Vidimo se na kraju sezone momci. Do tada necu bit prijavljen na ovaj profil, ali naravno pratit cu forum. Nadam se da sam vas obradovao koliko toliko. Ovo vam je zadnje sto cete dobit od mene i sami cete morati skontat jer se poslije ovog odma odjavljujem
Ako je 50m dostupno i ako je za stadion, odmah bih potpisao neki nas stadion do 15.000 mjesta sa natkrivenim tribinama. Kosevo ostaviti opcini Centar nek se igraju ganje...
Torpedo opet na penale zavrsio tekmu, samo sad su pobjedili,0 -0 regularni dio,tvrdo ocigledno igraju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidimo se na kraju sezone momci. Do tada necu bit prijavljen na ovaj profil, ali naravno pratit cu forum. Nadam se da sam vas obradovao koliko toliko. Ovo vam je zadnje sto cete dobit od mene i sami cete morati skontat jer se poslije ovog odma odjavljujem
na kraju sezone nick nofearhzisback, ako i ovo bude tačno, Mortem ti daje predaje forum
Nece Morto nide, toliko suza krvi zajedno prolivenih na forumu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ako je 50m dostupno i ako je za stadion, odmah bih potpisao neki nas stadion do 15.000 mjesta sa natkrivenim tribinama. Kosevo ostaviti opcini Centar nek se igraju ganje...
Milijardu posto. Nek im ostane onaj beton za uspomenu da se tu fudbal nekad igrao.
Evo bio je maloprije clanak za petrolul stadion njihov 15 000 samo kopirati projekat bukvalno. 25 mil € taman
**** vas ove igrice pogadjanja, ako imate fakat neke informacije koje ce obradovat raju, pljunite sta znate, ovi se gore ubise od Duljevica, bilijara do Tatara.
Nema sta, momak sve slikovito objasnio. Tan zeli da usmjeri cak 50 milioa necega. Svaka im cast, neko skonto gdje pare praviti!
Jel vam sad jasno, fkt ima smisla onda promjena transfer politike. A mi brzi bili pa kolektivno srali.
Uzivajmo!
I Edisu vjerujem, tog Ken cho nema potrebe dovoditi. Mirvic sve prati
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 04 jul 2023, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
E da se hoce vise pokrenut prica oko stadiona. 12-15 hiljada stolica, bilo gdje znaci, yebo lokaciju, samo nek je nase. Raja bi maksimalno podrzala, yebo onu pricu "ne bi se niko odazvao", ne bi qrac, pokreni akciju za stolice i svako koga je kosevski vjetar makar jednom dokucio ce odmah tri kupit.
E da se hoce vise pokrenut prica oko stadiona. 12-15 hiljada stolica, bilo gdje znaci, yebo lokaciju, samo nek je nase. Raja bi maksimalno podrzala, yebo onu pricu "ne bi se niko odazvao", ne bi qrac, pokreni akciju za stolice i svako koga je kosevski vjetar makar jednom dokucio ce odmah tri kupit.
Bukvalno od kako znam za FKS sanjam da imamo neku arenu nesto 15milja.
Sto nebi podrzali, po 50KM vala svi bi se odazvali.
Samo nekima ce biti problem sto napustamo kosevo i recimo idemo na Ilidzu na novu arenu
Vidimo se kralju ako Bog da i zajedno u maju da slavimo duplu krunu ako Bog da.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 04 jul 2023, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Bukvalno od kako znam za FKS sanjam da imamo neku arenu nesto 15milja.
Sto nebi podrzali, po 50KM vala svi bi se odazvali.
Samo nekima ce biti problem sto napustamo kosevo i recimo idemo na Ilidzu na novu arenu
Ma nek je u Ilijasu sto se mene tice, al nek je nasa. Bayern, Roma, Milan/Inter, Juve... Svi imaju stadione na periferiji.