Zamisli ljudi bojkotovali klub zbog Mamica koji im je donio nekoliko grupnih faza LP, najjači klub ubjedljivo u Hrvatskoj, svake godine Evropa, najbolje transfere prave i opet im nije valjalo...poznato? Sto rekao Balašević "krivi smo mi sto smo se sklanjali"..Sad cemo da gledamo Bundoglavog na djelu..pa koliko ce nam godina zivota oduzeti pleme im ****..hocemo li ikada u ovoj kaljuzi od lige biti neki faktor..dokle vise, dokle..
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Hoce li nas El Presidente pojacati u napadu i potpisati sina da ozivi karijeru 

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Ide Buci u špic. Moraju ga negdje uhljebit. Ko generalni direktor veze sa zivotom nema, to smo vec vidjeli.zamorano1plus8 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:22Hoce li nas El Presidente pojacati u napadu i potpisati sina da ozivi karijeru![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Njemu je glavni problem sto ne zna da ko te je.bo godinama je.bat ce te opet.

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Klub je svakako u onoj stvari. Oni su kao ti i ja, nemaju resurse da vode klub. Kace se na budzet grada i opet ne ostvare zacrtane ciljeve. Klub nece uci u PL. Od kluba nema nista i te pare su bacene, isle Vici ili nekom hostapleru iz uprave.slatina87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:20I kakve ja sad imam veze s tim? Zbog njih 2 il 3 ja treba preko usta da prevalim da želim Slobodi da ispadne? Da punim Vici kasu, da nas kažnjavaju oduzimanjem bodova? Pa nećeš naštetit nijednom od tih likova pojedinačno nego samo svom klubu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:13
Klubu bas zele lose oni koji su trazili da bude predsjednik onaj koga oni zele jer im se ne svidja onaj koga oni ne zele iako je on daleko bolji kandidat. Pitaj njih sta dobijaju time sto prave stetu Slobodi i sto su joj potpisali losu buducnost.
Sto se tice neregularnosti:
1. Pavic odustao
2. Ne zna se da li je Senad poslao prijavu
3. Nema plana predstavljenog, nema informacija. Islo se na horuk. Sa Azmirom se razgovaralo 15 dana, a sa Senadom moze i za dan, moze i ekspresno UO. Moze sve
4. Otvoreno se lagali simpatizeri
5. Izabrala se losija opcija zbog animoziteta prema drugom kandidatu tj. Islo se konta interesa kluba
6. U izbor se mijesali ljudi koji nemaju funkcije
7. Pregovarale osobe koje su dale otkaz
8. Nema garancije da ce bilo ko uloziti novac u Slobodu osim para od grada
Sto se tice Sulje, glumac prva liga. Pravi se Englez, a sve zna i sve je jasno.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Mortus je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:40Jedino im se moze nauditi da ih se udara po dzepu svaku utakmicu. Baklje petarde nacionalisticko fasisticko vjersko i svako drugo omalovazavanje i slicne akcije i onda napustanje tribineSaltCityAttack je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:13
Gdje ćeš ovo reci druže kakvi to nikad pisaj TC samo Sloboda mogu mi milion dati ja to Sebi nebi dozvolio nikad jer sve možeš prevariti u životu i izgubiti , ali klub nikada nebi smjeo ali na našu žalost može se proglasiti jednim dijelom da ovo ide ka gašenju kluba
El Fatiha zagrci !!!
Ja da sam Azmir ja bi sad svoje pare tražio ali odma čisto da moraju naći pare ili bez licenice da se ostaje. Ali bukvalno bi tražio pare da sam on .. svasteca čovjek ne traži to inače ugasili bi se
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Ovi izabrani imaju zadatak težak, jer na udaru su svakako i biće na još većem udaru ako ne budu imali rezultate.
Vrlo brzo ćemo vidjeti djela od imenovanja trenera pa dovođenja igrača.
Prespavajmo svi pametnije je jutro, a svaki istinski navijač Slobode je pod nekim pritiskom od ispadanja iz lige pa do danas i ovakve reakcije vrele glave su očekivane.
Vrlo brzo ćemo vidjeti djela od imenovanja trenera pa dovođenja igrača.
Prespavajmo svi pametnije je jutro, a svaki istinski navijač Slobode je pod nekim pritiskom od ispadanja iz lige pa do danas i ovakve reakcije vrele glave su očekivane.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja ne želim ništa loše klubu ali se nigdje ja neću učlaniti dok je on tu ja sam vrc rekao jer on nije tužba dobrobit Slobode nego sebe i tinje tacka .. zaradit će na iznajmljivanju stanova , a od gradskih para da ne govorim .. nigdje se učlaniti neću ali neću ni pljuvati klub to je moj klub ko god ga vodio , ali nikako neću prozori podršku ovom čovjeku ali bukvalnoslatina87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:08Koliko nenormalan moraš bit da svom klubu želiš loše jer nije predsjednik neko za kog si ti bio. Tačno je nevjerovatno kakvih sve mentalnih sklopova ima. Šta dobijete pravljenjem štete svojoj Slobodi? Nasikirat ćete UO što ćete napraviti prekid utakmice i što će oni gradske pare prebacit na račun saveza?
Neko je na forumu skoro spominjao da je pravo njegovo područje pa nek objasni ovdje ako je bilo šta nelegalno, al mislim da nije.
Najžalosnije je što će Senad, ako vrati model Skupštine, napravit već korak naprijed u odnosu na prethodnu garnituru.
U tom slučaju se mora obajvit kako je moguće postat članom Kluba i kako je moguće postat članom Skupštine, i onda se treba tu angažovat. Pod svaku cijenu se učlanit u Klub da bi se za 4 godine malo više mi pitali a malo manje ovi do sad.
Ako već želite bojkotovat onda to može i na puni korisniji način. Učlanite se u novo UG ili ako ni njima ne vjerujete učlanite se u Fukare, pare od ulaznica preusmjerit na juniore, kadete, pionire, da djeca ne moraju plaćat sudije za svaku utakmicu. Pratit juniore umjesto prvog tima, napravit svoj fan shop. Al za ovo sve treba TRANSPARENTAN RAD.
Mejdan jel istina što se priča da su na onom sastanku svi bili za model Skupštine od 30ak ljudi , pa čak i Azmirov predstavnik, a onda je on preko telefona rekao da ne podržava taj model?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Eh s ovim ja imam najveći problem. Od svih ovih 8 stavki koje si naveo jedino što može bit neregularno je pod brojem 2. Volio bih da me neko ispravi ko više poznaje pravo od mene al ovako bi to bilo:tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:27Klub je svakako u onoj stvari. Oni su kao ti i ja, nemaju resurse da vode klub. Kace se na budzet grada i opet ne ostvare zacrtane ciljeve. Klub nece uci u PL. Od kluba nema nista i te pare su bacene, isle Vici ili nekom hostapleru iz uprave.
1. Pavic odustao
3. Nema plana predstavljenog, nema informacija. Islo se na horuk. Sa Azmirom se razgovaralo 15 dana, a sa Senadom moze i za dan, moze i ekspresno UO. Moze sve
5. Izabrala se losija opcija zbog animoziteta prema drugom kandidatu tj. Islo se konta interesa kluba
1. Pavić odustao od kandidature da bude predsjednik UO, sad je član što uopšte nije isto
2. Jedino ima smisla
3. Ne zna se da li je, i kakav plan predstavio Mujkanović
4. Imal kakve kazne za laganje?
5. Ne možeš dokazat
6. Ne možeš dokazat
7. Osobe su dale otkaz u UO, a zadržali pozicije u Skupštini, a samo se Skupština pita
8. Ne treba garancija, jer to nije propisano Statutom
Kako nema plana evo plana
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Mogul Buci i Aci da predstave plan novog UO, kako su preuzeli Slobodu? Azmir je trebao preuzeti klub na dvolisnici, i emaliom koji je bio ismijavan. A Senad? Jel uopste imao koju recenicu sastavljenu da preuzme klub? Jel Buci? Ili Aci?
Licemjeri! Lazovi! Neprijatelji Slobode!
Licemjeri! Lazovi! Neprijatelji Slobode!
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
A sa muskim timom sta bude, bude

Interesantno, svaka nova uprava iste ciljeve ima. Jacanje OP i stabilizacija. Pa hoce li neko unaprijediti prvi tim, osim Azmira kad je bio?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To je tvoj vid borbe i apsolutno imaš pravo na to. Moja poenta je da moramo shvatit da 10 000 ljudi koji dođu na stadion a NISU ČLANOVI kluba se pitaju manje nego 1 član kluba. To je isto da imaš 100000 ljudi koji neće da izađu na izbore i izađe nas 10 i izaberemo gradonačelnika, i onda se kao vi nešto bunite.SaltCityAttack je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:37Ja ne želim ništa loše klubu ali se nigdje ja neću učlaniti dok je on tu ja sam vrc rekao jer on nije tužba dobrobit Slobode nego sebe i tinje tacka .. zaradit će na iznajmljivanju stanova , a od gradskih para da ne govorim .. nigdje se učlaniti neću ali neću ni pljuvati klub to je moj klub ko god ga vodio , ali nikako neću prozori podršku ovom čovjeku ali bukvalno
Moj savjet je , učlani se u Klub da se i ti nešto pitaš, jer samo tako možeš promijenit situaciju, ovoj garnituri ovo i odgovara da se svi udaljite jer je lakše manipulisat manjim brojem ljudi.

Mora da imaju uvezanih 50ak stranica strategije i plana kako realizovati istu. Ne bi Buci i Aci bili za njih da nije tako. Oni su tu samo da bude sve kako treba, po PSu, nije da mrze nekog pa ga nece za predsjednika.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Prvo ispadneš, pa kroz mjesec dana dođe The Lobanja. Pa šta je ovo, je.bote.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa kao sto uvijek pogodim, a kao debil sam ovdje pogoditi cu i sada. Sloboda se nece plasirati u Premijer ligu sa ovom garniturom ljudi, a ne da nece vec nece biti ni blizu. A nije mi mrsko cekati, cujemo se kroz godinu kada jos vise potonemo.slatina87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:37Eh s ovim ja imam najveći problem. Od svih ovih 8 stavki koje si naveo jedino što može bit neregularno je pod brojem 2. Volio bih da me neko ispravi ko više poznaje pravo od mene al ovako bi to bilo:tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:27Klub je svakako u onoj stvari. Oni su kao ti i ja, nemaju resurse da vode klub. Kace se na budzet grada i opet ne ostvare zacrtane ciljeve. Klub nece uci u PL. Od kluba nema nista i te pare su bacene, isle Vici ili nekom hostapleru iz uprave.
1. Pavic odustao
1. Pavić odustao od kandidature da bude predsjednik UO, sad je član što uopšte nije isto
2. Jedino ima smisla
3. Ne zna se da li je, i kakav plan predstavio Mujkanović
4. Imal kakve kazne za laganje?
5. Ne možeš dokazat
6. Ne možeš dokazat
7. Osobe su dale otkaz u UO, a zadržali pozicije u Skupštini, a samo se Skupština pita
8. Ne treba garancija, jer to nije propisano Statutom
Vrijeme ce reci, a oni sve svoje malverzacije mogu upakovati kako god zele u FB objavama i za medije.
-
- Kontakt:
Ubijedjen sam da ovdje ima itekako dobre pravne osnove da se citav ovaj izbor ospori, dobar advokat bi ovo rijesio brzo..al ocito da je opet pobijedila interesna manjina (licni interes) sto je u svakom slučaju porazno..
-
- Kontakt:
Ovdje je rješenje slijedece:
1.Mirnes,angažovati ga za spor i podržati ga maksimalno i na izborima
2.Bojkot svih utakmica RSD Sloboda Tuzla
3.Protesti
4.Finansijska pomoć Fukarama
3.Protesti
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 04 jul 2023, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako nema pravna ima itekako moralne
1.predstavnik kluba koji je dao otkaz dolazi da predstavlja klub na sastanku (na kraju ce biti da ce izvuci svoj dio kolaca i ostati na nekoj funkciji?)
2. Predstavnik UG koji ne placa clanarinu dodje bez saglasnosti clanova UG da predstavlja UG
3. Ne dozvoljavaju da Husic kontrolise skupstinu i UO, a tako se radi zadnje 4 godine. Pustili su to da tako ide drugoj osobi, ucestvovali u tome. Sada kazu nije to ok.
4. Brinu se za procedure i program, a na brzaka izmisle novog predsjednika UO koji milion % nema nikakav plan niti garantuje ulaganja
1.predstavnik kluba koji je dao otkaz dolazi da predstavlja klub na sastanku (na kraju ce biti da ce izvuci svoj dio kolaca i ostati na nekoj funkciji?)
2. Predstavnik UG koji ne placa clanarinu dodje bez saglasnosti clanova UG da predstavlja UG
3. Ne dozvoljavaju da Husic kontrolise skupstinu i UO, a tako se radi zadnje 4 godine. Pustili su to da tako ide drugoj osobi, ucestvovali u tome. Sada kazu nije to ok.
4. Brinu se za procedure i program, a na brzaka izmisle novog predsjednika UO koji milion % nema nikakav plan niti garantuje ulaganja
superior1982 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:54Ovdje je rješenje slijedece:
3.Protesti

Jedino da se pokrene prva tacka. Ostalo ce ici samo od sebe. Nebitno Mirnes ili neki treci advokat. Mada mi ovdje Mirnes jedino mogao syebati ove. Vjerujem da bi svi pomogli da se angazuje advokat
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.