FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta bi se tek pisalo i pričalo da nam je prelazni rok i sličan ostatku lige,kako god okreneš ne valja,koliko god bilo pozitivnih stvari više se piše o manje bitnim stvarima samo neka su negativne i neki samo crnjače kao po zadatku
Nek mi neko objasni šta je Martinović pokazao. Ništa bolji, ništa lošiji od Besima. Obojica griješila, obojica imala dobrih momenata. Što je jel i normalno s obzirom da su kratko bili zajedno i tek su se uigravali. Pokazao je poštovanje prema dresu i za to mu hvala, al valjda je to minimum. Iskreno ne vidim razlog da se nešto posebno žali za njim.
Toliko ste svi puni informacija, izvora iz kluba. Pitajte te ljude šta Trako pokazuje na testiranjima fizičke spreme. Treba mu iskustva da skupi, a biće sve bolji i bolji. Vrijeme će pokazati
De koga bi ti. Ko bi tebe i tvoj ukus zadovoljio, eto molim te napiši. Momku će ovo biti 3. sezona u prvom timu, a tek mu je 19 godina. Šta ba hoćete vi. Dovedena su dva stopera koji će igrat u prvih 11, jedan u januaru drugi sad i to je to. Inače mislim da će Soldo se pokazat kao prava mašina.
Toliko ste svi puni informacija, izvora iz kluba. Pitajte te ljude šta Trako pokazuje na testiranjima fizičke spreme. Treba mu iskustva da skupi, a biće sve bolji i bolji. Vrijeme će pokazati
Da pogodim, Ilija ti je loš, a Trako dobar stoper?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Realno, moramo uvijek nac neku zrtvu svake sezone koju cemo da pljujemo pa ce da zablista kroz sezonu, u tom slucaju zelim da cestitam Traki sto ce do kraja ove sezone da bude u najmanju ruku ko Alaba 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Ilija je dobar za nasu ligu, ali brate na svakoj utakmici se svađo sa suigracima, bas sam ga gledo da je nonstop nesta galamio. Po meni unosio je nemir u ekipu, svoje greske svaljivo na druge. Toliko se osilio da je i sa sštabom zaratio.
Trako ce biti dobar stoper,bolji od Ilije u svakom slucaju..nije jos al ce biti.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- napoleon72
- Kontakt:
Zadnji put se ovoliko pljuvalo po Dupovcu kad ga je Vinko uigravao na pripremama na ljeto 2020. Kasnije nas lik popisha sve, vrhunsku sezonu odigrao, jedinu dobru u nasem dresu
Daj Boze da i sa Trakom bude isto.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Trazimo radnika sa visegodisnjim iskustvom. Samo kod nas neki bauk dati mladom igracu priliku i kontinuitet. Kod drugih kad vidimo cudu se ne mozemo nacuditi.
Puno podrska i Mulalicu, Sahi, Buljubasicu, Nurkovicu i Traki.
Simptomaticno je to da se stalno isto desava, sad je Trako na redu i Saha.
Ne moramo dalje od toga da smo Pavlovicu nasli zamjenu cim prije, da se sudbina ne poigra nikad mi Vladana vidjeli ne bi. Daj malo te kohones, sta fali malom Celiku? Odradio momacki sve minute sto je dobio.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Dupovac je napredovao jer je igrao sa milicevicem, cim je ovaj digao sidro, vratio se starim navikama. Trako bi mozda mogao od anicica nesto nauciti, da ovaj nije mrtavnapoleon72 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 19:30Zadnji put se ovoliko pljuvalo po Dupovcu kad ga je Vinko uigravao na pripremama na ljeto 2020. Kasnije nas lik popisha sve, vrhunsku sezonu odigrao, jedinu dobru u nasem dresu![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trako je perfektan bio do utakmice sa Borcem i klupiranja od strane Sablića. Od tad veoma tanko, ja ne znam šta mu bi..
Čelik se fenomenalno pokazao na pripremama, moramo mu bar 15 nastupa naći ove sezone. Ako ovu sezonu se pokaže dobro, iduće može hladno prvotimac biti.
Čelik se fenomenalno pokazao na pripremama, moramo mu bar 15 nastupa naći ove sezone. Ako ovu sezonu se pokaže dobro, iduće može hladno prvotimac biti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa ako je Rogić bolji od Delača (kako pojedinci ovdje pišu) dobili smo izvanrednog golmana, jer je meni Delač bio naj, naj...
-
- Kontakt:
Bas mi nije jasno ovoliki antagonizam prema momcima koji dolaze iz cijele nam drage BiH, a srednju školu završili u
Akademiji FKS. Evo možda primjera koji nešto pokazuju.
Igrači koji realno nisu nivo FKS i nije ih se moglo čekati, mislim na Mustafica i Kurdica. Koštalo nas njihovo školovanje recimo po 30 kKM, a za takve levate uzeli po 300k KM.
Drugi primjer Sadiku i Hadzic koštali nas ~15 kKM, a uzeli po 600 kKM.
Znam ne navijamo za finansije,ali da ne bi Mihojevica,Mujakica,Djokanovica,KovacevicaVeladzica(?)....
DAKLE OKO 8.miliona KM, sa tendencijom da ode i na10+ miliona KM u skorijoj budućnosti. Akademija je gurala Prvi tim FKS. Hvala Bogu i gosp. Mirvicu sad u izlogu imamo i potentne prvotimce(mislim na pojacanja u 2 prelazna roka)
Skontao je gosp.Mirvic da prodajom Mujakica i Djokanovica FKS može biti profitabilan.
Akademiji FKS. Evo možda primjera koji nešto pokazuju.
Igrači koji realno nisu nivo FKS i nije ih se moglo čekati, mislim na Mustafica i Kurdica. Koštalo nas njihovo školovanje recimo po 30 kKM, a za takve levate uzeli po 300k KM.
Drugi primjer Sadiku i Hadzic koštali nas ~15 kKM, a uzeli po 600 kKM.
Znam ne navijamo za finansije,ali da ne bi Mihojevica,Mujakica,Djokanovica,KovacevicaVeladzica(?)....
DAKLE OKO 8.miliona KM, sa tendencijom da ode i na10+ miliona KM u skorijoj budućnosti. Akademija je gurala Prvi tim FKS. Hvala Bogu i gosp. Mirvicu sad u izlogu imamo i potentne prvotimce(mislim na pojacanja u 2 prelazna roka)
Skontao je gosp.Mirvic da prodajom Mujakica i Djokanovica FKS može biti profitabilan.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ma sve nesto mislim da je ovu statistiku nabio prije Jakira kad su bili raspad sistema, al hajd, rec cemo da su ovakve statistike relevantni pokazatelji kakav je ko igracmma_hz je napisao/la: ↑05 jul 2023, 19:02Pa dobro,prateci tvoju logiku znaci da je i Rijeka karinaska ekipa kojoj se takodjer pucalo 20 puta na gol jer je 3 na spisku golman Rijeke....Zutti je napisao/la: ↑05 jul 2023, 18:00Hahahaha. Kad si vec Belmina spomenuo, njegov odlazak nam je pojacanje. Ja sam za Sahinovica bio, al eto moze i ovaj nego mi je smijesno kako se uzimaju neki nebitni statisticki podaci kao neko mjerilo. Ispade po ovom broju odbrana da je Livakovic rupa, a ne reprezentativac Hrvatske. Znaci u vezi statistike je moj post bio, ne u vezi kvaliteta Rogica.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Auu, nisu jos svjesni kakve ih uvrede cekaju od vrsnih poznavaoca fudbala koji prate kosevskog ligasa...

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Možda čudno , ali ja mislim da će nama najveće pojačanje biti odlazak fudbalskog poete Avramovskog krajem ove sezone. Za te pare možemo dovesti prvenstveno ZDRAVOG igrača na toj poziciji. Vjerovatno će Avram stisnuti zube i uz inercije odigrati ova 3 mjeseca, inače vozdra karijera.
Za odlazak Anicica ćemo se nacekati.
Puno je kroz FKS prošlo krvopija, a ni jedan nije bio Akademac. Zar ne ?
Puno je kroz FKS prošlo krvopija, a ni jedan nije bio Akademac. Zar ne ?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Zar Dal trenutno nije krvopija?Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jul 2023, 20:03Možda čudno , ali ja mislim da će nama najveće pojačanje biti odlazak fudbalskog poete Avramovskog krajem ove sezone. Za te pare možemo dovesti prvenstveno ZDRAVOG igrača na toj poziciji. Vjerovatno će Avram stisnuti zube i uz inercije odigrati ova 3 mjeseca, inače vozdra karijera.
Puno je kroz FKS prošlo krvopija, a ni jedan nije bio Akademac. Zar ne ?![]()

Da Bog do da ode za milion, ali neka ga sto dalje od našeg kluba.
Pa upravo to se i desilo. Sjebe psihu bilo koga, kamo li mladog čovjekaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jul 2023, 19:46Trako je perfektan bio do utakmice sa Borcem i klupiranja od strane Sablića. Od tad veoma tanko, ja ne znam šta mu bi..
- PeppermintSA
- Kontakt:
Pozdrav, bordo braćo
dugo me nije bilo, nešto je štekalo sa nalogom.

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Hajdeee, johntravolta123, keli, Konzerva, Majestic-12 [Bot], Proximic, Rajvosa4ever, relativizam, riki46, supervizor, ubipara i 78 gostiju.