Kojeg hodžu?Sunderland je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:30Ljudi ovo nije za javnosti trebamo se okrenuti drugim stvarima svi mi imamo sestre i mame i ove stvari nisu da isplivaju nigdje.
Så ovom gamadi se treba drugačije boriti.
Čuj Muslimovic a Salko doveo Hodžu u royal
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sky9 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:34Sigurno si bio dijete, pa se ne sjećaš...slobodaiztuzle je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:28Pa ljudi dragi jesam li ja fakat toliko zatucan ili stvarno "neznam" ko je uopste nusret muslimovic?
![]()

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
- Kontakt:
Iz ZivinicaSky9 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:36Kojeg hodžu?Sunderland je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:30Ljudi ovo nije za javnosti trebamo se okrenuti drugim stvarima svi mi imamo sestre i mame i ove stvari nisu da isplivaju nigdje.
Sloboda je moja nacija
Mislim da je trenirao Bratstvo iz Gracanice.. komedija_dreamer_ je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:31Haman si mlad, Nusret je igrao dosta dugo za slobodu, bio dobar bek. Ne znam ima li ikakvog iskustva kao trenerslobodaiztuzle je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:28Pa ljudi dragi jesam li ja fakat toliko zatucan ili stvarno "neznam" ko je uopste nusret muslimovic?
-
- Kontakt:
Zlatan Nalić jedna od opcija za trenera.
-
- Kontakt:
Za ove sto me nisu razumjelislobodaiztuzle je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:35Mislim da si me shvatio._dreamer_ je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:31Haman si mlad, Nusret je igrao dosta dugo za slobodu, bio dobar bek. Ne znam ima li ikakvog iskustva kao trenerslobodaiztuzle je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:28Pa ljudi dragi jesam li ja fakat toliko zatucan ili stvarno "neznam" ko je uopste nusret muslimovic?

Namjerno pod navodnicima "neznam" ali bitnije je šuknuti nego skontati poentu

Zadnja izmjena: slobodaiztuzle, dana/u 04 jul 2023, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075
075
Znači pič.karanje sda struja u TK preko Slobode. Nevjerovatno.Sunderland je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:37Iz ZivinicaSky9 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:36Kojeg hodžu?Sunderland je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:30Ljudi ovo nije za javnosti trebamo se okrenuti drugim stvarima svi mi imamo sestre i mame i ove stvari nisu da isplivaju nigdje.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Hahaha nek mu Senad da opet klauzulu od 200 k u slučaju otkaza
Sloboda je moja nacija
Sve jasnoslobodaiztuzle je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:39Za ove sto me nisu razumjeli

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Jeb.em im majku svima i njima i senadu. Mislim da su ovim definitivno i ovo nas malo budala sto pratimo Slobodu rastjerali. Stoka.
Mislio sam da se neće više nikad vratiti, ali kako sam se samo zajebao...
Kikačoglavi ponovo u Slobodi...
Nas ljudi treba je.bat.
Kikačoglavi ponovo u Slobodi...

Nas ljudi treba je.bat.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nusret Muslimovic odličan srcan igrač Slobode. Prešao u Zrinjski kad je pola ekipe otišlo za Mostar.
Ne vjerujem da se bavi trenerskim poslom
Ne vjerujem da se bavi trenerskim poslom
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Po znanju puno bolja od Muslimovića svaka njemu cast na igračkoj karijeri ali mislim da to u trenerskoj nije neki visok nivo. Tu je on negdje sa Jahom nista bolje ako ne i gore. Samo da opet ne bude problema poslije oko dugova sa Nalićem.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno je trener Bratstva a vodio je i TOŠK par tekmi koliko znam.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Må daće Senad mu ostetnu klauzulu kao da je Alex Ferguson u slučaju otkazatuzlanskinacin je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:44Po znanju puno bolja od Muslimovića svaka njemu cast na igračkoj karijeri ali mislim da to u trenerskoj nije neki visok nivo. Tu je on negdje sa Jahom nista bolje ako ne i gore. Samo da opet ne bude problema poslije oko dugova sa Nalićem.
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Mislim da bi se većina nas složila da je Toni Karačić najbolja opcija.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:44Po znanju puno bolja od Muslimovića svaka njemu cast na igračkoj karijeri ali mislim da to u trenerskoj nije neki visok nivo. Tu je on negdje sa Jahom nista bolje ako ne i gore. Samo da opet ne bude problema poslije oko dugova sa Nalićem.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro je, sa Rahimica i Barbareza na seoskog igraca.
Ne da ovaj kvazimodo nece uci u PL vec ce zavrsiti 10. na tabeli.

-
- Kontakt:
Najbolje je dovesti prekaljenog trenera za federalnu liguSmaila Karica ako se nije penzionisaotuzlak1987 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:48Dobro je, sa Rahimica i Barbareza na seoskog igraca.![]()
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.