Bog se bas morao potruditi da napravi navijace dva sarajevska kluba

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ElCartel11 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:56Hmm vracaju se prljavi azijski kladionicarski novac i veš mašine
Neka Tan ulozi ovo samo u infrastrukturu i nek bude zaduzen za to. Nek gradi hotele, restorane, trzne centre, nek da ime stadionu Malaysia zaboli me. Samo nek se nepetlja puno u sportski segment jer je taraba tu zesca.
Posvadjao se sa zalizanim kerom u Mostaru i od tad nije vise ni bio u planu. Malo je jadno da fakticki interim manager tjera igrace na svoju ruku al et.
Naravno, vidimo se u Gruziji ako Bog da.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:41znaci brate Torino podrska u fullu?Torino je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:37Guro je Tan lovu i kad su poplave bile, pa je pomogo ješ neke institucija. Svidjelo mu se u Sarajevu i klub i navijači i naši ljudi. Imao sam priliku na slikama da vidim Mirvićevu jahtu. Baš imaju love, on je baš zapeo da od nas napravi respektabilan klub. Sječam se kad je preuzimao da je rekao da će raditi na tome i da Tan ulaže novac u klub i koliko vidim pao je dogovor. Tan je mlijarder, ima vizije, Mirvić takođe, a komentarišu ih ljudi koji registraciju na tri rate plate.H8Z7 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:26
Ne znam brate ali neki osjećaj baš ružan ako mogu tako reći imam u vezi njega, pogotovo ako bude stavljao svoje ljude. Koliko Mirvić ima procenat kluba? Jedino on ako bi nešto u vezi stadiona, tc itd. imao veze. Kad se sjetim Nama čovjek se povukao i umjesto Tan da uskoći gotovu titulu skoro pa duplu krunu ima u rukama oni ništa. Stvarno loš osjećaj imam daj Bože da griješim![]()
Nema tu puno filozofije, samo podrška.![]()
Neka Cimirota u Arabiji. Za te pare mozes dovesti 2 ekstra igraca.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:43Tako je buraz,kod nas ce ti ljudi sa 4 razreda osnovne objasniti Tanu ili Mirvicu kako i sta da rade,objasnice im ekonomiju i sve u vezi ekonomije itd to smo mi,zanimljivo kako smo pametni a nigdje nas u nicemu nema,sport ili bilo koja grana. Rekao sam prije dolaska Mirvica i Tana,ovdje ce uspjeti samo covjek koji ne hebe zivu silu,koji nece pitat razne budale kako i gdje da ulaze zamisli svoj novac. Nasi ljudi da mogu, natjerali bi te da ulazes ili kupujes sa svojim parama ono sto oni zele,zaostali smo u svakom pogledu.Torino je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:37Guro je Tan lovu i kad su poplave bile, pa je pomogo ješ neke institucija. Svidjelo mu se u Sarajevu i klub i navijači i naši ljudi. Imao sam priliku na slikama da vidim Mirvićevu jahtu. Baš imaju love, on je baš zapeo da od nas napravi respektabilan klub. Sječam se kad je preuzimao da je rekao da će raditi na tome i da Tan ulaže novac u klub i koliko vidim pao je dogovor. Tan je mlijarder, ima vizije, Mirvić takođe, a komentarišu ih ljudi koji registraciju na tri rate plate.H8Z7 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:26
Ne znam brate ali neki osjećaj baš ružan ako mogu tako reći imam u vezi njega, pogotovo ako bude stavljao svoje ljude. Koliko Mirvić ima procenat kluba? Jedino on ako bi nešto u vezi stadiona, tc itd. imao veze. Kad se sjetim Nama čovjek se povukao i umjesto Tan da uskoći gotovu titulu skoro pa duplu krunu ima u rukama oni ništa. Stvarno loš osjećaj imam daj Bože da griješim![]()
Nema tu puno filozofije, samo podrška.
Vrancica i penu dovedes i ostane ti josElCartel11 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:14Neka Cimirota u Arabiji. Za te pare mozes dovesti 2 ekstra igraca.
Sretno u Gruziji. Koliko vas ide? Mozda se vidimo na nekom drugom gostovanju ako Bog da. Svaka cast, kako su planula mjesta..Torino je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:12Naravno, vidimo se u Gruziji ako Bog da.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:41znaci brate Torino podrska u fullu?Torino je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:37
Guro je Tan lovu i kad su poplave bile, pa je pomogo ješ neke institucija. Svidjelo mu se u Sarajevu i klub i navijači i naši ljudi. Imao sam priliku na slikama da vidim Mirvićevu jahtu. Baš imaju love, on je baš zapeo da od nas napravi respektabilan klub. Sječam se kad je preuzimao da je rekao da će raditi na tome i da Tan ulaže novac u klub i koliko vidim pao je dogovor. Tan je mlijarder, ima vizije, Mirvić takođe, a komentarišu ih ljudi koji registraciju na tri rate plate.
Nema tu puno filozofije, samo podrška.![]()
Čega ba. To koga god tjera ova struktura iz ovog ili onog razloga, najplaćeniji, nova floskula se oravi hladno. Prošle zime Suljić, sada Martinović, na zimu, neki novi igrač koji se ne bude svidio treneru.
Pa ne ispadne svake sezone i ne vraca ce svake sljedece.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:23E cuj Tan popusio pare u fudbalu haahha, lik sa dvije promocije u Premiership zaradio vise love nego sto zaradi osvajac triplete u bilo kojoj ligi.![]()
![]()
Lik nije dobar fudbalski gazda al je vrhunski biznismen, Cardiff je uz Fulham i Norwich najpoznatiji jojo klub u Engleskoj. Ispadnu, vrate se, okrenu oko 250 miliona funti samo od FA, a gdje su sponzori i TV prava. U pojacanja ulozi 50ak miliona, opet ispadne i tako u krug.
Napustio.
Ni meni. Imam osjecaj da su namirisali opet milione, pa daj udri. Mirva za MaršalaPitar6785 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:47Meni licno nepase to sto ce se Tan vrtit oko kluba.. vako da bude vanjski bankomat tu je odlican..
Jer u mirvica ta jahta u rangu multi milionera ili multi milijardera..
Dati je lakse odlucit jel po duga po siroka 50 zena u bikiniju oko njega sisu mu daju to ti je znak milijardera
Ako je velicina ko camac i ponjoj hoda Ayla potura i 5-6 zena guzovi vise onda neka Tana nesmetami
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.