Tobejarabi
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pozdrav momci, izvinite na upadu.
Imate li informacije neke novije o Gulasviliju i posudbi, nešto novije u zadnjih par dana?
Imate li informacije neke novije o Gulasviliju i posudbi, nešto novije u zadnjih par dana?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Što drug? Pa iz ambisa te izvuko. Pokazo se ko prijatelj kluba dva puta kad je gorilo. Na Koševu se može svašta napraviti, ima još lokacija. Ako misle tu silu uložiti onda ima tu dosta rušenja Koševa, što ne bi bilo loše. Hoteli, bazeni, restorani, tc...
Para na paru uš na fukaru

🇵🇸
Ako ce nam na pozicije u klubu dolaziti ovi Tanovi bolje da Ajla ostane... sumnjivi likovi do kraja. Meni licno je i Tan ne izgleda kao cist lik, faca mi daje takav utisak. I zna li neko zasto je on ono 2016 prestao davati pare, kad ono ostadosmo bez Evrope i kad su plate kasnile po nekoliko mjeseci?
Vanja8 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:16Ma ko god bio trener, jednostavno se neke stvari moraju ispostovati...
Zar bi trebalo da pustimo da nam igrac odredjuje da li ce biti zamjenjen ili ne ?
Mozemo mi dobijati aritmiju na pomen Mirze Varesanovica, ali bilo ko da je na klupi za ovakve stvari mora imati podrsku Uprave ...
Shvatam nezadovoljstvo, ali profesionalac si i moras neke stvari prihvatiti, a ne drzati nekome pridiku sto te mijenja...
Zamjeni se jedan Ronaldo i Messi, ne bi smio Ilija Martinovic.
U svakom slucaju, hvala za sve i sretno
100%

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- napoleon72
- Kontakt:
E cuj Tan popusio pare u fudbalu haahha, lik sa dvije promocije u Premiership zaradio vise love nego sto zaradi osvajac triplete u bilo kojoj ligi.
Lik nije dobar fudbalski gazda al je vrhunski biznismen, Cardiff je uz Fulham i Norwich najpoznatiji jojo klub u Engleskoj. Ispadnu, vrate se, okrenu oko 250 miliona funti samo od FA, a gdje su sponzori i TV prava. U pojacanja ulozi 50ak miliona, opet ispadne i tako u krug.

Lik nije dobar fudbalski gazda al je vrhunski biznismen, Cardiff je uz Fulham i Norwich najpoznatiji jojo klub u Engleskoj. Ispadnu, vrate se, okrenu oko 250 miliona funti samo od FA, a gdje su sponzori i TV prava. U pojacanja ulozi 50ak miliona, opet ispadne i tako u krug.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
moreno123 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:21Ako ce nam na pozicije u klubu dolaziti ovi Tanovi bolje da Ajla ostane... sumnjivi likovi do kraja. Meni licno je i Tan ne izgleda kao cist lik, faca mi daje takav utisak. I zna li neko zasto je on ono 2016 prestao davati pare, kad ono ostadosmo bez Evrope i kad su plate kasnile po nekoliko mjeseci?
Covjeku legalno procjenjeno bogastvo je skoro milijarda, ali tebi sumnjivo zbog face

Ne znam brate ali neki osjećaj baš ružan ako mogu tako reći imam u vezi njega, pogotovo ako bude stavljao svoje ljude. Koliko Mirvić ima procenat kluba? Jedino on ako bi nešto u vezi stadiona, tc itd. imao veze. Kad se sjetim Nama čovjek se povukao i umjesto Tan da uskoći gotovu titulu skoro pa duplu krunu ima u rukama oni ništa. Stvarno loš osjećaj imam daj Bože da griješimTorino je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:17Što drug? Pa iz ambisa te izvuko. Pokazo se ko prijatelj kluba dva puta kad je gorilo. Na Koševu se može svašta napraviti, ima još lokacija. Ako misle tu silu uložiti onda ima tu dosta rušenja Koševa, što ne bi bilo loše. Hoteli, bazeni, restorani, tc...
Para na paru uš na fukaru![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
To su ljudi koje na kraju gledaju koliki je saldo. A saldo je bio pronevjeren. I takav covjek napusta biznis, kljuc u bravu idemo dalje. Tan je ulagao a zasto? pogledajte podcast sa Edisom Kusturicom.moreno123 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:21Ako ce nam na pozicije u klubu dolaziti ovi Tanovi bolje da Ajla ostane... sumnjivi likovi do kraja. Meni licno je i Tan ne izgleda kao cist lik, faca mi daje takav utisak. I zna li neko zasto je on ono 2016 prestao davati pare, kad ono ostadosmo bez Evrope i kad su plate kasnile po nekoliko mjeseci?
Ocito je lik vidio cigru u Mirvicu, covjek predocio racune za kratko vrijeme, koji su u plusu s tendencijom rast, i sto da dalje ne ulaze??
Mirva samo naprijed.
I briga me za stadion. Ugl nek doguraju da se moze igrati grupa na Kosevu. nek srede ove goruce probleme i natkriju ako mogu sta, priblize tribine modifikuju, poslovne naprave, to je vec novi stadion. Bio u Rajlovcu novi isto svejedno
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 04 jul 2023, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Hahaha ta ce onguadalupe je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:25moreno123 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:21Ako ce nam na pozicije u klubu dolaziti ovi Tanovi bolje da Ajla ostane... sumnjivi likovi do kraja. Meni licno je i Tan ne izgleda kao cist lik, faca mi daje takav utisak. I zna li neko zasto je on ono 2016 prestao davati pare, kad ono ostadosmo bez Evrope i kad su plate kasnile po nekoliko mjeseci?
Covjeku legalno procjenjeno bogastvo je skoro milijarda, ali tebi sumnjivo zbog face![]()
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Hebo majku sta je nas narod. Poslusajte Kusturicu prvo. Lik dosao i u nista ulozio,vratio dugove i napravio kamp i kao sumnjiv Tan hahah valjda kontali da ce ga moci po usima pucat do kad zele. Pitao Kusturicu kakav je ovo stadion,jel vas,gdje trenirate itd i opet ulozio i spasio nas. Hvala mu za sve,dodje iz Malezije i rijesi sve,dok od legendi Merdanovic kupio uloge,toliko o tome i toj ljubavi. Ova Aylah sluzi Mirvicu vise da mu ekonomiju vodi jer je to i zavrsila,kakva ona i poznavanje sporta.
Guro je Tan lovu i kad su poplave bile, pa je pomogo ješ neke institucija. Svidjelo mu se u Sarajevu i klub i navijači i naši ljudi. Imao sam priliku na slikama da vidim Mirvićevu jahtu. Baš imaju love, on je baš zapeo da od nas napravi respektabilan klub. Sječam se kad je preuzimao da je rekao da će raditi na tome i da Tan ulaže novac u klub i koliko vidim pao je dogovor. Tan je mlijarder, ima vizije, Mirvić takođe, a komentarišu ih ljudi koji registraciju na tri rate plate.H8Z7 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:26Ne znam brate ali neki osjećaj baš ružan ako mogu tako reći imam u vezi njega, pogotovo ako bude stavljao svoje ljude. Koliko Mirvić ima procenat kluba? Jedino on ako bi nešto u vezi stadiona, tc itd. imao veze. Kad se sjetim Nama čovjek se povukao i umjesto Tan da uskoći gotovu titulu skoro pa duplu krunu ima u rukama oni ništa. Stvarno loš osjećaj imam daj Bože da griješimTorino je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:17Što drug? Pa iz ambisa te izvuko. Pokazo se ko prijatelj kluba dva puta kad je gorilo. Na Koševu se može svašta napraviti, ima još lokacija. Ako misle tu silu uložiti onda ima tu dosta rušenja Koševa, što ne bi bilo loše. Hoteli, bazeni, restorani, tc...
![]()
Nema tu puno filozofije, samo podrška.
🇵🇸
-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/albert-ri ... iner/75217
Sta se ovo desilo pa je otisao? Mislim da bi bio top, taman prica spanski.

Sta se ovo desilo pa je otisao? Mislim da bi bio top, taman prica spanski.
- ExchangeOffice
Treba kupit ruke u Savezu, da imas zastitu. Nadam se da Mirvic ide i u tom pravcu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
znaci brate Torino podrska u fullu?Torino je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:37Guro je Tan lovu i kad su poplave bile, pa je pomogo ješ neke institucija. Svidjelo mu se u Sarajevu i klub i navijači i naši ljudi. Imao sam priliku na slikama da vidim Mirvićevu jahtu. Baš imaju love, on je baš zapeo da od nas napravi respektabilan klub. Sječam se kad je preuzimao da je rekao da će raditi na tome i da Tan ulaže novac u klub i koliko vidim pao je dogovor. Tan je mlijarder, ima vizije, Mirvić takođe, a komentarišu ih ljudi koji registraciju na tri rate plate.H8Z7 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:26Ne znam brate ali neki osjećaj baš ružan ako mogu tako reći imam u vezi njega, pogotovo ako bude stavljao svoje ljude. Koliko Mirvić ima procenat kluba? Jedino on ako bi nešto u vezi stadiona, tc itd. imao veze. Kad se sjetim Nama čovjek se povukao i umjesto Tan da uskoći gotovu titulu skoro pa duplu krunu ima u rukama oni ništa. Stvarno loš osjećaj imam daj Bože da griješimTorino je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:17
Što drug? Pa iz ambisa te izvuko. Pokazo se ko prijatelj kluba dva puta kad je gorilo. Na Koševu se može svašta napraviti, ima još lokacija. Ako misle tu silu uložiti onda ima tu dosta rušenja Koševa, što ne bi bilo loše. Hoteli, bazeni, restorani, tc...
![]()

- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Tako je buraz,kod nas ce ti ljudi sa 4 razreda osnovne objasniti Tanu ili Mirvicu kako i sta da rade,objasnice im ekonomiju i sve u vezi ekonomije itd to smo mi,zanimljivo kako smo pametni a nigdje nas u nicemu nema,sport ili bilo koja grana. Rekao sam prije dolaska Mirvica i Tana,ovdje ce uspjeti samo covjek koji ne hebe zivu silu,koji nece pitat razne budale kako i gdje da ulaze zamisli svoj novac. Nasi ljudi da mogu, natjerali bi te da ulazes ili kupujes sa svojim parama ono sto oni zele,zaostali smo u svakom pogledu.Torino je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:37Guro je Tan lovu i kad su poplave bile, pa je pomogo ješ neke institucija. Svidjelo mu se u Sarajevu i klub i navijači i naši ljudi. Imao sam priliku na slikama da vidim Mirvićevu jahtu. Baš imaju love, on je baš zapeo da od nas napravi respektabilan klub. Sječam se kad je preuzimao da je rekao da će raditi na tome i da Tan ulaže novac u klub i koliko vidim pao je dogovor. Tan je mlijarder, ima vizije, Mirvić takođe, a komentarišu ih ljudi koji registraciju na tri rate plate.H8Z7 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:26Ne znam brate ali neki osjećaj baš ružan ako mogu tako reći imam u vezi njega, pogotovo ako bude stavljao svoje ljude. Koliko Mirvić ima procenat kluba? Jedino on ako bi nešto u vezi stadiona, tc itd. imao veze. Kad se sjetim Nama čovjek se povukao i umjesto Tan da uskoći gotovu titulu skoro pa duplu krunu ima u rukama oni ništa. Stvarno loš osjećaj imam daj Bože da griješimTorino je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:17
![]()
-
- Kontakt:
Ne mogu da svarim pustanje Ilije nikako, pogotovo nakon novog pravila o strancima.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Meni licno nepase to sto ce se Tan vrtit oko kluba.. vako da bude vanjski bankomat tu je odlican..
Jer u mirvica ta jahta u rangu multi milionera ili multi milijardera..
Dati je lakse odlucit jel po duga po siroka 50 zena u bikiniju oko njega sisu mu daju to ti je znak milijardera
Ako je velicina ko camac i ponjoj hoda Ayla potura i 5-6 zena guzovi vise onda neka Tana nesmetami
Jer u mirvica ta jahta u rangu multi milionera ili multi milijardera..
Dati je lakse odlucit jel po duga po siroka 50 zena u bikiniju oko njega sisu mu daju to ti je znak milijardera
Ako je velicina ko camac i ponjoj hoda Ayla potura i 5-6 zena guzovi vise onda neka Tana nesmetami
- ElCartel11
- Kontakt:
Hmm vracaju se prljavi azijski kladionicarski novac i veš mašine 
Neka Tan ulozi ovo samo u infrastrukturu i nek bude zaduzen za to. Nek gradi hotele, restorane, trzne centre, nek da ime stadionu Malaysia zaboli me. Samo nek se nepetlja puno u sportski segment jer je taraba tu zesca.

Neka Tan ulozi ovo samo u infrastrukturu i nek bude zaduzen za to. Nek gradi hotele, restorane, trzne centre, nek da ime stadionu Malaysia zaboli me. Samo nek se nepetlja puno u sportski segment jer je taraba tu zesca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, bosnas_, Dave, Hajdeee, PeppermintSA, sarajevo19461987 i 58 gostiju.