Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
hoćemo zakon o sportu 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
-
- Kontakt:
Borac je doveo opasna pojačanja u svim segmentima fudbalske igreVirtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2023, 08:52Vidjećemo. Biće žestoka sezona jer ovaj put je konkurencija za titulu vjerovatno najjača u istoriji lige. Svi gledaju samo u Zrinjski i Sarajevo, a ja gledam i u Borac koji će činiti čuda. Tegeltija je tek sad ušao u fazon i zna šta mu je činiti da nadomjesti nedostatak kvaliteta. Sav cirkus koji su radili prošle sezone je prošao nekažnjeno i nema razloga da naredne sezone ne budu još gori.

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
koga ste to doveli, hajd navedi?letsgofighter je napisao/la: ↑05 jul 2023, 09:05Borac je doveo opasna pojačanja u svim segmentima fudbalske igreVirtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2023, 08:52Vidjećemo. Biće žestoka sezona jer ovaj put je konkurencija za titulu vjerovatno najjača u istoriji lige. Svi gledaju samo u Zrinjski i Sarajevo, a ja gledam i u Borac koji će činiti čuda. Tegeltija je tek sad ušao u fazon i zna šta mu je činiti da nadomjesti nedostatak kvaliteta. Sav cirkus koji su radili prošle sezone je prošao nekažnjeno i nema razloga da naredne sezone ne budu još gori.upravu si, ne mogu da se ne složim sa tobom za Tegeltiju, ali ruku na srce Borac je na nekim pozicijama doveo možda i bolja pojačanja nego Sarajevo !
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Oduvijek je tako bilo.horde i manijaci su najbolje prolazili pogotovo dok je olimpik bio redovan ucesnik plbih pa i slavija.
Vrijedi više od 50 miliona maraka. Procjene vještaka su uglavnom duplo manje od stvarne vrijednosti koliko se nešto može prodati na tržištu. Oni tu uvijek štite banke i smanjuju realnu vrijednost hipoteke.
Nije vam to samo pečat i dvije veš mašine Duljevića.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Bez zakona o sportu mozes imati samo vlasnika ko kone, jer oni imaju samo grb.
Kada budemo imali zakon o sportu moci cemo i mi imati vlasnika jer imamo stadion.
Mada mi ne zelimo vlasnika... Cek, sta ono mi zelimo?
Da, zakon o sportu ce nam omoguciti da dobijemo pare bez da dobijemo vlasnika. E to.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ne može čovjek a da ne cijeni ovaj entuzijazam navijača Sarajeva. Ljudi već deset godina žive dan mrmota, pred svaku sezonu su bosanski Dinamo, a već na polusezoni ih nema 500 na tribinama, prijete, psuju, bojkotuju i tako ukrug. Raduje me to što nisu izgubili optimizam i što i dalje imaju istu energiju kao kad je Tan prvi put došao.
Ova sezona je, pretpostavljam, ponovo ključna.
Ova sezona je, pretpostavljam, ponovo ključna.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sarajevo je s ovim favelašima iz južne amerike definitivno prvi kandidat za titulu. Provjerena receptura.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Razumijem tvoju duševnu bol. Teško je kad znaš da gubiš nešto što volišVirtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:06Ne može čovjek a da ne cijeni ovaj entuzijazam navijača Sarajeva. Ljudi već deset godina žive dan mrmota, pred svaku sezonu su bosanski Dinamo, a već na polusezoni ih nema 500 na tribinama, prijete, psuju, bojkotuju i tako ukrug. Raduje me to što nisu izgubili optimizam i što i dalje imaju istu energiju kao kad je Tan prvi put došao.
Ova sezona je, pretpostavljam, ponovo ključna.![]()

Što se tiče sezona, nije ni vama mane, zavisi koga i šta čitaš.
🇵🇸
-
- Kontakt:
50 miliona i vise,znaci i Loris ulazi u racun

Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 05 jul 2023, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Kako si samo pametan.Virtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2023, 09:45Vrijedi više od 50 miliona maraka. Procjene vještaka su uglavnom duplo manje od stvarne vrijednosti koliko se nešto može prodati na tržištu. Oni tu uvijek štite banke i smanjuju realnu vrijednost hipoteke.
Nije vam to samo pečat i dvije veš mašine Duljevića.![]()
Ako ne vrijedi 100m reži mi vrat odma evoVirtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2023, 09:45Vrijedi više od 50 miliona maraka. Procjene vještaka su uglavnom duplo manje od stvarne vrijednosti koliko se nešto može prodati na tržištu. Oni tu uvijek štite banke i smanjuju realnu vrijednost hipoteke.
Nije vam to samo pečat i dvije veš mašine Duljevića.![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Moze li nekako Zeljeznicar imati manje kilometara, skupo im je ovo.
since 1973
-
- Kontakt:
12 godinasu bitni ko lanjski snijeg. Dodje ti Ceric,Siljak i slicne maskote,velicaju Amawa,otjeraju Misimovica,vlrdaju kako dizemo titule,igramo playoffove u Evropi,dok nas oni gledaju na tv-u i on dodje i pise ove nebuloze hahaTorino je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:32Razumijem tvoju duševnu bol. Teško je kad znaš da gubiš nešto što volišVirtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:06Ne može čovjek a da ne cijeni ovaj entuzijazam navijača Sarajeva. Ljudi već deset godina žive dan mrmota, pred svaku sezonu su bosanski Dinamo, a već na polusezoni ih nema 500 na tribinama, prijete, psuju, bojkotuju i tako ukrug. Raduje me to što nisu izgubili optimizam i što i dalje imaju istu energiju kao kad je Tan prvi put došao.
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sasvim logično s obziom na položaj grada, Čelik bi isto bio u vrhu da je u premijer ligi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sto posto su vam pojacanja bolja od Sarajeva i Zrinjskog. Najvece pojacanje Dodik vam je u krizi,nema za kifle,nema vise EU fondova,duzan je i Bogu i narodu,nadam se da ce vam jos 10 milki pokloniti.letsgofighter je napisao/la: ↑05 jul 2023, 09:05Borac je doveo opasna pojačanja u svim segmentima fudbalske igreVirtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2023, 08:52Vidjećemo. Biće žestoka sezona jer ovaj put je konkurencija za titulu vjerovatno najjača u istoriji lige. Svi gledaju samo u Zrinjski i Sarajevo, a ja gledam i u Borac koji će činiti čuda. Tegeltija je tek sad ušao u fazon i zna šta mu je činiti da nadomjesti nedostatak kvaliteta. Sav cirkus koji su radili prošle sezone je prošao nekažnjeno i nema razloga da naredne sezone ne budu još gori.upravu si, ne mogu da se ne složim sa tobom za Tegeltiju, ali ruku na srce Borac je na nekim pozicijama doveo možda i bolja pojačanja nego Sarajevo !
Imaš milionera i milijardera u klubu koji ulažu, jok nečemoi se nadat i nafuravat. Dok oni skinu gače, a nisu ni parovi izvučeni. selammosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:3912 godinasu bitni ko lanjski snijeg. Dodje ti Ceric,Siljak i slicne maskote,velicaju Amawa,otjeraju Misimovica,vlrdaju kako dizemo titule,igramo playoffove u Evropi,dok nas oni gledaju na tv-u i on dodje i pise ove nebuloze hahaTorino je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:32Razumijem tvoju duševnu bol. Teško je kad znaš da gubiš nešto što volišVirtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:06Ne može čovjek a da ne cijeni ovaj entuzijazam navijača Sarajeva. Ljudi već deset godina žive dan mrmota, pred svaku sezonu su bosanski Dinamo, a već na polusezoni ih nema 500 na tribinama, prijete, psuju, bojkotuju i tako ukrug. Raduje me to što nisu izgubili optimizam i što i dalje imaju istu energiju kao kad je Tan prvi put došao.
![]()
🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, nedimmmm1337, riki46 i 8 gostiju.