FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jul 2023, 20:08

Mario i Eldare krmad debela dabogda se udavili ono ujutru kad trpate 50 cevapa usta da malo prezalogajite.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 jul 2023, 20:09

antisisoja1919 je napisao/la:
04 jul 2023, 20:07
Sad se može i ugasiti. Zaboli me qrc.
Al valja kroz grad pojedinim proci. Al boli njih briga, njima je obraz strani pojam.
A ti Seceru krepo polako.
E to i ja kontam. Nek rade sta hoce sad. I da uzmu ligu prvaka, yebe mi se dok god su ova gofna u klubu. Ovo je poraz svih nas, ne samo Azmirov. Dozvolili smo svi kolektivno da nam 5 likova sa 20 maraka u dzepu uzmu klub
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 04 jul 2023, 20:10

tuzlak1987 je napisao/la:
04 jul 2023, 20:08
Mario i Eldare krmad debela dabogda se udavili ono ujutru kad trpate 50 cevapa usta da malo prezalogajite.
Koji je Mario?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 jul 2023, 20:11

MoodyHank je napisao/la:
04 jul 2023, 20:10
Koji je Mario?
Lovric. Krme debelo. Ugusio se u cevapima dabogda
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jul 2023, 20:13

DamirT je napisao/la:
04 jul 2023, 20:11
MoodyHank je napisao/la:
04 jul 2023, 20:10
Koji je Mario?
Lovric. Krme debelo. Ugusio se u cevapima dabogda
To ti je vepar jedan.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 jul 2023, 20:15

Dejan Pavić i Goran Milić kao dopredsjednici te Kemal Papračanin, Mesud Smajić, Admir Mosorović i Senad Salkić kao članovi.

Evo clanova UO. Majku im yebem svima
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 04 jul 2023, 20:22

Rimes87 je napisao/la:
04 jul 2023, 20:04
MejdanTz je napisao/la:
04 jul 2023, 20:01
Azmir, ako je upravu da mu je Sloboda dužna novac koji spominje, sada treba da aktivira svoja potraživanja i odma hinjama spusti. Da sam na njegovom mjestu to bi uradio.
Sto? Samo bi navuko gnjev svih nas na sebe, ne bi mu to bilo pametno ni sekunde.
Gnjev koga tačno? Ljudi koji su pustili da 4 čovjeka odluče o sudbinu kluba? Previše se mi dižemo za nekog ko je jedna velika 0 u svakom navijačkom smislu.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 jul 2023, 20:24

MejdanTz je napisao/la:
04 jul 2023, 20:22
Rimes87 je napisao/la:
04 jul 2023, 20:04
MejdanTz je napisao/la:
Azmir, ako je upravu da mu je Sloboda dužna novac koji spominje, sada treba da aktivira svoja potraživanja i odma hinjama spusti. Da sam na njegovom mjestu to bi uradio.
Sto? Samo bi navuko gnjev svih nas na sebe, ne bi mu to bilo pametno ni sekunde.
Gnjev koga tačno? Ljudi koji su pustili da 4 čovjeka odluče o sudbinu kluba? Previše se mi dižemo za nekog ko je jedna velika 0 u svakom navijačkom smislu.
Nema tu gnjeva nikakvog. Vjerujem da ce ljudi i prestati ici na utakmice radi par ovih sto su nas sve syebali. Volio bi da ih sad Azmir syebe vise nego ista
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 04 jul 2023, 20:24

Azmir Husić žestoko o čelnicima Slobode: To je sada postao privatni klub, a ja im nisam bio podoban

"Nema tu šta, imaju ljudi koji imaju većinska upravljačka prava, koji su privatizovali Slobodu i oni su ti koji odlučuju. Sloboda više, moramo to svi znati, nije gradski klub, to je privatni klub i nije ono što je nekada bila. Sloboda je sada vlasništvo nekoliko ljudi i kako oni odlučuju, imaju apsolutno pravo odlučiti koga će staviti na čelo. Ja im sigurno nisam bio podoban, na samom početku sam im rekao da ne želim da ljudi koji manje znaju o nogometu od mene budu moji poslodavci. S tim smo i završili priču, a ja im kao takav nisam bio podoban i tu je bio kraj", rekao je Husić pa nastavio:

"Nemam šta biti ljut. Sinoć sam kasno stigao iz Italije, a danas sam već u Makarskoj na moru, želim da se odmorim. Eto toliko sam ljut, sada u osam sati rekreativno igram tenis i to je to."

Nakon toga je objasnio šta je on zapravo tražio od skupštine Slobode i kakav je bio njegov plan, odnosno s kojom idejom je želio da se klub vodi.

"Nije tačno da sam ja tražio da imam pod kontrolom čitav upravni odbor i skupštinu kluba, baš suprotno, sada je trenutno takva situacija, a oni su mi nudili da budem dio toga. Ja sam rekao da Slobodu želim vratiti građanima i svima onima koji vole Slobodu, čak smo se dogovarali i kako će izgledati ta skupština, u kojoj će se plaćati 100 KM mjesečno i da taj broj bude od tri do beskonačno. Time se dokazuje moja namjera, da u skupštini ne može sjediti niko ko ne može dati nešto za Slobodu. Onda smo odlučili da to bude simbolično 100 KM na mjesečnom nivou i da takvih imamo beskonačno ljudi. Ja bih bio najsretniji da imamo 10.000 takvih ljudi, a naravno da to nije moguće", kaže Husić pa dodaje:

"Ja sam rekao da na način na koji su oni sada napravili klub, ja ne želim da dođe do privatizacije kluba. Nisam želio na taj način da oni budu poslodavci meni, da to ne dolazi u obzir kada sam ja u pitanju. Ja nisam htio biti to što su oni danas. To je ogromna razlika."

Rekao je da, na kraju svega, Slobodi želi sve najbolje i da se nada kako će ih već naredne sezone gledati u Premijer ligi BiH.

"Mi smo bili s predstavnicima navijača, a rekli smo na koji način će oni biti članovi. Željeli smo da sedam ljudi preuzme trenutno klub, kako ne bi gubili na vremenu, a da u roku od tri mjeseca vratimo ovo stanje skupštine, koje je bilo prije ove garniture ljudi koji su privatizovali Slobodu. Ipak, neka im bude sretno, svima koji budu radili, ovo sada ništa nije bitno, bitno je da se otkočilo i bez obzira ko je na čelu kluba. Ovo je druga šansa za Senada Mujkanovića, nadamo se da će u ovom drugom putu nešto pokazati. Gdje je griješio, sada može popraviti, sada ima iskustvo više i neka uspije vratiti Slobodu u Premijer ligu BiH, sve će mu biti oprošteno što ranije nije znao", smatra Husić.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 04 jul 2023, 20:25

Dakle Azmirov prijedlog skupstina 100KM mjesecno, od 1 do beskonacno mogu uci. Perverzija skupstina ali jbg.

Aci druze. Ko nas je.bo godinama, je.bat ce nas opet? Ili ovaj samo jednom je.be, ne je.be opet? E jest izabro stih :rol: Ima Boga, i po ovoj ironiji se vidi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 04 jul 2023, 20:25

Zanima me po kojem pravnom i legitimnom sistemu su izabrali predsjednika ?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 04 jul 2023, 20:26

Klub nista ne objavljuje neće ni da kažu smiju li uopste? Izradili su i navijače i Azmira I grad. Nema dalje odlučuju kako je njima volja. Treba se vidjeti kako se može smijeniti ovaj UO pa makar igrali i kantonalnu jer ako ovi budu formirati novu skupstinu opet ćemo dobiti da se nikad ne može UO smijeniti pravnim putem dok ne prigusti kao ovima ove godine kad su morali ići ali doveli su svoje ljude.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 jul 2023, 20:26

Hoćemo l' sad ukinut tranšu od grada kao što su pojedini tražili u slučaju da Azmir preuzme? :kafa:

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 04 jul 2023, 20:26

tuzlanskinacin je napisao/la:
04 jul 2023, 20:06
MejdanTz je napisao/la:
I neka uradi, neka ispadnemo u najnizi rang sve može ali da Fukare i navijači preuzmu klub, a što da i on tad ne bude podrška Fukarama. Bolje krenuti putem Čelika samo da klub dodje u prave ruke a ne u ruke nekog ko će sutra ugasiti klub.

Ne znam brate al mislim da si spominjao da si blizak ili da si u Fukarama u svakom slučaju svaka cast grupi.
Što se grupe tiče od ovog trenutka ide u bojkot, sumnjam da će se više ići na utakmice, a kako će se dalje bojkotovati protiv ovih novih ostaje da se vidi.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jul 2023, 20:29

mirsonetz je napisao/la:
04 jul 2023, 20:25
Zanima me po kojem pravnom i legitimnom sistemu su izabrali predsjednika ?
UG im prodao klub za 24 hiljade maraka.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 jul 2023, 20:29

Hajmo dajte sad one tajne informacije.

Ko su ostali kandidati bili?

Kakav je plan bio od Bundoglavog?

One floskule da ce raditi na poboljsanju OP nek okace macku o rep. Znaci da ce biti sve ko i prije, nece marke dati, a uzimat ce pare od grada uredno. Molim Boga da im Grad ukloni te pare, pa nek se onda snalaze.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 04 jul 2023, 20:31

https://www.fksloboda.ba/vijesti/potpis ... FC79x70qTt

Samo da se prisjetimo:
"Na ovaj način završen je proces imenovanja novog klupskog rukovodstva kojem želimo mnogo sreće u predstojećem radu i nadolazećim izazovima."

L A Ž O V Č I N E !!!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 04 jul 2023, 20:31

Sad ćemo gledati Salku Zildžića u ložama,ej na šta smo spali...

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 04 jul 2023, 20:32

MejdanTz je napisao/la:
04 jul 2023, 20:26
tuzlanskinacin je napisao/la:
04 jul 2023, 20:06
MejdanTz je napisao/la:
I neka uradi, neka ispadnemo u najnizi rang sve može ali da Fukare i navijači preuzmu klub, a što da i on tad ne bude podrška Fukarama. Bolje krenuti putem Čelika samo da klub dodje u prave ruke a ne u ruke nekog ko će sutra ugasiti klub.

Ne znam brate al mislim da si spominjao da si blizak ili da si u Fukarama u svakom slučaju svaka cast grupi.
Što se grupe tiče od ovog trenutka ide u bojkot, sumnjam da će se više ići na utakmice, a kako će se dalje bojkotovati protiv ovih novih ostaje da se vidi.
Puna podrška ne samo bojkot grupe već se trebaju pridruzit svi navijači je ne vidim sebe na utakmici dok su ovi uprava. Ima TV može se pogledat utakmica i ispratit Sloboda, jer se mi navijači Slobode nikad nećemo odreći.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 04 jul 2023, 20:33

Jedan od koraka, s tim da Fukare to pokrenu.
Svaka utakmica na parking na istoku, prozivat upravu, niko na stadion da ne ulazi.
A poduzimati i druge korake.
Sad nek lagano zabrane komentare na fb, nece svakako niko komentarisat.
Volim tebe, više od sebe

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.