A to ne mogu, jer ko ce se zamjerit sa Aidovom "zastitarskom agencijom"
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: klasik, dana/u 03 jul 2023, 10:33, ukupno mijenjano 1 put.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ma znam sve, sjećaš se da sam ja ovdje pisao da je dogovoren i da će doći... Naveo sam ga samo da se vidi koji igrači su sve bili tu na korak od potpisa a propali.Skojevska je napisao/la: ↑02 jul 2023, 23:00Ispravio bi te samo za Denkovića, bio je dogovoren i čekalo samo da Jaha potvrdi, Jaha je rekao da sačekaju Pantelića, Pantelić propao otišao negdje drugo, u tome i Denković nije više mogao da čeka i otišao u Igman.simonknows je napisao/la: ↑02 jul 2023, 21:08Da je uprava na ono što je nudila pojedinim igračima na zimu dodala još 35 hiljada ukupno do kraja sezone, Jahić bi dobio Denkovića i Pantelića/Vušurovića/Zakarića (nekog od njih trojice) na krilima, a Ćosića na beku.
Hebeš i upravu koja ne može skupiti eto 40 hiljada za 5 mjeseci. Stoji da je Jahić neznalica, ali njegove liste želja su u omjeru cijena/kvalitet najbolje i najrealnije što pamtim od zadnjih par trenera. 30 su nekako sabrali za krilo i beka do kraja sezone, i na tih 30 da su dodali još 35, za tih 60ak hiljada do kraja sezone imali bi 3 top igrača. Nije sve ni u treneru, iako je opet kažem, neznalica. A mislim da sa tim igračima ne bi nikad ispali.
PS. Dobro platili su i Šuberta i Pervana, s tim da je ovaj drugi baš fula bio, bolje da su se te pare usmjerile sa njega na gore navedene pa bi se nešto možda i dogovorilo.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Evo i od mene par prijedloga volio bi dres na straftne
Ovako nesto uraditi tipa bijeli dres i siva slova ono par nijans razlike i sva imena igraca napisati sto su igrali ili neke pjesme nesto

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Sutra je utorak, valjda ovo sve konacno zavrse oko uprave i predsjednika ili ce se opet odgodit, Bgm sutra ako se ne rijesi i ne pocnu dovodit igraci crno nam se pise ma ko god bio kriv djaba sve.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ne valja utorkom nista pocinjat ni nokte sjec 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ovaj crveno crni dres sa bijelom kragnom i bijelim rubovima rukava, mramoreeeeee reaguj
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Prva 3 dresa predobri 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ode ovaj golman Brkić u Čelik.
- ASD
- Kontakt:
Dečko je iz Zenice.
Interesantno je kako već ni godina omladinski pogon nije uspio proizvesti ni prosječnog golmana, ono da bude drugi golman. Možda taj Brkić bude izuzetak, ali prije njega nije bilo golmana bar 5 godina.
Interesantno je kako već ni godina omladinski pogon nije uspio proizvesti ni prosječnog golmana, ono da bude drugi golman. Možda taj Brkić bude izuzetak, ali prije njega nije bilo golmana bar 5 godina.
Golmanu trebaju utakmice, mi od Azira nismo mogli dozvolit sebi luksuz da stavimo neiskusnog golmana na go, mozda bi od njega i bilo nesto da ga Azmir nije uzeo sebi u TC, tu ga zadesi povreda, kiksevi neki, malo mu falilo mozga i tako..
Mehic je dobar potencijal, poslali ga u Zvijezdu trebao odrafit sezinu i tu pokida ligamemte, vidim da se tu vrti pa vidicemo na sta ce izac
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Gledam celik vraca svoje "veterane", oni ce imat vrlo dobru ekipu za federalnu, ne znam kolko hoce napadat vrh al ce bit vrlo nezgodni
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Nas na neuigranu ekipu i kasne pripreme vadi jedino 4-5 PL igraca i ostalo iznadprosjecni federalci. Ne samo od Čelika vec opcenito. Ako ne budemo imali osjetno kvalitetniju ekipu na papiru onda mrka kapa ove godine. Nadam se da Azmir preuzima sutra i da pocnemo vise sa igracima i pripremama.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Danas domu penzionera u šest sati osnivačka skupština FK Slobode Svi koji su zainteresovani mogu doči
??strujasamo je napisao/la: ↑03 jul 2023, 13:31Danas domu penzionera u šest sati osnivačka skupština FK Slobode Svi koji su zainteresovani mogu doči
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
cega osnivacka jbt ledara sta se to osniva ??? FK Sloboda ko se to zaj 3bavastrujasamo je napisao/la: ↑03 jul 2023, 13:31Danas domu penzionera u šest sati osnivačka skupština FK Slobode Svi koji su zainteresovani mogu doči
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Osnivačka skupština koliko ja znam, osniva upravni odbor. Mada ne razumijem se puno u to
Sta li ovi mute majko draga... Da je napisao sutra, pomislio bi da je pogresno napisao ili nesto. Cccc
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nama bi realno trebala jedna nova garnitura igrača, mada čisto sumnjam da će biti 20+ novih. Neki će sigurno i ostati.
Na "tržištu" trenutno ima bruka igrača koji su slobodni poput Tarika Abdulahovića, Slaviše Bogdanovića, Slobodana Milanovića, Abida Mujagića, Adnana Šećerovića, Amera Ordagića,Damira Mehidića,Elvedina Herića, Ivana Bešlića, Salke Nargalića, Armina Ćerimagića, Dženisa Beganovića, Adisa Hadžanovića, Dejana Maksimovića, Luke Begića, Nedima Hadžića, Aleksandra Glišića i tako dalje. Vjerujem da bi manje-više svi bili zainteresovani za dolazak u Slobodu.
Na "tržištu" trenutno ima bruka igrača koji su slobodni poput Tarika Abdulahovića, Slaviše Bogdanovića, Slobodana Milanovića, Abida Mujagića, Adnana Šećerovića, Amera Ordagića,Damira Mehidića,Elvedina Herića, Ivana Bešlića, Salke Nargalića, Armina Ćerimagića, Dženisa Beganovića, Adisa Hadžanovića, Dejana Maksimovića, Luke Begića, Nedima Hadžića, Aleksandra Glišića i tako dalje. Vjerujem da bi manje-više svi bili zainteresovani za dolazak u Slobodu.
-
- Kontakt:
Ovo stvarno treba pogledati.montolivo18 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 14:19Nama bi realno trebala jedna nova garnitura igrača, mada čisto sumnjam da će biti 20+ novih. Neki će sigurno i ostati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.