mandraX je napisao/la:prvo poluvrijeme jedan žutiJust do it je napisao/la: ajde italijani'ajde 'tale udarajte se 'ebo vas
EDIT: gattuso izdati nece
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mandraX je napisao/la:prvo poluvrijeme jedan žutiJust do it je napisao/la: ajde italijani'ajde 'tale udarajte se 'ebo vas
pridruzujem se cekao bi samo olimpika sutra za velike parejasko_juve je napisao/la:ebem ti Dinamo svu familiju,sve sto imas..ebem ti Zdravko Mamic mater i brata glupog zajedno,dabogda svi umrli **** vam djecu svima..i tebi Halilhodzicu takodjer..dabogda nikad ne usli u ligu prvaka,dabogda vam sve u kucama gorilo sem sijalica...puuuuuuuuuuuuuuuuu konjine jedne hrvatske,ebem vam sve..
Podrzavam te u tim preblagim rijecima za njihh.....jasko_juve je napisao/la:ebem ti Dinamo svu familiju,sve sto imas..ebem ti Zdravko Mamic mater i brata glupog zajedno,dabogda svi umrli **** vam djecu svima..i tebi Halilhodzicu takodjer..dabogda nikad ne usli u ligu prvaka,dabogda vam sve u kucama gorilo sem sijalica...puuuuuuuuuuuuuuuuu konjine jedne hrvatske,ebem vam sve..
E gledaj ti ovo. Da Bog da čitavo postojanje Galatasaray-a i Sturm-a poginulo u prvom avionskom prevozu od današnjeg dana. Protiv glupih amatera ne zabiti gol, ili ne pobijediti ubjedljivo zadnju ekipu na tabeli mogu samo levati prve klase. Želim vam smrt, idioti mrtvi.Hagi je napisao/la:3 listića za danas, valjda ću jedan dobiti nakon dvije sedmice.
Mallorca - Valencia 2
Juventus - Milan 2
Innsbruck - Austria 2
14,25
Galatasaray - Karademir 1
Gaziantep - Sivas 1
Leverkusen - Wolfsburg 1
Nurnberg - St. Pauli 1
8,81
Celtic - Hamilton 1
Sturm Graz - LASK 1
Porto - Guimaraes 1
1,80
Prestrašno, pasti na kvoti od 1,8, a dobiti kvotu od 14,25. Nikad više gledati kvote, samo fudbalski treba igrati.Monolog je napisao/la:Ma jarane, Juve nije opuc'o po golu. Iskreno se nadam da'š to proći(u prilog ti ide i činjenica da čim ja odigram na Juventus, taj tim gubi utakmicu. A, danas sam na jednom tiketu im'o keca).
Btw, evo šta je moja stara danas uplatila(odnosno ispunila, ja sam uplatio):
https://www.****/public/ticket.aspx? ... B2%20R62UQ
Spam = r e m i. ba
hah, ovo izgleda postalo pravo popularno. nema vishe dvije tri rijeci psovki, sad idu dva i vishe redova. danasnji sretni dobitnici su bili celtic, maribor, dinamo....jasko_juve je napisao/la:ebem ti Dinamo svu familiju,sve sto imas..ebem ti Zdravko Mamic mater i brata glupog zajedno,dabogda svi umrli **** vam djecu svima..i tebi Halilhodzicu takodjer..dabogda nikad ne usli u ligu prvaka,dabogda vam sve u kucama gorilo sem sijalica...puuuuuuuuuuuuuuuuu konjine jedne hrvatske,ebem vam sve..
How Yes NoMonolog je napisao/la:Hvala Psv-u.
Dobro je, danas sam dan završio u solidnom plusu(oko 140 konvertibilnih markica), zahvaljujući Exceslioru(1/2) i na kraju Portu(hendikep).mandraX je napisao/la:How Yes NoMonolog je napisao/la:Hvala Psv-u.
Posebno oni.Admir_Sa je napisao/la:hah, ovo izgleda postalo pravo popularno. nema vishe dvije tri rijeci psovki, sad idu dva i vishe redova. danasnji sretni dobitnici su bili celtic, maribor, dinamo....jasko_juve je napisao/la:ebem ti Dinamo svu familiju,sve sto imas..ebem ti Zdravko Mamic mater i brata glupog zajedno,dabogda svi umrli **** vam djecu svima..i tebi Halilhodzicu takodjer..dabogda nikad ne usli u ligu prvaka,dabogda vam sve u kucama gorilo sem sijalica...puuuuuuuuuuuuuuuuu konjine jedne hrvatske,ebem vam sve..
LAC - DEN 2mandraX je napisao/la:e 'ajde NBAImam nesto od Ministra, 'ajde i ostali
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.