FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

keli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keli » 03 jul 2023, 22:34

joker90 je napisao/la:
03 jul 2023, 22:30
Otkinuti ruku onom ko fakat ponudi 250k eura za Dala! Samo me plasi da ostaje i opet cemo biti taoci malog bahatog..
Zato kad odigra dvije dobre nakon 13 losih sutit ces :ljepota:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 jul 2023, 22:42

Realno receno dal vrijedi 800 do 1 m€, al nase necjenje naseg proizvoda (to samo mozemo mi) i stvaranje pritiska na igraca koji ima 21-22 gidine radi njegovog oca (odnosno sto hordama smeta jer je nekad nesto izjavio) JE VRSTA DUSMANLUKA..

Koji igrac osim mozda saida i skore je vise pokazao od dala i imao bolju karijeru racunajuci od 10-20 godine.

FK SARAJEVO
Nk mamic
LIVERPOOL
FK SARAJEVO..

Armin hodzic cinimi se da je bio u liverpoolu i vratio se u zelju al cinimi se da je bio dinamov igrac i da je tu bio na posudbi

Poziciju koju on igra jedino skoro i eto armin svi ostali su bili **** bekovi defanzivni vezni stoperi golmani (citava liga)

Nemanja je cinimi se jedini igrac u zadnjih 15-20 godina sa pozicije ofanzivnog veznog krenuo i eto dobacijo do zrinjskog

Bilo koji klub srednje kvalitete olimpija maribor sturm austrija sa dobrim pripremama i da nabace nanjega 10 kg misica imace boljeg igraca od rahmanovica igracki a i disciplinovanijeg (nece dobivat zute gurat se saketat ko amar)

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 03 jul 2023, 22:46

Me priznajem ako se ne jave sa 3 nika i ne mapisu da ide za milion 😍✌️🍓
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 03 jul 2023, 22:51

Niko u ovoj ligi ne vrijedi milion eura a ponajmanje Dal da da toliko vrijedi

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 jul 2023, 22:54

Aduka87 je napisao/la:
03 jul 2023, 19:46
tabba77 je napisao/la:
03 jul 2023, 19:24
Evo vam jedna insajderska, od Vrančića lično.
Svi igrači vjeruju i spremaju se najbolje što mogu da bi ušli u grupnu fazu.
Svaka njima cast, samo nek to preusmjere na ligu, jer za grupe realno imamo 0.01% sanse.
Mogu se oni spremat i vjerovat do sutra, nama u trećem pretkolu ili PO ne gine neka Fiorentina, ili Aston Villa, i slikaj se.

Proći barem ova 2 pretkola a dalje šta bude. Fokusirati se na ligu, uzeti titulu pa će dogodine put u grupe biti na tacni serviran.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 03 jul 2023, 22:55

Kenan Lamadžema se pojavio na treninzima Famosa u Vojkovićima.

Sada već bivši fudbaler FK Sarajevo u narednim danima će trenirati sa ekipom Darka Vojvodića, a kako nam je rekao očekuje odlazak izvan granica BiH

Prvenstveno bih se zahvalio treneru Vojvodiću i ljudima iz Famosa zbog povjerenja koje su mi pružili. U Famosu ću biti u narednih 15-ak dana, gdje sam stigao na moju molbu kako bih mogao raditi sa ekipom i biti u trenažnom procesu. Nadam se da ću im se uspjeti na neki način odužiti za ovaj gest koji su učinili prema meni

O odlasku iz Sarajeva nije hti puno govoriti.

- Odlučio sam u razgovoru sa roditeljima da se okušam u seniorskom fudbalu. Moja velika želja je bila dres prvog tima ekipe sa Koševa, ali to u ovom momentu nije bilo ostvarivo. Gledam naprijed i nadam se da ću ubrzo naći angažman i započeti seniorsku karijeru, rekao nam je Lamadžema, koji je prošao sve omladinske selekcije Sarajeva.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jul 2023, 23:00

Ima ovih par mole Boga da Dal ode al voli li bi da ostane da mogu reci nece niko levata.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2023, 23:21

Gledam Aldin Cajic nikad klub nije našao nakon onog odlaska iz Turske eto kad je bio aktuelan kod nas kad je Dudic bio,mi ga priželjkivali ovdje samo tako on bez kluba citavo vrijeme :roll:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 03 jul 2023, 23:29

FoSte95 je napisao/la:
03 jul 2023, 22:51
Niko u ovoj ligi ne vrijedi milion eura a ponajmanje Dal da da toliko vrijedi
Zuka ti je prijavio post

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 03 jul 2023, 23:35

Pitar6785 je napisao/la:
03 jul 2023, 22:42
Realno receno dal vrijedi 800 do 1 m€, al nase necjenje naseg proizvoda (to samo mozemo mi) i stvaranje pritiska na igraca koji ima 21-22 gidine radi njegovog oca (odnosno sto hordama smeta jer je nekad nesto izjavio) JE VRSTA DUSMANLUKA..

Koji igrac osim mozda saida i skore je vise pokazao od dala i imao bolju karijeru racunajuci od 10-20 godine.

FK SARAJEVO
Nk mamic
LIVERPOOL
FK SARAJEVO..

Armin hodzic cinimi se da je bio u liverpoolu i vratio se u zelju al cinimi se da je bio dinamov igrac i da je tu bio na posudbi

Poziciju koju on igra jedino skoro i eto armin svi ostali su bili **** bekovi defanzivni vezni stoperi golmani (citava liga)

Nemanja je cinimi se jedini igrac u zadnjih 15-20 godina sa pozicije ofanzivnog veznog krenuo i eto dobacijo do zrinjskog

Bilo koji klub srednje kvalitete olimpija maribor sturm austrija sa dobrim pripremama i da nabace nanjega 10 kg misica imace boljeg igraca od rahmanovica igracki a i disciplinovanijeg (nece dobivat zute gurat se saketat ko amar)
Ne znam brate sta da ti kazem, najmanje vala zbog babe mu. Nonsalancija ga ubi to je to, raja ne voli to da vidi. Da je tako kao sto kazes neko bi vec ponudio te pare. Nije da ne zna, zna Dal ali mora se vise raditi. Mi gledamo stanje citave ekipe i bilo ko drugi da je na njegovom mjestu isto bi “trpio” vjeruj mi. Ako si se uhvatio da budes taj lider onda moras da imas kohones, moras da ti draza bude asistencija za brata suigraca da ga zabije za klub kojem si ti kapiten ako je za 1% u boljoj prilici nego ti. Ti moras kada nekog igraca napadne ego da budes u stanju presijeci to.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 03 jul 2023, 23:38

ma kakve ponude i milioni
mozemo mi traziti al nece niko dati
osim ako su klubovi u vlasnistvu istog covjeka na taj fazon
ko ce dati miliona eura za igraca od 27 godina gdje njje napravio nista znacajnije u karijeri
to mozes uzeti uzimam primjer malog Celika
cini mi se 2006 godiste
sezona dvije uz solidne nastupe u evropi i eto ti para
sa 19 godina 2 godine seniorskog fudbala a ima ono sto pravi stoper treba da ima
to je skautima najvaznije

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 03 jul 2023, 23:43

bodi123 je napisao/la:
03 jul 2023, 22:54
Aduka87 je napisao/la:
03 jul 2023, 19:46
tabba77 je napisao/la:
03 jul 2023, 19:24
Evo vam jedna insajderska, od Vrančića lično.
Svi igrači vjeruju i spremaju se najbolje što mogu da bi ušli u grupnu fazu.
Svaka njima cast, samo nek to preusmjere na ligu, jer za grupe realno imamo 0.01% sanse.
Mogu se oni spremat i vjerovat do sutra, nama u trećem pretkolu ili PO ne gine neka Fiorentina, ili Aston Villa, i slikaj se.

Proći barem ova 2 pretkola a dalje šta bude. Fokusirati se na ligu, uzeti titulu pa će dogodine put u grupe biti na tacni serviran.
Sve polazi od uvjerenja. Lijepo je kad vjeruju i imaju tako visoko postavljenu ljestvicu. Djeluju mi kao klapa koja moze svasta ako je takav mindset.
Igraj bordobijeli!
- 1 9 4 6 -

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 03 jul 2023, 23:51

Nek uvezu prvih sest pobjeda u prvenstvu do Zrinjskog meni ce to biti ravno plasmanu grupnu fazu konferencije :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 jul 2023, 23:53

Mi trebamo polako podici ljestvicu i igrace prodavati od 1-1.5 mil€ pa čak i na 2mil€ (najbliži tome bi bio Renan ako zabije ovu sezonu 15+ golova).
Polako podici ljestvicu i tu, ali prvo moramo sebe kao klub dobro pretentovati kako u Evropi tako i u ligi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 jul 2023, 00:07

ElCartel11 je napisao/la:
03 jul 2023, 23:53
Mi trebamo polako podici ljestvicu i igrace prodavati od 1-1.5 mil€ pa čak i na 2mil€ (najbliži tome bi bio Renan ako zabije ovu sezonu 15+ golova).
Polako podici ljestvicu i tu, ali prvo moramo sebe kao klub dobro pretentovati kako u Evropi tako i u ligi.
Domaci trofeji i prolazak kojeg pretkola u Evropi su preduslov da bi za nekog igraca tražio milionski iznos, uz naravno to da taj igrac pruži konkretan doprinos u tim uspjesima. Dal Varešanović niti ima trofeje (piše mu se kup 20/21, imao doprinos koliko i mi sa foruma) niti ima išta konkretno odigrano u evropskim utakmicama.
Npr. Cimirot je u Dalovim godinama imao titulu, kup, play - off EL (prekucao protiv Haugesunda i Atromitisa, kao i prvu utakmicu sa Borussiom), par utakmica za A reprezentaciju, prije toga bio standardan u mladoj reprezentaciji.....Tako da je milionski transfer u PAOK bio logičan slijed događaja.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 jul 2023, 00:10

Lucas je napisao/la:
04 jul 2023, 00:07
Domaci trofeji i prolazak kojeg pretkola u Evropi su preduslov da bi za nekog igraca tražio milionski iznos, uz naravno to da taj igrac pruži konkretan doprinos u tim uspjesima. Dal Varešanović niti ima trofeje (piše mu se kup 20/21, imao doprinos koliko i mi sa foruma) niti ima išta konkretno odigrano u evropskim utakmicama.
Npr. Cimirot je u Dalovim godinama imao titulu, kup, play - off EL (prekucao protiv Haugesunda i Atromitisa, kao i prvu utakmicu sa Borussiom), par utakmica za A reprezentaciju, prije toga bio standardan u mladoj reprezentaciji.....Tako da je milionski transfer u PAOK bio logičan slijed događaja.
Pogledaj ako ti nije mrsko,podcast sa Andyjem Barom,ne ide to bas tako kako mi mislimo.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 jul 2023, 00:17

mosarajvosa83 je napisao/la:
04 jul 2023, 00:10
Lucas je napisao/la:
Pogledaj ako ti nije mrsko,podcast sa Andyjem Barom,ne ide to bas tako kako mi mislimo.

Koji predlazes? Ima ih vise
- 1 9 4 6 -

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 04 jul 2023, 00:25

Da hoce vise otici dodijalo je sve oko njega. Ako moze i babu povesti da vodi zmajceke.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 jul 2023, 01:00

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
04 jul 2023, 00:17
mosarajvosa83 je napisao/la:
04 jul 2023, 00:10
Lucas je napisao/la:

[media]https://www.youtube.com/live/ruTiC0-jqF4?feature=share[/media]

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 jul 2023, 05:37

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
03 jul 2023, 23:35
Pitar6785 je napisao/la:
03 jul 2023, 22:42

FK SARAJEVO
Nk mamic
LIVERPOOL
FK SARAJEVO..

Ne znam brate sta da ti kazem, najmanje vala zbog babe mu. Nonsalancija ga ubi to je to, raja ne voli to da vidi. Da je tako kao sto kazes neko bi vec ponudio te pare. Nije da ne zna, zna Dal ali mora se vise raditi. Mi gledamo stanje citave ekipe i bilo ko drugi da je na njegovom mjestu isto bi “trpio” vjeruj mi. Ako si se uhvatio da budes taj lider onda moras da imas kohones, moras da ti draza bude asistencija za brata suigraca da ga zabije za klub kojem si ti kapiten ako je za 1% u boljoj prilici nego ti. Ti moras kada nekog igraca napadne ego da budes u stanju presijeci to.
Istina je da ima gluposti kod njega i nekako sebicno izgleda i oduvavajuga djeca tipa mulalic (lagan je nekako nejaj))

Ali vidi se nanjemu da on zna igrat i da je veoma dobar kad se posveti ekipe. Velika je glupost takodje kapitenska traka vodja neki, to tesko da moze jer on da je mesi on nemoze to bit jer nema to recimo (fajtersko nesto ko rahmanovic koji odma leti da ubije ko pid bul Dal je vise ko kojica ) ali njemu kad je glava na mjestu i kad kaze sebi bitno je da sam sve osebe i da klub pobjedi on je vrhunski igrac za ekipe kao sto je zrinjski maribor olimpija sturm i tako te ekipe bez cilja i navijaca..

Takodje njemu je bio babo i dedo teret i prije nego mu je babo uzeo klub..

Tesko je ofanzivca napravit barseloni a ne nama..

10 tku posebno jer nemoze bit grmalj ko lukaku holand nemoze bit malehan ko injesta mora imat sto kuraca da bi uspio..

Sa 10 kila misica sigurno bi bio bolji od rahmanovica to jeste 1 m€ sa ugovorom od 2,5 godine i finom finansijom koju trenutno imamo gdje nas nemoze neki raspali beigradski partizan ljubljana ucjenjivat da ga orodamo za koru hljeba

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Evander i 33 gosta.