Svi navedeni su isti Papci, ni trunke morala ni casti.Power10 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 22:23Šta fali momku? Pa i Krpic je rekao da ne bi nigdje u BiH igrao osim Slobode, pa ode u Želju. Ordagic u TC, trener Dedic isto, toliki otišli u Simin Han. Momak mlad, vjerovatno mu svašta obecavano i sad ga treba proganjati? Je li to imamo golmana na pretek. Dok je bio u Slobodi, sasvim korektan, bolji od ovih iz prošle sezone. Sta se palite, ko da smo Barcelona i sa parama i igračimamarseille_unique je napisao/la: ↑06 jul 2023, 22:08baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 21:44Ja Azira ne bih primio u klub da nam još on plati. Smeće
Mali je PAPCINA
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ma naravno, svako treba raditi posao bez plate I kad mu se ponudi bolje, treba odbiti, i ostat vjeran firmi koja ga ne plaća. Odlično razmišljanje. Ti bi sigurno tako uradiomarseille_unique je napisao/la: ↑06 jul 2023, 22:47Svi navedeni su isti Papci, ni trunke morala ni casti.Power10 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 22:23Šta fali momku? Pa i Krpic je rekao da ne bi nigdje u BiH igrao osim Slobode, pa ode u Želju. Ordagic u TC, trener Dedic isto, toliki otišli u Simin Han. Momak mlad, vjerovatno mu svašta obecavano i sad ga treba proganjati? Je li to imamo golmana na pretek. Dok je bio u Slobodi, sasvim korektan, bolji od ovih iz prošle sezone. Sta se palite, ko da smo Barcelona i sa parama i igračima
Samo je Sloboda iz Tuzle
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čuj šta fali... jel se vi sjećate njegovih objava po društvenim mrežama, provokacija i svega vezano za nas dok je bio kod kona? Nismo Barcelona sa parama i sa igračima, ali nije ni on neka premija, da je premija ne bi mu vrhunac bio karijere Rudar iz Pljevlje uz opadanje svake godine (Sloboda-TC-Radnik-Rudar). Ako se ne sjećaš tih objava i provokacija, prelistaj forum pa slobodno pogledaj.Power10 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 22:23Šta fali momku? Pa i Krpic je rekao da ne bi nigdje u BiH igrao osim Slobode, pa ode u Želju. Ordagic u TC, trener Dedic isto, toliki otišli u Simin Han. Momak mlad, vjerovatno mu svašta obecavano i sad ga treba proganjati? Je li to imamo golmana na pretek. Dok je bio u Slobodi, sasvim korektan, bolji od ovih iz prošle sezone. Sta se palite, ko da smo Barcelona i sa parama i igračima
Treba li pominjati njegov nesportski život, nargile, kockanje, cigare, alkohol...?
Ja se ne sjećam da su Krpa ili Ordaga nas provocirali ili nešto objavama?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Previše se mi ku#cimo za ekipu koja nema para, titula, gdje je svako trener i predsjednik, kojoj igrači bježe iz autobusa, koja u jeku suđenja Mamicu, istog zove da gostuje u svečanoj loži, koju svi blate i koja se dozvolila da bude Klub X... Najveci domet nam je to famozno drugo mjesto i 4 finala kupa. Stvarno je grijeh objavljivati bilo šta na facebooku.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 23:02Čuj šta fali... jel se vi sjećate njegovih objava po društvenim mrežama, provokacija i svega vezano za nas dok je bio kod kona? Nismo Barcelona sa parama i sa igračima, ali nije ni on neka premija, da je premija ne bi mu vrhunac bio karijere Rudar iz Pljevlje uz opadanje svake godine (Sloboda-TC-Radnik-Rudar). Ako se ne sjećaš tih objava i provokacija, prelistaj forum pa slobodno pogledaj.Power10 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 22:23Šta fali momku? Pa i Krpic je rekao da ne bi nigdje u BiH igrao osim Slobode, pa ode u Želju. Ordagic u TC, trener Dedic isto, toliki otišli u Simin Han. Momak mlad, vjerovatno mu svašta obecavano i sad ga treba proganjati? Je li to imamo golmana na pretek. Dok je bio u Slobodi, sasvim korektan, bolji od ovih iz prošle sezone. Sta se palite, ko da smo Barcelona i sa parama i igračima
Treba li pominjati njegov nesportski život, nargile, kockanje, cigare, alkohol...?
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Tačno tako kad se sjetim objave njegove Home sweet home i slično nabiyem ga na onu stvar.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 23:02Čuj šta fali... jel se vi sjećate njegovih objava po društvenim mrežama, provokacija i svega vezano za nas dok je bio kod kona? Nismo Barcelona sa parama i sa igračima, ali nije ni on neka premija, da je premija ne bi mu vrhunac bio karijere Rudar iz Pljevlje uz opadanje svake godine (Sloboda-TC-Radnik-Rudar). Ako se ne sjećaš tih objava i provokacija, prelistaj forum pa slobodno pogledaj.Power10 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 22:23Šta fali momku? Pa i Krpic je rekao da ne bi nigdje u BiH igrao osim Slobode, pa ode u Želju. Ordagic u TC, trener Dedic isto, toliki otišli u Simin Han. Momak mlad, vjerovatno mu svašta obecavano i sad ga treba proganjati? Je li to imamo golmana na pretek. Dok je bio u Slobodi, sasvim korektan, bolji od ovih iz prošle sezone. Sta se palite, ko da smo Barcelona i sa parama i igračima
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Treba ispratiti kako će se formirati Skupština kluba, tu se trebaju uključiti Fukare, a ovo neke tužbe, bojkoti i ostalo nema po meni šansu za uspjeh trenutno.
Bojkoti će sami od sebe krenuti ako rezultati ne budu odgovarajući. Ovaj UO znaju da lete odatle ako se ne plasiraju u Premijer ligu.
Bojkoti će sami od sebe krenuti ako rezultati ne budu odgovarajući. Ovaj UO znaju da lete odatle ako se ne plasiraju u Premijer ligu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Azir, razlog vise da se drzim odluke da ne dolazim na stadion.
Veci smrad od njega nije bio u Slobodi.
Al uklapa se u trenutnu vodeću garnituru, nasli su se.
Veci smrad od njega nije bio u Slobodi.
Al uklapa se u trenutnu vodeću garnituru, nasli su se.
Volim tebe, više od sebe
- marseille_unique
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 23:02Čuj šta fali... jel se vi sjećate njegovih objava po društvenim mrežama, provokacija i svega vezano za nas dok je bio kod kona? Nismo Barcelona sa parama i sa igračima, ali nije ni on neka premija, da je premija ne bi mu vrhunac bio karijere Rudar iz Pljevlje uz opadanje svake godine (Sloboda-TC-Radnik-Rudar). Ako se ne sjećaš tih objava i provokacija, prelistaj forum pa slobodno pogledaj.Power10 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 22:23Šta fali momku? Pa i Krpic je rekao da ne bi nigdje u BiH igrao osim Slobode, pa ode u Želju. Ordagic u TC, trener Dedic isto, toliki otišli u Simin Han. Momak mlad, vjerovatno mu svašta obecavano i sad ga treba proganjati? Je li to imamo golmana na pretek. Dok je bio u Slobodi, sasvim korektan, bolji od ovih iz prošle sezone. Sta se palite, ko da smo Barcelona i sa parama i igračima
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I ko god brani Azmira, ucero mu Azir qrc u usta, a on Aziru.
Ono je smece od covjeka, sto vec neko napisa, dovoljno je samo vratit film na njegovo slavlje i provociranja u utakmicama protiv TC.
Iz pionira prebacit golmana, al ovo smece ne bih vratio.
Al sa obzirom kakvo nam je rukovodstvo kluba, oni i Azir ce da cine idealnu kombinaciju
Ono je smece od covjeka, sto vec neko napisa, dovoljno je samo vratit film na njegovo slavlje i provociranja u utakmicama protiv TC.
Iz pionira prebacit golmana, al ovo smece ne bih vratio.
Al sa obzirom kakvo nam je rukovodstvo kluba, oni i Azir ce da cine idealnu kombinaciju
Volim tebe, više od sebe
- marseille_unique
- Kontakt:
Kako se bira skupstina?sviunapad1010 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 23:23Treba ispratiti kako će se formirati Skupština kluba, tu se trebaju uključiti Fukare, a ovo neke tužbe, bojkoti i ostalo nema po meni šansu za uspjeh trenutno.
Kolko ko uplati? Ili?
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
-
- Kontakt:
Najavili su da će biti 31 član Skupštine, po kojem modelu nisam taj dio shvatio ni upratio, mada vjerujem da neće biti model plaćanja mjesta.marseille_unique je napisao/la: ↑06 jul 2023, 23:34Kako se bira skupstina?sviunapad1010 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 23:23Treba ispratiti kako će se formirati Skupština kluba, tu se trebaju uključiti Fukare, a ovo neke tužbe, bojkoti i ostalo nema po meni šansu za uspjeh trenutno.
Kolko ko uplati? Ili?
Treba to pratiti i djelovati na taj dio, jer Skupština kluba je najviši organ.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada je bila nagradna igra, citavu sezonu izvlacili po 20 ulaznica i na kraju od tih 15x20 jednu koja ce dobiti C3. Nekog izvukli i nisu mu nikad urucili jer je Pavic trazio da Sloboda plati auto pa ce onda dati. Jak clan UO, to auto tada bilo 25 hiljada, ako i manje.
I ocekujemo onda od takve osobe da ulaze pare u klub, a nije mogao auto od 25 000 datituzlak1987 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 23:44Kada je bila nagradna igra, citavu sezonu izvlacili po 20 ulaznica i na kraju od tih 15x20 jednu koja ce dobiti C3. Nekog izvukli i nisu mu nikad urucili jer je Pavic trazio da Sloboda plati auto pa ce onda dati. Jak clan UO, to auto tada bilo 25 hiljada, ako i manje.

Ma ovi su po svemu isti Secer i kompanija

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gledam pregled sezone 2016/2017, utakmice Slobode na YouTube-u, tad nas je Senad vodio, zavrsili smo na 5.mjestu. Ovaj pavic mi je nesto odvratan, antipatican od pocetka, jos to eto za tu nagradnu igru, fuj.
Senad mi ne djeluje kao prevarant covjek, muljator.
Otici ce on sam ako vidi da ovo ne ide, da nema podrske, jos ako ne bude ni rezultata to je to.
Senad mi ne djeluje kao prevarant covjek, muljator.
Otici ce on sam ako vidi da ovo ne ide, da nema podrske, jos ako ne bude ni rezultata to je to.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Za ove što ne znaju o čemu se radi.
Sretni dobitnik je naravno popu.šio na kraju... 

Šta je Brzim - Huseinbašićem, napustio je Zvijezdu Gradačac, dobar igrač, bilo bi dobro dovesti ga.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Već se zakasnilo, jer su mnogi juniori, na koje se računalo u budućnosti, otišli u druge klubove. Dok su trajala previranja oko preuzimanja vodstva kluba, momci se se sami postarali za svoju budućnost. Golman Ajdin Brkić je otišao u Čelik, Amar Pekarić u Zrinjski, Aldin Mešić u Igman (Konjic), Adi Alić (Kipar), Amir Duraković (Zrinjski, Mostar), Ali Mahmud i Hamza Redžić u Tuzla City.
Dodaje da je još par juniora “izašlo”, a to su Adin Kovačević, Faris Jašarević, Zdravko Dakić, Tarik Biserović, Maid Aličić, Haris Hasanović, kapiten.
Jbt jel iko ostao od juniora? Svi haman otisli...
Dodaje da je još par juniora “izašlo”, a to su Adin Kovačević, Faris Jašarević, Zdravko Dakić, Tarik Biserović, Maid Aličić, Haris Hasanović, kapiten.
Jbt jel iko ostao od juniora? Svi haman otisli...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.