Eto njega abd nazad u Velež a lažni i mitomani nek krepaju od muke.VictoriasFikret je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:53
https://dalmatinskiportal.hr/sport/laus ... aja/173971Bio si na tri posudbe, a posljednja je ta u Veležu. Kako su ta iskustva utjecala na tebe i oblikovala te kao igrača?
- Svaka posudba nije bila jednako uspješna, ali mislim da me svaka na neki način poboljšala. Posudba u Veležu je bila najuspješnija i tu sam najviše igrao i mogu reći kako je u tom trenutku odlazak u Velež bio najbolji korak u mojoj karijeri. Klub mi je bio stvarno odličan. Znam da neki podcjenjuju tu ligu, ali to je veliki klub za kojeg imam samo riječi hvale.
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Pa ni sponzori kluba nisu, a kamo li da u UO uđu. Svi bi mi to voljeli al nema od tog nista.
Haso mozda ali ovaj krug ljudi bliži Hasiću ćisto sumnjam.
.
. 

Haso mozda ali ovaj krug ljudi bliži Hasiću ćisto sumnjam.
Mostar u srcu, Velež do groba!
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ja sam presretan da je nece igrati kod nas, da ga ovaj lafo manager nije nama uvalio. Kada si mostarac i velezovac moras imati makar malo vise ljubavi i iskrenosti prema svome klubu. Postujem posao i sve ali sve ovake treba sto dalje od kluba drzati.
Lova vrti đe burgija nećeAdo1922 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 09:05Ne igra mu se Premijer liga
https://sportsport.ba/fudbal/amer-ordag ... tak/454049
-
- Kontakt:
Covjek cijelo vrijeme cekao Husica, to su znale i ptice na grani. Da je ovaj otisao u Slobodu, Ordagic bi otisao takodjer u Slobodu. Kuci je a ima lika koji ce iskesirati kao i ostali klubovi u PL.JimmyPage je napisao/la: ↑06 jul 2023, 09:49Lova vrti đe burgija nećeAdo1922 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 09:05Ne igra mu se Premijer liga
https://sportsport.ba/fudbal/amer-ordag ... tak/454049
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Prije ce par nas s foruma uci u UO nego Hasic s Keveljom

Za Hasu i Djonku se prica vec mjesec dana, mislio sam da smo to ovdje vec spominjali
Gulas
Desni bek

Desni bek

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ne bih se slozio skroz.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:54Prije ce par nas s foruma uci u UO nego Hasic s Keveljom![]()
Za Hasu i Djonku se prica vec mjesec dana, mislio sam da smo to ovdje vec spominjali
Uvijek ima opcija drug.
Laganini samo
-
- Kontakt:
Agencija koja zastupa Vukelić i Medića iz Širokog nas zapratio na društvenim mrežama a obadvojica slobodni,da neće jedan od njih kod nas?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
To je agencija od mlinarica zbog toga nas prateEspiritosanto je napisao/la: ↑06 jul 2023, 12:33Agencija koja zastupa Vukelić i Medića iz Širokog nas zapratio na društvenim mrežama a obadvojica slobodni,da neće jedan od njih kod nas?
Husnica bih naprimjer radije vidio u upravi nego bilo koga drugo, ne racunajuci Hasica. Cudi me da njega nema sad u ovoj upravi koja je dosta bliza S Maricu koji je Husnicev kum. Jedini je od prethodnog UO ostao sponzor i sa Amiteom i Amicusom, a prakticki je sam vodio klub pola godine. Sto se tice Kevelja i Hasica skupa, kako neko gore rece 0.1% mogucnosti da se desi.Gr0hot je napisao/la: ↑06 jul 2023, 12:17Ne bih se slozio skroz.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:54Prije ce par nas s foruma uci u UO nego Hasic s Keveljom![]()
Uvijek ima opcija drug.
Laganini samo
19V22
-
- Kontakt:
Stavili su story "soon" sa nasim stadionom,tako da bit ce nestoEspiritosanto je napisao/la: ↑06 jul 2023, 12:33Agencija koja zastupa Vukelić i Medića iz Širokog nas zapratio na društvenim mrežama a obadvojica slobodni,da neće jedan od njih kod nas?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nisam upratio njega na onoj listi na transfermarktu.Mostarac45 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 12:40To je agencija od mlinarica zbog toga nas prateEspiritosanto je napisao/la: ↑06 jul 2023, 12:33Agencija koja zastupa Vukelić i Medića iz Širokog nas zapratio na društvenim mrežama a obadvojica slobodni,da neće jedan od njih kod nas?
Kod Širokog i Valinčić samovoljno napustio klub,valjda se Rijeka interesuje za njega.Valjalo bi ispratit tu situaciju.
Koja agencija?Direktorcic je napisao/la: ↑06 jul 2023, 12:43Stavili su story "soon" sa nasim stadionom,tako da bit ce nestoEspiritosanto je napisao/la: ↑06 jul 2023, 12:33Agencija koja zastupa Vukelić i Medića iz Širokog nas zapratio na društvenim mrežama a obadvojica slobodni,da neće jedan od njih kod nas?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Delta sportemil02in je napisao/la: ↑06 jul 2023, 12:45Koja agencija?Direktorcic je napisao/la: ↑06 jul 2023, 12:43Stavili su story "soon" sa nasim stadionom,tako da bit ce nestoEspiritosanto je napisao/la: ↑06 jul 2023, 12:33Agencija koja zastupa Vukelić i Medića iz Širokog nas zapratio na društvenim mrežama a obadvojica slobodni,da neće jedan od njih kod nas?
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.