FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Trebamo se na kup koncentrisati da to uzmemo a za titulu sta bude. Joj da hoce Amar Lazu vise maknut na klupu, lik je stvarno grozan.
Volim te Zeljo!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Buddy je napisao/la:Pa sto je nama onda pjevasDejan, BL je napisao/la:Znate onu pjesmu - Svet je lep kada sanjamo, kada sanjamo.??
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tek je proljetni dio poceo i trebamo biti zadovoljni sa ovim, ipak imamo sljedece dvije kuci igrati i one mnogo znace, tu ne smijemo kiksati--a kad se ne gubi tada i moral ekipe raste i svi se sjecamo prosle sezone
Imamo jednu od najjacih ekipa u ligi i sve ce doci na svoje aBd....
pozz TM 
♥ ! Jug je naša sveta strana ! ♥
Paša moj onda il pjevaj il sanjajDejan, BL je napisao/la:Znate onu pjesmu - Svet je lep kada sanjamo, kada sanjamo.
ko se zadnji smije - najslađe se smije,
daće Bog ko i prošle godine a možda i više
ove i prvenstvo i kup
ŽELJEZNIČAR ŠAMPION!!!
PA SAD PRICAJTE KAKO JE BOD DOBAR, ODLICAN.. JESTE KARINE MOJE ODLICAN. **** ZVIJEZDU NE MOZEMO DOBITI U GOSTIMA, I NADAMO SE TITULI. KUCI IONAKO LED PROBIJAMO PENALIMA, I TAKO JE BILO PROSLU SEZONU.. 100 PENALA. LAZAR MRTVA KLOCINA IGRA U NAPADU, A 100 KILA IMA DEBELJKO. LOPTU NE ZNA PRIMITI.. ODBIJA SE OD NJEGA KO DJAVO OD KRSTA. NE ZNAM KOJI GA **** VISE GURA KADA GA NI KAZAHSTANCI NECE KUPITI.. NIKAKVE KORISTI OD NJEGA. NO, IPAK JE TO SUPERSTAR FROM CUKARICKI.. DA, DA CUKARICKI.. CAK SU OSVOJILI BOD OVE SEZONE.
MOLITE BOGA DA NAS ONAJ GLAVATI PLATINI SUSPENDIRA KAKO NE BI BRUKALI PRETKE U EUROPI JER CE NAM NALETITI GORI HAPOEL.
MOLITE BOGA DA NAS ONAJ GLAVATI PLATINI SUSPENDIRA KAKO NE BI BRUKALI PRETKE U EUROPI JER CE NAM NALETITI GORI HAPOEL.
postaje sve hladnije -7,pozdrav iz tople BL
Opusti se, sto si tako negativanlech je napisao/la:PA SAD PRICAJTE KAKO JE BOD DOBAR, ODLICAN.. JESTE KARINE MOJE ODLICAN. **** ZVIJEZDU NE MOZEMO DOBITI U GOSTIMA, I NADAMO SE TITULI. KUCI IONAKO LED PROBIJAMO PENALIMA, I TAKO JE BILO PROSLU SEZONU.. 100 PENALA. LAZAR MRTVA KLOCINA IGRA U NAPADU, A 100 KILA IMA DEBELJKO. LOPTU NE ZNA PRIMITI.. ODBIJA SE OD NJEGA KO DJAVO OD KRSTA. NE ZNAM KOJI GA **** VISE GURA KADA GA NI KAZAHSTANCI NECE KUPITI.. NIKAKVE KORISTI OD NJEGA. NO, IPAK JE TO SUPERSTAR FROM CUKARICKI.. DA, DA CUKARICKI.. CAK SU OSVOJILI BOD OVE SEZONE.
Volim te Zeljo!!!
Otoplilo u BL, stiže crveno-plavo proljeće, sad je već +7
Vidim ima vas još maštate o tome da nas stignete, sada je priča da nas Velež dobija, vi pobjedjujete sledeće dve kuci. Tako je ste pričali da nakon 16, kola razlika se smanjuje na -2, a sada već imate 7 bodova zaostatka. Ali ima i realnih koji su svjesni da vam je titula sve dalje... Pa niko ne garantuje ni da će te vi obe sledeće utakmice dobiti kući! Borac puno bolje igra u gostima, što je i pokazao, uz to je i kvalitetnija ekipa sa boljim pojedincima, što vam je neutralno rekao i navijač Zvijezde, i to će biti nadam se dovoljno da se sačuva ova prednost.
Vidim ima vas još maštate o tome da nas stignete, sada je priča da nas Velež dobija, vi pobjedjujete sledeće dve kuci. Tako je ste pričali da nakon 16, kola razlika se smanjuje na -2, a sada već imate 7 bodova zaostatka. Ali ima i realnih koji su svjesni da vam je titula sve dalje... Pa niko ne garantuje ni da će te vi obe sledeće utakmice dobiti kući! Borac puno bolje igra u gostima, što je i pokazao, uz to je i kvalitetnija ekipa sa boljim pojedincima, što vam je neutralno rekao i navijač Zvijezde, i to će biti nadam se dovoljno da se sačuva ova prednost.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Pa eto i da budete sampioni vi ste tolko pametni da ce te same sebe iz europe istjeratinasborik je napisao/la:Otoplilo u BL, stiže crveno-plavo proljeće, sad je već +7![]()
svoj ti pos'o !
Ne mogu da vjerujem da Lazar i dalje igra u prvih 11
Zao mi je sto Spahic ne dobije napokon pravu priliku da pokaze sta zna,a ne nekih 10-tak minuta po utakmici ili ni toliko...
Dok nam bude Lazar glavni napadac patit' cemo se kao i do sada,i nervirati...
No dobro,mozda i grijesim,ipak sta bi mi a da nemamo nosaca u timu,jbo golgetera,koji ce nam...
Zao mi je sto Spahic ne dobije napokon pravu priliku da pokaze sta zna,a ne nekih 10-tak minuta po utakmici ili ni toliko...
Dok nam bude Lazar glavni napadac patit' cemo se kao i do sada,i nervirati...
No dobro,mozda i grijesim,ipak sta bi mi a da nemamo nosaca u timu,jbo golgetera,koji ce nam...
Jednom kad sve ovo bude juce
pljuvaci i kriticari hocel vas tad biti stid i progovoriti?????
Prizeljkivao sam i ja danas tri bobe iz Gradacca,al opet zadovoljan i bodom..'ebi ga,nismo imali srece,al siguran sam da ce nam se to jednom i vratiti...fino smo otvorili sezonu,4 bobe iz dvije tekme sasvim dovoljno..to sto je Borac mazno 6 je neka druga stvar i to nije ni do Amara ni do nasih igraca pa da osipamo drvljem i kamenjem..Borac u prvom kolu uzeo isti onaj S.Brijeg kojeg je danas Rudar trebao napuniti kao kantu,danas na jadevite muke pobjedise fenjerasa i daleko najslabiju ekipu lige u kojoj niko lopte posteno primiti nezna..i jos im takva ekipa stvori 100% sansu..Borac ce kiksati vise nego sto se i nadamo,zivi bili pa vidjeli...-7 nezvuci previse obecavajuce,al kad se pogleda nas i njihov raspored i u obzir uzme 39 bodova koji su jos u igri,onda neizgleda i nedostizno 'ebi ga...vec od sljedeceg vikenda tih -7 se pocinje topiti i laganice u nas plus do kraja preci akoBogda

Prizeljkivao sam i ja danas tri bobe iz Gradacca,al opet zadovoljan i bodom..'ebi ga,nismo imali srece,al siguran sam da ce nam se to jednom i vratiti...fino smo otvorili sezonu,4 bobe iz dvije tekme sasvim dovoljno..to sto je Borac mazno 6 je neka druga stvar i to nije ni do Amara ni do nasih igraca pa da osipamo drvljem i kamenjem..Borac u prvom kolu uzeo isti onaj S.Brijeg kojeg je danas Rudar trebao napuniti kao kantu,danas na jadevite muke pobjedise fenjerasa i daleko najslabiju ekipu lige u kojoj niko lopte posteno primiti nezna..i jos im takva ekipa stvori 100% sansu..Borac ce kiksati vise nego sto se i nadamo,zivi bili pa vidjeli...-7 nezvuci previse obecavajuce,al kad se pogleda nas i njihov raspored i u obzir uzme 39 bodova koji su jos u igri,onda neizgleda i nedostizno 'ebi ga...vec od sljedeceg vikenda tih -7 se pocinje topiti i laganice u nas plus do kraja preci akoBogda
Zadnja izmjena: adoni, dana/u 05 mar 2011, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Grbavica moj zivot je napisao/la:Pa eto i da budete sampioni vi ste tolko pametni da ce te same sebe iz europe istjeratinasborik je napisao/la:Otoplilo u BL, stiže crveno-plavo proljeće, sad je već +7![]()
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ima jos utakmica , iako je sada dosta teze jos uvijek nije nedostizno i kako ti kolega ranije rece , ko se zadnji smije...
A za ove nase negativce nemam rijeci , nadam se da ce evolucija odraditi svoj dio , jer pokusaji emancipacije koje smo par nas ovdje na forumu pokusali nije urodilo plodom......
......NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA..........
A za ove nase negativce nemam rijeci , nadam se da ce evolucija odraditi svoj dio , jer pokusaji emancipacije koje smo par nas ovdje na forumu pokusali nije urodilo plodom......
......NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA..........
Željezničar za život cijeli !
sta je sad ...sanjajte i dalje lazarove "golove" ,vodi ga kuci ako ti vlja..je*o vas on vise 
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
lazar slavi go....to neki vic ?Buddy je napisao/la:
buraz kada su ljudi iz tobola vidjeli klocinu zijanili se..odma mu platili povratnu kartu on može samo kod nas igratiirridu je napisao/la:lazar slavi go....to neki vic ?Buddy je napisao/la:
ne mrzim lika stvarno ne mrzim,al sto je dosta dosta je...nemoj sad da mi neko kaze nije on kriv za dns.Iskreno zadovoljan sam bodom nema veze danasnja tekma.ali lik koji igra najisturenijeg igraca i koji je odigro svaku **** minutu dao je 3 gola samo i to 3 leotaru kad smo dali 8,a realno i tada je mogo dat bar jos 3...DOSTA VISE
SJETITE SE VREMENA KAD JE ZA NAS BIO POJAM BOD U GOSTIMA, I POGLEDAJTE SAD ! ŠATRO KRIVO NAM ŠTO NE MOŽEMO ZVIJEZDU POBIJEDITI, KOJU NIKAD NISMO POBIJEDILI U GOSTIMA !!! MALO SE ZAMISLITE I BUDITE ZADOVOLJNI !!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
G R B A V I C A 2
- Neprilagodjen
- Kontakt:
ajd ne galami!!
inace,zelji u subotu u goste stize cetvrti na tabeli!
.
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/13/premijer-liga-bih
inace,zelji u subotu u goste stize cetvrti na tabeli!
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/13/premijer-liga-bih
Trenutno korisnika/ca: dime, DoktorXabaras, MukiBek, Vanja8 i 26 gostiju.