Luyindula stativa
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Evo i Portaa 
Luyindula stativa
Luyindula stativa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Idemo Porto
Falcao, Moutinho i ostali, zabijte još koji zgoditak ovim klocevima.
Falcao, Moutinho i ostali, zabijte još koji zgoditak ovim klocevima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
E gledaj ti ovo. Da Bog da čitavo postojanje Galatasaray-a i Sturm-a poginulo u prvom avionskom prevozu od današnjeg dana. Protiv glupih amatera ne zabiti gol, ili ne pobijediti ubjedljivo zadnju ekipu na tabeli mogu samo levati prve klase. Želim vam smrt, idioti mrtvi.Hagi je napisao/la:3 listića za danas, valjda ću jedan dobiti nakon dvije sedmice.
Mallorca - Valencia 2
Juventus - Milan 2
Innsbruck - Austria 2
14,25
Galatasaray - Karademir 1
Gaziantep - Sivas 1
Leverkusen - Wolfsburg 1
Nurnberg - St. Pauli 1
8,81
Celtic - Hamilton 1
Sturm Graz - LASK 1
Porto - Guimaraes 1
1,80
Ironično, čekam Milan koji vjerovatno neće pobjediti, jer nema logike ako sam ova gore dva listića pao na jednom, da me bilo koji Bog pogleda na ostalim.
Lopez dao 16p za poluvrijeme, sad čekam još pet poena njegovih. Na drugomk tiketu, čekam gol Villarreala (igrao oba daju gol) i ima još hrpa parova i tiketa za kasnije (Čileanci, Amerikanci, Paragvajcu, Meksikanci, Divljaci i ostali)
Danas pao na Sturmu, Dinamu, Bayernu...
Danas pao na Sturmu, Dinamu, Bayernu...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma jarane, Juve nije opuc'o po golu. Iskreno se nadam da'š to proći(u prilog ti ide i činjenica da čim ja odigram na Juventus, taj tim gubi utakmicu. A, danas sam na jednom tiketu im'o keca).
Btw, evo šta je moja stara danas uplatila(odnosno ispunila, ja sam uplatio):
https://www.****/public/ticket.aspx? ... B2%20R62UQ
Spam = r e m i. ba
Spam = r e m i. ba
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Prestrašno, pasti na kvoti od 1,8, a dobiti kvotu od 14,25. Nikad više gledati kvote, samo fudbalski treba igrati.Monolog je napisao/la:Ma jarane, Juve nije opuc'o po golu. Iskreno se nadam da'š to proći(u prilog ti ide i činjenica da čim ja odigram na Juventus, taj tim gubi utakmicu. A, danas sam na jednom tiketu im'o keca).
Spam = r e m i. ba
Milan zabio, Gattuso
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Mogu zamisliti proslavu gola Gattusa.
Inače,i ja sam još sinoć mislio staviti na Lorient,no kolege sa foruma haera su me odvratile.On je meni izgledao kao zicer danas,ali eto,nisam ga odigrao.
Za sutra sam već ispunio tiket.
P.S.
Ne stavljajte nikada Porto 3+ ili nedaj Bože 4+,menadžer im je novi Mourinho,gaji isti stil igre.
Inače,i ja sam još sinoć mislio staviti na Lorient,no kolege sa foruma haera su me odvratile.On je meni izgledao kao zicer danas,ali eto,nisam ga odigrao.
Za sutra sam već ispunio tiket.
P.S.
Ne stavljajte nikada Porto 3+ ili nedaj Bože 4+,menadžer im je novi Mourinho,gaji isti stil igre.
You'll never walk alone.
e 'ajde NBA
Imam nesto od Ministra, 'ajde i ostali

hah, ovo izgleda postalo pravo popularno. nema vishe dvije tri rijeci psovki, sad idu dva i vishe redova. danasnji sretni dobitnici su bili celtic, maribor, dinamo....jasko_juve je napisao/la:ebem ti Dinamo svu familiju,sve sto imas..ebem ti Zdravko Mamic mater i brata glupog zajedno,dabogda svi umrli **** vam djecu svima..i tebi Halilhodzicu takodjer..dabogda nikad ne usli u ligu prvaka,dabogda vam sve u kucama gorilo sem sijalica...puuuuuuuuuuuuuuuuu konjine jedne hrvatske,ebem vam sve..
nema potpisa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hvala Psv-u. 
How Yes NoMonolog je napisao/la:Hvala Psv-u.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro je, danas sam dan završio u solidnom plusu(oko 140 konvertibilnih markica), zahvaljujući Exceslioru(1/2) i na kraju Portu(hendikep).mandraX je napisao/la:How Yes NoMonolog je napisao/la:Hvala Psv-u.
Tvrdim, nepobjediv sam
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Posebno oni.Admir_Sa je napisao/la:hah, ovo izgleda postalo pravo popularno. nema vishe dvije tri rijeci psovki, sad idu dva i vishe redova. danasnji sretni dobitnici su bili celtic, maribor, dinamo....jasko_juve je napisao/la:ebem ti Dinamo svu familiju,sve sto imas..ebem ti Zdravko Mamic mater i brata glupog zajedno,dabogda svi umrli **** vam djecu svima..i tebi Halilhodzicu takodjer..dabogda nikad ne usli u ligu prvaka,dabogda vam sve u kucama gorilo sem sijalica...puuuuuuuuuuuuuuuuu konjine jedne hrvatske,ebem vam sve..
Jao što moderator razvaljuje
I neko licemjerstvo tu spominje
MandraX,nećeš uvažiti,ali:
Utah-Sacramento (+7.5) 1
Jefferson 21+
K.Martin under 22.5
You'll never walk alone.
- storm_raider
- Kontakt:
LAC - DEN 2mandraX je napisao/la:e 'ajde NBAImam nesto od Ministra, 'ajde i ostali
![]()
HOU - IND 1
POR - CHA 1
ž
Jesam li jedini koji je primjetio da su danas u 7 utakmica francuskog sampionata, pala samo 3 gola? Fuj.
Sport je lijek za tijelo i duh.
De života ti 3 para NBA, dok te krenulo, da uhvatim neštoMonolog je napisao/la:Dobro je, danas sam dan završio u solidnom plusu(oko 140 konvertibilnih markica), zahvaljujući Exceslioru(1/2) i na kraju Portu(hendikep).mandraX je napisao/la:How Yes NoMonolog je napisao/la:Hvala Psv-u.
Tvrdim, nepobjediv sam![]()
volimliverpool, možda i hoću
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako se ne varam, ja nikad nisam uputio teške riječi(opsujem i poželim ispadanje iz lige ili nekvalifikovanje u neko od evropskih takmičenja), zar ne? Ti si neki dan nap'o @MandraX-a, a ti si danas bio X puta gori. Jbg, znaš kako se kaže:"Rug'o se lonac loncu, a oba su crna".
@Mandrax
Griffin 24+
Portland - Charlotte under 186
Houston - Indiana over 215.
@Mandrax
Griffin 24+
Portland - Charlotte under 186
Houston - Indiana over 215.
hodža je napisao/la:Juventus-Milan...Manje od 10,5 kornera
Juventus-Milan...pik X
Montpellier-Rennes...X2
Barcelona-Zaragoza...Manje od 11,5 kornera
Leverkusen-Wolfsburg...3+
Krka-Budućnost...1
Grasshoppers-Y.Boys...Oba daju
Dinamo-Slaven...1
City-Wigan...1
Lemgo-Wetzlar..1
kvota : 51,52
šteta...
FORZA MARŠAL !!!
O, hvala ti Gattuso!
Nevjerovatno, kakav sam listić dobio, a kakav pao.
Nevjerovatno, kakav sam listić dobio, a kakav pao.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ali brate spominješ neko licemjerstvo
"Ja gotivim Liverpool"
A svaki peti komentar kontra Liverpoola,odnosno ismijavanje."Gledao sam patnju jadnog Liverpoola" te "Uostalom,dovoljno o Wozniacki govori činjenica da navija za Liverpool" i ima ih još samo se ne mogu sjetiti,vjerujte mi.
Sutra po meni zicer Wolves-Tottenham PS 1 1.65.
"Ja gotivim Liverpool"
A svaki peti komentar kontra Liverpoola,odnosno ismijavanje."Gledao sam patnju jadnog Liverpoola" te "Uostalom,dovoljno o Wozniacki govori činjenica da navija za Liverpool" i ima ih još samo se ne mogu sjetiti,vjerujte mi.
Sutra po meni zicer Wolves-Tottenham PS 1 1.65.
You'll never walk alone.
e 'ebem mu PSG, mogli su 4 dati minimalno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.