Zato kad odigra dvije dobre nakon 13 losih sutit ces

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mogu se oni spremat i vjerovat do sutra, nama u trećem pretkolu ili PO ne gine neka Fiorentina, ili Aston Villa, i slikaj se.
Ne znam brate sta da ti kazem, najmanje vala zbog babe mu. Nonsalancija ga ubi to je to, raja ne voli to da vidi. Da je tako kao sto kazes neko bi vec ponudio te pare. Nije da ne zna, zna Dal ali mora se vise raditi. Mi gledamo stanje citave ekipe i bilo ko drugi da je na njegovom mjestu isto bi “trpio” vjeruj mi. Ako si se uhvatio da budes taj lider onda moras da imas kohones, moras da ti draza bude asistencija za brata suigraca da ga zabije za klub kojem si ti kapiten ako je za 1% u boljoj prilici nego ti. Ti moras kada nekog igraca napadne ego da budes u stanju presijeci to.Pitar6785 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 22:42Realno receno dal vrijedi 800 do 1 m€, al nase necjenje naseg proizvoda (to samo mozemo mi) i stvaranje pritiska na igraca koji ima 21-22 gidine radi njegovog oca (odnosno sto hordama smeta jer je nekad nesto izjavio) JE VRSTA DUSMANLUKA..
Koji igrac osim mozda saida i skore je vise pokazao od dala i imao bolju karijeru racunajuci od 10-20 godine.
FK SARAJEVO
Nk mamic
LIVERPOOL
FK SARAJEVO..
Armin hodzic cinimi se da je bio u liverpoolu i vratio se u zelju al cinimi se da je bio dinamov igrac i da je tu bio na posudbi
Poziciju koju on igra jedino skoro i eto armin svi ostali su bili **** bekovi defanzivni vezni stoperi golmani (citava liga)
Nemanja je cinimi se jedini igrac u zadnjih 15-20 godina sa pozicije ofanzivnog veznog krenuo i eto dobacijo do zrinjskog
Bilo koji klub srednje kvalitete olimpija maribor sturm austrija sa dobrim pripremama i da nabace nanjega 10 kg misica imace boljeg igraca od rahmanovica igracki a i disciplinovanijeg (nece dobivat zute gurat se saketat ko amar)
Sve polazi od uvjerenja. Lijepo je kad vjeruju i imaju tako visoko postavljenu ljestvicu. Djeluju mi kao klapa koja moze svasta ako je takav mindset.bodi123 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 22:54Mogu se oni spremat i vjerovat do sutra, nama u trećem pretkolu ili PO ne gine neka Fiorentina, ili Aston Villa, i slikaj se.
Proći barem ova 2 pretkola a dalje šta bude. Fokusirati se na ligu, uzeti titulu pa će dogodine put u grupe biti na tacni serviran.
Domaci trofeji i prolazak kojeg pretkola u Evropi su preduslov da bi za nekog igraca tražio milionski iznos, uz naravno to da taj igrac pruži konkretan doprinos u tim uspjesima. Dal Varešanović niti ima trofeje (piše mu se kup 20/21, imao doprinos koliko i mi sa foruma) niti ima išta konkretno odigrano u evropskim utakmicama.ElCartel11 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:53Mi trebamo polako podici ljestvicu i igrace prodavati od 1-1.5 mil€ pa čak i na 2mil€ (najbliži tome bi bio Renan ako zabije ovu sezonu 15+ golova).
Polako podici ljestvicu i tu, ali prvo moramo sebe kao klub dobro pretentovati kako u Evropi tako i u ligi.
Pogledaj ako ti nije mrsko,podcast sa Andyjem Barom,ne ide to bas tako kako mi mislimo.Lucas je napisao/la: ↑04 jul 2023, 00:07Domaci trofeji i prolazak kojeg pretkola u Evropi su preduslov da bi za nekog igraca tražio milionski iznos, uz naravno to da taj igrac pruži konkretan doprinos u tim uspjesima. Dal Varešanović niti ima trofeje (piše mu se kup 20/21, imao doprinos koliko i mi sa foruma) niti ima išta konkretno odigrano u evropskim utakmicama.ElCartel11 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:53Mi trebamo polako podici ljestvicu i igrace prodavati od 1-1.5 mil€ pa čak i na 2mil€ (najbliži tome bi bio Renan ako zabije ovu sezonu 15+ golova).
Polako podici ljestvicu i tu, ali prvo moramo sebe kao klub dobro pretentovati kako u Evropi tako i u ligi.
Npr. Cimirot je u Dalovim godinama imao titulu, kup, play - off EL (prekucao protiv Haugesunda i Atromitisa, kao i prvu utakmicu sa Borussiom), par utakmica za A reprezentaciju, prije toga bio standardan u mladoj reprezentaciji.....Tako da je milionski transfer u PAOK bio logičan slijed događaja.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 00:10Pogledaj ako ti nije mrsko,podcast sa Andyjem Barom,ne ide to bas tako kako mi mislimo.Lucas je napisao/la: ↑04 jul 2023, 00:07Domaci trofeji i prolazak kojeg pretkola u Evropi su preduslov da bi za nekog igraca tražio milionski iznos, uz naravno to da taj igrac pruži konkretan doprinos u tim uspjesima. Dal Varešanović niti ima trofeje (piše mu se kup 20/21, imao doprinos koliko i mi sa foruma) niti ima išta konkretno odigrano u evropskim utakmicama.ElCartel11 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:53Mi trebamo polako podici ljestvicu i igrace prodavati od 1-1.5 mil€ pa čak i na 2mil€ (najbliži tome bi bio Renan ako zabije ovu sezonu 15+ golova).
Npr. Cimirot je u Dalovim godinama imao titulu, kup, play - off EL (prekucao protiv Haugesunda i Atromitisa, kao i prvu utakmicu sa Borussiom), par utakmica za A reprezentaciju, prije toga bio standardan u mladoj reprezentaciji.....Tako da je milionski transfer u PAOK bio logičan slijed događaja.
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 jul 2023, 00:17[media]https://www.youtube.com/live/ruTiC0-jqF4?feature=share[/media]mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 00:10Pogledaj ako ti nije mrsko,podcast sa Andyjem Barom,ne ide to bas tako kako mi mislimo.Lucas je napisao/la: ↑04 jul 2023, 00:07
Domaci trofeji i prolazak kojeg pretkola u Evropi su preduslov da bi za nekog igraca tražio milionski iznos, uz naravno to da taj igrac pruži konkretan doprinos u tim uspjesima. Dal Varešanović niti ima trofeje (piše mu se kup 20/21, imao doprinos koliko i mi sa foruma) niti ima išta konkretno odigrano u evropskim utakmicama.
Istina je da ima gluposti kod njega i nekako sebicno izgleda i oduvavajuga djeca tipa mulalic (lagan je nekako nejaj))Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 jul 2023, 23:35Ne znam brate sta da ti kazem, najmanje vala zbog babe mu. Nonsalancija ga ubi to je to, raja ne voli to da vidi. Da je tako kao sto kazes neko bi vec ponudio te pare. Nije da ne zna, zna Dal ali mora se vise raditi. Mi gledamo stanje citave ekipe i bilo ko drugi da je na njegovom mjestu isto bi “trpio” vjeruj mi. Ako si se uhvatio da budes taj lider onda moras da imas kohones, moras da ti draza bude asistencija za brata suigraca da ga zabije za klub kojem si ti kapiten ako je za 1% u boljoj prilici nego ti. Ti moras kada nekog igraca napadne ego da budes u stanju presijeci to.Pitar6785 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 22:42Realno receno dal vrijedi 800 do 1 m€, al nase necjenje naseg proizvoda (to samo mozemo mi) i stvaranje pritiska na igraca koji ima 21-22 gidine radi njegovog oca (odnosno sto hordama smeta jer je nekad nesto izjavio) JE VRSTA DUSMANLUKA..
Koji igrac osim mozda saida i skore je vise pokazao od dala i imao bolju karijeru racunajuci od 10-20 godine.
FK SARAJEVO
Nk mamic
LIVERPOOL
FK SARAJEVO..
Armin hodzic cinimi se da je bio u liverpoolu i vratio se u zelju al cinimi se da je bio dinamov igrac i da je tu bio na posudbi
Poziciju koju on igra jedino skoro i eto armin svi ostali su bili **** bekovi defanzivni vezni stoperi golmani (citava liga)
Nemanja je cinimi se jedini igrac u zadnjih 15-20 godina sa pozicije ofanzivnog veznog krenuo i eto dobacijo do zrinjskog
Bilo koji klub srednje kvalitete olimpija maribor sturm austrija sa dobrim pripremama i da nabace nanjega 10 kg misica imace boljeg igraca od rahmanovica igracki a i disciplinovanijeg (nece dobivat zute gurat se saketat ko amar)
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MaroonBjelave, mosarajvosa83, MSOZ101, OsmanhodzicBuco, rimljanin90, skoJaa i 65 gostiju.