Moderator/ica: GracanicaAA
Kolić je tu od petog kola Kantonalne ligeTruhlo je napisao/la: ↑05 jul 2023, 16:27Kolic je tek kasnije dosao kad nas je izbacio iz kupa sa FortunomDurmis, Ali i kompanija su bili u omladinskom pogonu u kantonu i koliko se sjecam nije niko od njih igrao u prvom timu, barem prvu polusezonu. Tek u drugoj mislim da su se pojavili durmis i Ali
![]()
Ne racuna se, samo od prvog kolaConvicts je napisao/la: ↑05 jul 2023, 16:41Kolić je tu od petog kola Kantonalne ligeTruhlo je napisao/la: ↑05 jul 2023, 16:27Kolic je tek kasnije dosao kad nas je izbacio iz kupa sa FortunomDurmis, Ali i kompanija su bili u omladinskom pogonu u kantonu i koliko se sjecam nije niko od njih igrao u prvom timu, barem prvu polusezonu. Tek u drugoj mislim da su se pojavili durmis i Ali
![]()
Jest ured bilo sedzda na ledja
Odlaskom Šehića nema više ko trošiti Čelikove pare na nargiluTruhlo je napisao/la: ↑05 jul 2023, 16:43Ne racuna se, samo od prvog kolaConvicts je napisao/la: ↑05 jul 2023, 16:41Kolić je tu od petog kola Kantonalne ligeTruhlo je napisao/la: ↑05 jul 2023, 16:27Kolic je tek kasnije dosao kad nas je izbacio iz kupa sa FortunomDurmis, Ali i kompanija su bili u omladinskom pogonu u kantonu i koliko se sjecam nije niko od njih igrao u prvom timu, barem prvu polusezonu. Tek u drugoj mislim da su se pojavili durmis i Ali
![]()
![]()
Ode nam zvanicno Sehic![]()
Nema vise onih panela i cerada
Gdje nađoste to ?
Klub se obavezuje promovisati našeg sponzora putem LED reklame uz istočnu tribinu (što će biti novitet u novoj sezoni), jedne naljepnice na press panou, te putem aktivnog sponzorisanja na društvenim mrežama i web stranici.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.