Gore od toga, povaliće nas u Evropi i ligi. Dovoljan razlog.BordoBBoja je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:41Ovome bratu je sahinovic garant trebu skinuo kakvu
Drugo objasnjenje ne postoji
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svaka njima cast, samo nek to preusmjere na ligu, jer za grupe realno imamo 0.01% sanse.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jedan od iskusnijih bivših golmana privatno mi je dao mišljenje da je Dizdarević sigurniji golman od Šahovnica. Također je rekao da je Šaha ozbiljan potencijal ali da još mora da radi, te da bi dobro bilo dovesti još jednog golmana, pa makar Šaha i bio 1, kako bi imao konkurenciju na golu. Za Sutkovica je prerano.napoleon72 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:25"Kvalitet se prepozna", sta se ba prepoznalo, nikad ne bi na gol stao da nije srednjaka. Momentalno doveden Dzafic kao zamjena. Dzafic zavrsi na dijalizama, Vladan se dokaze i ostalo je historija. Primao je i on glupe golove, derbi 2:2 kad ga je Zajmovic lobovao na liniji, derbi 5:2 su barem dva gola njegova, od Veleza na Kosevu... Vladan ispred sebe imao odbranu s kojom je igrao 3-4 godine u Akademiji. Vladan branio pod dva ponajbolja domaca trenera u tom trenutku u ligi, koji znaju igrat odbranu. Vladan debitovao dvije godine stariji od Muhameda, i to nakon seniorske sezone u Slobodi MG.BordoSaga2 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 18:42Kvalitet se prepozna sto se kod Kovacevica prepoznalo a ovaj mali bolikurac bi barem na utakmici mogao da se potrudi kad vec na treninzima nikakvog zara nemaBordoBBoja je napisao/la: ↑03 jul 2023, 18:25
Genijalci slicni tebi su psovali i razapinjali j kovacevica poslije onog primljenog gola protiv celtica, a slicni se sad kunu u njega i jedva cekaju da dobijemo procenat od prodaju
Uz onakvu odbranu kakvu smo imali ove sezone, neuer, courtois i ter stegen nam zajedno ne bi pomogli![]()
Dok se neki debil nije nasao i rekao da tvrdim da je Sahinovic bolji od Vladana kao juce za Ziljkica i Ikica, Sahinovic NIJE bolji od Vladana, al itekako ima potencijala. Sahinovic ima 3 puta tezu pocetnu tacku nego Vladan. Mladji debitovao, za vrijeme uzasnih trenera i ocajne odbrane, bez seniorskog iskustva. Saha jos nije napunio godine koje je Vladan imao kad je stao na gol protiv Slobode.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
BordoSaga2 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:08Ko hoce vidi, svak' ima oci. Niti ima talenta niti ima volje, ili je bezobrazan ili je jednostavno sam od sebe uspavan pa ga boli ****. Pogledaj Buljubasica, Ljukovca, Nurkovica, Celika, pisaju krv.

-
- Kontakt:
Svaka cast na optimizmu
Nek oni prodju Torpedo i Aktobe i castan oprostaj u 3.pretkolu protiv velikana nekog i ja sam zadovoljan za ovu sezonu pa sljedece kad aBd osvojimo titulu da idemo u grupe
Kakvi sve invalidi i levati ulaze,i mi sa ovom ekipom imamo definitivno kvalitet za grupnu faze ali pogledas samo ekipe u 3.pretkolu zamanta ti se,o play offu da ne govorim.Kad si prvak to je druga prica potpuno
Sto se golmana tice,to ce se naravno dovesti i nedovodjenje golmana bi bilo pucanje sebi u noge.To su svjesni i u klubu i traze golmana,eh sad vjerovatno ce Sahinovic dobijati neku minutazu u ligi+kupu ali u Evropu bez iskusnog golmana neozbiljno ulaziti skroz.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 03 jul 2023, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ima li ponude za dalkana ? Ikakve...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ja se ne sjećam FKS da je imalo situaciju da od Beganovica pa do Ziljkica svi igrači su potencijalna zarada (izuzev Vrancica, koji je pun pogodak) i da svaki igrač može donjeti 3-5 × više od uloženog .
Akademija je i inicijalna kapsula za ovaj tim sto imamo. Bez transfera Mujakica i Djokanovica teško bi Ismir ovako lahko doveo ovo sto je doveo. Bez1,26 mil. € , teško bi Mirvic doveo sto je doveo.
Čitajući vas (slabo pratim talente iz Akademije) koji poznajete mladost i kvalitet Akademaca čovjek može biti optimista po pitanju budućnosti FKS. Po prvi put Akademija i Prvi tim imaju podjednak kvalitet.To raduje i daje optimizam.
Akademija je i inicijalna kapsula za ovaj tim sto imamo. Bez transfera Mujakica i Djokanovica teško bi Ismir ovako lahko doveo ovo sto je doveo. Bez1,26 mil. € , teško bi Mirvic doveo sto je doveo.
Čitajući vas (slabo pratim talente iz Akademije) koji poznajete mladost i kvalitet Akademaca čovjek može biti optimista po pitanju budućnosti FKS. Po prvi put Akademija i Prvi tim imaju podjednak kvalitet.To raduje i daje optimizam.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Nek osvoje titulu i mi sretni a u evropi sta god urade ove godine necemo im zamjeriti.
A kad se starta ko sampion iz lige prvaka sve je lakse slijedece sezone
Kaže manje pretrči na treningu Šaha od ostalih, nema veze što je golmanbordobijelisampion je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:52BordoSaga2 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:08Ko hoce vidi, svak' ima oci. Niti ima talenta niti ima volje, ili je bezobrazan ili je jednostavno sam od sebe uspavan pa ga boli ****. Pogledaj Buljubasica, Ljukovca, Nurkovica, Celika, pisaju krv.![]()

Razloga za optimizam ima, to je sigurno. Nemojte mi samo pisati da dok je Mirza trener od toga nema ništa, jer on ili nema ništa s taktikom pa izgledamo ovako moćno na utakmicama (taktiku priprema ona agencija) ili je ipak napredovao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:55Svaka cast na optimizmu
Nek oni prodju Torpedo i Aktobe i castan oprostaj u 3.pretkolu protiv velikana nekog i ja sam zadovoljan za ovu sezonu pa sljedece kad aBd osvojimo titulu da idemo u grupe
Kakvi sve invalidi i levati ulaze,i mi sa ovom ekipom imamo definitivno kvalitet za grupnu faze ali pogledas samo ekipe u 3.pretkolu zamanta ti se,o play offu da ne govorim.Kad si prvak to je druga prica potpuno
Sto se golmana tice,to ce se naravno dovesti i nedovodjenje golmana bi bilo pucanje sebi u noge.To su svjesni i u klubu i traze golmana,eh sad vjerovatno ce Sahinovic dobijati neku minutazu u ligi+kupu ali u Evropu bez iskusnog golmana neozbiljno ulaziti skroz.
I ja bih bio prezadovoljan ove godine da dođemo do trećeg pretkola, pa tu šta god da bude. Napasti titulu, pa slijedece godine još jače krenuti u tom pokušaju da se uđe u grupu.
De nam riješi rebus!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nije da imenjak ne zna nego je neiskusan i nije za prvih 11 FKS. Eto.
Posudba je majka za njega, federalna i sezona branjenja bez pritiska, da se jos vise razvije i ono najbitnije - da stekne samopouzdanje i rutinu.
A ako misle da on bude jedinica onda ga ostavi i halali potencijalni uspjeh i u ligi i u Evropi jer ce ga pritisak da mora dobro braniti, da ne smije grijesiti itd. POJESTI.
Posudba je majka za njega, federalna i sezona branjenja bez pritiska, da se jos vise razvije i ono najbitnije - da stekne samopouzdanje i rutinu.
A ako misle da on bude jedinica onda ga ostavi i halali potencijalni uspjeh i u ligi i u Evropi jer ce ga pritisak da mora dobro braniti, da ne smije grijesiti itd. POJESTI.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Meni nije jasno što se nije uzela bilo kakva lova za Dizdarevića. Pa 50k eura ,dosta. Pustis ga i ode u francusku ligu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Pa otisao da bude treci golman, vec je neko pisao da cemo dobiti neku naknadu za treniranje.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zna li neko jeli se počeli šta raditi na Hasetu...
U to uopste ne ulazim, samo kazem ispod koje cijene ja ne bi isao. Previse bitan za ekipu da bi otisao ispod te cijena, nama je svakako bolja opcija da je on tu dok igramo evropu, ako je odigra odlicno, mi od nekih turaka mozemo izvuc preko milion eura.
Max Allegri
- ElCartel11
- Kontakt:
Ova ekipa ako se zajedno sa Zrinjskim vec nakon 10 kola neodvoji na pristojnu prednost pred pratiocima yebat nas onda.
Okej bice tu sigurno i Borac sa savezom iza sebe al svejedno.
Okej bice tu sigurno i Borac sa savezom iza sebe al svejedno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!

JavierBosnia je napisao/la: ↑03 jul 2023, 16:31Dragi moji forumaši, pitari, od danas je naš forumski puk i tribina na Koševu brojnija za jednog magistra ekonomije![]()

Sarajevo ljubavi moja!