Bordo arena

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bordo arena
Nece Morto nide, toliko suza krvi zajedno prolivenih na forumu
Milijardu posto. Nek im ostane onaj beton za uspomenu da se tu fudbal nekad igrao.
Nema sta, momak sve slikovito objasnio. Tan zeli da usmjeri cak 50 milioa necega. Svaka im cast, neko skonto gdje pare praviti!
Bukvalno od kako znam za FKS sanjam da imamo neku arenu nesto 15milja.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 20:21E da se hoce vise pokrenut prica oko stadiona. 12-15 hiljada stolica, bilo gdje znaci, yebo lokaciju, samo nek je nase. Raja bi maksimalno podrzala, yebo onu pricu "ne bi se niko odazvao", ne bi qrac, pokreni akciju za stolice i svako koga je kosevski vjetar makar jednom dokucio ce odmah tri kupit.
Vidimo se kralju ako Bog da i zajedno u maju da slavimo duplu krunu ako Bog da.
Gazi Diveeeeeeeeeeeee
Ma nek je u Ilijasu sto se mene tice, al nek je nasa. Bayern, Roma, Milan/Inter, Juve... Svi imaju stadione na periferiji.nokee je napisao/la: ↑04 jul 2023, 20:24Bukvalno od kako znam za FKS sanjam da imamo neku arenu nesto 15milja.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 20:21E da se hoce vise pokrenut prica oko stadiona. 12-15 hiljada stolica, bilo gdje znaci, yebo lokaciju, samo nek je nase. Raja bi maksimalno podrzala, yebo onu pricu "ne bi se niko odazvao", ne bi qrac, pokreni akciju za stolice i svako koga je kosevski vjetar makar jednom dokucio ce odmah tri kupit.
Sto nebi podrzali, po 50KM vala svi bi se odazvali.
Samo nekima ce biti problem sto napustamo kosevo i recimo idemo na Ilidzu na novu arenu![]()
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.