Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 mar 2011, 22:39

Razumijem gnjev, bijes i razočarenje pojedinih forumaša i sam sam takav, ali treba biti realan i priznati, Milan je došao po pobijedu i sasvim zasluženo pobijedio iako je gol došao zahvaljujući Buffonovoj pogrešci i kraj priče.

Što se tiče utakmice, Buffon nije bio na nivou, Krasić je u pojedinim trenucima pokazao pravu njegovu vještinu, ali ipak ne može sam, ne može se izdvajati pojedinac već su kao kolektiv podbacili, intera su dobili zahvaljujući kolektivu, večeras su izgubili...Sve u svemu večerašnju igru Juventusa najbolje će opisati riječ haotično...

Ja lično nisam ni očekivao pobijedu i meni je drago što su izgubili samo da konačno Delneri dobije otkaz...

I pročitao sam prije tekme, Moggi kupio kartu za tekmu i htio da dođe na stadion, a Andrea Agnelli ga nazvao i zamolio da ne dolazi, pa sad iz inata treba namjerno tražiti da se Moggi vrati...

Znam da interisti grizu nokte sada od muke, ova pobijeda Milana mora da je frustrirajuća po njih :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 mar 2011, 22:42

ova utakmica me interesovala kao lanjski snijeg, jer ne donosi nam nista posebno sem otkaza Del Neria ,samo sam se tome nadao, to mi je bit utakmice bio, a tri boda gore dole, pa kakva korist od ta tri boda, da dobijemo tri boda i da Del Neri ostane, pa da nas kasnije Cesena dobije, koja korist, samo dzaba da agoniju nastavimo ,ovako makar nesto dobijamo a to je neku jbenu promjenu, mozda cak i promjenimo formaciju :lol: :lol: :lol: :lol: jbeni amaterizam
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 05 mar 2011, 22:42

MILAN MILAN ALEEEE ALEEEEE FORZA MILAN

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 mar 2011, 22:43

Drugoligaska ekipa...nizerazredna...ovo bi Sarajevo veceras pobijedilo :roll: :roll:

mi prisli golu nismo za 90 min....Milan je samo iskoristio ponudjeno,bez da je nesto posebo igrao i sa manje od pola snage,zasluzeno pobjedio...

Strasno :cry:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 05 mar 2011, 22:44

MAROTTA A SKY: "Delneri ha responsabilità marginali. Andremo avanti con lui sicuramente
:D :D :D :D :D :D :D al ovo je najljepse cuti heheheheheheheheh

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 mar 2011, 22:46

sarajlija89 je napisao/la:Drugoligaska ekipa...nizerazredna...ovo bi Sarajevo veceras pobijedilo :roll: :roll:

mi prisli golu nismo za 90 min....Milan je samo iskoristio ponudjeno,bez da je nesto posebo igrao i sa manje od pola snage,zasluzeno pobjedio...

Strasno :cry:
:cry: :roll:
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 mar 2011, 22:48

Da..nizerazredna smo ekipa...zalosno je ko sve nosi dres Juventusa...sreca pa smo osigurali opstanak matematicki :roll:

Prisli golu nismo...bruka i sramota....martinez i sl. botovi da"budu" pojacanja....pa to na manageru ne moze...

Sad i definitivno mozemo mirno ispratiti preostalih 9. kola...i ne zelim da igramo kup uefa...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 mar 2011, 22:52

Zalosna igra, još jednom da kažem, sreća što Milan nije večeras odigrao bolju utakmicu, jer pitanje je kako bi završila :( . Ali rekao sam i prije utakmice ako je bilo šta dobro nakon ovog poraz jeste odlazak Del Neria, nije on glavni krivac, ali neka on bude prvi koji će platiti.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 mar 2011, 22:53

Prvo da kazem nesto smisleno:

Milan mnogo bolji. Kompletnija ekipa, sa svim linijama jacim od Juvea.
Pokazalo se da je pobeda Juventusa na S.Siru bila fluke Milana, a ne realno stanje stvari.
Ibrahimovic opet pokazao da nije za velike utakmice. Ono u petom minutu se smesta u raklje.
Buffon pokazao da je u velikom kvalitativnom padu. Treba ga ispratiti iz Juventusa.
Delneri je mediokritet i to je valjda svima jasno.
Bez Aquilanija i ADPa, sam Krasic ne moze nista. Nadam se da se sad vidi koliko je on vazan za Juve. Nije Nedved, ali ima 3x slabije saigrace nego sto ih je Nedved imao.
Zao mi je Juventusa. Ceo italijanski fudbal ispasta zbog slabog Juventusa. :(

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 05 mar 2011, 22:55

juventus 0244 je napisao/la:Zalosna igra, još jednom da kažem, sreća što Milan nije večeras odigrao bolju utakmicu, jer pitanje je kako bi završila :( . Ali rekao sam i prije utakmice ako je bilo šta dobro nakon ovog poraz jeste odlazak Del Neria, nije on glavni krivac, ali neka on bude prvi koji će platiti.
MAROTTA A SKY: "Delneri ha responsabilità marginali. Andremo avanti con lui sicuramente

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 mar 2011, 22:57

MaGiCa je napisao/la: Pokazalo se da je pobeda Juventusa na S.Siru bila fluke Milana, a ne realno stanje stvari.
Ovo mi je zapelo za oko, treba biti realan pa reći da ova ekipa trenutno nije ni u sjeni one koja je pobjedila Milana 2:1, tad je bar bilo igre, ako ništa, dok danas se sve svodi na "nabij je od sebe pa gdje ode". Ista je to ekipa koja je igrala i prvu utakmicu manje više, ali pogubili se ljudi negdje :roll:

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 05 mar 2011, 23:00

MaGiCa je napisao/la:Prvo da kazem nesto smisleno:

Milan mnogo bolji. Kompletnija ekipa, sa svim linijama jacim od Juvea.
Pokazalo se da je pobeda Juventusa na S.Siru bila fluke Milana, a ne realno stanje stvari.
Ibrahimovic opet pokazao da nije za velike utakmice. Ono u petom minutu se smesta u raklje.
Buffon pokazao da je u velikom kvalitativnom padu. Treba ga ispratiti iz Juventusa.
Delneri je mediokritet i to je valjda svima jasno.
Bez Aquilanija i ADPa, sam Krasic ne moze nista. Nadam se da se sad vidi koliko je on vazan za Juve. Nije Nedved, ali ima 3x slabije saigrace nego sto ih je Nedved imao.
Zao mi je Juventusa. Ceo italijanski fudbal ispasta zbog slabog Juventusa. :(

Slazem se da je Milan kompletnija ekipa i jos kad se tu dodaju zambrota ,pirlo,pato to jos vise dobija na tezini .
Takoder si upravu jer tu sam tekmu nekoliko puta gledao i analizirao ,pa sta smo sve promasili da bog sacuva zato je i bio veliki kiks.
Ibra mozda ne pruza velike igre ali ako opratis paznju na taj detalj uvidjet ces da je u zadnji tren traore skrenuo loptu i da je ibra nju udario sa potkoljenicom.
apslotunto se slazem da buffona treba uvaliti nekome za 20 milja ako je moguce.
zato i juve treba i mora da otkupi aqulania ovaj marchiso nula.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 mar 2011, 23:01

juventus 0244 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la: Pokazalo se da je pobeda Juventusa na S.Siru bila fluke Milana, a ne realno stanje stvari.
Ovo mi je zapelo za oko, treba biti realan pa reći da ova ekipa trenutno nije ni u sjeni one koja je pobjedila Milana 2:1, tad je bar bilo igre, ako ništa, dok danas se sve svodi na "nabij je od sebe pa gdje ode". Ista je to ekipa koja je igrala i prvu utakmicu manje više, ali pogubili se ljudi negdje :roll:
Jeste to tacno, ali je Juventus tada iskoristio greske Milana (igrao sa Aquilanijem i Sissokom, bez Krasica i Matrija), koji tada nije imao Cassana i Bommela, a oni su bili igraci koje zovemo "+faktor". Juventus veceras izdominiran na sredini, a vazi u Italiji za najjaci vezni red. :roll:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 mar 2011, 23:03

Bilo je srece na nasoj strani u toj tekmi...al

U prvom dijelu sezone smo nesto i igrali...kljucni momenat sezone je bila povreda quagliarelle...i veceras sam pomislio koliko nam je znacio i koliko smo opcija s njim imali...
Nesreca nikada ne dolazi sama...tako kazu.Istina,gigi je veceras bio kolateralna steta samo...
M isti q..osto li otiso..svakako ide na kraju sezone,nema njemu spasa...moze i ostati do kraja ove sezone ako ce mu biti lakse

Milan jeste kvalitetnija ekipa ali nista posebno,iskoristio ponudjeno...ovo bi Sarajevo veceras rasturilo...

Mislim da serie A neikad slabijeg sampiona nece imati,uz svo uvazavanje..sto samo pokazuje kakva je liga.

Da se ne osvrcete na ovaj moj komentar...sacakajte tekmu sa Totenhamom...poslije ce vam bit jasnije

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 mar 2011, 23:05

sarajlija89 je napisao/la:Da..nizerazredna smo ekipa...zalosno je ko sve nosi dres Juventusa...sreca pa smo osigurali opstanak matematicki :roll:
:mrgreen:

Ja mislim da nema depresvinije osobe od sarajlije kad Juve izgubi. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 mar 2011, 23:06

A meni rođendan danas, a oni izgube, e to je već tuga :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 05 mar 2011, 23:07

Bianconeri1988 je napisao/la:A meni rođendan danas, a oni izgube, e to je već tuga :lol: :lol: :lol:
Sretan rođendan
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 mar 2011, 23:08

ma nisam depresivan veceras vjeruj,kako znam biti...realno je to...

Ne osutati u okvir gola za 90 minuta,osmisljene akcije ne stvoriti...sta imam vise reci....a klub se Juventus zove...

zalosno je ko sve nosi dres Juventusa..zalosno....

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 mar 2011, 23:09

jbt te nema ostavke, znao sam ja da je Marotta taj koji je zmija, on ce Del Neria da ostavi, mamu im obojici,smradovi,uhljebili se u velikom klubu,fuj djubrad mediokritetska, jbo im Martiznes i Rinaudo mater svima, a Agnelli je smoto, sto mu je rodjo dao klub da upravlja jer ga boli kiiita za Juve ,samo jedna igracka od mnogih, da je Andrea sposoban, davno bi obrijao jbene obrve ili ti obrvu da izgleda kao sav normalan svijet
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 mar 2011, 23:09

Preterujes Sarajlija.
Milan je strasna ekipa, kad su svi igraci na raspolaganju Allegriju. Sa Thamom nije imao pola ekipe.
Dva klasna igraca jos da dovedu i ovaj Milan je kandidat za LS.
Nista nisu slabiji od Intera pod Mancinijem ili pod Mourinhom u prvoj sezoni. ;)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.