borac nam dolazi i uvjeren sam da ce i oni jos negdje kiksati i da ce se ova razlika istopiti jer ubjedljivo imamo najpovoljniji raspored tako da titula i ove godine dolazi u Dolinu ćupova.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 05 mar 2011, 17:29

Znate onu pjesmu - Svet je lep kada sanjamo, kada sanjamo.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 05 mar 2011, 17:32

Dejan, BL je napisao/la:Znate onu pjesmu - Svet je lep kada sanjamo, kada sanjamo.
Pa sto je nama onda pjevas :D ??

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 05 mar 2011, 17:34

Trebamo se na kup koncentrisati da to uzmemo a za titulu sta bude. Joj da hoce Amar Lazu vise maknut na klupu, lik je stvarno grozan.
Volim te Zeljo!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 mar 2011, 17:38

Buddy je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Znate onu pjesmu - Svet je lep kada sanjamo, kada sanjamo.
Pa sto je nama onda pjevas :D ??

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ž '21!

sem_tm
Kontakt:

Post Postao/la sem_tm » 05 mar 2011, 17:41

Tek je proljetni dio poceo i trebamo biti zadovoljni sa ovim, ipak imamo sljedece dvije kuci igrati i one mnogo znace, tu ne smijemo kiksati--a kad se ne gubi tada i moral ekipe raste i svi se sjecamo prosle sezone :) Imamo jednu od najjacih ekipa u ligi i sve ce doci na svoje aBd.... :) pozz TM :)
♥ ! Jug je naša sveta strana ! ♥

GUARDIOLA
Kontakt:

Post Postao/la GUARDIOLA » 05 mar 2011, 17:42

Paša moj onda il pjevaj il sanjaj
ko se zadnji smije - najslađe se smije, :D
daće Bog ko i prošle godine a možda i više
ove i prvenstvo i kup
ŽELJEZNIČAR ŠAMPION!!!

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 05 mar 2011, 17:42

PA SAD PRICAJTE KAKO JE BOD DOBAR, ODLICAN.. JESTE KARINE MOJE ODLICAN. **** ZVIJEZDU NE MOZEMO DOBITI U GOSTIMA, I NADAMO SE TITULI. KUCI IONAKO LED PROBIJAMO PENALIMA, I TAKO JE BILO PROSLU SEZONU.. 100 PENALA. LAZAR MRTVA KLOCINA IGRA U NAPADU, A 100 KILA IMA DEBELJKO. LOPTU NE ZNA PRIMITI.. ODBIJA SE OD NJEGA KO DJAVO OD KRSTA. NE ZNAM KOJI GA **** VISE GURA KADA GA NI KAZAHSTANCI NECE KUPITI.. NIKAKVE KORISTI OD NJEGA. NO, IPAK JE TO SUPERSTAR FROM CUKARICKI.. DA, DA CUKARICKI.. CAK SU OSVOJILI BOD OVE SEZONE.

MOLITE BOGA DA NAS ONAJ GLAVATI PLATINI SUSPENDIRA KAKO NE BI BRUKALI PRETKE U EUROPI JER CE NAM NALETITI GORI HAPOEL.

luckyh
Kontakt:

Post Postao/la luckyh » 05 mar 2011, 17:45

postaje sve hladnije -7,pozdrav iz tople BL

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 05 mar 2011, 17:46

lech je napisao/la:PA SAD PRICAJTE KAKO JE BOD DOBAR, ODLICAN.. JESTE KARINE MOJE ODLICAN. **** ZVIJEZDU NE MOZEMO DOBITI U GOSTIMA, I NADAMO SE TITULI. KUCI IONAKO LED PROBIJAMO PENALIMA, I TAKO JE BILO PROSLU SEZONU.. 100 PENALA. LAZAR MRTVA KLOCINA IGRA U NAPADU, A 100 KILA IMA DEBELJKO. LOPTU NE ZNA PRIMITI.. ODBIJA SE OD NJEGA KO DJAVO OD KRSTA. NE ZNAM KOJI GA **** VISE GURA KADA GA NI KAZAHSTANCI NECE KUPITI.. NIKAKVE KORISTI OD NJEGA. NO, IPAK JE TO SUPERSTAR FROM CUKARICKI.. DA, DA CUKARICKI.. CAK SU OSVOJILI BOD OVE SEZONE.

MOLITE BOGA DA NAS ONAJ GLAVATI PLATINI SUSPENDIRA KAKO NE BI BRUKALI PRETKE U EUROPI JER CE NAM NALETITI GORI HAPOEL.
Opusti se, sto si tako negativan :D
Volim te Zeljo!!!

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 05 mar 2011, 17:46

Otoplilo u BL, stiže crveno-plavo proljeće, sad je već +7 :)

Vidim ima vas još maštate o tome da nas stignete, sada je priča da nas Velež dobija, vi pobjedjujete sledeće dve kuci. Tako je ste pričali da nakon 16, kola razlika se smanjuje na -2, a sada već imate 7 bodova zaostatka. Ali ima i realnih koji su svjesni da vam je titula sve dalje... Pa niko ne garantuje ni da će te vi obe sledeće utakmice dobiti kući! Borac puno bolje igra u gostima, što je i pokazao, uz to je i kvalitetnija ekipa sa boljim pojedincima, što vam je neutralno rekao i navijač Zvijezde, i to će biti nadam se dovoljno da se sačuva ova prednost.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 05 mar 2011, 17:49

nasborik je napisao/la:Otoplilo u BL, stiže crveno-plavo proljeće, sad je već +7 :)

Vidim ima vas još maštate o tome da nas stignete, sada je priča da nas Velež dobija, vi pobjedjujete sledeće dve kuci. Tako je ste pričali da nakon 16, kola razlika se smanjuje na -2, a sada već imate 7 bodova zaostatka. Ali ima i realnih koji su svjesni da vam je titula sve dalje... Pa niko ne garantuje ni da će te vi obe sledeće utakmice dobiti kući! Borac puno bolje igra u gostima, što je i pokazao, uz to je i kvalitetnija ekipa sa boljim pojedincima, što vam je neutralno rekao i navijač Zvijezde, i to će biti nadam se dovoljno da se sačuva ova prednost.
Pa eto i da budete sampioni vi ste tolko pametni da ce te same sebe iz europe istjerati :D
svoj ti pos'o !

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 05 mar 2011, 17:50

slika

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 05 mar 2011, 17:50

Ne mogu da vjerujem da Lazar i dalje igra u prvih 11 :x
Zao mi je sto Spahic ne dobije napokon pravu priliku da pokaze sta zna,a ne nekih 10-tak minuta po utakmici ili ni toliko...
Dok nam bude Lazar glavni napadac patit' cemo se kao i do sada,i nervirati...
No dobro,mozda i grijesim,ipak sta bi mi a da nemamo nosaca u timu,jbo golgetera,koji ce nam... ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, mavi i 68 gostiju.