Premijer liga BiH - aktuelno

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svrakino1921 » 05 jul 2023, 14:54

Pitari
Vi znate to sigurno
Koliko nam je uplatila my tv za prenos protiv Minska

Moze o u pp

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 05 jul 2023, 14:55

asacacol je napisao/la:
05 jul 2023, 14:53
Miljacka je napisao/la:
05 jul 2023, 14:48
letsgofighter je napisao/la:
05 jul 2023, 14:31

Ovo je slika i prilika današnjeg društva, bitno je da se nešto kaže a ne pita ili pročita šta kaže druga strana !
Da si samo jednu stranicu vratio u nazad vidio bi da FAKAT imamo problem sa tim što nam potrčko vedri i oblači i FAKAT ne volimo da smo politički klub i FAKAT nemamo drugu opciju nego ćuti i sagni se ! A sad, vi da se nadjete u našoj poziciji vi bi drugačije !? naravno da bi, al u k...u !
Naravno da bismo drugačije. Mi smo sada u bojkotu, zamisli šta bi tek bilo da nam dođe neko takav za predsjednika kluba. Pusti ti šta se piše na forumu, ja pričam o tribini, a na istoj nisam vidio da se previše protestuje zbog toga. Konkretno pričam o Lešinarima, jer su se u prošlosti znali pobuniti na slične stvari i to sam očekivao i ovaj put. Čak su se bunili jer je nama zabranjen dolazak u Banjaluku, a sada mi tako djeluje da se kičma grupe debelo iskrivila.

U svakom slučaju mi je žao zbog toga jer je navijačka tribina posljednji krik slobode, a taj krik ne čujem tamo.
Virtu4l je napisao/la:
05 jul 2023, 14:38

Ne bi oni drugačije, oni su recimo bili preponosni kad su Ibraković i Selimović poklapali po tri utakmice u jednom kolu. Završavali bodove na drugim utakmicama da bi se njima ekipe sklanjale i bile kompenzirane u narednim utakmicama. Vitez igrao sa juniorima protiv njih, pa im oni završavali da Sloboda pobijedi konkurenta Mladost.
Što ih ne prijaviš buraz? Očigledno imaš neke neoborive dokaze. :beba: Ili po običaju, lupaš k'o Maksim po diviziji?
Nekad treba pametno a ne samo glavom kroz zid.
Trebate biti slozni, napadaju rs. Treba srpstvo biti ispred svega

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 05 jul 2023, 14:57

Miljacka je napisao/la:
05 jul 2023, 14:27
nokee je napisao/la:
05 jul 2023, 11:29
Dok god je vama Ok biti politička marioneta, nema se sta s vama pričati. A pojačanja su vam top ako mislis na ove nove sudije sto upadaju..
Nevjerovatno mi je da je Lešinarima sve ovo ok i da fakat nemaju problem s tim da im Tegeltija vedri i oblači. Zamisli nama Fadil Novalić postane sportski direktor ili predsjednik kluba. :rol:
Tegeltija, Vico, Ilic prije njega... koja je razlika. Neko vam je manje, a neko vise poznat, a svi iz iste stranke.
Tom logikom bi se trebalo non stop bojkotovati.

asacacol
Kontakt:

Post Postao/la asacacol » 05 jul 2023, 14:58

ExchangeOffice je napisao/la:
05 jul 2023, 14:55
asacacol je napisao/la:
Miljacka je napisao/la:
05 jul 2023, 14:48

Naravno da bismo drugačije. Mi smo sada u bojkotu, zamisli šta bi tek bilo da nam dođe neko takav za predsjednika kluba. Pusti ti šta se piše na forumu, ja pričam o tribini, a na istoj nisam vidio da se previše protestuje zbog toga. Konkretno pričam o Lešinarima, jer su se u prošlosti znali pobuniti na slične stvari i to sam očekivao i ovaj put. Čak su se bunili jer je nama zabranjen dolazak u Banjaluku, a sada mi tako djeluje da se kičma grupe debelo iskrivila.

U svakom slučaju mi je žao zbog toga jer je navijačka tribina posljednji krik slobode, a taj krik ne čujem tamo.

Što ih ne prijaviš buraz? Očigledno imaš neke neoborive dokaze. :beba: Ili po običaju, lupaš k'o Maksim po diviziji?
Trebate biti slozni, napadaju rs. Treba srpstvo biti ispred svega
Nevjerovatan humor sarajevske jalije
' &

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 05 jul 2023, 15:00

ExchangeOffice je napisao/la:
05 jul 2023, 14:32
mnon46 je napisao/la:
05 jul 2023, 12:41
TMovac je napisao/la:
05 jul 2023, 12:39

po tebi ispada da nam je opstina platila citav dug. Jel ti znas da svaki mjesec placamo 70 000KM za dugovanja. Plus tekuce obaveze. Jednom kada se rijesis dugova i tih 70 000KM mognes preusmjeriti na plate igracima, biti ces itekako konkurentan. A pitari funkcionisu na princip pozajmica od Mirvica, koje vracaju sa kamatom. Lik ih moze ugasit kad god mu se cefne.
Amaw može vas ugasit kad mu se ćefne, Mirvić nas jok, pobrkao si nešto.
Kaze pajdo, "Jednom kada se rijesis dugova i tih 70 000KM mognes preusmjeriti na plate igracima, biti ces itekako konkurentan." , I nije nista pogresio, samo je zaboravio reci da ce to ipak da priceka 10+ godina ako ne i vise...

Al zato za tih 10+ godina ima da imovina zelje bude 500 miliona jara, i samo ce rasti.... Ha ya
Samo zamisli da je Amaw Kamataw i dan danas na platnom spisku kluba, taman misle riješili ga se, on nove papire donese :rol:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 05 jul 2023, 15:02

Suvorov je napisao/la:
05 jul 2023, 14:57
Miljacka je napisao/la:
nokee je napisao/la:
Dok god je vama Ok biti politička marioneta, nema se sta s vama pričati. A pojačanja su vam top ako mislis na ove nove sudije sto upadaju..
Nevjerovatno mi je da je Lešinarima sve ovo ok i da fakat nemaju problem s tim da im Tegeltija vedri i oblači. Zamisli nama Fadil Novalić postane sportski direktor ili predsjednik kluba. :rol:
Tegeltija, Vico, Ilic prije njega... koja je razlika. Neko vam je manje, a neko vise poznat, a svi iz iste stranke.
Nisam ni rekao da se nužno treba bojkotovati, ali baš nikakav bunt, nikakva poruka protiv takvih mi govori da se i grupa pomirila sa sudbinom koja nije baš najsjajnija.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 05 jul 2023, 15:02

05 jul 2023, 14:18
nokee je napisao/la:
05 jul 2023, 14:02
05 jul 2023, 09:05

Borac je doveo opasna pojačanja u svim segmentima fudbalske igre :) upravu si, ne mogu da se ne složim sa tobom za Tegeltiju, ali ruku na srce Borac je na nekim pozicijama doveo možda i bolja pojačanja nego Sarajevo !
Na kojim pozicijama konkretno ?
Kvržić je odličan po strani, Hrelja takođe jako brz igrač i sa Kulašinom u tandemu će biti jako opasni, Mihajlović pokazao da zna lopte i jako je brz, crnac je borben a sada koliko zna sa loptom vidjećemo ! Sada je stigao ovaj izraelac ali nisam ga još gledao, uglavnom, Borac jako brza krila sada ima i sredinu agilnu za razliku od prošlih sezona, jedino u napadu imamo Jovu koji ne može meda :crazy:
Sve ok, doveli ste nekih igraca, a na kojim ste to doveli bolje igrace od nas, to mi nije jasno.? Naravno sve su ovo novi igraci dok se ne dokazu, ali ovako gledano:
Hrelja moze biti dobar potencijalno, zeljan dokazivanja.
Kvrzic 34 godine ok karijera nista vise od toga.
Vs
Kevin Viveros Po onome sto se vidilo na pripremnoj strasan, trazen od jacih klubova od naseg (Serif). Tu jos imamo Kyeremeha
Penaranda toliko utakmica u la ligi, upitne glave. Ako se vrati s glavom prekucava sigurno. Tu imamo i Ziljkica na istoj strani.
Po meni vasa jedina prednost je trener Martinovic i jbg htio ga ti priznati ili ne 12 sti igrac vicko i sudije na terenu.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 05 jul 2023, 15:05

Miljacka je napisao/la:
nokee je napisao/la:
Nije nigdje zabiljezeno da se bune, osim ovdje sto njih par kaze "mislis da je nama drago itd". Ocito sa im godi da postanu jedan od rijetkih klubova na balkanu ako ne i jedini sa stranackim predznakom.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 jul 2023, 15:05

exFighter1926 je napisao/la:
05 jul 2023, 14:52
mosarajvosa83 je napisao/la:
05 jul 2023, 14:43
maliboro je napisao/la:
05 jul 2023, 13:07

Skontaj ti ljaksea sta pise. Haha cuj ti njega kako se hvali na mjesecnoj bazi posjetim vise drzava nego ti za zivota. Pa jarane to sto kamionom prodjes kroz 5 drzava i kupis sok na pumpi se ne racuna ko turizam.na kraju krajeva dzaba ti sve kad si zatucani mandril.selo nikad iz tebe nece izaci a znam takvih kao ti koliko hoces
Ja to nisam ni spominjao genocidas,procitaj ko je spominjao da nismo dalje od Vogosce otisli. Jesil skontao da ne peru svi kao vi guzice ili voze kamione ,ima nas i inzinjera,doktora itd. Sto se vas tice,zatucan sam isto onoliko kao svi iz RS,u prevodu do srzi,nesto kao kosovari.
InžEnjer nisi sigurno, a da si zatucan do srži to jesi! :mrgreen:
Samo stavi kes,vrlo lako cemo potvrditi. Mozel opklada genocidas?

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 jul 2023, 15:07

maliboro je napisao/la:
05 jul 2023, 13:07

Skontaj ti ljaksea sta pise. Haha cuj ti njega kako se hvali na mjesecnoj bazi posjetim vise drzava nego ti za zivota. Pa jarane to sto kamionom prodjes kroz 5 drzava i kupis sok na pumpi se ne racuna ko turizam.na kraju krajeva dzaba ti sve kad si zatucani mandril.selo nikad iz tebe nece izaci a znam takvih kao ti koliko hoces
Ja to nisam ni spominjao genocidas,procitaj ko je spominjao da nismo dalje od Vogosce otisli. Jesil skontao da ne peru svi kao vi guzice ili voze kamione ,ima nas i inzinjera,doktora itd. Sto se vas tice,zatucan sam isto onoliko kao svi iz RS,u prevodu do srzi,nesto kao kosovari.
Nisam ja napisao "maketi" vec vi,peraci guzova.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2023, 15:08

asacacol je napisao/la:
Da, to bi bilo neko racionalno objašnjenje, ali ja mislim da se u Banja Luci izgubila energija prema Borcu. Ovo političko i nacionalno ludilo uzima danak pa sam siguuran da u Banja Luci danas ima više navijača Partizana i Zvezde nego Borca.

Za to mi je recimo baš žao jer je Borac veliki klub i nisi manji Srbin ako stavljaš Borac ispred Zvezde i Partizana. Razumijem kad se neko iz neke pripizdine okrene klubovima iz Srbije, mala mjesta, nemaju svoje klubove, imaju Arenu i SK i odu na tu stranu, ali Banjalučane ne mogu shvatiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 jul 2023, 15:11

Virtu4l je napisao/la:
05 jul 2023, 14:38
05 jul 2023, 14:31
A sad, vi da se nadjete u našoj poziciji vi bi drugačije !? naravno da bi, al u k...u !
Ne bi oni drugačije, oni su recimo bili preponosni kad su Ibraković i Selimović poklapali po tri utakmice u jednom kolu. Završavali bodove na drugim utakmicama da bi se njima ekipe sklanjale i bile kompenzirane u narednim utakmicama. Vitez igrao sa juniorima protiv njih, pa im oni završavali da Sloboda pobijedi konkurenta Mladost.
Pusti šuplju, imate i vi oraha u džepovima.
Koševo Zapad

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 05 jul 2023, 15:11

Miljacka je napisao/la:
05 jul 2023, 15:02
Suvorov je napisao/la:
Miljacka je napisao/la:

Nisam ni rekao da se nužno treba bojkotovati, ali baš nikakav bunt, nikakva poruka protiv takvih mi govori da se i grupa pomirila sa sudbinom koja nije baš najsjajnija.
Bila je parola u martu protiv prosle uprave, na dvije utakmice zaredom, tu su negdje i dali ostavke.
slika
Sad prozivati Tegeltiju samo zbog toga sto je Tegeltija, a nista jos uvijek nije lose uradio za klub je bezveze. Nikome se ne svidja sto je on tu, ali ono eto daj mu sansu pa da vidimo.

exFighter1926
Kontakt:

Post Postao/la exFighter1926 » 05 jul 2023, 15:16

05 jul 2023, 15:05

Djecak prvo nauci napisati i reći zvanje!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 05 jul 2023, 15:16

Suvorov je napisao/la:
05 jul 2023, 15:11
Miljacka je napisao/la:
Suvorov je napisao/la:

Bila je parola u martu protiv prosle uprave, na dvije utakmice zaredom, tu su negdje i dali ostavke.
slika
Sad prozivati Tegeltiju samo zbog toga sto je Tegeltija, a nista jos uvijek nije lose uradio za klub je bezveze. Nikome se ne svidja sto je on tu, ali ono eto daj mu sansu pa da vidimo.
Dovoljno, ako mene pitaš :)
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 05 jul 2023, 15:18

Virtu4l je napisao/la:
05 jul 2023, 15:08
asacacol je napisao/la:
Da, to bi bilo neko racionalno objašnjenje, ali ja mislim da se u Banja Luci izgubila energija prema Borcu. Ovo političko i nacionalno ludilo uzima danak pa sam siguuran da u Banja Luci danas ima više navijača Partizana i Zvezde nego Borca.

Za to mi je recimo baš žao jer je Borac veliki klub i nisi manji Srbin ako stavljaš Borac ispred Zvezde i Partizana. Razumijem kad se neko iz neke pripizdine okrene klubovima iz Srbije, mala mjesta, nemaju svoje klubove, imaju Arenu i SK i odu na tu stranu, ali Banjalučane ne mogu shvatiti.
Ti iz Crne Gore mislis i osjetis da li se izgubila energija. Daj mani nas toga.
I to zbog, pazi, nacionalizma, a ne zbog nepostojeceg marketinga i rezultatskih neuspjeha.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 05 jul 2023, 15:18

Virtu4l je napisao/la:
05 jul 2023, 15:08
asacacol je napisao/la:

Banjalucana vise nema u tom gradu, zato ljude i boli neka stvar za Borac.
1921

maliboro
Kontakt:

Post Postao/la maliboro » 05 jul 2023, 15:21

05 jul 2023, 15:05

Kako je INŽINJER :mrgreen: blago tvom sefu.nepismen na maternjem kamoli na tudjem.znas li sto inzinjer udara nogom od kamionsku gumu?da mu se odlijepe jaja

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 05 jul 2023, 15:21

Miljacka je napisao/la:
05 jul 2023, 15:16
Suvorov je napisao/la:
05 jul 2023, 15:11
Miljacka je napisao/la:

slika
Dovoljno, ako mene pitaš :)
Vi imate neki pik na njega jer je radio u Sarajevu (gradu) pa ga bolje znate, nama je on ovdje relativno nebitan lik i ne bas neka tv faca. Znamo ga iz afere potkivanje i to je to.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2023, 15:22

Suvorov je napisao/la:
05 jul 2023, 15:18
Ti iz Crne Gore mislis i osjetis da li se izgubila energija. Daj mani nas toga.
I to zbog, pazi, nacionalizma, a ne zbog nepostojeceg marketinga i rezultatskih neuspjeha.
Od nacionalizma se ne može pobjeći, on diktira tempo.

Gdje god da sam, gledam utakmice, vidim posjetu. Ne treba mi više.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.