NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Kolic je tek kasnije dosao kad nas je izbacio iz kupa sa Fortunom
Durmis, Ali i kompanija su bili u omladinskom pogonu u kantonu i koliko se sjecam nije niko od njih igrao u prvom timu, barem prvu polusezonu. Tek u drugoj mislim da su se pojavili durmis i Ali 
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kolić je tu od petog kola Kantonalne ligeTruhlo je napisao/la: ↑05 jul 2023, 16:27Kolic je tek kasnije dosao kad nas je izbacio iz kupa sa FortunomDurmis, Ali i kompanija su bili u omladinskom pogonu u kantonu i koliko se sjecam nije niko od njih igrao u prvom timu, barem prvu polusezonu. Tek u drugoj mislim da su se pojavili durmis i Ali
![]()
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ne racuna se, samo od prvog kolaConvicts je napisao/la: ↑05 jul 2023, 16:41Kolić je tu od petog kola Kantonalne ligeTruhlo je napisao/la: ↑05 jul 2023, 16:27Kolic je tek kasnije dosao kad nas je izbacio iz kupa sa FortunomDurmis, Ali i kompanija su bili u omladinskom pogonu u kantonu i koliko se sjecam nije niko od njih igrao u prvom timu, barem prvu polusezonu. Tek u drugoj mislim da su se pojavili durmis i Ali
![]()
Ode nam zvanicno Sehic
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Jest ured bilo sedzda na ledja
Ovdje je bilo stvarno raje bruka,i sa Genkom je bilo raje i ko se sječa 9 kolo Čelik - Zenica i tu je bilo dubke puno! Ostalo jedva mrtvi prosjek 11000
::::SAMO ČELIK::::
Odlaskom Šehića nema više ko trošiti Čelikove pare na nargiluTruhlo je napisao/la: ↑05 jul 2023, 16:43Ne racuna se, samo od prvog kolaConvicts je napisao/la: ↑05 jul 2023, 16:41Kolić je tu od petog kola Kantonalne ligeTruhlo je napisao/la: ↑05 jul 2023, 16:27Kolic je tek kasnije dosao kad nas je izbacio iz kupa sa FortunomDurmis, Ali i kompanija su bili u omladinskom pogonu u kantonu i koliko se sjecam nije niko od njih igrao u prvom timu, barem prvu polusezonu. Tek u drugoj mislim da su se pojavili durmis i Ali
![]()
![]()
Ode nam zvanicno Sehic![]()
Zadnja izmjena: Convicts, dana/u 05 jul 2023, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ima jos narigilasa 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Od prvih utakmica u kantonu odmah sam vidio da ovaj Šehič pojma nema i da je debel
Da je Skočibušič taraba trener i da Čičak nikad igrač neče bit! I drago mi je što sam pogodio sve i još sam pisao uvijek da Žuna nije kakav igrač,doduše malo se popravio u zadnje vrijeme al da živi od lopte neče da može 
::::SAMO ČELIK::::
- BatistutA19
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Kada jednog dana Čelik se vrati u Premijer ligu, ni velika većina igrača što su sada tu neće biti u timu.
- prisonbreak
- Kontakt:
Led paneli od nove sezone 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- BatistutA19
- Kontakt:
Najvise smo svi ofulali na Fenanu i ogrijesili sad je ovu sezonu bio bolji duplo nego u Kantonu i prvoj sezoni Centra,ofulali smo mozda i kod Durme izrasto je opet u golmana koji moze branit u FL e sad za dalje ne znam,fulali smo kod Isakovica vecina a covjek gino za Celik i nikad necu zaboravit onu sansu u Hrasnici kod 0-0 u 2 pol covjek klizeci ali leti u zraku i izbije ,rizikovo ne povredu nego zivot i fulali kod Karica 

Treba opet kapu skinit i Feni i Mahmutovicu i Nurkovicu vredili su oni tad u Kantonu pa cak i Skocibusicu i ok ne valja on kao trener i hvala njemu sto je tad osto uz Celik a pogotovo recimo Mahmutovica koji je opet zaradio novca od prvog strelce Ceske lige reprezentacije i lige prvaka do prve utakmice u gostima u Varesu

Danas nas spucala nostalgija

Treba opet kapu skinit i Feni i Mahmutovicu i Nurkovicu vredili su oni tad u Kantonu pa cak i Skocibusicu i ok ne valja on kao trener i hvala njemu sto je tad osto uz Celik a pogotovo recimo Mahmutovica koji je opet zaradio novca od prvog strelce Ceske lige reprezentacije i lige prvaka do prve utakmice u gostima u Varesu
Danas nas spucala nostalgija
Masala, jos da se rijesi sta za prenose utakmica, pa da te reklame budu jos vise gledanije, a i nas da usrece malo.
Dobar potez i odmah profesionalnije klub izgleda.
Dobar potez i odmah profesionalnije klub izgleda.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Nema vise onih panela i cerada
LED u prvoj ligi federacije, pregolemi 
Gdje nađoste to ?
Klub se obavezuje promovisati našeg sponzora putem LED reklame uz istočnu tribinu (što će biti novitet u novoj sezoni), jedne naljepnice na press panou, te putem aktivnog sponzorisanja na društvenim mrežama i web stranici.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Zidici, ograde, stolice ciscenje, farbanje grafita, led paneli uz teren, @avenija na aparatima 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.