3 sezone ne moras nista dirat i nikog dovodit

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
3 sezone ne moras nista dirat i nikog dovodit
Sestrinski jeziciH8Z7 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 13:13Samo što Renan govori portugalski a Peneranda španski.
To je to 99%
Evo vidim. Ipak se otišlo na tu varijantu, znam da su im se zahvalili, ne računa se na njih ozbiljnije, tako da dok im traju ovi ugovori mogu se vući po posudbama, ako bljesnu možda i dobiju šansu. Ne znam šta je sa Nerminom Bijelonjom.Harakiri79 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 01:02Posudba godina dana, 100% provjeren infoNisamInSajder je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:49Napustio.
On, Lamadžema, Irfan Ramić..nastavit će se niz u narednim danima.
Pa valjao bi Čirjak, ili igrač kao Čirjak na ovu ekipu. Mustafića treba gledati kroz prizmu desetke ili visoke.osmice,.nikako zadnji vezni. A Čirjak je zahvalan veznjak, ima širok spektar kvaliteta,.može jedanko dobro odigrati i kao box to box i kao "osigurač" i neka vrsta pleja. Valjalo bi kad bi našli nekog kao njega za ekipu, ako se Vrančić povrijedio, realno mogao bi biti u problemu posebeno u Europi. Ovo ostalo je neiskusno za taj rang, a Balta i Zeljković su više defanzivno orjentisani.nokee je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:13Po meni se Cirjak mogao ostaviti, nije on los, pogubio se na beku al sjecam ga se u onoj katastrofa polusezoni da je bio jedan od boljih. Fali nam tu jedan beckup vezni. Meni je on recimo bolji od Mustafica, iako je ovaj vise ofanzivni.
Martinovic ako je imao vec visoku platu bas nek je otisao, nije taj nivo sigurno, plus ako se svadjao jbg da je Stones mora ici.
Zna li neko jel trazimo neku poziciju? Ja mislim da ce biti jos neka bomba dok ovim malo jacim propadne evropa.
Logicno kad braniš u lošoj ekipi po 30 udaraca po golu na utakmici.ok je golman al hocu da kazem ta statistika nije uvijek realno stanje.
I to su momci fakat odlicni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:27Prizivamo veznjake,niko da vidi ove mlade sro cekaju sansu?
Moje mišljenje je da je Ilija bezveze, tvoje je da nije i to je to. Činjenica da nekome psuješ jer ne misli kao ti, samo govori na kojem si intelektualnom nivou.JVVVST je napisao/la: ↑05 jul 2023, 14:42Izbrisi to hz iz nicka sramotokenoHZ je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:37Treba ignorisati ovakve debilizme.dlakavijazavac je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:28
Taj "krmak" vodi nama najdraži klub i ti želiš neuspjehe da bi dokazao da si bio u pravu sa bojkotom?
Pošto ga je Mirza otjerao onda je najbolji štoper u Europi, a trener naravno sve najgore. Onaj traži da mu se pokaže gdje je to loše odigrao, zamisli. Pa ako si gledao (a očigledno nisi) utakmice FKS nema potrebe za takvim pitanjima. Sve više vjerujem da ovdje mišljenje mnogi iskazuju a nisu pogledali 3 poluvremena prošle sezone, dok sa druge strane nisi propustili story na instagramu. Voljeli ili ne voljeli pojedince ili grupe, hajmo biti realni nekad.
Martinovic je bio nss najbolji stoper prosle polusezone. Ti nisi gledao nista, dok ovakva baljezganja postavljas na forum. **** li te Mirza, Dal, a i ti njih da ne ostanes duzan.
Branio u ekipi koja je ispala, pucali mu 20 puta po utakmici. Da je samo stojao na sredini pogodilo bi ga lopti da u top 5 golmana lige zavrsi
Trenutno korisnika/ca: admir1946, amypitar, Bing [Bot], dmx, kogmagie46, Konzerva, mnon46, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Posejdon, Rule_hz, Zagor i 100 gostiju.