FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
raja zna li neko ko je manager dizdareviću?
VVVBK
VVVBK
-
- Kontakt:
Ja dulju ne bih nikad vratio , taj lik puno zuji a malo meda daje . Pa lik nikad nije imao preko 5 golova u sezoni i 2,3 asistencije . Ziljkic za polusezonu to nakucao .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- napoleon72
- Kontakt:
I ja sam protiv vracanja bilo koga, al kako lupas ovako cifre? Kod nas je u sezoni 16/17 imao 12 asistencija, mogao realno jos toliko sta je Hebib sve isfulao u toj sezoni. A igrao 10ku. Golgeter nikad nije bio nesta aman, al asistencije je biljezio itekako.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Torpedo Kutaisi bezveze ekipa
Ma dulja je svemirski brod za ovu ligu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Složio bi se sa tobom u jednom, a to je da do sada od povratnika nismo vidjeli mnogo. Ipak, do sada povratnici su bili najavljivani kao nosioci igre, obično bez prave alternative na poziciji koju su igrali. Sada povratnik dolazi bez očekivanja da bude nosioc, sa ozbiljnim konkurencijama na pozicijama, tako da ako je povratniku u ovom scenariju stalo za razvoj dalje karijere i daljni angažman, taj isti će se životom zalagati i boriti da bude u prvih 11 i da igra, te svaka neozbiljnost ga može vrlo lahko poslati na tribine.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑04 jul 2023, 18:13Rahmanović je možda najbolji poslijeratni igrač Sarajeva. Ako ništa, "najmudovitiji" svakako. Pa opet, ja ga nikad ne bih vratio. Isto tako je i sa Duljevićem. Uslovno govoreći, kako neko ko je označen kao loš, jer nije pod ugovorom, nama može biti dobar?! Moramo se odmaći od takvog načina razmišljanja. Osim upitne volje, spreme i motivacije, u očima povratnika mi smo još uvijek posljednja opcija. Kad promijenimo taj narativ, neće biti potrebe za njima, a samim tim ćemo postati poželjna destinacija. Yebo ti njega čim misli; mogu se u Sarajvo vazda vratit! Moreš moj qratz! Nije klub šuplji han da svak ulazi i izlazi kako hoće.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Petrolul na poluvremenu gubi 0-1 protiv Panathinaikosa, mi smo im 3 menutli za 45min = Sarajevo > Panathinaikos 

Sve mi znamo.
Jesu li ono Dulju iz kluba kaznili, iako smo pobijedili nase kone...
Koliko se sjecam, nesto se zajebavao na terenu i promasio zicer?
Koliko se sjecam, nesto se zajebavao na terenu i promasio zicer?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To je to. Poslije nas je otišao u klubove koji nisu njegov nivo, pa nije statistički ni uradio puno. Hajde cvajta kad je prvi put otišao, ok. Ali poslije toga odlazak u prvu francusku je greška sa igračke strane bio, love je zaradio i to nije upitno. Ugovor na godinu sa opcijom produženja na još jednu, pa da vidimo je li išta ostalo “u njemu”.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 19:10I ja sam protiv vracanja bilo koga, al kako lupas ovako cifre? Kod nas je u sezoni 16/17 imao 12 asistencija, mogao realno jos toliko sta je Hebib sve isfulao u toj sezoni. A igrao 10ku. Golgeter nikad nije bio nesta aman, al asistencije je biljezio itekako.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Procitah kod anamonih da je "najbolji igrac lige" otisao u Hatayspor

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Zadnje cetiri sezone bez gola i 8 asistencija , to je po meni bezveze igrac , cetiri sezone nije dao gol . Ne mogu da nadjem statistiku za tu sezonu koju govoris , ima samo da je postigao 1 gol u toj sezoni .napoleon72 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 19:10I ja sam protiv vracanja bilo koga, al kako lupas ovako cifre? Kod nas je u sezoni 16/17 imao 12 asistencija, mogao realno jos toliko sta je Hebib sve isfulao u toj sezoni. A igrao 10ku. Golgeter nikad nije bio nesta aman, al asistencije je biljezio itekako.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Je li to onaj derbi kad smo ih 1:2 dobili, pored gola imao je jos 2-3 situacije 1 na 1 sa golmanom i tu se zajebavao

90!
- napoleon72
- Kontakt:
Jest

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Morebit, ali to svakako nije poenta.Istinasamo123 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 18:18Jest najbolji u zadnjih 5 godina, od rata 15 boljih igraca od njeg je bilo i proslo kroz klub...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑04 jul 2023, 18:13Rahmanović je možda najbolji poslijeratni igrač Sarajeva. Ako ništa, "najmudovitiji" svakako. Pa opet, ja ga nikad ne bih vratio. Isto tako je i sa Duljevićem. Uslovno govoreći, kako neko ko je označen kao loš, jer nije pod ugovorom, nama može biti dobar?! Moramo se odmaći od takvog načina razmišljanja. Osim upitne volje, spreme i motivacije, u očima povratnika mi smo još uvijek posljednja opcija. Kad promijenimo taj narativ, neće biti potrebe za njima, a samim tim ćemo postati poželjna destinacija. Yebo ti njega čim misli; mogu se u Sarajvo vazda vratit! Moreš moj qratz! Nije klub šuplji han da svak ulazi i izlazi kako hoće.
A mudovitijih od Dedica nije bilo hahaha
To je to,napoleon72 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 19:24Jestkad je bio onaj belaj na sjeveru Grbavice s murijom, novembar 2014. Dulja 2 put izlazio sam kao duh na Antolovica i driblao ga, oba puta zas.rao.

- belosevic23
- Kontakt:
Ma kakav dulja i statistika, jedini kvalitet koji ima je da moze pretrcati igraca jer ima dug korak. To je radio u repki na lijevom krilu. Šut očajan, centaršut također. Po meni bespotreban igrac. Rahmanovic, Vrancic i tako ti inteligentniji igraci su za njega televizor u bojimikimaus je napisao/la: ↑04 jul 2023, 19:20Zadnje cetiri sezone bez gola i 8 asistencija , to je po meni bezveze igrac , cetiri sezone nije dao gol . Ne mogu da nadjem statistiku za tu sezonu koju govoris , ima samo da je postigao 1 gol u toj sezoni .napoleon72 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 19:10I ja sam protiv vracanja bilo koga, al kako lupas ovako cifre? Kod nas je u sezoni 16/17 imao 12 asistencija, mogao realno jos toliko sta je Hebib sve isfulao u toj sezoni. A igrao 10ku. Golgeter nikad nije bio nesta aman, al asistencije je biljezio itekako.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, broj6, mosarajvosa83, OsmanhodzicBuco, PeppermintSA, propoklopac, TETRAPAK i 66 gostiju.