FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel može neko da napiše imena svih kerova koja su danas odlučivali ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Nema veze
-
- Kontakt:
Znam samo dio priče. Kad igraju oni prljavo moramo i mi.simonknows je napisao/la: ↑04 jul 2023, 20:52Sekunda mi fali da objavim s€x skandal javno, da vidite kakve su nam persone vodile klub! Federalna nam je puno!
Novinari, bujrum PP pa ko više ponudi
LaBombonera brat već zna haman šta Simon ima![]()
-
- Kontakt:
JAO ZNAM STAA JE HAHAHAHAH

De saljite ljubim vas
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Hebote, kako vi to iskopate, bukvalno sam poslao jednoj osobi koja će me čut sad za to dijeljenjemontolivo18 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:04JAO ZNAM STAA JE HAHAHAHAH![]()

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Vecina ovih koji su sad za njega bi potezanjem tih dugova i dvolacenjem kluba pred bankrot odrala ga zivog. Na stranu sve, ali ovakvi smo i to potvrdjuje samo tvoju zadnju recenicu. Tesko nama sa nama.MejdanTz je napisao/la: ↑04 jul 2023, 20:22Gnjev koga tačno? Ljudi koji su pustili da 4 čovjeka odluče o sudbinu kluba? Previše se mi dižemo za nekog ko je jedna velika 0 u svakom navijačkom smislu.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
U jednom trenutku bila je prica da je i kandidat Ismar Šabović momak koji vodi RK Slobodu, ja sam jedino njega vidio ko ispravnog lika i nadao sam se da će mozda biti on, izjalovilo se ne znam što.DamirT je napisao/la: ↑04 jul 2023, 20:29Hajmo dajte sad one tajne informacije.
Ko su ostali kandidati bili?
Kakav je plan bio od Bundoglavog?
One floskule da ce raditi na poboljsanju OP nek okace macku o rep. Znaci da ce biti sve ko i prije, nece marke dati, a uzimat ce pare od grada uredno. Molim Boga da im Grad ukloni te pare, pa nek se onda snalaze.
Znam da bi u pocetku bio popljuvan jer je 90% ljudi za Azmira i nece da razmisle o drugoj opciji, ali za Ismara znam da je top.
Ja od pocetka nisam bio za Azmira ali to sam drzao kao svoje misljenje, s' obzirom da je 90% navijaca za njega ne bi imao nista protiv, mogu ga svarit nekako.
Kad bi vagao između Azmira i Senada odabrao bi Azmira čisto eto radi sise što bi prevagnulo, ma da i Senadova glava nije za odbacit 15 kila zive vage.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Mala čaršijasimonknows je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:05Hebote, kako vi to iskopate, bukvalno sam poslao jednoj osobi koja će me čut sad za to dijeljenje![]()

-
- Kontakt:
Je li prilika da mi ugasimo njih prije nego oni nama klub.
Osnivanje Fk Sloboda 1919 koja ce imati podrsku navijaca i koju vode navijaci bi bio potez kojima bismo pokazali ovim bolesnicima,ljudskom olosu,nesorti i djubradi da smo ih pobijedili u njihovoj igri jer oni svakako zele da ugase klub.
Osnivanje Fk Sloboda 1919 koja ce imati podrsku navijaca i koju vode navijaci bi bio potez kojima bismo pokazali ovim bolesnicima,ljudskom olosu,nesorti i djubradi da smo ih pobijedili u njihovoj igri jer oni svakako zele da ugase klub.
-
- Kontakt:
Treba uputiti poziv, molbu MIRNESU AJANOVICU
Njemu ce dobro doci kao politicka kampanja protiv SDP -ovaca a lik se razumije u pravo..
Skupiti cemo svi pare koliko je potrebno, dogovorimo npr jednu noc svi u Slobodu kafic sjednemo Mirnesa pozovemo i dovorimo naredne korake. NOVAC CEMO SKUPITI!
Idemo u pravnu bitku
Njemu ce dobro doci kao politicka kampanja protiv SDP -ovaca a lik se razumije u pravo..
Skupiti cemo svi pare koliko je potrebno, dogovorimo npr jednu noc svi u Slobodu kafic sjednemo Mirnesa pozovemo i dovorimo naredne korake. NOVAC CEMO SKUPITI!
Idemo u pravnu bitku
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Saljite ba, ne budite Aco, Mario, Secer i Eldar (u prevodu supci) 

Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Vjerovatno je Mujkanović jedan od anonimnih kandidata...
Ne mogu da vjerujem da ovo govorim, ali i meni se on cini kao najizglednija opcija jer se moze nositi sa svkakvim tipovima ljudi jer je i on, da ne kazem sta.mk1008 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:09Treba uputiti poziv, molbu MIRNESU AJANOVICU
Idemo u pravnu bitku
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
On jest populista, vakav , nakav al ima m*da za mnoge stvari .Rimes87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:12Ne mogu da vjerujem da ovo govorim, ali i meni se on cini kao najizglednija opcija jer se moze nositi sa svkakvim tipovima ljudi jer je i on, da ne kazem sta.mk1008 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:09Treba uputiti poziv, molbu MIRNESU AJANOVICU
Idemo u pravnu bitku
Sjetite se covid-a
A ovo bi mu doslo dobro da poremeti SDP, a vjerujem da bi u tome uspio...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Predaja nije opcija......pogotovo ovom ljudskom dnu. Nastavljamo se boriti svim mogucim legalnim sredstvima.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Ovi koji su vidjeli o čemu je riječ, nema potrebe da se to širi dalje i da izbija u javnost. Prvo jer ima daleko većih krivaca ali eto vas 2-3 koji ste vidjeli, vidjeli ste jer vjerujem da nećete to širiti i čisto da vidite ko nam je sve prošao kroz klub.
A i mi ćemo biti karakter za razliku od njih, ja sam se suzdržao od objavljivanja.
A i mi ćemo biti karakter za razliku od njih, ja sam se suzdržao od objavljivanja.

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Matere mi marke ne bi zalio sto bi dao Fukarama za advokata, samo da se zapocne borba
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.